Harrison Christian

Harrison Christian

29
muž
USA
Datum nar.:
29. 5. 1994
Výška:
180 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 559. / 198.
čtyřhra: 126. / 123.

Korda v Delray Beach postoupil do prvního finále. O titul si zahraje s Hurkaczem

ATP DELRAY BEACH - Američan Sebastian Korda si na turnaji v Delray Beach zahraje poprvé v kariéře o titul na ATP Tour. Dvacetiletý syn bývalého českého daviscupového reprezentanta Petra Kordy v semifinále porazil 6-3 7-5 Brita Carmerona Norrieho a jeho finálovým soupeřem bude čtvrtý nasazený Polák Hubert Hurkacz.

Korda v Delray Beach ve svém prvním čtvrtfinále porazil Isnera

ATP DELRAY BEACH - Sebastian Korda v Delray Beach ve svém prvním čtvrtfinále na okruhu ATP porazil 6-3 4-6 6-3 druhého nasazeného Johna Isnera, s nímž vyhrál i druhý vzájemný zápas. O finále se 20letý Američan a syn bývalé světové dvojky Petra Kordy utká s Britem Cameronem Norriem.

Sebastian Korda v Delray Beach vyřadil Paula a poprvé postoupil do čtvrtfinále

ATP DELRAY BEACH - Dvacetiletý syn bývalého českého tenisty Petra Kordy Sebastian v Delray Beach vyřadil nasazeného krajana Tommyho Paula a poprvé na okruhu ATP si zahraje čtvrtfinále. V něm vyzve Johna Isnera.

VIDEO: I tenistky natáčely Mannequin Challenge

Nejlepší tenisté současnosti natočili aktuálně nerozšířenější virální video na sociálních sítích Mannequin Challenge už před startem Turnaje mistrů. Pozadu však nezůstávají ani tenistky, které se staly součástí nahrávek během turnajů, dovolených či příprav na novou sezonu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist