Rinderknech Arthur

Rinderknech Arthur

28
muž
Francie
Datum nar.:
23. 7. 1995
Výška:
196 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 79. / 42.
čtyřhra: 251. / 124.

Lehečka roli favorita v Marseille nezvládl. Ve druhém kole prohrál s domácím Rinderknechem

ATP MARSEILLE - Jiří Lehečka (22) skončil na druhém turnaji po sobě překvapivě ve druhém kole na raketě soupeře z chvostu první světové stovky. Na halové akci ATP 250 v Marseille ztroskotal na domácím Arthuru Rinderknechovi (28) a nepotvrdil roli nasazeného hráče. Francouz zvítězil po téměř dvouhodinovém boji 7:5, 7:6, přestože český tenista v obou setech smazal manko 2:5 a utekl ze dvou mečbolů.

Thiem si zahraje první letošní semifinále na akcích ATP, v Kitzbühelu ukončil vítěznou sérii Rinderknecha

Dominic Thiem (29) udolal na domácí antuce v Kitzbühelu po obratu 4:6, 6:3, 6:4 sedm zápasů neporaženého Arthura Rinderknecha (28) a poprvé v probíhající sezoně postoupil do semifinále na nejvyšším okruhu. O první finálovou účast na této úrovni od Turnaje mistrů 2020 bude bývalý třetí hráč světa a grandslamový šampion bojovat proti Laslovi Djeremu (28).

Lehečka začal v Queensu skalpem bývalého šampiona wimbledonské juniorky a vyzve Alcaraze

ATP QUEEN'S CLUB - Jiří Lehečka (21) vstoupil vítězně i do druhého letošního turnaje na trávě. Po Stuttgartu uspěl také při premiéře na prestižním podniku ATP 500 v londýnském Queen's Clubu, kde nejlepší český tenista současnosti přehrál 7:6, 6:3 bývalého šampiona wimbledonské juniorky Alejandra Davidoviche (24). O první čtvrtfinále na nejrychlejším povrchu si zahraje poprvé se světovou dvojkou Carlosem Alcarazem (20), který začal na zeleném pažitu vydřenou výhrou nad francouzským lucky loserem Arthurem Rinderknechem (27).

Lehečka v Indian Wells odvrátil setboly a slaví první výhru na akci Masters 1000

ATP INDIAN WELLS - Jiří Lehečka v Indian Wells porazil i díky odvrácení dvou setbolů Francouze Arthura Rinderknecha a na druhý pokus si připsal premiérovou výhru na turnajích Masters 1000. Ve druhém kole se utká s šestým nasazeným Andrejem Rubljovem, kterého nedávno zdolal v Dauhá.

První turnajová výhra v roli světové jedničky. Alcaraz v Basileji vydřel obrat proti Draperovi

ATP BASILEJ - Carlos Alcaraz na druhý pokus slaví vítězný zápas na individuálním turnaji v roli světové jedničky. Na úvod halového podniku ATP 500 v Basileji se však 19letý Španěl na postup přes o rok staršího Jacka Drapera nadřel, talentovaného Brita v oboustranně kvalitním představení zdolal až po obratu a vyrovnaném třetím setu 3-6 6-2 7-5.

Thiem v Gijónu vyrovnal své maximum po zranění. O první finále po dvou letech se utká s Rubljovem

ATP GIJÓN - Dominic Thiem si v hale v Gijónu poradil 6-4 6-3 s Franciscem Cerúndolem a podruhé po zdravotní pauze postoupil do semifinále podniků ATP. O první finále od listopadu 2020 si bývalý třetí hráč světa zahraje s nejvýše nasazeným Andrejem Rubljovem.

Djokovič začal v Tel Avivu kanárem a hladkou výhrou nad Andújarem

ATP TEL AVIV - Největší hvězda soutěže Novak Djokovič na úvod nového turnaje ATP 250 v Tel Avivu nezaváhal. Srbský favorit v Izraeli smetl 6-0 6-3 Španěla Pabla Andújara a postoupil do čtvrtfinále. V něm na něj čeká Kanaďan Vasek Pospisil (h2h 5-0).

Hurkacz v Métách udělal další krok k první obhajobě titulu. Wawrinka je po dvou a půl letech v semifinále

ATP MÉTY - Druhý nasazený Polák Hubert Hurkacz v Métách porazil domácího Arthura Rinderknecha a dál má šanci poprvé v kariéře obhájit titul. Do prvního semifinále od ledna 2022 postoupil švýcarský veterán Stan Wawrinka, který udolal Švéda Mikaela Ymera.

Medveděv vyhrál bez ztráty podání, Auger-Aliassime semifinále na US Open neobhájí

US OPEN - Daniil Medveděv ve druhém kole US Open proti Francouzi Arthuru Rinderknechovi odvrátil všechny tři brejkboly a půl hodiny po půlnoci zvítězil 6-2 7-5 6-3. O postup do osmifinále se obhájce titulu utká s patnáct zápasů neporaženým čínským kvalifikantem Yibingem Wu. Ze hry venku už je světová osmička a loňský semifinalista Kanaďan Félix Auger-Aliassime.

V Dauhá dojde znovu po roce na finále Basilašviliho s Bautistou

ATP DAUHÁ - Ve finále turnaje ATP 250 v Dauhá se znovu roce střetnou stejní soupeři. Gruzínský obhájce titulu Nikoloz Basilašvili si v dnešním semifinále poradil s Francouzem Arthurem Rinderknechem, španělský šampion z roku 2019 Roberto Bautista otočil souboj s Rusem Karenem Chačanovem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist