Giannessi Alessandro

Giannessi Alessandro

33
muž
Itálie
Datum nar.:
30. 5. 1990
Výška:
185 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 315. / 84.
čtyřhra: 412. / 162.

Veselý v Umagu prohrál své úvodní vystoupení proti italskému kvalifikantovi

ATP UMAG - Jiří Veselý na antukovém turnaji ATP 250 v Umagu končí v prvním kole. Český tenista v Chorvatsku nestačil na italského kvalifikanta Alessandra Giannessiho, kterému podlehl po dvouhodinovém boji 6-7 5-7.

Bedene v Córdobě vyřadil jedničku Fogniniho, porazil ho až na 9. pokus

ATP CÓRDOBA - Vstup do antukového turnaje v argentinské Córdobě nezvládl ani jeden ze dvou nejvýše nasazených Italů. Překvapením je především porážka Fabia Fogniniho, který až v devátém vzájemném střetnutí nestačil na Slovince Aljaže Bedeneho. Dvojku Marca Cecchinata vyřadil talentovaný Španěl Jaume Munar.

Veselý neudržel vedení proti Lorenzimu a poprvé s ním prohrál

ATP UMAG - Jiří Veselý ve čtvrtém vzájemném duelu s Paolem Lorenzim poprvé prohrál. Včera v nočním zápase na antuce v Umagu sice rychle získal první set a ve druhém začal brejkem, nadějné vedení však neudržel a zkušenému Italovi podlehl 6-3 5-7 3-6.

Češi v Melbourne: Štěpánek a Šátral postupují, Kolář končí

AUSTRALIAN OPEN - Radek Štěpánek v kvalifikaci na úvod nezaváhal. Američana Sekoua Bangouru přehrál 6-3 6-7 6-2 a v dalším kole vyzve Blaže Kavčiče. O překvapení se postaral Jan Šátral, který ve dvou tie-breacích vyřadil dvanáctého nasazeného Alessandra Giannessiho. Končí naopak Zdeněk Kolář, jenž nestačil 6-3 1-6 5-7 na Pedju Krstina.

Berdych nezaváhal a zahraje si s Veselým. Vítězně začal i Murray

ATP DAUHÁ - Tomáš Berdych ve svém prvním zápase sezony 2017 překvapení nepřipustil. V Dauhá porazil italského kvalifikanta Alessandra Giannessiho a postoupil do 2. kola, v němž se utká s Jiřím Veselým. První ostrý zápas v novém roce zvládl i nejlepší tenista světa Andy Murray, jenž si poradil s Francouzem Chardym.

Rosol se dál trápí, prohrál s Ungurem

Lukáš Rosol ani tento týden neukončil dvouměsíční čekání na výhru na turnaji ATP. V Bukurešti, kde o víkendu vybojoval bod v Davis Cupu, dnes nestačil na domácího Adriana Ungura, kterému podlehl hladce 4-6 1-6.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist