McNally Caty

McNally Caty

22
žena
USA
Datum nar.:
20. 11. 2001
Výška:
167 cm
Váha:
51 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 264. / 54.
čtyřhra: 235. / 11.

Bouzková jde v Římě po parádní otočce dál. Plíšková znovu skončila na první soupeřce, dohrála i Nosková

WTA ŘÍM - Marie Bouzková vyhrála 12 z posledních 15 gamů, do římského turnaje WTA 1000 vstoupila vítězstvím nad Caty McNallyovou a postupem do třetího kola vylepšila své zdejší maximum. Vítězka ročníku 2019 a finalistka z let 2020-21 Karolína Plíšková skončila stejně jako loni hned na první soupeřce, letos nestačila na kvalifikantku Annu Bondárovou. Do další fáze neprošla ani debutantka Linda Nosková, která prohrála s Magdou Linetteovou.

Collinsová v Austinu smetla rozjetou krajanku McNallyovou

WTA AUSTIN - Čtvrtá nasazená Američanka Danielle Collinsová na domácí půdě v Austinu ztratila pouhé dva gamy s krajankou Caty McNallyovou a postupem do čtvrtfinále vyrovnala své letošní maximum. Mezi nejlepší osmičku se v Texasu dostali také Němka Anna-Lena Friedsamová, Ukrajinka Marta Kosťuková a Anna Kalinská.

Siniaková do finále v Méridě nepostoupila. V Mexiku prohrála noční souboj s Giorgiovou

WTA MÉRIDA - Kateřina Siniaková si na turnaji WTA 250 v mexické Méridě o 4. titul nezahraje. Česká tenistka v noční semifinálové bitěv podlehla po více než dvou hodinách boje 5-7 6-7 Camile Giorgiové, přestože ve druhém setu otočila z 2-5 na 6-5 a podávala na zisk sady. Italka se v jubilejním 10. finále utká o 4. titul se Švédkou Rebeccou Petersonovou.

Siniaková v Mexiku dorazila Cocciarettovou kanárem a postoupila do semifinále

WTA MÉRIDA - Nejlepší deblistka světa Kateřina Siniaková v mexické Méridě porazila 6-1 5-7 6-0 Elisabettu Cocciarettovou a po třech kolech zůstala poslední nasazenou hráčkou v pavouku. O 8. singlové finále na turnajích WTA si zahraje s další Italkou Camilou Giorgiovou, která nadělila dva kanáry turnajové dvojce Sloane Stephensové.

BJK Cup: Američanky v 'české' skupině zdolaly Polky

BILLIE JEAN KING CUP - V Glasgow druhým dnem pokračoval finálový turnaj Billie Jean King Cupu a první zápase se odehrál v tříčlenné skupině D, v níž jsou i české tenistky. Bod si podle očekávání připsaly Američanky, které o výhře nad Polkami rozhodly až ve čtyřhře díky Cori Gauffové a Caty McNallyové.

Krejčíková v Ostravě zastavila Parksovou. Kvitová a Martincová do semifinále neprošly

WTA OSTRAVA - Barbora Krejčíková v ostravské hale po odvráceném setbolu přetlačila kvalifikantku Alyciu Parksovou a po skalpu přemožitelky Karolíny Plíškové a Marie Sakkariové si připsala už sedmé vítězství v řadě. Další dvě Češky dnes ve čtvrtfinále neuspěly: Petra Kvitová prohrála souboj wimbledonských šampionek s Jelenou Rybakinovou a Tereza Martincová nezastavila rozjetou Jekatěrinu Alexandrovovou.

Americké mládí v Ostravě září. Je bláznivé, co život přináší, smála se McNallyová

Ve stylu americké jízdy probíhal ve čtvrtek ostravský Agel Open, 20letá Caty McNallyová přehrála ke smutku ostravského publika Karolínu Muchovou 6-1 3-6 6-1. Ale všechna čest mladé naději ze zámoří. Na severu Moravy si poctivě odpracovala kvalifikaci a ve druhém kole se dočkala odměny v podobě duelu před solidně zaplněným hledištěm.

Krejčíková je v Ostravě bez boje ve čtvrtfinále, Martincové vzdala Kontaveitová

WTA OSTRAVA - Barbora Krejčíková se bez boje dostala do čtvrtfinále halového podniku AGEL Open, olympijská vítězka Belinda Bencicová totiž kvůli zranění levého chodidla odstoupila. Po zdravotních potížích soupeřky se do čtvrtfinále prodrala také Tereza Martincová, které ve druhém setu vzdala světová trojka a obhájkyně titulu Anett Kontaveitová. Přes druhé kolo se dnes nedostala jen Karolína Muchová, jež podlehla Američance Caty McNallyové.

Zmar Plíškové. V Ostravě končí v prvním kole na americké kvalifikantce Parksové

WTA OSTRAVA - Karolína Plíšková se vítězství na domácím halovém turnaji WTA 500 v Ostravě nedočkala ani na druhý pokus. Letos světová devatenáctka prohrála v prvním kole po mizerném výkonu plném chyb 0-6 6-7 s americkou kvalifikantkou Alyciou Parksovou a už počtvrté v sezoně tak nestačila na hráčku mimo Top 100.

Na majorech letos ani jednou neprohrály! Krejčíková se Siniakovou ovládly také US Open a zkompletovaly kariérní Grand Slam

US OPEN - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková po Australian Open a Wimbledonu ovládly i US Open a letos na majorech nezaznamenaly jedinou porážku. Ve svém prvním newyorském finále po parádním obratu porazily 3-6 7-5 6-1 domácí duo Caty McNallyová, Taylor Townsendová a zkompletovaly sbírku trofejí ze všech majorů. České tenistky na podnicích velké čtyřky triumfovaly celkově pošesté.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist