Otte Oscar

Otte Oscar

30
muž
Německo
Datum nar.:
16. 7. 1993
Výška:
193 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 390. / 36.
čtyřhra: 342. / 140.

Bratři Berrettiniovi v Acapulcu postoupili po skreči soupeře. Jacopo má první výhru na okruhu ATP

ATP ACAPULCO - V mexickém Acapulco se během pár hodin představili bratři Berrettiniovi a oba postoupili do 2. kola po skreči soupeře. Zkušenějšímu Matteovi vzdal Slovák Alex Molčan, Jacopovi k vítězné premiéře na turnaji ATP pomohl Němec Oscar Otte.

Borges v Delray Beach porazil Johnsona podruhé během dvou dnů

ATP DELRAY BEACH - Nuno Borges v Delray Beach podruhé během dvou dnů porazil Steva Johnsona. Po nedělním úspěchu v kvalifikaci si s domácím lucky loserem poradil i na úvod hlavní soutěže a vyrovnal své maximum na okruhu ATP. Úspěšné odvety se v pondělí dočkali bývalý finalista Japonec Jošihito Nišioka, který se pomstil za loňské vyřazení Němci Oscaru Ottemu, a domácí Denis Kudla, jenž oplatil týden starou porážku Australanu Jordanu Thompsonovi.

Kvitová nezaváhala a zajistila v United Cupu vítězství nad Německem. Češi i tak končí ve skupině

UNITED CUP - Čeští tenisté ve skupinové fázi nového United Cupu porazili Německo už po třech zápasech. Po skvělé sobotě, během níž bodovali Jiří Lehečka a Marie Bouzková, rozhodla v neděli o vítězství hned Petra Kvitová. Týmová jednička si poradila s Laurou Siegemundovou a potvrdila roli jasné favoritky. Češi ale ani tak do "městského" finále nepostoupí, Dalibor Svrčina totiž nepřekvapil a Bouzková s Lehečkou prohráli mix.

Hurkacz v Halle udolal Kyrgiose a s Medveděvem si zahraje první finále na trávě

ATP HALLE - Hubert Hurkacz v německém Halle udolal Australana Nicka Kyrgiose, přestože soupeř nastřílel 30 es a ani jednou nepřišel o servis. O pátý titul, první mimo tvrdý povrch a udržení finálové neporazitelnosti si 25letý Polák zahraje se světovou jedničkou Daniilem Medveděvem.

Murray ve Stuttgartu porazil i Kyrgiose a zahraje si 70. finále

ATP STUTTGART - Andy Murray na trávě ve Stuttgartu porazil 7-6 6-2 Australana Nicka Kyrgiose a podruhé v sezoně a posedmdesáté v kariéře postoupil do finále. O celkově 47. titul a první od podzimu 2019 si pětatřicetiletý Brit zahraje s Italem Matteem Berrettinim.

19letý Dán Rune a Nizozemec van de Zandschulp v Mnichově postoupili poprvé do finále turnaje ATP

ATP MNICHOV - Holger Rune a Botic van de Zandschulp si na antuce v Mnichově zahrají o premiérový titul z turnaje ATP. Dánský teenager den po oslavě 19. narozenin porazil ve svém prvním semifinále domácího Oscara Otteho, Nizozemec do svého prvního finále postoupil po obratu proti Srbu Miomiru Kecmanovičovi.

van de Zandschulp si na antuce v Mnichově vyšlápl na Ruuda a zahraje si o první finále

ATP MNICHOV - Botic van de Zandschulp před startem letošní sezony nikdy na antuce neodehrál zápas hlavní soutěže na turnajích ATP, přesto dokázal v Mnichově vyhrát všechna tři utkání bez ztráty setu a v dnešním čtvrtfinále porazit 7-5 6-1 světovou sedmičku Caspera Ruuda. O první finále na nejvyšší tour si 26letý Nizozemec, který vylepšil svou bilanci s hráči Top 10 na 3-3, zahraje s Miomirem Kecmanovičem.

Djokovič v repríze finále 2018 nedal šanci Andersonovi a je ve Wimbledonu ve třetím kole. Murray postoupil po obratu

WIMBLEDON - Vítěz obou letošních grandslamů Novak Djokovič ve Wimbledonu pokračuje v útoku na 20. grandslamový triumf, kterým by vyrovnal rekordmany Rogera Federera a Rafaela Nadala. Pětinásobný šampion a vítěz posledních dvou ročníků suverénně zvládl reprízu finále 2018 s Kevinem Andersonem, kterému nenabídl jediný brejkbol. Další překážkou světové jedničky bude Američan Denis Kudla.

Thiem v Paříži poprvé nezvládl první kolo! Proti Andújarovi neudržel vedení 2-0

FRENCH OPEN - Čtvrtý hráč světa a dvojnásobný finalista Dominic Thiem potvrdil svou mizernou formu a na French Open končí poprvé v kariéře už v prvním kole. 27letý Rakušan po čtyřech a půl hodinách boje podlehl 6-4 7-5 3-6 4-6 4-6 španělskému antukáři Pablu Andújarovi, který poprvé v kariéře otočil zápas ze stavu 0-2 na sety a v 35 letech si připsal premiérový skalp hráče Top 5.

Pátá porážka v řadě. Veselý v Heilbronnu prohrál s domácím Ottem

CHALLENGER HEILBRONN - Už skoro čtvrt roku čeká Jiří Veselý na vítězství. Pátou porážku v řadě utrpěl na antukovém challengeru v německém Heilbronnu, kde nejvýše nasazený Čech podlehl ve dvou tie-breacích domácímu Oscaru Ottemu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist