Chirico Louisa

Chirico Louisa

27
žena
USA
Datum nar.:
16. 5. 1996
Výška:
175 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 284. / 58.
čtyřhra: 991. / 184.

Černý český den ve Wimbledonu. Prvním kolem kvalifikace neprošla ani jedna ze šesti nadějí

WIMBLEDON - Stačil jeden den, respektive několik hodin, a kvalifikace Wimbledonu je bez českých tenistek. Na travnatých kurtech v londýnském Roehamptonu neprošla prvním kolem ani jedna z šesti nadějí. Sen o startu na grandslamovém turnaji se rozplynul Lindě Fruhvirtové, Anně Siskové, Tereza Smitkové a triu debutantek na trávě Saře Bejlek, Miriam Kolodziejové a Jesice Malečkové.

Smitková na kvalifikaci nenavázala. Ve Gstaadu prohrála v 1. kole

WTA GSTAAD - Tereza Smitková na úspěšnou kvalifikaci na turnaji WTA International ve švýcarském Gstaadu nenavázala. Česká tenistka v prvním kole hlavní soutěže podlehla 6-7 4-6 Louise Chiricové ze Spojených států. Na premiérovou letošní výhru v hlavní soutěži na okruhu WTA tak stále čeká. Američanka si ve druhém kole zahraje s lepší z dvojice Rodinová - Sorribesová.

Siniaková v Hongkongu prohrála s Gavrilovovou

WTA HONGKONG - Kateřina Siniaková v Hongkongu skončila ve druhém kole na raketě nasazené osmičky Darjy Gavrilovové. Dvacetiletá Češka prohrála s o dva roky starší Australankou ve dvou setech, byť se ve druhém setu dostala ze stavu 0-5 na 5-5 a v desáté hře utekla ze tří mečbolů.

Siniaková vyhrála tříhodinový maratón, je ve čtvrtfinále

Po obrovském boji postoupila Kateřina Siniaková do čtvrtfinále turnaje v Tokiu. Česká tenistka dnes zvítězila nad Američankou Chiricovou 6-4 5-7 a 7-6 a zahraje si o své druhé letošní semifinále.

Kvitová v oblíbeném New Havenu otočila duel s Chiricovou

WTA NEW HAVEN - Petra Kvitová svůj první zápas od zisku olympijského bronzu zvládla. V New Havenu, kde obhajuje tituly z posledních dvou letech, sice začala snadno prohraným prvním setem, ale nakonec proti domácí Louise Chiricové roli favoritky potvrdila a postoupila do osmifinále. V něm narazí na Kanaďanku Bouchardovou, s níž ve třech duelech neztratila ani set.

Serena i Venus v Paříži hladce postupují, Šafářová neobhájí deblový titul

Obhájkyně titulu Serena Williamsová i její sestra Venus dnes v Paříži ztratily pouhé tři gamy a bez problémů postoupily do 3. kola French Open. Naopak ve čtyřhře už vypadly loňské šampionky Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová.

Oslavenkyně Cibulková prolétla v Madridu do finále

Hladkým vítězstvím nad Louisou Chiricovou a postupem do finále turnaje v Madridu oslavila Dominika Cibulková své 27. narozeniny. Slovenská tenistka dnes smetla americkou kvalifikantku dvakrát 6-1 a s Rumunkou Halepovou si zahraje o svůj druhý letošní titul.

Halepová dostala "kanára", ale je v semifinále

Simona Halepová si v Madridu zahraje o své první letošní finále. Jediná nasazená čtvrtfinalistka v dnešním divokém souboji porazila svoji krajanku Beguovou 6-3 0-6 a 6-1.

Kvitová smetla Chiricovou 6-0 6-0

Ve velkém stylu odehrála svůj první letošní zápas na antuce Petra Kvitová. Česká tenistka ve Stuttgartu potřetí v kariéře nadělila na okruhu WTA soupeřce dva "kanáry" v jednom zápase. Americkou kvalifikantku Chiricovou deklasovala za pouhých 54 minut a postoupila do druhého kola.

Šafářová po nemoci prohrála i čtvrtý zápas, vítězí alespoň ve čtyřhře

Lucie Šafářová ani ve čtvrtém letošním zápase ve dvouhře neuhrála set. Na antuce v Charlestonu česká tenistka prohrála dvakrát 3-6 s devatenáctiletou Američankou Louisou Chiricovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist