Bucsa Cristina

Bucsa Cristina

26
žena
Španělsko
Datum nar.:
1. 1. 1998
Výška:
180 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 73. / 56.
čtyřhra: 38. / 38.

Krejčíkové se odveta nepovedla. V Abú Zabí skončila opět na raketě Samsonovové

WTA ABÚ ZABÍ - Česká tenistka Barbora Krejčíková (28) dohrála na turnaji WTA 500 v Abú Zabí stejně jako před rokem po dvousetové porážce s Ljudmilou Samsonovovou (25). Letos ve čtvrtfinále přišla čtyřikrát o podání a obhájkyni finále podlehla 5:7, 4:6. Osmá nasazená Ruska si o zopakování loňského výsledku zahraje s nejvýše nasazenou Jelenou Rybakinovou (24), s níž vyhrála všechny čtyři vzájemné souboje.

Nosková si formu z Austrálie přivezla i do Abú Zabí, Linda Fruhvirtová kvalifikací neprošla

WTA ABÚ ZABÍ - S poloviční úspěšností absolvovaly dvě české teenagerky kvalifikaci turnaje WTA 500 v Abú Zabí. Zatímco čtvrtfinalistka Australian Open Linda Nosková (19) ve dvou duelech s Věrou Zvonarevovou (39) a Cristinou Bucsaovou (26) neztratila set a navázala na skvělé výkony z Austrálie, Linda Fruhvirtová (18) ve druhém kole nepřekvapila proti Američance Danielle Collinsové (30) a pokračuje v matných výkonech.

Muchová přerušila sérii nezdarů v prvním kole US Open, Kvitová prodloužila šňůru výher

US OPEN - Karolína Muchová (27) neuhrála při posledních dvou startech na US Open jediný set, ovšem do letošního ročníku závěrečného grandslamu sezony vstoupila očekávanou výhrou. Finalistka nedávného French Open si poradila 6:4, 6:0 s deblovou specialistkou Storm Hunterovou. To Petra Kvitová (33) zvládla první kolo newyorského grandslamu už 12. rok sobě, když si poradila s Cristinou Bucsaovou a může se chystat na souboj s Caroline Wozniackou. Naopak další dvě Češky neukončily svá trápení: Linda Fruhvirtová (18) prohrála posedmé a Kateřina Siniaková pošesté v řadě.

Šwiateková ve Wimbledonu na úvod nezaváhala, s Lin Zhu ztratila čtyři gamy

WIMBLEDON - Světová jednička Iga Šwiateková (22) zahájila snadným vítězstvím 6:1, 6:3 nad Lin Zhu (29) své letošní působení ve Wimbledonu, kde loni přišla o historickou 37zápasovou neporazitelnost a dosud byla nejdál v osmifinále. Bývalá šampionka místní juniorky bude pokračovat v útoku na pátou grandslamovou trofej proti Španělce Saře Sorribesové (26). I do druhého grandslamu po mateřské pauze vstoupila vítězně Elina Svitolinová (28), jež vyřadila americkou veteránku a vítězku pěti ročníků Venus Williamsovou (43).

Tři české výhry v Birminghamu. Krejčíková, Martincová a L. Fruhvirtová neztratily ani set

České tenistky mají za sebou v Birminghamu úspěšný den. Vítězně do travnaté části sezony vstoupila nejvýše nasazená Barbora Krejčíková (27), jež si poradila 6:3, 6:3 s Cristinou Bucsaovou (25) a má na dosah své první čtvrtfinále na zeleném pažitu. Bojovat o něj bude proti krajance a další kvalifikantce Tereze Martincové (28), jež smetla Bulharku Viktoriji Tomovovou (28) a vyhrála šest setů v řadě-. Na vítězku českého souboje už čeká Linda Fruhvirtová (18), která porazila Bernardu Peraovou (28) a poprvé v sezoně postoupila mezi osmičku nejlepších.

Nosková premiéru na trávě prohrála, v Birminghamu dohrála v prvním kole i Strýcová

WTA BIRMINGHAM - Linda Nosková (18) má za sebou neúspěšnou premiéru na travnatých dvorcích, v prvním kole generálky na Wimbledon v Birminghamu podlehla 2:6, 7:5, 1:6 nasazené dvojce a bývalé wimbledonské semifinalistce Jeleně Ostapenkové (26). Lotyška se o čtvrtfinále utká s pětinásobnou vítězkou neslavnějšího turnaje Venus Williamsovou. Prvním kolem neprošla ani loučící se Barbora Strýcová (37), vstup do turnaje mají v úterý podniknout ještě Barbora Krejčíková a Tereza Martincová.

Slabší start, povedený závěr. Šwiateková v Paříži dorazila Bucsaovou kanárem

FRENCH OPEN - Světová jednička a dvojnásobná šampionka Iga Šwiateková po lehce pomalejším rozjezdu a ztrátě dvou servisů vstoupila do French Open hladkou výhrou 6:4, 6:0 nad Španělkou Cristinou Bucsaovou. Obratem v Paříži odstartovala loňská poražená finalistka Američanka Coco Gauffová.

Bouzková desetkrát neudržela podání. V Charlestonu podlehla po třech hodinách Bucsaové

WTA CHARLESTON - Marie Bouzková už popáté v sezoně nezvládla svůj úvodní zápas. Na antukovém turnaji WTA 500 v Charlestonu 24letá Češka podlehla po téměř třech hodinách boje i vinou deseti prohraných servisů španělské reprezentantce Cristině Bucsaové

Šwiateková ztratila jediný game. Dostala jsem se na vlnu, pochvaluje si

AUSTRALIAN OPEN - Světová jednička Iga Šwiateková se na Australian Open dostává do módu 'neporazitelné' z loňské sezony. Ve třech zápasech ztratila jen 15 gamů, dnes deklasovala 6-0 6-1 a čtvrtý rok po sobě v Melbourne nechybí v osmifinále. V dalším zápase polská tenistka svede souboj grandslamových šampionek s Jelenou Rybakinovou.

Martincová v Portoroži slaví první deblový triumf i titul z turnaje WTA

WTA PORTOROŽ - Tereza Martincová v Portoroži poprvé v kariéře vyhrála turnaj ve čtyřhře a zároveň slaví premiérový triumf na okruhu WTA. 27letá Češka ve Slovinsku uspěla po boku Ukrajinky Marty Kosťukové, se kterou ve finále porazily 6-4 6-0 španělsko-slovenskou dvojici Cristina Bucsaová a Tereza Miháliková.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist