Inglis Maddison

Inglis Maddison

26
žena
Austrálie
Datum nar.:
14. 1. 1998
Výška:
171 cm
Váha:
59 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 263. / 112.
čtyřhra: 222. / 183.

Vondroušová neudržela vedení proti Sabalenkové a osmifinále na Australian Open nezopakovala

AUSTRALIAN OPEN - Markéta Vondroušová osmifinálovou účast na Australian Open neobhájila. Dvaadvacetiletá Češka ve třetím kole neudržela vedení proti Aryně Sabalenkové a se světovou dvojkou padla 6-4 3-6 1-6. Běloruska, jež v sedmém utkání po sobě spáchala deset a více dvojchyb, na své první melbournské čtvrtfinále zaútočí proti veteránce Kaie Kanepiové.

Keninová úspěšně vykročila za obhajobou titulu, Bartyová nadělila dva kanáry

AUSTRALIAN OPEN - Sofia Keninová v Melbourne Parku úspěšně vykročila za obhajobou loňského triumfu. Nasazená čtyřka se však v prvním kole trápila s domácí divokou kartou a 133. hráčkou světa Maddison Inglisovou, kterou zdolala až po hodině a půl ve dvou těsných setech. Úvodní zápas má za sebou i loňská finalistka Garbiñe Muguruzaová, jež povolila jen čtyři hry Margaritě Gasparjanové. Dokonce ani game neztratila světová jednička Ashleigh Bartyová.

Allertová v Hobartu nestačila na Cornetovou

WTA HOBART - Denisa Allertová svůj první zápas sezony prohrála. V Hobartu dvaadvacetiletá Češka nestačila na sedmou nasazenou Francouzku Alizé Cornetovou, které podlehla 4-6 5-7. Před Australian Open tak odehrála pouze jeden zápas.

Rodionovová den po svatbě divokou kartu na Australian Open nevybojovala. Slaví Inglisová

Australskou kvalifikaci o divokou kartu na Australian Open vyhráli Maddison Inglisová a James Duckworth. Sedmnáctiletá Inglisová ve finále porazila Arinu Rodionovovou, jež nastoupila den po své svatbě. Duckworth k rozhodujícímu zápasu nemusel vůbec nastoupit, jeho soupeř Benjamin Mitchell totiž odletěl za svou partnerkou k porodu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist