Opelka Reilly

Opelka Reilly

26
muž
USA
Datum nar.:
28. 8. 1997
Výška:
211 cm
Váha:
102 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 1158. / 17.
čtyřhra: - / 38.

Do finále v Ženevě postoupili norský obhájce titulu Ruud a Portugalec Sousa

ATP ŽENEVA - Casper Ruud ve švýcarské Ženevě útočí na premiérové obhájení titulu. V semifinále druhý nasazený Nor porazil Američana Reillyho Opelku a s Portugalcem Joaem Sousou si zahraje o celkově 8. triumf.

Wawrinka v Římě po obratu slavil první výhru od loňského Australian Open

ATP MASTERS ŘÍM - Stan Wawrinka, který kvůli zdravotní pauze přes rok nehrál a na Masters v Římě absolvuje teprve třetí turnaj po návratu, dnes ve Foro Italicu dohnal manko setu a brejku, zdolal 3-6 7-5 6-2 nasazeného loňského semifinalistu Reillyho Opelku a připsal si první vítězství od loňského Australian Open.

Mariaová po senzačním triumfu vylétla o více než sto míst, polepšili si i Bencicová, Goffin a Opelka

Tatjana Mariaová senzačně ovládla antuku v Bogotě, v žebříčku WTA vylétla o 123 míst a má na dosah návrat do elitní stovky světového hodnocení. Belinda Bencicová je po premiérovém antukovém triumfu světovou třináctkou, polepšili si i vítězové mužských turnajů Reilly Opelka a David Goffin.

Opelka má druhý letošní titul. V Houstonu v prvním finále na antuce porazil Isnera

ATP HOUSTON - Reilly Opelka poprvé během jedné sezony vyhrál dva turnaje ATP. V Houstonu ve svém prvním finále na antuce porazil 6-3 7-6 krajana Johna Isnera a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 5-1. Čtyřiadvacetiletý Američan získal také svůj čtvrtý titul na domácí půdě.

Neznámý Nizozemec Brouwer v Houstonu prožívá povedený debut na turnaji ATP

ATP HOUSTON - 26letý Gijs Brouwer na antuce v Houstonu prožívá povedenou premiéru na turnaji ATP. Nizozemský kvalifikant, který si dosud pouze jednou zahrál čtvrtfinále na challengerech, po výhře nad španělským veteránem Felicianem Lópezem smetl 6-1 6-1 domácího Jeffreyho Wolfa a postoupil do čtvrtfinále. V něm nechybí ani ve formě hrající Australan Nick Kyrgios.

Nadal vyhrál i 18. letošní zápas! Vstupem do sezony překonal Federera a Samprase

ATP INDIAN WELLS - 35letý Španěl Rafael Nadal na Masters v Indian Wells zdolal ve dvou tie-breacích domácího Reillyho Opelku, v roce 2022 vyhrál i svůj 18. zápas a zaznamenává historicky třetí nejlepší vstup do sezony. O jedno vítězství překonal Rogera Federera a Peta Samprase, delší šňůru bez porážky měl v úvodu sezony už jen Novak Djokovič (2011 a 2020).

Nadal zaznamenal 400. výhru na Masters a vyrovnal Federerův a Samprasův nejlepší vstup do sezony

ATP INDIAN WELLS - Rafael Nadal v Indian Wells porazil 7-5 6-3 Brita Daniela Evanse, vyhrál i třetí vzájemný zápas a na turnajích Masters 1000 zaznamenal jubilejní 400. výhru (historicky druhý Roger Federer jich má na kontě 381). Letos vyhrál i 17. zápas, čímž vyrovnal nejlepší vstupy do sezony Rogera Federera a Peta Samprase.

Nepovedený vstup do sezony je zapomenut. Norrie v Delray Beach slaví 3. titul

ATP DELRAY BEACH - Cameron Norrie, který v lednu prohrál všechny čtyři zápasy, je zpátky ve formě. 26letý Brit z pozice nasazené jedničky vyhrál turnaj ATP v Delray Beach, kde v dnešním finále bez jediného brejku zdolal ve dvou tie-breacích domácího sedm zápasů neporaženého Reillyho Opelku a získal 3. titul.

Opelka v Delray Beach vyhrál tie-breakovou bitvu s neoblíbeným Millmanem a po týdnu je opět ve finále

ATP DELRAY BEACH - Reilly Opelka si poprvé v kariéře zahraje dvě finále během jedné sezony. Týden po triumfu v Dallasu bude o titul hrát také v Delray Beach, které může ovládnout znovu po dvou letech. V semifinále americký tenista udolal po tříhodinovém boji Australana Johna Millmana, s nímž uspěl až na čtvrtý pokus. O čtvrtý titul a opět z domácí půdy se utká s Britem Cameronem Norriem.

Norrie na třetí pokus porazil Kordu, v Delray Beach ožil také Millman

ATP DELRAY BEACH - Nejvýše nasazený Brit Cameron Norrie v Delray Beach zdolal domácího Sebastiana Kordu, přestože soupeř podával na vítězství, a oplatil mu porážky z loňského semifinále a letošního Australian Open. Do semifinále postoupil také Australan John Millman, který porazil Grigora Dimitrova a poprvé od podzimu 2020 vyhrál tři zápasy po sobě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist