Rikl Patrik

Rikl Patrik

25
muž
Česká republika
Datum nar.:
6. 1. 1999
Výška:
185 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 710. / 392.
čtyřhra: 170. / 170.

Sparta postoupila do finále Tenisové extraligy. Proti Pardubicím bodovali Valentova, Šalková či Bartoň

TENISOVÁ EXTRALIGA - Tenisté pražské Sparty se stali prvními finalisty extraligy smíšených týmů. Desetinásobní vítězové soutěže dnes porazili I. ČLTK Praha 5:1 na zápasy a zajistili si triumf v semifinálové skupině hrané v Říčanech u Prahy. Teoretickou šanci na postup oživil Přerov, který v "prostějovské" části zdolal 6:1 Pardubice.

Lehečka se v Ostravě na úvod na kurtu nezdržel ani hodinu a ztratil jen dva gamy

ATP CHALLENGER OSTRAVA - Jiří Lehečka do challengeru v Ostravě vstoupil suverénním vítězstvím nad Francouzem Constantem Lestiennem, kterého smetl za 50 minut a povolil mu jen dva gamy. Návrat na challengery naopak nevyšel Patrikovi Riklovi, v prvním kole vypadl i Zdeněk Kolář.

Kopřiva slaví první triumf před domácím publikem. Pátý Futures vyhrál v Praze

FUTURES PRAHA - Nenasazený Vít Kopřiva vyhrál domácí turnaj Futures na antukových kurtech TK Spoje Praha. Jednadvacetiletý Čech si pro celkově 5. titul a první z domácí půdy dokráčel přes čtyři krajany, když si v dnešním finále poradil s Patrikem Riklem.

Černé úterý v Liberci: Vypadli Pavlásek či Rosol. Z šesti nadějí vyhrál jen junior Vrbenský

CHALLENGER LIBEREC - Zatímco pondělí bylo pro české tenistky v Liberci vítězné, dnes uspěl pouze jeden ze šesti a to ještě po čistě českém souboji. Po vlažném výkonu zaváhal Adam Pavlásek, svůj úvodní zápas nedohrál šampion ze Štvanice Lukáš Rosol. Radovat se mohl jen osmnáctiletý Michael Vrbenský, jenž si odbyl vítězný debut na challengeru.

Veselý a Pavlásek v Prostějově postoupili do druhého kola

Do osmifinále challengeru v Prostějově prošli dva domácí tenisté. Jiří Veselý porazil Dmitrije Popka z Kazachstánu 6-4 6-0, Adam Pavlásek pak zdolal krajana Petra Michneva 6-4 2-6 6-2. V souboji dvou držitelů divokých karet neuspěl Patrik Rikl, které nestačil na nejvýše nasazeného Slováka Martina Kližana.

Patrik Rikl nezapře deblové geny otce a obdivuje bojovníka Ferrera

O Patriku Riklovi se mluví jako o české tenisové naději. Sedmnáctiletý mladík v sobě nezapře geny svého otce Davida Rikla, bývalého druhého deblisty světa, což potvrdil v neděli juniorským titulem ve čtyřhře na French Open. Rád by se ale více prosadil ve dvouhře, v které ze současné špičky obdivuje bojovníka Davida Ferrera, ač sám na rozdíl od Španěla vyznává útočný herní styl.

Patrik Rikl slaví deblový triumf na Roland Garros juniorů!

Sedmnáctiletý Čech Patrik Rikl si při debutu na French Open připsal titul ze čtyřhry juniorů. Soutěž chlapců vyhrál společně s Izraelcem Yshaiem Olielem, když v dnešním finále porazili korejsko-brazilskou dvojici Yunseong Chung a Orlando Luz.

15. den na Roland Garros: Finále Djokovič - Murray

Krátce po 15. hodině začne souboj mužů o titul z letošního French Open a pařížské publikum bude s napětím vyhlížet nového šampiona. Zkompletuje kariérní i nekalendářní grandslam Novak Djokovič, nebo si Andy Murray připíše třetí velký triumf a opět na jiném povrchu?

Juniorskými šampiony jsou Lapková a Anderson. Rikl v deblovém finále neuspěl

Na Australian Open se dnes rozhodl o šampionech v soutěžích juniorů. Mezi chlapci triumfoval domácí Oliver Anderson, mezi dívkami byla nejlepší Věra Lapková. Ve čtyřhře neuspěl v boji o titul český tenista Patrik Rikl, jenž startoval se Slovákem Lukášem Kleinem.

Ve čtyřhrách na US Open se z Čechů dostala do čtvrtfinále pouze Hlaváčková v mixu

Bez české účasti budou na US Open od čtvrtfinále pokračovat soutěže ve čtyřhře mužů a žen. Ve třetím kole vypadli se svými partnery Radek Štěpánek a Barbora Strýcová i dvojice Lucie Hradecká a Andrea Hlaváčková. Hlaváčková se udržela ve hře jen ve smíšené čtyřhře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist