Crawford Samantha

Crawford Samantha

29
žena
USA
Datum nar.:
18. 2. 1995
Výška:
188 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 875. / 98.
čtyřhra: 867. / 216.

VIDEO: I tenistky natáčely Mannequin Challenge

Nejlepší tenisté současnosti natočili aktuálně nerozšířenější virální video na sociálních sítích Mannequin Challenge už před startem Turnaje mistrů. Pozadu však nezůstávají ani tenistky, které se staly součástí nahrávek během turnajů, dovolených či příprav na novou sezonu.

Martincová v Hongkongu končí

WTA HONGKONG - Tereza Martincová na turnaji v Hongkongu na úspěšnou kvalifikaci nenavázala a loučí se s turnajem prohrou v prvním kole, ve kterém nestačila na favorizovanou Caroline Garciaovou 3-6 0-6. Francouzka si o čtvrtfinále zahraje s Mattekovou-Sandsovou.

Kerberová se na postup nenadřela, Muguruzaová musela otáčet

US OPEN - Angelique Kerberová se po US Open může stát světovou jedničkou a udělat první krok pro ni nebylo nic těžkého. Její soupeřka Slovinka Hercogová totiž už po sedmi gamech vzdala. Naopak třísetový zápas musela absolvovat třetí hráčka světa Garbiñe Muguruzaová, jež už vyrovnala své newyorské maximum.

Siniaková je poprvé ve 3. kole grandslamu, postupují také Strýcová a Šafářová. Allertová a Plíšková končí

Kateřina Siniaková překvapila ve Wimbledonu vítězstvím nad Francouzkou Caroline Garciaovou a poprvé v kariéře postoupila do 3. kola grandslamového turnaje. V Londýně postupují také Lucie Šafářová a Barbora Strýcová. S turnajem se naopak ve druhém kole rozloučily Karolína Plíšková a Denisa Allertová.

Šafářová odvrátila mečboly a vyřadila parťačku Mattekovou. Postupují i Plíšková a Allertová

Velkou bitvu s lepším koncem pro českou tenistku viděli diváci ve Wimbledonu v utkání mezi deblovými partnerkami Lucií Šafářovou a Bethanií Mattekovou-Sandsovou. Šafářová na cestě do druhého kola smazala tři mečboly a po téměř třech hodinách svoji kamarádku vyřadila. Svůj zápas dnes zvládly i Karolína Plíšková, přestože od Belgičanky Wickmayerové dostala kanára, a Denisa Allertová.

Azarenková v Brisbane dál válí, čeká ji senzace turnaje Crawfordová

Už jen dvě vítězství dělí běloruskou tenistku Viktorii Azarenkovou od jejího prvního titulu od roku 2013. Bývalá světová jednička smetla v Brisbane i třetí soupeřkou a po výhře 6-1 6-2 nad Robertou Vinciovou postoupila do semifinále. V něm narazí na postrach favoritek Samanthu Crawfordovou.

Hradecká v Québecu končí ve čtvrtfinále, Krejčíková je ve finále čtyřhry

WTA QUÉBEC - Lucie Hradecká v kanadském Québecu do semifinále nestoupila. Česká tenistka nestačila ve čtvrtfinále na Němku Annike Beckovou, které podlehla hladce 0-6 3-6. V Kanadě se dnes naopak dařilo Barboře Krejčíkové, která spolu s Belgičankou Mestachovou postoupila do finále čtyřhry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist