Barty Ashleigh

Barty Ashleigh

27
žena
Austrálie
Datum nar.:
24. 4. 1996
Výška:
166 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 1.
čtyřhra: - / 5.

Bartyová čeká miminko. Těším se na nové dobrodružství, oznámila rok po ukončení kariéry

Bývalá světová tenisová jednička Ashleigh Bartyová necelý rok po triumfu na Australian Open oznámila, že je těhotná. Trojnásobná grandslamová šampionka loni ukončila kariéru a vdala se za dlouholetého partnera Garryho Kissicka.

Manžel a manželka. Bartyová se krátce po ukončení kariéry vdala

Ashleigh Bartyová, jež letos v 25 letech z pozice světové jedničky ukončila kariéru, se vdala. Australanka si v sobotu na soukromé svatbě v okruhu rodiny a nejbližších přátel vzala dlouholetého partnera Garryho Kissicka. Životní událost oznámila fotografií na Instagramu.

Bartyová: Ukončení kariéry nelituju. Všechno je teď neuvěřitelné

Bývalá světová jednička Ashleigh Bartyová ani tři měsíce po ukončení kariéry svého rozhodnutí nelituje. Šestadvacetiletá Australanka také popřela spekulace médií, že se chce profesionálně věnovat golfu.

14 titulů na French Open = 240 hodin a 56 minut na kurtu aneb jak dlouho trvaly boje o grandslam

Druhý grandslam letošní sezony je minulostí, ten třetí na travnatých kurtech londýnského All England Clubu vypukne už za necelé tři týdny. TenisPortál.cz se společně s Livesportem v období, kdy odborníci i fanoušci ještě probírají dozvuky French Open, zároveň už ale debatují nad blížícím se Wimbledonem, podíval na turnaje velké čtyřky trochu jiným úhlem pohledu. Spočítali jsme, kolik času museli v posledních 10 sezonách hráči a hráčky strávit na kurtech pro zisk titulu.

Bartyová po ukončení tenisové kariéry bude hrát exhibičně golf

Bývalá světová jednička Ashleigh Bartyová se po svém nečekaném konci tenisové kariéry bude věnovat i golfu. Pětadvacetiletá Australanka se upsala organizátorům série exhibičních turnajů, na nichž bude startovat ještě dalších 23 celebrit ze světa sportu.

'Malá Ash'. Bartyová po ukončení kariéry bude vydávat knížky pro děti

Bývalá světová jednička Ashleigh Bartyová se po ukončení kariéry bude věnovat knížkám pro děti. V červenci jí vyjde první kniha ze šestidílné série "Malá Ash".

Bartyovou „semlel“ tenisový kolotoč: Už neměla sílu se na něm udržet

Ženský tenis má od 4. dubna novou vládkyni. Iga Świąteková (20) na trůnu nahradila tu, jejíž rozhodnutí ukončit kariéru bylo pro tenisový svět šokem. Vždyť Australanka Ashleigh Bartyová z tenisového kolotoče vystoupila v pouhých 25 letech a z pozice světové jedničky. Jenže při důkladnějším pohledu na její kariéru je patrné, že spíš než o šok šlo o nevyhnutelný krok.

Bartyová se nechá vyškrtnout z žebříčku, jedničkou bude Šwiateková

Den po ukončení kariéry australská tenistka Ashleigh Bartyová oznámila, že se nechá vyškrtnout z prvního místa světového žebříčku. Novou jedničkou pořadí WTA se místo ní stane poprvé v kariéře Iga Šwiateková z Polska.

Světová jednička Bartyová v 25 letech nečekaně ukončila kariéru

První tenistka světového žebříčku Ashleigh Bartyová nečekaně ukončila kariéru. Pětadvacetiletá Australanka rozhodnutí zdůvodnila dosažením všech vytyčených cílů a únavou ze života na okruhu WTA.

Bartyová se odhlásila z Indian Wells i Miami. Necítím, že bych mohla uspět, oznámila

Světová jednička Ashleigh Bartyová nebude startovat na nadcházejících prestižních turnajích v Indian Wells a v Miami. Z obou akcí se omluvila, protože se po lednovém triumfu na domácím Australian Open ještě necítí fyzicky připravená na další náročné zápasy. Na Floridě měla obhajovat loňský triumf.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist