Kukushkin Mikhail

Kukushkin Mikhail

36
muž
Kazachstán
Datum nar.:
26. 12. 1987
Výška:
183 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 132. / 39.
čtyřhra: - / 67.

Macháč na challengeru začal suverénně, Lehečka uhrál jen dva gamy s Kukuškinem

ATP CHALLENGER TOUR - Tomáš Macháč na halovém challengeru v italském Forlí začal suverénním vítězstvím nad Slovákem Lukášem Lackem. Ve francouzském Pau naopak svůj první zápas po senzačním rotterdamském tažení vůbec nezvládl Jiří Lehečka, nejlepší Čech v žebříčku ATP schytal "kanára" a s Michajlem Kukuškinem uhrál jen dva gamy.

Lehečka i Kolář na challengeru v Bergamu začali vítězně

CHALLENGER BERGAMO - Vstup do halového challengeru v italském Bergamu zvládli oba čeští zástupci. Zdeněk Kolář smetl Kazacha Michajla Kukuškina, Jiří Lehečka porazil rovněž ve dvou setech Francouze Huga Greniera a přerušil sérii tří porážek.

Paire pokračuje v trápení. V Nur-Sultanu vypadl hned po prvním zápase

ATP NUR-SULTAN - Benoit Paire po koronavirové pauze pokračuje v obrovském trápení. Nejvýše nasazený na novém halovém podniku v kazašském Nur-Sultanu neudržel vedení setu a brejku, s domácím Michajlem Kukuškinem nakonec prohrál a na pátém ze šesti turnajů po pauze ztroskotal na svém úvodním soupeři. Kukuškin ve svém prvním čtvrtfinále na turnajích ATP od loňského září změří síly s kvalifikantem Emilem Ruusuvuorim.

Nadal si na úvod poradil s Millmanem. První kolo nezvládli čtyři hráči Top 10

US OPEN - Rafael Nadal svůj první zápas od triumfu na Masters v Montréalu zvládl a úspěšně vstoupil do letošního US Open. Trojnásobný šampion a nasazená dvojka si na úvod bez ztráty setu a servisu poradil s Johnem Millmanem, který loni v osmifinále zaskočil Rogera Federera. Dalším favoritům se příliš nedařilo, vypadli hned čtyři zástupci elitní desítky - Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas, Karen Chačanov a Roberto Bautista.

Tsitsipas vyhrál turnaj v Marseille. I druhý titul získal v evropské hale

ATP MARSEILLE - Stefanos Tsitsipas si došel pro svůj druhý titul a opět ho získal v evropské hale. Po loňském Stockholmu dvacetiletý Řek ovládl francouzské Marseille, kde v dnešním finále porazil 7-5 7-6 Kazacha Michajla Kukuškina.

Tsitsipas v Marseille porazil Goffina a s Kukuškinem si zahraje o druhý titul

ATP MARSEILLE - Nejvýše nasazený Stefanos Tsitsipas ve francouzském Marseille porazil Belgičana Davida Goffina a počtvrté na okruhu ATP postoupil do finále. O druhý titul a znovu z evropské haly si dvacetiletý Řek zahraje s Kazachem Michajlem Kukuškinem.

Sérii prostějovských triumfů v extralize zkusí zastavit I. ČLTK

Tenisty Prostějova dělí jedna výhra od prodloužení panování v české extralize smíšených družstev. Ve středečním finále se pokusí celek z Hané připravit o jedenáctý triumf v řadě hráči pražského I. ČLTK.

Anderson bude ve vídeňském finále hrát o největší titul i Turnaj mistrů

ATP VÍDEŇ - Kevin Anderson ve Vídni udolal Španěla Fernanda Verdaska a jediná výhra ho dělí od největšího titulu a především postupu na Turnaj mistrů. Ve finále ho čeká Japonec Kei Nišikori, který se bude snažit zlomit sérii osmi finálových porážek.

Thiem vídeňské prokletí nezlomil, ve čtvrtfinále prohrál s Nišikorim

ATP VÍDEŇ - Už poosmé startoval Dominic Thiem na domácím halovém turnaji ATP 500 ve Vídni, ale ani letos se dál než do čtvrtfinále nedostal. Dnes v boji o semifinále prohrál snadno s Japoncem Keiem Nišikorim, který je nyní jeho největším soupeřem v boji o 8. příčku zaručující start na Turnaji mistrů.

Smutná Melzerova rozlučka ve Vídni. Místo možná posledního zápasu skončil v nemocnici

ATP VÍDEŇ - Poslední turnaj kariéry ve dvouhře si Jürgen Melzer představoval určitě jinak. Na halové akci v rodné Vídni 37letý Rakušan sice porazil Kanaďana Raonice, ale před dnešním soubojem s Jihoafričanem Kevinem Andersonem ze soutěže odstoupil, neboť kvůli žaludečním potížím skončil v nemocnici.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist