Riske Alison

Riske Alison

33
žena
USA
Datum nar.:
3. 7. 1990
Výška:
175 cm
Váha:
66 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 932. / 18.
čtyřhra: 1406. / 43.

Šwiateková ve Wimbledonu nedala šanci ani druhé soupeřce, Sorribesovou dorazila kanárem

WIMBLEDON - Světová jednička Iga Šwiateková (22) si ve Wimbledonu suverénně poradila i s druhou soupeřkou. Španělku Saru Sorribesovou (26) deklasovala v prvním vzájemném střetnutí deklasovala 6:2, 6:0 a dál může na svém zatím nejméně oblíbeném povrchu pomýšlet na zkompletování grandslamových semifinále.

Kvitová na skvělý vstup do sezony nenavázala. Krejčíková i Vondroušová postupují

AUSTRALIAN OPEN - Petra Kvitová do sezony vstoupila ve vynikající formě a skalpem světové trojky Jessicy Pegulaové, jenže v Melbourne Parku už třetím rokem po sobě skončila dříve než ve třetím kole. Letos česká jednička nestačila na Anhelinu Kalininovou. Ukrajinka bude další soupeřkou Barbory Krejčíkové, která pokračuje bez ztráty setu. Dohrávku teprve prvního kola úspěšně absolvovala Markéta Vondroušová, naopak skončila Karolína Muchová.

17letá Fruhvirtová a Plíšková v Melbourne ztratily jen čtyři gamy, Martincová proti favoritce nepřekvapila

AUSTRALIAN OPEN - Linda Fruhvirtová využila příznivého losu a zahájila svůj debut na Australian Open suverénní výhrou nad domácí divokou kartou Jaimee Fourlisovou. Pouhé čtyři gamy povolila své soupeřce i Karolína Plíšková, která si poradila s Xiyu Wang z Číny. Neuspěla naopak Tereza Martincová proti favorizované Aryně Sabalenkové. Úvodní zápas Markéty Vondroušové přerušil déšť a dohrávat se bude zítra.

Krejčíková zvládla v Adelaide vstup i do dvouhry. Siniaková postoupila po skreči soupeřky

WTA ADELAIDE 2 - Barbora Krejčíková odstartovala letošní sezonu vítězným vstupem do dvouhry i čtyřhry na podniku WTA 500 v Adelaide. Grandslamová šampionka a bývalá světová dvojka zahájila své singlové působení na turnaji výhrou nad šťastnou poraženou z kvalifikace Alison Riskeovou-Amritrajovou. Kvalifikantka Kateřina Siniaková se do druhého kola dostala po skreči lucky losera Anastasie Potapovové.

12 zápasů bez porážky! Nezastavitelná Garciaová vyrovnala své grandslamové maximum, ve čtvrtfinále vyzve Gauffovou

US OPEN - Caroline Garciaová protáhla svou aktuální neporazitelnost na 12 zápasů a vyhrála posledních 11 setů. Bývalá světová čtyřka si ve svém premiérovém osmifinále na US Open poradila s domácí Alison Riskeovou-Amritrajovou a podruhé v kariéře si zahraje čtvrtfinále na grandslamech (French Open 2017). O první semifinále na této úrovni se utká s finalistkou nedávného French Open a jednou z největších favoritek Cori Gauffovou.

Kvitová na 5. pokus na betonech porazila Cirsteaovou a v Cincinnati prolétla do osmifinále. Plíšková a zraněná Bouzková vypadly

WTA CINCINNATI - Petra Kvitová dnes v Cincinnati za hodinu a pár minut přehrála Soranu Cirsteaovou, na pátý pokus na ni našla recept na betonech a vzájemnou bilanci upravila na 6-4. Bývalá šampionka Karolína Plíšková ji nenapodobila a poprvé prohrála s Elise Mertensovou. O osmifinále naopak vůbec nezabojovala kvalifikantka Marie Bouzková, která nenastoupila proti domácí Alison Riskeové-Amritrajové.

Plíšková v San José zvládla silou vůle dvojnásobnou odvetu proti Boulterové

WTA SAN JOSÉ - Karolína Plíšková s Katie Boulterovou na třetím turnaji po sobě neprohrála. Na tvrdém povrchu v San José zvítězila v prvním zápase pod vedení Leoše Friedla 1-6 7-6 6-3, přestože si i vinou 16 dvojchyb osmkrát neudržela podání, a oplatila Britce nedávné porážky z Eastbourne a Wimbledonu. Ve druhém kole narazí na domácí Anisimovovou, s níž vyhrála všechny čtyři vzájemné duely.

Bouzková pokračuje v nejlepším grandslamu. Ve Wimbledonu vyřadila i Riskeovou a je v osmifinále

WIMBLEDON - Marie Bouzková ve Wimbledonu přehrála v premiéře ve 3. kole grandslamu 6-2 6-3 Alison Riskeovou a po třetí výhře nad americkou soupeřkou postoupila mezi šestnáct nejlepších. O čtvrtfinále si 23letá Češka zahraje s Francouzkou Caroline Garciaovou.

Medveděv se vrátil na post světové jedničky, ženám dál kraluje Šwiateková

Daniil Medveděv je opět světovou jedničkou. Na prvním místě žebříčku vystřídal Novaka Djokoviče, který po odečtení bodů za loňské Roland Garros klesl na třetí místo. Tak nízko byl naposledy v říjnu 2018. Druhý je momentálně zraněný Němec Alexander Zverev, který si vylepšil kariérní maximum. Ženskému žebříčku nadále suverénně kraluje 35 zápasů neporažená Iga Šwiateková.

Brazilka Haddadová Maiaová na trávě v Nottinghamu získala premiérový titul

WTA NOTTINGHAM - Turnaj na trávě v Nottinghamu vyhrála 26letá Brazilka Beatriz Haddadová Maiaová, která porazila Američanku Alison Riskeovou za dvě a půl hodiny 6-4 1-6 6-3 a získala premiérový titul na okruhu WTA. Životní týden pak vyšperkovala i triumfem ve čtyřhře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist