Bergs Zizou

Bergs Zizou

24
muž
Belgie
Datum nar.:
3. 6. 1999
Výška:
185 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 107. / 107.
čtyřhra: 487. / 265.

Shelton v Houstonu překonal antukové maximum, ke čtvrtfinále mu stačila jediná výhra

ATP HOUSTON - Nejvýše nasazený Američan Ben Shelton (21) na úvod domácího klání v Houstonu porazil 3:6, 6:4, 6:3 Belgičana Zizoua Bergse (24) a jediná výhra ho posunula do prvního čtvrtfinále turnaje ATP na antuce. Naopak ze hry venku je hned po úvodním vystoupení druhý nasazený Argentinec Francisco Cerúndolo (25), proti kterému si Ital Luciano Darderi (22) připsal životní skalp.

Murray končí v Melbourne v prvním kole, Tsitsipas ztratil set, zápas otáčel i Medveděv

Andy Murray (36) se loučí s letošním Australian Open bez výhry jediného setu, pětinásobného finalistu turnaje smetl z kurtu Tomás Martín Etcheverry (24) 4:6, 2:6, 2:6. Stefanos Tsitsipas (25) sice zahájil prohraným setem se Zizouem Bergsem (24), nicméně v následujících třech sadách naprosto dominoval a šestým rokem po sobě v Melbourne Parku zvládl úvodní kolo. Podobný vstup do turnaje má za sebou Daniil Medveděv (27), dvojnásobný finalista vedl 5:7, 6:2, 6:4 a 1:0, když mu vzdal Terence Atmane (22).

Lehečka při premiéře v Miami zvládl roli favorita proti Coriovi

ATP MIAMI - Jiří Lehečka znovu po dvou týdnech úspěšně vstoupil do turnaje Masters 1000, při premiéře v Miami si poradil s argentinským antukářem Federicem Coriou. O své maximum na 'tisícovce' si zahraje s italským vrstevníkem Lorenzem Musettim.

Bublik v Marseille zlomil sérii 10 porážek. Z výhry se raduje po čtyřech měsících

ATP MARSEILLE - Kazašský tenista Alexander Bublik se po čtyřech měsících a sérii deseti porážek dočkal vítězství. Letos uspěl až na 9. pokus na halové akci ATP 250 v Marseille, kde po obratu zdolal 5-7 6-3 6-4 Srba Filipa Krajinoviče.

Macháč v Helsinkách smetl Bergse a přibližuje se Top 100

CHALLENGER HELSINKI - Tomáš Macháč na halovém challengeru v Helsinkách smetl 6-1 6-2 Belgičana Zizou Bergse a postoupil mezi kvarteto nejlepších. O finále, ve kterém by hrál o premiérový posun do Top 100, si 22letý Čech zahraje s Němcem Yannickem Hanfmannem.

Goffin se po nemoci Covid-19 vrátil porážkou s Gironem

ATP ANTVERPY - Ještě před týdnem měl pozitivní test na Covid-19 a nemohl trénovat. Nemoc navíc prodělal i s mírnými příznaky. A kdyby se nehrál turnaj na jeho domácí půdě, zřejmě by ještě nehrál. V Antverpách sice David Goffin nastoupil, ale výkonem 'nepřekvapil'. Nejvýše nasazený Belgičan ve svém úvodním zápase bojoval především s vlastní hrou a prohrál s Američanem Marcosem Gironem. Ten zaznamenal svůj nejcennější skalp.

De Minaur v Antverpách znovu po dvou dnech porazil Gasqueta

ATP ANTVERPY - Alex De Minaur znovu po dvou dnech v Antverpách porazil Richarda Gasqueta. Po triumfu na Ultimate Tennis Showdown dnes v prvním kole podniku ATP zvítězil 3-6 7-6 6-3, přestože prohrával 3-6 a 3-5 a v tie-breaku byl dva míčky od porážky. O čtvrtfinále si 21letý Australan zahraje se španělským veteránem Felicianem Lópezem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist