Stricker Dominic

Stricker Dominic

21
muž
Švýcarsko
Datum nar.:
16. 8. 2002
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 120. / 88.
čtyřhra: 246. / 161.

Next Gen ATP Finals míří do finále. Do boje o titul postoupili mladíci Fils a Medjedovič

NEXT GEN ATP FINALS - Do finále 6. ročníku Turnaje mistrů pro hráče do 21 let v saúdskoarabské Džiddě postoupili neporažení Arthur Fils (19) a Hamad Medjedovič (20). Nejvýše nasazený Francouz si v semifinále poradil po obratu s krajanem Lucou Van Asschem (19), srbskému tenistovi v průběhu druhého setu vzdal Švýcar Dominic Stricker (21).

Next Gen ATP Finals zná semifinalisty. Pokračují Fils, Stricker, Medjedovič a Van Assche

NEXT GEN ATP FINALS - Až závěrečný třetí den bojů ve skupinách na Next Gen ATP Finals rozhodl o kvartetu semifinalistů. Bez porážky v saúdskoarabské Džiddě pokračují nejvýše nasazený Francouz Arthur Fils (19) a Srb Hamad Medjedovič (20), s bilancí 2:1 postoupil Francouz Luca Van Assche (19) a navzdory jediné výhře se ve hře udržel Švýcar Dominic Stricker (21).

Stricker zaznamenal nejrychlejší výhru na Next Gen ATP Finals, Fils uspěl i podruhé

Dominic Stricker (21) se den po nepovedeném vstupu do Next Gen ATP Finals zapsal do historie soutěže nejrychlejším vítězstvím. Švýcarský mladík přehrál Itala Lucu Nardiho (20) za 54 minut hry a udržel se ve hře o postup ze skupiny. I své druhé vystoupení zvládli nejvýše nasazený Francouz Arthur Fils (19) a Srb Hamad Medjedovič (20), jistotu postupu do semifinále Turnaje mistrů pro hráče do 21 let ale nezískal ani jeden.

Tenisté hrají poprvé v Saúdské Arábii. Next Gen ATP Finals začal s inovativními pravidly

NEXT GEN ATP FINALS - V Džiddě odstartoval historicky první turnaj ATP v Saúdské Arábie. Na Blízkém východě se v rámci Next Gen ATP Finals střetává osm mladíků o trofej z Turnaje mistrů pro hráče do 21 let. Roli favoritů v úvodním dnu potvrdili oba francouzští teenageři Arthur Fils (19) a Luca Van Assche (19), první bod ve skupinové fázi získali také Ital Flavio Cobolli (21) a Srb Hamad Medjedovič (20). Tenisté se pomalu přizpůsobují netradičním pravidlům s dalšími inovacemi, které ATP testuje.

20letý Shelton znovu řádí. Na US Open oplatil porážku Paulovi a zase si zahraje čtvrtfinále na grandslamu

Ben Shelton (20) registruje na probíhajícím US Open svou teprve druhou vítěznou sérii na nejvyšším okruhu v aktuální sezoně a po Australian Open si zahraje čtvrtfinále také na druhém letošním hardovém podniku velké čtyřky. Talentovaný Američan přehrál v domácím derby 6:4, 6:3, 4:6, 6:4 svého přemožitele z úvodního majoru roku Tommyho Paula (26). O své největší semifinále a premiérové na hlavní tour bude usilovat proti Francesovi Tiafoeovi (25). Druhou čtvrtfinálovou dvojici vytvořili další Američan Taylor Fritz (25) a favorizovaný Novak Djokovič (36).

Dostal rady a dietní jídelníček. Talentovaný Stricker srazil Tsitsipase i bez čokolády

Švýcarsko se už smířilo s koncem fenomenální tenisové éry Rogera Federera (42), a protože nemládne ani Stan Wawrinka (38), vyhlížejí v zemi pod Alpami nové tváře. Možná průlomový zápas má za sebou Dominic Stricker (21). Podsaditý mladík, který upřímně přiznává, že míval problémy se životosprávou, si ve druhém kole US Open vyšlápl na favorizovaného Stefanose Tsitsipase (25) a z kvalifikace postoupil už mezi 32 nejlepších.

Exodus favoritů v dolní půlce pavouka. Po bitvách končí Tsitsipas i loňský finalista Ruud

Stefanos Tsitsipas (25) už byl ve druhém týdnu na všech grandslamech kromě US Open. A ani letos se do osmifinále závěrečného majoru roku nedostane. Sedmý hráč světa, který po finálové účasti na lednovém Australian Open neprožívá povedené období, skončil už ve druhém kole po pětisetové bitvě s Dominicem Strickerem (21). Proti švýcarskému mladíkovi podával na postup, ale nakonec prohrál 5:7, 7:6, 7:6, 6:7, 3:6. Už v prvním kole dohrál v dolní polovině pavouka čtvrtý nasazený Holger Rune.

Lehečka je ve finále Next Gen ATP Finals! Postoupil po výhře nad Strickerem

NEXT GEN ATP FINALS - Jiří Lehečka na Next Gen ATP Finals v Miláně přehrál po téměř bezchybném výkonu 3-1 na sety Švýcara Dominica Strickera a postoupil do finále. V něm se první český účastník Turnaje mistrů pro hráče do 21 let utká v odvetě za porážku ze skupiny s Američanem Brandonem Nakashimou.

Lehečka v Miláně nezklamal a zajistil si postup do semifinále Turnaje mistrů do 21 let!

NEXT GEN ATP FINALS - Jiří Lehečka si v Miláně poradil i s druhým domácím zástupcem bez ztráty setu, Mattea Arnaldiho přehrál 4-3(5) 4-1 4-3(4) a zajistil si postup do zítřejších semifinálových bojů Turnaje mistrů do 21 let. O finále si první český účastník v historii této akce zahraje s vítězem druhé základní skupiny Dominicem Strickerem ze Švýcarska.

Tsitsipas po třech letech vyhrál zápas na trávě a zahraje si s Murraym

ATP STUTTGART - Stefanos Tsitsipas ve Stuttgartu ve svém prvním letošním zápase na trávě porazil švýcarského teenagera Dominica Strickera. Ve čtvrtfinále se nejvýše nasazený Řek střetne s Britem Andym Murraym, jenž vyřadil nasazeného Kazacha Bublika.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist