Ilhan Marsel

Ilhan Marsel

36
muž
Turecko
Datum nar.:
11. 6. 1987
Výška:
191 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1165. / 77.
čtyřhra: - / 564.

Štěpánek v New Yorku vzdal zápas prvního kola proti Ilhanovi

US OPEN - Radek Štěpánek končí na US Open čtvrtý rok po sobě hned na prvním soupeři. Letos šestatřicetiletý rodák z Karviné vzdal za stavu 0-6 6-2 4-6 a 2-3 Turkovi Marselu Ilhanovi kvůli problémům s krční páteří. Podle prvních zpráv by se mělo jednat o zatuhlé svaly a neměl by snad přijít o start ve čtyřhře.

1. den na US Open: Do boje vstoupí šest Čechů

V New Yorku dnes odstartuje poslední grandslam sezony. O postup do 2. kola US Open bude usilovat šest českých tenistů v čele s Karolínou Plíškovou i obě světové jedničky.

Los US Open: Berdycha vyzve Fratangelo, Kvitová čeká na kvalifikantku

V New Yorku byl rozlosován poslední grandslam sezony US Open. Čeští tenisté se v prvním kole vyhnou nasazeným soupeřům, naopak hned pět Češek půjde proti papírovým favoritkám z druhé světové desítky. Tomáše Berdycha vyzve domácí Fratangelo, Lucie Šafářová bude čelit ve formě hrající Ukrajince Lesje Curenkové, Petra Kvitová s Karolínou Plíškovou čekají na soupeřky z kvalifikace.

Rosol ve Winston-Salemu porazil Gulbise a čeká ho repríza loňského finále

ATP WINSTON-SALEM - Lukáš Rosol ve Winston-Salemu úspěšně vykročil za obhajobou titulu. Český tenista porazil Lotyše Ernestse Gulbise a oplatil mu dva týdny starou porážku z Montrealu. Ve druhém kole vyzve v repríze loňského finále Poláka Janowicze.

Federer porazil Fallu i poosmé, vstup do Roland Garros zvládl 12. rok v řadě

FRENCH OPEN - Roger Federer už podvanácté v řadě zvládl vstup do French Open. Dnes švýcarský šampion z roku 2009 porazil 6-3 6-3 6-4 Kolumbijce Alejandra Fallu, s nímž si poradil i v osmém vzájemném duelu, z toho třetím na pařížské antuce.

Veselý nestačil na Nišikoriho, v Římě dohrál

Jiří Veselý se s turnajem v Římě loučí ve druhém kole. Český tenista dnes ve vyrovnaném utkání neproměnil proti favorizovanému Kei Nišikorimu čtyři setboly a prohrál 6-7 a 5-7.

Nadalovi se v Barceloně povedla odveta proti Almagrovi

ATP BARCELONA - Rafael Nadal vstoupil do domácího turnaje v Barceloně hladkou výhrou nad krajanem Nicolasem Almagrem, kterému oplatil loňské čtvrtfinálové vyřazení. V dalším zápase se osminásobný šampion utká s Italem Fogninim.

Vyrovnaný boj, potom "kanár" a výhra číslo 500. Berdych porazil Bolelliho a je ve čtvrtfinále

Dramatický zápas s jednoznačným závěrem má za sebou Tomáš Berdych, který dnes v Dubaji vybojoval postup mezi nejlepší osmičku. Český tenista udolal Itala Bolelliho po setech 7-6 5-7 6-0 a připsal si pětisté vítězství na okruhu ATP. Výhry s pořadovým číslem 501 se Berdych může dočkat v souboji s Ukrajincem Stachovským.

Francouzům se v Montpellier daří, v úterý uspělo všech pět domácích zástupců

ATP MONTPELLIER - Všech pět francouzských tenistů v úterý zvládlo vstup do domácího halového turnaje v Montpellier. Benoit Paire, Kenny De Schepper, Edouard Roger-Vasselin, Paul-Henri Mathieu a Lucas Pouille se tak mohou těšit na souboje proti největším favoritům na titul.

Hernych končí v 1. kole. Djokovič i obhájce Wawrinka suverénně postupují

V kvalifikaci si sice vybojoval účast na Australian Open, přes první kolo už ale nepřešel. Jan Hernych dnes nestačil na Kolumbijce Giralda, kterému podlehl 3-6 2-6 a 2-6. Bez vážných problémů zvládli svá první utkání favorité grandslamového turnaje: set neztratil ani Novak Djokovič, který porazil Slovince Bedeneho, ani loňský vítěz Stan Wawrinka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist