Clarke Jay

Clarke Jay

25
muž
Velká Británie
Datum nar.:
27. 7. 1998
Výška:
188 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 334. / 153.
čtyřhra: 294. / 187.

Murray na Battle of the Brits prohrál bitvu s Edmundem, o postup ze skupiny se utká s Wardem

BATTLE OF THE BRITS - Hvězda exhibičního turnaje Battle of the Brits Andy Murray prohrál bitvu s Kylem Edmundem a zatímco soupeři si zajistil postup ze skupiny, trojnásobný grandslamový šampion bude o semifinále bojovat proti Jamesi Wardovi.

Federer postupem do 3. kola vyrovnal Connorse. Nadal zdolal Kyrgiose

WIMBLEDON - Osminásobný šampion Roger Federer postoupil již posedmnácté ve Wimbledonu do třetího kola a vyrovnal rekord amerického tenisty Jimmyho Connorse. Sedmatřicetiletý švýcarský fenomén porazil o 17 let mladšího Brita Jaye Clarka bez ztráty podání ve třech setech a udělal další krok na cestě za vylepšením své rekordní bilance o 21. grandslamový titul.

Krejsová si letos podruhé zahraje finále. Muchová a Šafránek v Antalyi končí. Neuspěl ani Kolář

Petra Krejsová si na podniku ITF 15k v italském Solarinu zahraje druhé letošní finále. Česká tenistka v semifinále vyřadila ve třech setech nasazenou jedničku Georginu Garcíaovou-Perézovou ze Španělska. Karolína Muchová a Václav Šafránek úlohu favoritů v turecké Antalyi nesplnili. Do semifinále nepostoupil ani Zdeněk Kolář.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist