Sherif Mayar

Sherif Mayar

27
žena
Egypt
Datum nar.:
5. 5. 1996
Výška:
180 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 72. / 31.
čtyřhra: 177. / 88.

Muchová a Vondroušová zvládly start v Montrealu ve dvou setech. Bouzková je už v osmifinále

WTA MONTREAL - V úterý na turnaji WTA 1000 v Montrealu uspěli hned tři ze čtyř českých tenistek. Finalistka French Open Karolína Muchová (26) porazila 7:6, 6:2 Anastasií Potapovovou (22) a po dvou měsících vyhrála zápas bez ztráty setu. V prvním singlovém zápase od triumfu ve Wimbledonu zvítězila Markéta Vondroušová (24), jež potvrdila roli favoritky proti Majar Šarífové (27) a může se chystat na souboj s Caroline Wozniackou (32). Už do osmifinále postoupila Marie Bouzková (25), která vyhrála i čtvrtý vzájemný zápas se světovou šestkou Caroline Garciaovou (29).Naopak Kateřina Siniaková (27) nenašla recept na Ljudmilu Samsonovovou (24).

Sabalenková zvládla i deváté antukové čtvrtfinále. Proti Šarífové získala 11 z posledních 12 gamů

WTA MADRID - Aryna Sabalenková prohrávala v Madridu dvakrát o set a brejk s Majar Šarífovou, která si zahrála své premiérové čtvrtfinále na podnicích vyšších než WTA 250. Od stavu 2-6 1-2 však začala dominovat, rozjeté Egypťance už povolila jen jeden game a zvládla i své deváté antukové čtvrtfinále na nejvyšším okruhu. V semifinále se předloňská šampionka utká s Marií Sakkariovou.

Krejčíková letos poprvé končí na hráčce mimo Top 20. V Madridu podlehla Martičové

WTA MADRID - Barbora Krejčíková letos poprvé nestačila na hráčku mimo Top 20. V osmifinále antukového turnaje WTA 1000 v Madridu podlehla 33. ženě žebříčku Petře Martičové z Chorvatska, proti které nevyužila čtyři setboly a prohrála 3-6 6-7.

Bouzková využila v Portugalsku snadného losu a zahraje si první letošní čtvrtfinále

ITF OEIRAS - Marie Bouzková si coby nasazená jednička na podniku ITF s dotací 100 tisíc dolarů v portugalském Oeirasu poradila i s druhou soupeřkou ze čtvrté stovky žebříčku a po výhře nad Isabellou Krugerovou se dočkala své první letošní vítězné série v hlavních soutěžích a také premiérové čtvrtfinálové účasti v probíhající sezoně. O postup mezi nejlepší osmičku naopak marně usilovala Jesika Malečková.

Nosková vyhrála premiéru na turnaji WTA 1000, Fruhvirtová se v Indian Wells oklepala z kanára

WTA INDIAN WELLS - V zahajovací den se v Indian Wells představily dvě české teenagerky a obě byly úspěšné. Vítěznou premiéru na turnaji prestižní kategorie WTA 1000 si odbyla osmnáctiletá Linda Nosková, jež si poradila s 38. hráčkou světa Rumunkou Irinou Beguovou. Sedmnáctiletá Linda Fruhvirtová pak otočila duel s Egypťankou Majar Šarífovou, byť v prvním setu neuhrála ani game.

Počtvrté v Monterrey, počtvrté v semifinále. Garciaová v Mexiku dál potvrzuje roli favoritky

WTA MONTERREY - Světová pětka Caroline Garciaová na turnaji WTA 250 v mexickém Monterrey přehrála 6-0 6-4 Egypťanku Majar Šarífovou a i svou čtvrtou účast proměnila minimálně v semifinále. Letos v něm finalistka z roku 2015 narazí na Belgičanku Elise Mertensovou.

Jednička Garciaová v Monterrey nechybí ve čtvrtfinále. Šarífová přežila mečboly

WTA MONTERREY - Světová pětka Caroline Garciaová na podniku WTA 250 v mexickém Monterrey přehrála hladce 6-3 6-2 Španělku Nuriu Parrízasovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm si bývalá finalistka zahraje s Egypťankou Majar Šarífovou, jež v bitvě s

Nosková si poradila i s Šarífovou a v Lyonu postoupila do čtvrtfinále

WTA LYON - Ve formě hrající Linda Nosková v Lyonu porazila 6-3 6-2 šestou nasazenou Egypťanku Majar Šarífovou a potřetí v kariéře a poprvé v hale postoupila do čtvrtfinále turnaje WTA. O udržení čtvrtfinálové neporazitelnosti si 18letá Češka zahraje v souboji bývalých vítězek dívčích grandslamů s Kolumbijkou Camilou Osoriovou.

Nosková má skalp vyhaslé hvězdy. V Lyonu přehrála trápící se Muguruzaovou

WTA LYON - Linda Nosková na úvod halového turnaje WTA 250 v Lyonu získala skalp bývalé světové jedničky a dvojnásobné grandslamové šampionky Garbiňe Muguruzaové. 18letá Češka přehrála už přes rok se trápící Španělku 6-1 6-4 a navázala na dvě výhry z kvalifikace. O čtvrtfinále si zahraje s nasazenou Egypťankou Majar Šarífovou.

Krejčíková se po triumfu v Tallinnu posunula o čtyři místa, Nosková je zpět ve stovce

Barbora Krejčíková si po triumfu v Tallinnu vylepšila své žebříčkové postavení o čtyři místa na 23. příčku. Do elitní stovky se vrátila 17letá Linda Nosková, v nejvyšším patře je tak devět Češek. Novak Djokovič ovládl halu v Tel Avivu, ale posun nezaznamenal v klasickém pořadí ani v hodnocení letošní sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist