Munar Jaume

Munar Jaume

26
muž
Španělsko
Datum nar.:
5. 5. 1997
Výška:
183 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 73. / 52.
čtyřhra: 434. / 103.

Berrettini je po 13 měsících ve čtvrtfinále. V Maroku ho nepoložila ani černá šňůra

ATP MARRÁKEŠ - Matteo Berrettini (27) na antuce v marocké Marrákeši porazil 6:4, 4:6, 6:3 Španěla Jaume Munara (26), byť v polovině utkání prohrál 13 míčků v řadě, a poprvé od loňského března postoupil do čtvrtfinále turnaje ATP. V něm italský tenista bojující s častými zdravotními potížemi narazí na krajana Lorenza Sonega (28). Mezi osmičkou nejlepších nechybí ani další Ital Fabio Fognini (36), jenž vyřadil nejvýše nasazeného Srba Lasla Djereho (28).

Djokovič na 66. grandslamu v řadě zvládl první kolo. Ve Wimbledonu v něm uspěl i poosmnácté

WIMBLEDON - Novak Djokovič (36) ve Wimbledonu i poosmnácté v kariéře a na 66. grandslamu v řadě zvládl svůj úvodní zápas. Letos čtyřnásobný obhájce titulu odstartoval výhrou 6:3, 6:3, 7:6 nad argentinským antukářem Pedrem Cachínem (28) a úspěšně vykročil za ziskem 24. grandslamové trofeje a osmým triumfem na trávě v All England Clubu.

Etcheverry v Santiagu vyřadil Báeze. V prvním finále narazí na domácího Jarryho

ATP SANTIAGO - Tomás Martín Etcheverry na antuce v chilském Santiagu porazil ve svém prvním semifinále na okruhu ATP loňského finalistu a letos třetího nasazeného krajana Sebastiána Báeze. O titul se 23letý Argentinec utká s domácím Nicolasem Jarrym.

Argentinec Etcheverry v Santiagu smetl Lajoviče a je poprvé v semifinále

ATP SANTIAGO - Argentinsko-srbská čtvrtfinále na antuce v Santiagu vyhráli tenisté z Jižní Ameriky. Tomás Martín Etcheverry den po nejcennějším skalpu smetl Dušana Lajoviče a poprvé postoupil do semifinále turnaje ATP. V něm narazí na krajana Sebastiána Báeze, který si poradil s Laslem Djerem. Druhou semifinálovou dvojici vytvořili domácí Nicolas Jarry a Španěl Jaumem Munar.

Musetti selhal i v Santiagu, Schwartzman prohrál 13 z posledních 14 zápasů

ATP SANTIAGO - Světová osmnáctka Lorenzo Musetti skončil na třetím ze čtyř letošních individuálních turnajů hned po svém úvodním vystoupení. Nejvýše nasazený neuhrál na antuce v Santiagu se Španělem Jaumem Munarem ani set. Krizi nedokázal v chilské metropoli ukončit ani Diego Schwartzman, který prohrál 13 z posledních 14 zápasů.

Alcarazovým prvním letošním soupeřem bude Djere. Srb v Buenos Aires vyřadil Fogniniho

ATP BUENOS AIRES - Druhý hráč světa Carlos Alcaraz absolvuje svůj kvůli zranění odložený vstup do sezony proti nebezpečnému antukáři Laslu Djeremu. Srbský tenista na antukovém turnaji ATP 250 v Buenos Aires odstartoval výhrou nad Italem Fabiem Fogninim a proti španělskému teenagerovi bude usilovat o nejcennější skalp kariéry.

Lehečka i Svrčina slaví první grandslamové výhry! Čoriče a Munara smetli 3-0 na sety

AUSTRALIAN OPEN - Čeští muži na Australian Open prožili úspěšný zahajovací den. 21letý Jiří Lehečka smetl 6-3 6-3 6-3 nasazeného Chorvata Bornu Čoriče a na pátý pokus si připsal vítězství na grandslamovém turnaji. 20letý Dalibor Svrčina se ho dočkal dokonce hned při svém debutu v hlavní soutěži, když se španělským antukářem Jaumem Munarem ztratil ještě o dva gamy méně a navázal na tří výhry z kvalifikace.

Ruudovi se v Asii dál nedaří, nejvýše nasazený v Tokiu skončil hned na antukáři Munarovi

ATP TOKIO - Finalista dvou letošních grandslamů a třetí hráč světa Casper Ruud v Tokiu senzačně skončil hned v prvním kole a potvrdil, že mu asijské betony zatím vůbec nesedí. Nejvýše nasazený jasně nestačil na antukového specialistu Jaumeho Munara, který si připsal teprve druhý skalp Top 10 a v dalším kole změří síly s krajanem Pedrem Martínezem.

Veselý na challengeru v Marbelle do finále nepostoupil, Jebavý vyhrál čtyřhru

CHALLENGEMARBELLA - Jiří Veselý skončil na antukovém challengeru ve španělské Marbelle v semifinále po porážce 3-6 4-6 s domácím Jaumem Munarem. Soutěž deblistů ovládl Roman Jebavý, který startoval s Rakušanem Philippem Oswaldem.

Zverev prohrál s Paulem i v Indian Wells, vypadl i Auger-Aliassime

ATP INDIAN WELLS - Alexander Zverev na Masters 1000 v Indian Wells nepotvrdí roli největšího favorita spodní poloviny pavouka a neobhájí ani loňské čtvrtfinále. Německý favorit letos nezvládl už své úvodní vystoupení, v němž podlehl v tie-breaku třetího setu domácímu Tommymu Paulovi. Americký tenista vyhrál i druhý vzájemný duel a připsal si první skalp hráče Top 3. O vyřazení Kanaďana Félixe Augera-Aliassimeho se postaral Nizozemec Botic Van de Zandschulp.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist