Kubler Jason

Kubler Jason

30
muž
Austrálie
Datum nar.:
19. 5. 1993
Výška:
178 cm
Váha:
74 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 174. / 63.
čtyřhra: 144. / 27.

Macháč další bitvu v Brisbane nevyhrál, Nadal suverénně uspěl i ve druhém zápase po pauze

Tomáš Macháč (23) byl při svém debutu na akci ATP 250 v Brisbane velmi blízko ke svému třetímu čtvrtfinále na hlavní tour. Český kvalifikant ale čtvrté vítězství v řadě přidat nedokázal a ve druhém kole po dvouapůlhodinovém boji podlehl 7:5, 2:6, 6:7 domácí divoké kartě Rinkymu Hijikatovi (22). Rafael Nadal (37) na turnaji stále neztratil servis a vyhrál i druhý zápas po téměř roční pauze.

Poprvé spolu a hned grandslamový titul. Hijikata s Kublerem proměnili divokou kartu v triumf na Australian Open

AUSTRALIAN OPEN - Čtyřhru mužů na Australian Open vyhrál znovu po roce domácí pár startující na divokou kartu. Na loňský triumf Kokkinakise s Kyrgiosem senzačně navázali Rinky Hijikata s Jasonem Kublerem, kteří ve finále prvního společného turnaje porazili 6-4 7-6 monacko-polský tandem Hugo Nys a Jan Zieliňski.

Australian Open pozná nové šampiony. Do finále čtyřhry postoupili páry Hijikata/Kubler a Nys/Zieliňski

AUSTRALIAN OPEN - V semifinále čtyřhry mužů na Australian Open uspěli tenisté, kteří byli v této fázi grandslamu poprvé v kariéře a v průběhu turnaje čelili mečbolu. Do finále postoupili domácí outsideři Rinky Hijikata s Jasonem Kublerem, kteří mohou navázat na loňský triumf krajanů Thanasiho Kokkinakise s Nickem Kyrgiosem, a monacko-polský pár Hugo Nys a Jan Zieliňski.

Cressy postoupil potřetí do finále a v Newportu si zahraje proti Bublikovi o první titul

ATP NEWPORT - Maxime Cressy na domácí trávě v Newportu porazil čtyřnásobného šampiona Johna Isnera a potřetí v sezoně i v kariéře postoupil do finále. O premiérový titul se pětadvacetiletý Američan utká s Kazachem Alexanderem Bublikem, který si finále v Newportu zahraje podruhé.

Bublik v Newportu porazil Murrayho a opět nechybí v semifinále

ATP NEWPORT - Alexander Bublik porazil 7-5 6-4 Brita Andyho Murrayho, oplatil mu měsíc starou porážku ze Stuttgartu a také třetí start na travnatém turnaji v Newportu proměnil minimálně v semifinále. O zopakování finále z roku 2019 si kazašský tenista zahraje s Australanem Jasonem Kublerem.

Isner v Newportu využil v tie-breakové bitvě až 8. mečbol, Auger-Aliassime nezvládl dohrávku s Kublerem

ATP NEWPORT - Čtyřnásobný šampion John Isner na domácí trávě v Newportu udolal po využití až 8. mečbolu a téměř třech hodinách boje 7-6 6-7 7-6 Francouze Benjamina Bonziho a postoupil do semifinále. Ze hry venku je překvapivě nejvýše nasazený Félix Auger-Aliassime, jenž v dohrávce druhého kola nevyužil mečbol proti Jasonu Kublerovi.

Mladenovicová s Dodigem vyhráli smíšenou čtyřhru na Australian Open

AUSTRALIAN OPEN - Kristina Mladenovicová a Ivan Dodig proměnili první společný turnaj v grandslamový triumf. Zkušení deblisté ovládli smíšenou čtyřhru na Australian Open po finálové výhře 6-3 6-4 nad domácí dvojicí Jaimme Fourlisová a Jason Kubler.

Hradecká s Ekvádorcem Escobarem v semifinále mixu nevyužili mečbol

AUSTRALIAN OPEN - Lucie Hradecká s Ekvádorcem Gonzalem Escobarem na Australian Open končí před branami finále smíšené čtyřhry. V nočním zápase proti domácí dvojici Jaimee Fourlisová a Jason Kubler nevyužili mečbol a prohrály 6-2 6-7 6-10.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist