Day Kayla

Day Kayla

24
žena
USA
Datum nar.:
28. 9. 1999
Výška:
173 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 86. / 84.
čtyřhra: 425. / 133.

Bouzková v Soulu potvrdila roli favoritky, s Dayovou si poradila ve dvou setech

Marie Bouzková (25) úspěšně odstartovala své premiérové vystoupení na podniku WTA 250 v jihokorejském Soulu. Nasazená čtyřka si v úvodním kole poradila 6:4, 6:4 s Kaylou Dayovou (24) ze Spojených států a potvrdila roli favoritky. O teprve druhé letošní čtvrtfinále na nejvyšší tour se šampionka loňského Livesport Prague Open utká s hráčkou druhé stovky Evou Lysovou (21). Vítězně má za sebou první kolo také turnajová jednička Jessica Pegulaová, senzačně naopak vypadla dvojka Jelena Ostapenková.

Plíšková po čtyřech měsících proměnila mečbol, v deštivém Montrealu uspěla i Bouzková

WTA MONTREAL - První dvě české tenistky mají za sebou úspěšný vstup do turnaje WTA 1000 v Montrealu, kde zvládly deštěm přerušené zahajovací duely. Karolína Plíšková (31) zdolala ve třech setech Číňanku Lin Zhu (29), poprvé od 20. dubna vyhrála zápas po využití mečbolu a zajistila si souboj se světovou jedničkou Igou Šwiatekovou. Marie Bouzková (25) si poradila s americkou kvalifikantkou Kaylou Dayovou (23) a čeká ji střetnutí s šestou hráčkou světa Caroline Garciaovou, s níž vyhrála všechny tři vzájemné zápasy.

Proč se mi daří? Jsem poloviční Češka, vtipkovala Kayla Dayová. Zlepšení připisuje legendě

Je jednou z šesti Američanek, které postoupily do třetího kola grandslamového French Open. Účast Kayly Dayové (23) mezi 32 nejlepšími hráčkami antukového grandslamu je ale rozhodně malou senzací. A ještě větším překvapením bylo, když po životním postupu vyprávěla, že za úspěch vděčí i českému původu.

Wimbledonská šampionka Muguruzaová začala ve Stanfordu drtivou výhrou

WTA STANFORD - Garbiñe Muguruzaová se představila poprvé od svého triumfu ve Wimbledonu. Třiadvacetiletá Španělka odstartovala svou pouť na akci WTA Premier v kalifornském Stanfordu drtivou výhrou 6-2 6-0 nad domácím talentem Kaylou Dayovou. Turnajovou jedničku ve čtvrtfinále čeká Ana Konjuhová z Chorvatska.

Hlasujte v březnových anketách WTA. Hráčkou měsíce může být Karolína Plíšková

Stejně jako každý měsíc i v březnu mohou tenisoví příznivci na stránkách WTA Tour zvolit nejlepší hráčku měsíce, největší průlom měsíce a nejlepší úder měsíce. Mezi nominovanými na Hráčku měsíce je i současná česká tenisová jednička Karolína Plíšková, jež se probojovala na prestižních turnajích v Indian Wells a v Miami do semifinále.

Juniorku na US Open ovládli Auger-Aliassime a Dayová

Letošními vítězi juniorských dvouher na posledním grandslamu sezony US Open se stali Kanaďan Felix Auger-Aliassime, který smetl po setech 6-3 6-0 Srba Miomira Kecmanoviče, a domácí Kayla Dayová, jež si skoro stejně snadno poradila se Slovenkou Viktorií Kužmovou 6-3 6-2.

Kerberová se na postup nenadřela, Muguruzaová musela otáčet

US OPEN - Angelique Kerberová se po US Open může stát světovou jedničkou a udělat první krok pro ni nebylo nic těžkého. Její soupeřka Slovinka Hercogová totiž už po sedmi gamech vzdala. Naopak třísetový zápas musela absolvovat třetí hráčka světa Garbiñe Muguruzaová, jež už vyrovnala své newyorské maximum.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist