Halys Quentin

Halys Quentin

27
muž
Francie
Datum nar.:
26. 10. 1996
Výška:
191 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 170. / 61.
čtyřhra: 575. / 129.

Nachází Ruud v Estorilu formu a sebevědomí? Po bitvě s Halysem je ve finále

ATP ESTORIL - Nor Casper Ruud na antuce v Estorilu udolal 6-4 3-6 7-6 Francouze Quentina Halyse a po nepovedeném vstupu do sezony postoupil pošestnácté v kariéře do finále. O jubilejní 10. titul a opět z podniku ATP 250 se pátý hráč světa utká se Srbem Miomirem Kecmanovičem.

Ruud v Estorilu porazil obhájce titulu Báeze. Dva zápasy po sobě vyhrál poprvé v sezoně

ATP ESTORIL - Světová pětka Casper Ruud na antukovém klání ATP 250 v Estorilu smetl argentinského obhájce titulu Sebastiána Báeze a poprvé v sezoně vyhrál dva zápasy po sobě. O finále se norský favorit utká s Francouzem Quentinem Halysem, který zastavil Dominica Thiema a poprvé postoupil do semifinále turnaje ATP.

Trápící se Thiem v Estorilu deklasoval Sheltona a zahraje si první čtvrtfinále od října

ATP ESTORIL - Dominic Thiem smetl na antuce v Estorilu dvakrát 6-2 čtvrtfinalistu letošního Australian Open Bena Sheltona, připsal si teprve třetí letošní turnajové vítězství a poprvé od říjnového semifinále v hale v Antverpách postoupil mezi nejlepší osmičku. Ve svém druhém startu na portugalském podniku bude bývalá světová trojka pokračovat Quentinovi Halysovi, který vyřadil nasazenou čtyřku Roberta Bautistu. Ze hry venku je druhý nasazený Hubert Hurkacz.

Lehečka v Miami skončil ve 3. kole na Chačanovovi

ATP MIAMI - Jiří Lehečka při své premiéře ve třetím kole turnaje Masters 1000 nestačil na Karena Chačanova. Český mladík v Miami podlehl světové šestnáctce 2-6 4-6.

Lehečka v Miami porazil Musettiho a je poprvé ve 3. kole turnaje Masters

ATP MIAMI - Jiří Lehečka v Miami porazil 6-4 6-4 italského vrstevníka Lorenza Musettiho a poprvé v kariéře postoupil do třetího kola turnaje Masters 1000. V něm se český mladík utká s Karenem Chačanovem, nebo Argentincem Tomásem Martínem Etcheverrym.

Djokovič se v Adelaide nadřel na dvousetovou výhru nad Halysem

ATP ADELAIDE - Novak Djokovič se ve druhém kole turnaje ATP 250 v Adelaide nepředstavil v optimální formě. Nejvýše nasazený bojoval se 64. hráčem světa Quentinem Halysem dvě hodiny, v úvodním dějství musel likvidovat manko 2-5 a skvěle hrajícího Francouze nakonec zdolal až ve dvou tie-breacích. Ve čtvrtfinále se střetne s Denisem Shapovalovem, se kterým vyhrál všech sedm soubojů.

Forejtek v Lille poprvé do finále challengeru nepostoupil

CHALLENGER LILLE - 21letý Jonáš Forejtek první challengerové finále nevybojoval. V hale ve francouzském Lille v semifinále podlehl 4-6 4-6 nejvýše nasazenému Litevci Ričardasi Berankisovi.

Michnev ve Wroclawi svůj životní výsledek nevylepšil

CHALLENGER WROCLAW - Petr Michnev si sice životní turnaj neprodloužil, i přesto může challengerový podnik v polské Wroclawi opustit se vztyčenou hlavou. Český tenista totiž v polské hale dosáhl na životní úspěch, když se na challengeru poprvé v kariéře probojoval do čtvrtfinále. V něm ale nestačil 6-7 2-6 na čtvrtého nasazeného Quentina Halyse.

Berdych porazil Džazírího a je ve 3. kole. Veselý dohrál

Tomáš Berdych ztratil na French Open první set, ale ani ve svém druhém zápase nezaváhal. Český tenista dnes porazil Tunisana Džazírího 6-1 2-6 6-2 6-4 a s Uruguaycem Cuevasem si zahraje o osmifinále.

Gulbis si v Montpellier připsal první výhru v sezoně a vyzve Gasqueta

ATP MONTPELLIER - Ernests Gulbis si v hale v Montpellier poradil s francouzským mladíkem Halysem a připsal si první letošní výhru. O čtvrtfinále si zahraje s dalším domácím hráčem - nasazenou jedničkou a obhájcem titulu Richardem Gasquetem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist