Popko Dmitry

Popko Dmitry

27
muž
Kazachstán
Datum nar.:
24. 10. 1996
Výška:
191 cm
Váha:
87 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 233. / 162.
čtyřhra: 623. / 165.

Argentina se po likvidaci mečbolů vyhnula senzačnímu vyřazení, Chilané odvrátili blamáž

Šestnáctku účastníků finálového turnaje Davis Cupu zkompletovali po kvalifikačních výhrách 3:2 tenisté Chile a Argentiny. Chilané doma v Santiagu otočili ze stavu 1:2 duel proti Peru, Argentina v Rosariu odvrátila také až v závěrečné dvouhře blamáž proti Kazachstánu, jenž byl dvakrát jediný míček od postupu.

První titul pro 18letého Svrčinu! Ve Stromovce ho nezastavil ani nasazený Popko

CHALLENGER PRAHA - Dalibor Svrčina si na domácí antuce v pražské Stromovce dokráčel pro premiérový triumf na challengeru. Ve finále 18letý Čech přehrál 6-0 7-5 druhého nasazeného Kazacha Dmitrije Popka a posunem na 334. místo vylepší o 90 pozic své osobní maximum ve světovém žebříčku.

Svrčina v českém semifinále ve Stromovce porazil Forejtka. Ten triumfoval v deblu

CHALLENGER PRAHA - Souboj dvou českých debutantů v semifinále challengeru vyhrál na antuce v pražské Stromovce Dalibor Svrčina, který si poradil s o dva roky starším Jonášem Forejtkem po setech 7-5 6-4. Ve finále 18letý český talent vyzve Kazacha Dmitrije Popka.

Kolář v Ostravě přežil mečbol v tříhodinové bitvě s Popkem. Rosol se do čtvrtfinále nedostal

CHALLENGER OSTRAVA - Zdeněk Kolář na domácím antukovém challengeru v Ostravě udolal po tříhodinové bitvě 5-7 6-4 7-5 Kazacha Dmitrije Popka, přestože ve druhém setu prohrával 2-4 a ve třetím za stavu 3-5 čelil mečbolu. Ve čtvrtfinále se český finalista z roku 2016 utká s Němcem Oscarem Ottem, který smetl Lukáše Rosola.

Rosol podlehl Griekspoorovi a finále na Žižkově si nezahraje

CHALLENGER PRAHA - Lukáš Rosol do finále challengeru ATP na pražském Žižkově nepostoupil. Dvojnásobný daviscupový vítěz prohrál v semifinále 4-6 5-7 s Nizozemcem Tallonem Griekspoorem. Ten nastoupí v neděli k souboji o titul proti Rusovi Alanu Karacevovi, který si v Praze zahrál finále už před týdnem, kdy na Štvanici podlehl švýcarské hvězdě Stanu Wawrinkovi.

Rosol vyhrál čtvrtý tříseťák v řadě a je v semifinále

CHALLENGER PRAHA - Lukáš Rosol na challengeru na TJ Spoje Praha zdolal i svého čtvrtého soupeře po třísetovém boji. Dnes porazil 6-3 5-7 7-5 Rakušana Sebastiana Ofnera a poprvé od listopadu 2018, kdy si v Bratislavě zahrál své poslední finále, vyhrál čtyři zápasy po sobě. V Praze si o něj zahraje s Nizozemcem Griekspoorem.

Veselý a Pavlásek v Prostějově postoupili do druhého kola

Do osmifinále challengeru v Prostějově prošli dva domácí tenisté. Jiří Veselý porazil Dmitrije Popka z Kazachstánu 6-4 6-0, Adam Pavlásek pak zdolal krajana Petra Michneva 6-4 2-6 6-2. V souboji dvou držitelů divokých karet neuspěl Patrik Rikl, které nestačil na nejvýše nasazeného Slováka Martina Kližana.

V Prostějově uspěli tři Češi, nejvíce se nadřel obhájce titulu Veselý

CHALLENGER PROSTĚJOV - Tři čeští tenisté Jiří Veselý, Lukáš Rosol a Adam Pavlásek dnes úspěšně vstoupil do domácího challengeru v Prostějově. Neuspěl jen Zdeněk Kolář, nad jehož síly byl nejvýše nasazený Litevec Berankis.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist