Fritz Taylor

Fritz Taylor

26
muž
USA
Datum nar.:
28. 10. 1997
Výška:
193 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 15. / 5.
čtyřhra: 147. / 29.

Fritz v Monte Carlu neobhájí své největší antukové semifinále, už v prvním kole prohrál s Musettim

ATP MONTE CARLO - V Monte Carlu odstartoval první letošní turnaj Masters 1000 na antuce a hned první den ze soutěže vypadl loňský semifinalista a 13. hráč světa Taylor Fritz (26). Americký tenista nestačil na Itala Lorenza Musettiho (22), kterému podlehl 4:6, 4:6 a na třetí ze čtyř posledních akcí nezvládl své úvodní vystoupení.

Rune po přežití mečbolu vyřadil předloňského šampiona Fritze, ve čtvrtfinále vyzve Medveděva

ATP INDIAN WELLS - Holger Rune (20) na Masters 1000 v Indian Wells zdolal po odvrácení mečbolu 2:6, 7:6, 6:3 domácího šampiona z roku 2022 Taylora Fritze (26) a oplatil mu loňskou porážku z Miami. Ve čtvrtfinále dánský mladík vyzve loňského finalistu Daniila Medveděva (28), který si poradil s Bulharem Grigorem Dimitrovem (32). Další čtvrtfinálovou dvojici vytvořili Casper Ruud (25) a Tommy Paul (26).

Fritz i Auger-Aliassime v Acapulcu skončili na raketě italských mladíků, De Minaur vykročil za obhajobou titulu

ATP ACAPULCO - Tradičně velmi dobře obsazený turnaj ATP 500 v Acapulcu přišel hned první den o několik favoritů. Na raketě italských mladíků skončili čtvrtý nasazený finalista z roku 2020 Taylor Fritz, jenž nenavázal na triumf z Delray Beach, i Félix Auger-Aliassime, když nestačili na Italy Mattea Arnaldiho, respektive Flavia Cobolliho. Ze hry venku je i ve formě hrající Tommy Paul, naopak suverénní výhrou nad oblíbeným soupeřem vykročil za obhajobou titulu Australan Alex de Minaur.

Fritz znovu po roce kraloval v Delray Beach a slaví sedmý triumf. Titul obhájil poprvé v kariéře

Taylor Fritz (26) v Delray Beach zopakoval loňský triumf a poprvé v kariéře obhájil titul na nejvyšším okruhu. Američan v odloženém domácím finále smetl po odvrácení všech sedmi brejkbolů 6:2, 6:3 krajana Tommyho Paula (26) a za celý turnaj neztratil ani jeden set. Celkově získal sedmou trofej a v žebříčku se díky úspěšné obhajobě udrží v elitní desítce.

Djokovič je pojedenácté v semifinále Australian Open. Dotáhne to opět až k triumfu?

AUSTRALIAN OPEN - Srb Novak Djokovič (36) ve sluncem rozpáleném Melbourne zdolal 7:6, 4:6, 6:2, 6:3 Američana Taylora Fritze (26), vedení ve vzájemné bilanci zvýraznil na 9:0 a pojedenácté v kariéře postoupil do semifinále Australian Open. Z této fáze turnaje to 24násobný grandslamový šampion dotáhl nakonec vždy až k triumfu, letos si o finále zahraje s Jannikem Sinnerem (22). Italský mladík si poradil s Rusem Andrejem Rubljovem (26) a vyrovnal své maximum na majorech.

Krejčíkovou čeká těžký souboj se Sabalenkovou. Obhájkyni titulu porazila jen jednou ze šesti pokusů

V rámci 10. hracího dne letošního ročníku Australian Open poznáme první semifinalisty. Barbora Krejčíková (28) vyzve obhájkyni titulu Arynu Sabalenkovou (25), se kterou prohrála pět ze šesti předchozích soubojů a jedinou výhru si připsala po obratu z téměř beznadějného stavu. Další čtvrtfinálové zápasy obstarají 10násobný šampion a loňský vítěz Novak Djokovič s Taylorem Fritzem, Jannik Sinner s Andrejem Rubljovem, který se podesáté pokusí poprvé překročit čtvrtfinále grandslamů, a Marta Kosťuková s Coco Gauffovou.

Djokovič zdeptal Mannarina dvěma kanáry, už 58. grandslamovým čtvrtfinále vyrovnal Federera

AUSTRALIAN OPEN - Novak Djokovič (36) vyhrál s francouzským veteránem Adrianem Mannarinem (35) i pátý vzájemný zápas. Na Australian Open zvítězil drtivě 6:0, 6:0, 6:3 a postoupil do 58. grandslamového čtvrtfinále, čímž vyrovnal rekord Rogera Federera. V Melbourne je mezi osmičkou nejlepších počtrnácté v kariéře, o semifinále se utká s Taylorem Fritzem (26).

Djokovič poprvé bez ztráty setu, jako první muž v open éře odehrál 100 zápasů na všech majorech

Novak Djokovič (36) až ve třetím utkání na letošním Australian Open postoupil bez ztráty setu. S 10 triumfy nejúspěšnější hráč úvodního grandslamu sezony si ve svém jubilejním 100. zápase v tomto dějišti poradil 6:3, 6:3, 7:6 s Tomásem Martínem Etcheverrym (24), upravil svou bilanci v Melbourne Parku na 92:8 a pošestnácté prošel do druhého týdne. Jako první muž v open éře odehrál 100 duelů na všech čtyřech grandslamech. V osmifinále nastoupí proti Adrianovi Mannarinovi (35).

Polsko se Šwiatekovou ovládlo skupinu v United Cupu, ve čtvrtfinále jsou i domácí Australané

Poláci si zásluhou Huberta Hurkacze (26) a světové jedničky Igy Šwiatekové (22) jako první zajistili postup do čtvrtfinále letošního ročníku United Cupu. Jedni z největších favoritů si po Brazílii poradili také se Španělskem, dokonce v mixu neztratili jediný game. Postup do čtvrtfinále slaví i Austrálie, domácí tým porazil díky bodům Alexe de Minaura (24) a deblových specialistů Storm Hunterové (29) a Matthewa Ebdena (36) poměrem 2:1 obhájce titulu ze Spojených států.

Další zaváhání Alcaraze. V Paříži nezvládl letošní premiéru v hale proti Safiullinovi

ATP PAŘÍŽ - Carlos Alcaraz (20) po více než roce nezvládl svůj úvodní zápas na turnaji a po wimbledonském triumfu pokračuje v matných výkonech. Na Masters 1000 v Paříži ve svém prvním letošním zápase v nepříliš oblíbené hale nestačil i vinou 27 nevynucených chyb na rozehraného ruského kvalifikanta Romana Safiullina (26), který porazil světovou dvojku 6:3, 6:4 a připsal si nejcennější skalp kariéry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist