Keys Madison

Keys Madison

29
žena
USA
Datum nar.:
17. 2. 1995
Výška:
178 cm
Váha:
66 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 20. / 7.
čtyřhra: 394. / 56.

Gauffová v Miami překvapivě končí v osmifinále, Rybakinová udělala další krok k obhajobě finále

Coco Gauffová (20) překvapivě dohrála na Miami Open už v osmifinále. Nasazená trojka nestačila 3:6, 6:1, 2:6 na trápící se Caroline Garciaovou (30), která prohrála posledních sedm soubojů s hráčkami TOP 10 žebříčku. Jelena Rybakinová (24) pokračuje v obhajobě loňského finále, jedna z největších favoritek přehrála 6:3, 7:5 domácí Madison Keysovou (29) a připsala si již 20. letošní vítězství.

Krejčíková si postup do semifinále WTA Elite Trophy sama nezajistila a potřebuje výhru Linetteové

Barbora Krejčíková (27) skvěle rozehrála i druhé utkání skupinové fáze na WTA Elite Trophy, ale postup do semifinále v čínském Zhuhai si vinou kolapsu v úvodním setu nezajistila. Nasazená jednička prohrála 5:7, 6:1, 1:6 s Darjou Kasatkinovou (26), kterou před několika dny smetla v Zhengzhou. Jediná česká zástupkyně na turnaji tak bude potřebovat, aby Magda Linetteová (31) ve čtvrtek ruskou tenistku porazila.

Krejčíková v Zhuhai překvapení nepřipustila, WTA Elite Trophy zahájila výhrou nad Linetteovou

Barbora Krejčíková (27) v úvodním zápase na WTA Elite Trophy žádné překvapení nepřipustila a vede Azalkovou skupinu. Nasazená jednička si v čínském Zhuhai poradila v souboji debutantek 6:2, 6:4 s Magdou Linetteovou (31), se kterou vyhrála i třetí vzájemný duel. Postup do semifinále si může zajistit už ve středu v utkání s Darjou Kasatkinovou (26).

Preview: Krejčíková se ve skupině na WTA Elite Trophy utká s Kasatkinovou a Linetteovou

V úterý startuje letošní ročník "malého Turnaje mistryň", akce pro jedenáct nejlepších hráček aktuální sezony a jednu divokou kartu, které se neprobojovaly na Turnaj mistryň do mexického Cancúnu. České barvy bude hájit pouze Barbora Krejčíková (27), jež se v Azalkové skupině střetne s Darjou Kasatkinovou (26) a Magdou Linetteovou (31). Podnik WTA Elite Trophy se do kalendáře vrátil po čtyřech letech a v neděli pozná zbrusu novou šampionku.

Muchová si o titul z US Open nezahraje. V semifinále podlehla domácí teenagerce Gauffové

US OPEN - Karolína Muchová (27) na US Open své grandslamové maximum nevyrovnala. V semifinále česká tenistka podlehla v souboji poražených finalistek posledních dvou ročníků Roland Garros podobně jako před pár týdny ve finále v Cincinnati domácí světové šestce Coco Gauffové (19), v New Yorku v utkání na téměř hodinu přerušeném protestujícím divákem prohrála 4:6, 5:7. Americká teenagerka si o první grandslamový titul zahraje s vítězkou letošního Australian Open Arynou Sabalenkovou (25), která po obratu z 0:6 a 3:5 zdolala finalistku z roku 2017 Madison Keysovou (28) a vyhrála teprve druhé ze sedmi grandslamových semifinále.

Vondroušová: O ruce to nebylo, Madison hrála super. Se čtvrtfinále jsem spokojená

Markéta Vondroušová byla i přes čtvrtfinálovou porážku s Madison Keysovou 1:6, 4:6 s vystoupením na US Open spokojená. Wimbledonská vítězka a turnajová devítka ocenila, že v New Yorku došla nejdál v dosavadní kariéře. Na tiskové konferenci litovala, že proti Keysové nevyužila jediný z devíti brejkbolů a ocenila hru soupeřky, proti níž se hůře prosazovala. Nyní bude fandit krajance Karolíně Muchové, kterou čeká v noci na pátek boj o finále proti jiné Američance Cori Gauffové.

Vondroušová končí na US Open ve čtvrtfinále. V New Yorku nenašla recept na servis Keysové

US OPEN - Wimbledonská vítězka Markéta Vondroušová (24) po sérii 11 výher na grandslamových turnajích našla přemožitelku. Při premiéře ve čtvrtfinále US Open nevyužila proti domácí Madison Keysové (28) žádný z devíti brejkbolů a prohrála 1:6, 4:6. Americká finalistka z roku 2017 si o vyrovnání svého maxima na majorech zahraje s Arynou Sabalenkovou (25).

Sabalenková zvládla i sedmé čtvrtfinále na grandslamech. Do semifinále US Open prošla třetím rokem po sobě

US OPEN - Aryna Sabalenková (25) na letošním US Open nadále dominuje a třetím rokem po sobě postoupila ve Flushing Meadows do semifinále, tentokrát bez ztráty jediného setu. Největší favoritka na triumf si poradila 6:1, 6:4 s debutantkou ve čtvrtfinále grandslamů Qinwen Zheng (20) a vyhrála i svůj sedmý čtvrtfinálový duel na podnicích velké čtyřky. O druhé grandslamové finále si Běloruska, jež se po skončení turnaje stane novou světovou jedničkou, zahraje s domácí Madison Keysovou.

Další česká čtvrtfinalistka! Vondroušová na US Open překonala bolest a zdolala domácí vycházející hvězdu

Markéta Vondroušová (24) si poprvé v kariéře zahraje čtvrtfinále US Open, v němž doplnila krajanku Karolínu Muchovou. Úřadující wimbledonská šampionka zvládla třísetový osmifinálový duel navzdory evidentním problémům s levou paží a přetlačila 6:7, 6:3, 6:2 domácí vycházející hvězdu Peyton Stearnsovou (21). O třetí grandslamové semifinále a uhájení neporazitelnosti ve čtvrtfinálových zápasech na majorech bude světová devítka bojovat proti Madison Keysové (28).

Sabalenková vrátila úder Šwiatekové. Na US Open je v osmifinále a v live žebříčku opět světovou jedničkou

US OPEN - Aryna Sabalenková (25) na letošním US Open stále neztratila jediný set. Běloruska si ve třetím kole stejně jako loni poradila s Clarou Burelovou (22), tentokrát po setech 6:1, 6:1, a opět se v live žebříčku posunula na post světové jedničky před obhájkyni titulu Igu Šwiatekovou. Ve druhém týdnu závěrečného grandslamu je třetím rokem po sobě a v osmifinále se semifinalistka posledních dvou ročníků utká s Darjou Kasatkinovou (26).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist