Elias Gastao

Elias Gastao

33
muž
Portugalsko
Datum nar.:
24. 11. 1990
Výška:
183 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 378. / 57.
čtyřhra: 1364. / 151.

Kolář v Portugalsku porazil i domácího Eliase a slaví první challengerový titul!

CHALLENGER OEIRAS - Zdeněk Kolář ukončil více než půl roku dlouhé trápení, během kterého na osmnácti turnajích po sobě nevyhrál víc jak jeden zápas, ziskem první titulu z challengeru. 24letý Čech ovládl antuku v portugalském Oeiras, kde ve finále přehrál 6-4 7-5 domácího Gastaa Eliase.

Kolář v Oeiras postoupil podruhé do finále challengeru a zahraje si o první titul

CHALLENGER OEIRAS - Zdeněk Kolář na antuce v portugalském Oeiras porazil 6-3 6-2 Argentince Marca Trungellitiho a podruhé v kariéře a poprvé po pěti letech postoupil do finále challengeru. O první titul si 24letý Čech zahraje s domácím Gastaem Eliasem.

Kolář v Sopotech podlehl Eliasovi a semifinále neobhájí

CHALLENGER SOPOTY - Zdeněk Kolář na challengeru v polských Sopotech podlehl 4-6 6-3 4-6 Portugalci Gastau Eliasovi a neobhájí loňské semifinále. V žebříčku tak aktuálně

Čilič začal na antuce vítězně. V Riu si poradil s Berlocqem

ATP RIO DE JANEIRO - Marin Čilič den před svým debutem na turnaji ATP 500 v Riu de Janeiro vylezl na sochu Krista Spasitele a včera úspěšně zvládl svou premiéru na kurtu, když si v prvním zápase od Australian Open poradil s Argentincem Berlocqem. Do druhého kola postoupil po skvělém obratu i bývalý finalista Ital Fabio Fognini.

Veselý přetlačil Olivu a po dvou měsících je ve druhém kole

ATP INDIAN WELLS - Jiří Veselý v Indian Wells zdolal ve třech setech Argentince Renza Olivu a po dvou měsících vyhrál zápas na turnajovém okruhu. Ve druhém kole vyzve Lucemburčana Gillese Müllera.

Thiem udolal Eliase i potřetí, znovu po velké bitvě

ATP SYDNEY - Dominic Thiem vyhrál i třetí vzájemný duel s Portugalcem Gastaem Eliasem, ale také dnes v Sydney se na vítězství nadřel. Nejvýše nasazený Rakušan vyhrál až po boji 6-7 6-3 7-5 a zkompletoval osmičku čtvrtfinalistů.

Slovák Martin v Umagu postoupil již do finále a bude poprvé v Top 100

ATP UMAG - Andrej Martin na antuce v Umagu pokračuje ve svém životním turnaji. Pětadvacetiletý Slovák, který až dosud nebyl ani ve čtvrtfinále, si v Chorvatsku zahraje o titul. V boji o něj vyzve Itala Fabia Fogniniho.

Martin v Umagu vyřadil i Sousu a osladil si čtvrtfinálovou premiéru

ATP UMAG - Slovenský tenista Andrej Martin na antuce v Umagu už podruhé vylepšil své maximum na okruhu ATP. Po třísetové výhře nad druhým nasazeným Portugalcem Joaem Sousou postoupil do semifinále, v němž se utká s Argentincem Berlocqem.

Finále v Bastadu obstarají Ramos a Verdasco

David Ferrer v Bastadu svůj první letošní titul nevybojuje. Nejvýše nasazený hráč turnaje v semifinále poprvé v kariéře prohrál s krajanem Albertem Ramosem 5-7 4-6. Třetí nasazený Španěl ve svém druhém finále na okruhu ATP narazí na dalšího krajana Fernanda Verdasca, jenže si poradil s Portugalcem Eliasem.

Obhájce titulu Cuevas v Sao Paulu zastavil Monteira

ATP SAO PAULO - Pablo Cuevas vyhrál už sedmý zápas v řadě. Na antuce v Sao Paulu obhájce titulu otočil špatně rozehraný souboj s domácím mladíkem Thiagem Monteirem a postoupil do semifinále. V něm narazí na Srba Dušana Lajoviče.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist