Cressy Maxime

Cressy Maxime

26
muž
USA
Datum nar.:
8. 5. 1997
Výška:
201 cm
Váha:
88 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 190. / 31.
čtyřhra: 319. / 64.

Rubljov letos už potřetí skončil po úvodním zápase. V Rotterdamu prohrál s de Minaurem

ATP ROTTERDAM - Pátý hráč světa Andrej Rubljov na třetím ze čtyř letošních turnajů skončil po svém úvodním vystoupení. Na halové akci ATP 500 v Rotterdamu předloňský šampion a loňský semifinalista prohrál 4-6 4-6 s Australanem Alexem de Minaurem. Už ve čtvrtfinále jsou bývalý šampion Švýcar Stan Wawrinka a Bulhar Grigor Dimitrov.

Sinner ve finále umí. V Montpellier slaví 7. titul po výhře nad Cressym

ATP MONTPELLIER - Italský tenista Jannik Sinner vylepšil svou skvělou bilanci ve finálových zápasech na 7-1. Čtvrtý ze sedmi titulů slaví v evropské hale, francouzské Montpellier tento týden ovládl po výhře 7-6 6-3 nad Američanem Maximem Cressym.

Cressy v Montpellier získal druhý skalp člena Top 10. Runemu oplatil vyřazení z Melbourne

ATP MONTPELLIER - Maxime Cressy vyhrál i své čtvrté semifinále na okruhu ATP a poprvé postoupil do finále halového turnaje. Dnes v Montpellier zdolal 7-5 6-7 7-6 světovou devítku Dána Holgera Runeho, kterému navzdory deseti dvojchybám nenabídl ani jeden brejkbol, oplatil mu porážku z Australian Open a připsal si druhý skalp hráče Top 10. O druhý titul si 24letý Američan zahraje s Italem Jannikem Sinnerem.

Rune poprvé jako jednička. V Montpellier na třetí pokus našel recept na Hüslera

ATP MONTPELLIER - Světová devítka Holger Rune má za sebou premiérový zápas jako nasazená jednička turnaje ATP. V hale v Montpellier roli papírového favorita zvládl, přestože čelil Marcu-Andreovi Hüslerovi, s nímž loni prohrál všechny čtyři sety. Ve čtvrtfinále se dánský teenager utká s domácím Grégoirem Barrérem, jenž bude usilovat o premiérové semifinále.

Rubljov na čtvrtý pokus porazil Isnera a přiblížil se startu na Turnaji mistrů. Ve hře je i Hurkacz

ATP MASTERS PAŘÍŽ - Andrej Rubljov podpořil své šance na start na Turnaji mistrů úspěšným vstupem do turnaje Masters v Paříži. Sedmý nasazený hráč, jenž momentálně drží poslední postupové místo, porazil ve druhém kole Johna Isnera 6-2 6-3. V osmifinále by si mohl zahrát s jedním z adeptů na letenku do Turína Hubertem Hurkaczem, který v prvním kole přehrál domácího Adriana Mannarina.

V Paříži vrcholí boj o Turnaj mistrů. Fritz se po výhře nad Davidovichem udržel ve hře

ATP PAŘÍŽ - V boji o Turnaj mistrů zbývají poslední dvě volné vstupenky, o které usilují čtyři adepti. O majitelích se rozhodne tento týden tradičně na halovém Masters 1000 v Paříži, kde si dnes naději uchoval Taylor Fritz. Americký tenista si poradil se Španělem Alejandrem Davidovichem a postoupil do 2. kola.

Lehečka je na novém maximu a znovu českou jedničkou, Siniaková se udržela ve stovce

Jiří Lehečka si ve světovém hodnocení polepšil o pět míst a je na novém maximu, 65. příčce. Dvacetiletý talent navíc na postu české jedničky znovu vystřídal Jiřího Veselého. Kateřina Siniaková se díky jedné výhře před týdnem v Budapešti udržela v elitní stovce ženského pořadí.

Cressy otočil finále s Bublikem a v Newportu slaví premiérový triumf

ATP NEWPORT - Maxime Cressy na třetí pokus zvládl finálový zápas a získal premiérový titul z turnaje ATP. 25letý Američan se raduje na domácí trávě v Newportu po výhře 2-6 6-3 7-6 nad Kazachem Alexanderem Bublikem.

Cressy postoupil potřetí do finále a v Newportu si zahraje proti Bublikovi o první titul

ATP NEWPORT - Maxime Cressy na domácí trávě v Newportu porazil čtyřnásobného šampiona Johna Isnera a potřetí v sezoně i v kariéře postoupil do finále. O premiérový titul se pětadvacetiletý Američan utká s Kazachem Alexanderem Bublikem, který si finále v Newportu zahraje podruhé.

Isner v Newportu využil v tie-breakové bitvě až 8. mečbol, Auger-Aliassime nezvládl dohrávku s Kublerem

ATP NEWPORT - Čtyřnásobný šampion John Isner na domácí trávě v Newportu udolal po využití až 8. mečbolu a téměř třech hodinách boje 7-6 6-7 7-6 Francouze Benjamina Bonziho a postoupil do semifinále. Ze hry venku je překvapivě nejvýše nasazený Félix Auger-Aliassime, jenž v dohrávce druhého kola nevyužil mečbol proti Jasonu Kublerovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist