Muhammad Asia

Muhammad Asia

33
žena
USA
Datum nar.:
4. 4. 1991
Výška:
178 cm
Váha:
66 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 456. / 124.
čtyřhra: 35. / 26.

Siniaková čtvrtou sezonu po sobě deblovým triumfem nezahájila. V Adelaide s Hunterovou prohrály až ve finále

WTA ADELAIDE - Kateřina Siniaková si popáté za posledních šest let zahrála na prvním turnaji v sezoně finále čtyřhry, odstartovat deblovým triumfem čtvrtý rok po sobě ale nedokázala. V australském Adelaide s domácí Storm Hunterovou prohrály ve dvou setech s americkou dvojicí Asia Muhammadová a Taylor Townsendová.

Martincová na Livesport Prague Open prošla do čtvrtfinále. Siniaková vede nad Smitkovou, dohrávat se bude zítra

WTA PRAHA - Tereza Martincová zatím na tvrdém povrchu v pražské Stromovce úspěšně potvrzuje roli jedné z nasazených hráček a bez ztráty setu prošla do čtvrtfinále. Šestadvacetiletá Češka si dnes poradila s kvalifikantkou Asiou Muhammadovou. Domácí derby mezi nasazenou Kateřinou Siniakovou a Terezou Smitkovou se bude kvůli dešti dohrávat zítra, Siniakové chybí tři míče k postupu.

Serena loučící se Wozniacké k deblovému titulu nepomohla. Hvězdné duo prohrálo finále

WTA AUCKLAND - Kamarádky Serena Williamsová a Caroline Wozniacká v Aucklandu první společný turnaj triumfem nezakončily, když ve finále podlehly americké dvojici Asia Muhammadová a Taylor Townsendová. Pro Dánku to byl předposlední turnaj kariéry, kterou ukončí po blížícím se Australian Open.

Bouzková v Lexingtonu nestačila na Muhammadovou, prohrála s ní i potřetí

ITF LEXINGTON - Marie Bouzková na turnaji ITF 60k v americkém Lexingtonu třetí Američanku v řadě porazit nedokázala. Ve čtvrtfinále dvacetiletá Češka podlehla po bezmála tříhodinovém boji Asie Muhammadové, s níž prohrála i třetí vzájemný duel.

Hlaváčková si po roce zahraje druhé kolo. Kr. Plíšková neudržela vedení proti Kontaveitové

WTA 'S-HERTOGENBOSCH - Andrea Hlaváčková si po roce zahraje druhé kolo hlavní soutěže na okruhu WTA. Česká kvalifikantka v prvním kole turnaje WTA International v 's-Hertogenboschi porazila 6-3 3-6 6-4 lucky losera Asii Muhammadovou. Kristýna Plíšková přechod na trávu nezvládla. V prvním kole prohrála 7-6 3-6 1-6 s Anett Kontaveitovou.

Bouzková kvalifikací turnaje WTA v Acapulku neprojde

WTA ACAPULCO - Marie Bouzková zkusila počtvrté v kariéře štěstí v kvalifikaci turnaje WTA, ale ani v Acapulku se do hlavní soutěže neprobojuje. Hned v prvním kole prohrála se 131. hráčkou světa Asiou Muhammadovou ze Spojených států amerických.

Krejčíková na turnaji ITF v Austrálii do finále nepostoupila

ITF LAUNCESTON - Barbora Krejčíková si na podniku ITF 60k v australském Launcestonu zahrála poprvé po 18 měsících v semifinále, čekání na své 15. finále ale neukončila. V boji o něj jednadvacetiletá Češka podlehla čtvrté nasazené Slovince Tamaře Zidansekové.

Krejčíková v Austrálii vyřadila dvě domácí naděje a po 18 měsících je v semifinále

ITF LAUNCESTON - Barbora Krejčíková na turnaji ITF s dotací 60 tisíc dolarů v australském Launcestonu postoupila po dvou dnešních výhrách nad domácími nadějemi Birrellovou a Fourlisovou poprvé po roce a půl do semifinále. O finále si jednadvacetiletá Češka zahraje se Slovinkou Zidansekovou, která dnes zastavila Marii Bouzkovou.

Bouzková v Burnie skončila v semifinále na raketě Muhammadové

ITF BURNIE - Osmnáctiletá Češka Marie Bouzková skončila na svém prvním turnaji v Austrálii v semifinále. Na podniku ITF 60k v Burnie ji bez problémů zastavila čtvrtá nasazená Američanka Asia Muhammadová.

Češky v Melbourne: Hradecká, Štefková a Krejčíková postupují, končí Smitková a Martincová

AUSTRALIAN OPEN - V Melbourne se dnes rozehrála kvalifikace ženského turnaje. V prvním kole uspěly Lucie Hradecká, Barbora Štefková a Barbora Krejčíková. Naopak další dvě české zástupkyně Tereza Smitková a Tereza Martincová se s letošním ročníkem Australian Open loučí hned po prvním zápase.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist