Barthel Mona

Barthel Mona

33
žena
Německo
Datum nar.:
11. 7. 1990
Výška:
185 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 236. / 23.
čtyřhra: - / 63.

15letá Brenda Fruhvirtová zvládla i své čtvrté finále na ITF! Ve Švédsku smetla Němku Barthelovou

ITF DANDERYD - Brenda Fruhvirtová teprve čtyři měsíce po svých 15. narozeninách slaví už čtvrtý triumf mezi ženami. Talentovaná česká hvězdička ve finále ve švédském Danderydu smetla 6-1 6-3 bývalou světovou třiadvacítku Monu Barthelovou z Německa, zvládla také své čtvrté finále na okruhu ITF a i svůj čtvrtý titul vybojovala na antukové akci W25.

Karolína Plíšková a Muchová si v Melbourne zajistily vzájemný souboj o osmifinále. Krejčíková dohrála

AUSTRALIAN OPEN - Karolína Plíšková v Melbourne Parku oplatila týden starou porážku z generálky Danielle Collinsové a ve třetím kole narazí na krajanku Karolínu Muchovou, která si poradila s Monou Barthelovou. Neuspěla naopak Barbora Krejčíková, když stejně jako loni ve druhém kole nestačila na Jekatěrinu Alexandrovovou.

Češky ve Wimbledonu: Karolína Plíšková, Muchová a Bouzková postoupily do druhého kola, Vondroušová překvapivě končí

WIMBLEDON - Karolína Plíšková úspěšně navázala na sobotní triumf v Eastbourne a připsala si šesté vítězství v řadě, Karolína Muchová zvládla premiéru v hlavní soutěži nejslavnějšího turnaje světa, Marie Bouzková na rozdíl od French Open pozici lucky losera využila a oslavila premiérové vítězství v hlavní soutěži grandslamu. Už v prvním kole Wimbledonu překvapivě končí nasazená Markéta Vondroušová.

Z pěti Češek v Praze postoupily do 2. kola Siniaková, Strýcová a Muchová

WTA PRAHA - Po včerejším propršeném dnu dnes v již prosluněné Praze odstartoval největší tenisový turnaj na českém území J&T Banka Prague Open. Na podniku WTA International se ve dvouhrách stihlo odehrát kompletní první kolo a dostat se z něj dokázaly Kateřina Siniaková, Barbora Strýcová a Karolína Muchová. Naopak neuspěly Marie Bouzková a Kristýna Plíšková.

Loučící se Šafářová s Ruskou Pavljučenkovovou deblový titul ze Stuttgartu nevybojovaly

WTA STUTTGART - Lucie Šafářová jeden ze svých posledních turnajů kariéry titulem nezakončila. Na antuce ve Stuttgartu ve finále čtyřhry prohrály společně s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou s domácí dvojicí Mona Barthelová a Anna-Lena Friedsamová.

Muguruzaová si v Hua Hinu poradila s Barthelovou a je letos poprvé ve čtvrtfinále

WTA HUA HIN - Garbiñe Muguruzaová v thajském Hua Hinu ani ve druhém zápase neztratila set. Nasazená jednička si ve druhém kole poradila s Monou Barthelovou a poprvé v letošní sezoně postoupila do čtvrtfinále. V něm se utká s talentovanou Ukrajinkou Dajanou Jastremskou.

Allertová v Nottinghamu skončila ve druhém kole na Ósakaové

WTA NOTTINGHAM - Denisa Allertová na trávě v Nottinghamu své první čtvrtfinále na okruhu WTA od podzimu 2016 nevybojovala. Česká tenistka ve druhém kole prohrála s třetí nasazenou Japonkou Naomi Ósakaovou.

Prahu čekají pikantní souboje hned v prvním kole. O postup si to rozdají sestry Plíškovy, české derby čeká i Kvitovou

WTA PRAHA - Před malou chvílí byl na pražské Spartě rozlosován pavouk hlavní soutěže turnaje WTA, jenž ve Stromovce začne už v pondělí. A hned v prvním kole zažije česká metropole několik pikantních soubojů. Los naproti sobě postavil například sestry Karolínu a Kristýnu Plíškovy. České derby pak čeká i druhou nejvýše nasazenou hráčku Petru Kvitovou, kterou na úvod vyzve Tereza Smitková.

Mladenovicová v deštivém Luganu vzdala kvůli bolestem zad. Vypadla i Kuzněcovová

WTA LUGANO - Favoritkám se na antuce v deštivém Luganu nedaří. Dobře rozehraný zápas nedotáhly do vítězného konce Anett Kontaveitová ani Světlana Kuzněcovová, nasazená jednička Kristina Mladenovicová kvůli bolestem zad svůj úvodní duel vzdala.

Serena vyhrála i druhý zápas po porodu, čeká ji Venus

WTA INDIAN WELLS - Serena Williamsová vyhrála v Indian Wells i svůj druhý zápas po porodu. Američanka v utkání druhého kola zdolala Kiki Bertensovou 7-6 7-5 a vydřela tak postup do třetího kola. V něm dvojnásobnou šampionku vyzve sestra Venus, s níž má Serena pozitivní vzájemnou bilanci 17-11.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist