Minnen Greetje

Minnen Greetje

26
žena
Belgie
Datum nar.:
14. 8. 1997
Výška:
175 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 70. / 59.
čtyřhra: 68. / 45.

Siniaková v Indian Wells počtvrté v řadě zvládla první kolo, Plíšková skončila hned na úvod

WTA INDIAN WELLS - Kateřina Siniaková (27) na šestém ze sedmi posledních turnajů zvládla své úvodní vystoupení. V Indian Wells odstartovala vítězstvím čtvrtý rok po sobě, když Belgičanku Greet Minnenovou (26) zdolala 7:5, 7:6. Úvodní kolo naopak nezvládla Karolína Plíšková (31), která prohrála 1:6, 6:2, 4:6 s Annou Blinkovovou z Ruska (25).

Plíšková v Dauhá uspěla po bleskovém přesunu z Kluže. Uspěly i Nosková, Bouzková a Vondroušová

WTA DAUHÁ - Úvodní zápas v Dauhá zvládlo všech pět českých tenistek, den po Kateřině Siniakové odstartovaly vítězně i další čtyři zástupkyně. Pouhých 24 hodin po triumfu v rumunské Kluži si s bleskovou aklimatizací poradila šampionka z roku 2017 Karolína Plíšková (31), jež otočila duel s Annou Kalinskou. Úspěšnou premiéru v Kataru slaví Linda Nosková (19) po výhře nad Američankou Bernardou Peraovou, i Marie Bouzková (25), která postupuje po třísetové bitvě s grandslamovou vítězkou Sofií Keninovou. Už do osmifinále postoupila Markéta Vondroušová (24), byť dostala od Greete Minnenové kanára a sedmkrát neudržela své podání.

100. zápas na US Open a nejhorší porážka. Konec? Nevím, proč se mě na to ptáte, reagovala Venus Williamsová

Venus Williamsová skončila na US Open potřetí v řadě hned v prvním kole, což se jí v letech 1997-2019 nestalo ani jednou. Letos 43letá americká veteránka podlehla 1:6, 1:6 belgické kvalifikantce Greetje Minnenové a zhořknul jí tak jubilejní 100. zápas na domácím grandslamu. O ukončení kariéry ale neuvažuje ani po své nejjednoznačnější porážce ve Flushing Meadows.

Bouzková je poprvé ve 3. kole grandslamu, Plíšková zvládla dohrávku derby s Martincovou

WIMBLEDON - Karolína Plíšková v úvodním kole Wimbledonu potvrdila roli favoritky v derby s Terezou Martincovou, které bylo včera za stavu 7-6(1) 5-5 přerušeno a odloženo na dnešní den. Loňská finalistka v dohrávce získala oba gamy a s krajankou vyhrála i třetí souboj bez ztráty setu. Marie Bouzková je dokonce už ve 3. kole, což se jí na grandslamu povedlo poprvé v kariéře.

Australanky v Billie Jean King Cupu překvapivě porazily Belgii, Rusky si poradily s Kanadou

BILLIE JEAN KING CUP - Australské tenistky na finálovém turnaji Billie Jean King Cupu v Praze zaskočily favorizované Belgičanky. Rusky si naopak dle očekávání poradily se soupeřkami z Kanady. Večer jsou na programu duely Německa se Švýcarskem a Spojených států se Slovenskem.

Bouzková v Lucemburku přehrála Minnenovou a je po třech měsících ve čtvrtfinále

WTA LUCEMBURK - Marie Bouzková v hale v Lucemburku bez ztráty podání přehrála 6-3 6-1 Greet Minnenovou a po třech měsících zvládla dvě utkání v řadě v hlavních soutěžích a teprve podruhé od poloviny března prošla do čtvrtfinále. Její další soupeřkou bude 18letá talentovaná Dánka Clara Tausonová.

Livesport Prague Open uvidí české finále! O titul se utkají Martincová s Krejčíkovou

WTA PRAHA - Livesport Prague Open ve Stromovce podruhé v sedmileté historii uvidí domácí finále. Tereza Martincová přehrála Greet Minnenovou a na čtvrtý pokus zvládla semifinále turnajů WTA. Ve svém premiérovém finále na nejvyšším okruhu si zahraje s krajankou Barborou Krejčíkovou, která nedala šanci čínské teenagerce Xinyu Wang.

Těžký start pro Kvitovou. Na úvod Roland Garros utekla Minnenové z mečbolu

FRENCH OPEN - Petra Kvitová měla na úvod French Open namále s Greetou Minnenovou. 31letá Češka obhajující loňské semifinále zdolala o osm let mladší Belgičanku 6-7 7-6 6-1, když ve druhém setu za stavu 5-6 odvrátila mečbol vítězným úderem. Ve druhém kole se utká s Ruskou Jelenou Vesninovou, jež deklasovala Bělorusku Govorcovovou a připsala si první výhru po mateřské pauze. V českém derby zvítězila Kateřina Siniaková, jež porazila Marii Bouzkovou.

Vítězně v Melbourne začaly Vondroušová a Kvitová. Siniaková neudržela náskok setu a brejku

AUSTRALIAN OPEN - Markéta Vondroušová měla hned v prvním kole letošního Australian Open velké potíže. S Rebeccou Petersonovou prohrávala už 2-6 1-3, ale nakonec po dvou a půl hodinách boje a úspěšném obratu zvítězila. Zatímco Vondroušová předvedla obrat z manka setu a brejku, Kateřina Siniaková ten samý náskok neudržela a v Melbourne Parku třetím rokem po sobě končí v prvním kole. Vstup do turnaje dnes z českých tenistek absolvuje ještě Petra Kvitová.

Krejčíková je v Linci po tříhodinovém boji s Minnenovou ve čtvrtfinále

WTA LINEC - Barbora Krejčíková na halovém turnaji WTA v Linci udolala po téměř tříhodinovém boji 5-7 7-6 6-4 Belgičanku Greetju Minnenovou a počtvrté v kariéře postoupila do čtvrtfinále. O své druhé semifinále si zahraje s Běloruskou Aliaksandrou Sasnovičovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist