Hogenkamp Richel

Hogenkamp Richel

32
žena
Nizozemí
Datum nar.:
16. 4. 1992
Výška:
168 cm
Váha:
67 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 94.
čtyřhra: - / 147.

Allertová v Praze porazila Zaryckou a postoupila do finále

ITF PRAHA - Denisa Allertová si šest dní před svatbou zahraje finále na domácím antukovém turnaji ITF na pražské Štvanici. V boji o něj si poradila s krajankou Anastasií Zaryckou a jediná výhra ji dělí od ukončení více než dvouletého čekání na titul. O ten svede souboj s Němkou Tamarou Korpatschovou.

Allertová čtvrtfinále v Linci neobhájí, prohrála s Fettovou

WTA LINEC - Denisa Allertová poprvé po čtyřech měsících nezvládla zápas prvního kola. Na podniku WTA v Linci česká tenistka nestačila na Chorvatku Janu Fettovou a v Rakousku tak neobhájí loňské čtvrtfinále.

Allertová v Soulu skončila ve druhém kole na Hogenkampové

WTA SOUL - Denisa Allertová v Soulu do svého prvního letošního čtvrtfinále na okruhu WTA nepostoupila. Česká tenistka v jihokorejské metropoli nedokázala navázat na skalp Andrey Petkovicové, když ve druhém kole podlehla dvakrát 4-6 Nizozemce Richel Hogenkampové.

České tenistky budou hrát finále ve Francii

České tenistky budou hrát finále Fed Cupu ve Francii, kterou naposledy porazily loni v semifinále. Francouzky zdolaly na domácí půdě v Trélazé v semifinále 3-2 na zápasy Nizozemsko, rozhodující bod získaly stejně jako Češky ve čtyřhře.

Nizozemky ve Fed Cupu nečekaně zvítězily v Rusku a jsou v semifinále

Nizozemské tenistky postoupiy do semifinále Fed Cupu. V Moskvě nečekaně zvítězily nad loňskými finalistkami z Ruska, rozhodující třetí bod dnes v první dvouhře získala Kiki Bertensová po výhře 6-1 6-4 nad Světlanou Kuzněcovovou. V semifinále se Nizozemky utkají s Francouzkami, které v domácím Marseille přehrály Italky.

Fed Cup: Rusky doma v Moskvě prohrávají po prvním dnu 0-2

Ruské tenistky dělí v utkání s Nizozemskem jedna prohra od překvapivého vyřazení v prvním kole Fed Cupu. Loňské finalistky ztratily v Moskvě obě dnešní dvouhry, když Jekatěrina Makaravová i Světlana Kuzněcovová nestačily na hráčky z druhé stovky žebříčku WTA.

Cetkovská v polské Sobotě postupuje, Vaidišová prohrála s Boreckou

ITF SOBOTA - Petra Cetkovská zdolala ve čtvrtfnále turnaje ITF s dotací 75.000 dolarů v polské Sobotě třetí nasazenou Richel Hogenkampovou 6-4 1-6 6-2 a postoupila do semifinále, kde narazí na Martinu Boreckou, Ta dnes utekla bývalé světové sedmičce Nicole Vaidišové za stavu 1-6 a 1-4. S turnajem se ve čtvrtfinále rozloučila také Barbora Krejčíková, jež nestačila na turnajovou dvojku Kiki Bertensovou.

Češky v polské Sobotě září. Ve čtvrtfinále jsou Cetkovská, Borecká i Vaidišová

ITF SOBOTA - Stoprocentní úspěšnost udržely dnes Češky na turnaji ITF v polské Sobotě. Petra Cetkovská zdolala poprvé v kariéře sedmou nasazenou Rominu Oprandiovou. Cenný skalp si připsala také Martina Borecká, jež vyřadila nasazenou jedničku Sesil Karatančevovou a o postup do semifinále si zahraje s krajankou Nicole Vaidišovou, která přehrála Vögtovou z Lichtenštejnska.

Stoprocentní Češky. Kvitová, Záhlavová-Strýcová, Smitková a Allertová v Melbourne neztratily ani set

AUSTRALIAN OPEN - Do druhého kola Australian Open se dostalo osm z deseti českých tenistek. Ty dnes měly v Melbourne stoprocentní úspěšnost, když Petra Kvitová, Barbora Záhlavová-Strýcová ani debutantky Denisa Allertová a Tereza Smitková neztratily jediný set. Mezi muži naopak dohrál Jan Hernych.

2. den na Australian Open: Do boje vyrazí zbylá pětice Čechů

Slušný vstup do Australian Open mají za sebou čeští tenisté. Své úvodní zápasy už zvládlo šest z nich a dalších pět se o to pokusí v úterý. Do bojů v Melbourne zasáhne mimo jiné čtvrtá nasazená Petra Kvitová, která se v Hisense Areně utká s Nizozemkou Hogenkampovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist