Van Rijthoven Tim

Van Rijthoven Tim

26
muž
Nizozemí
Datum nar.:
24. 4. 1997
Výška:
188 cm
Váha:
89 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 101.
čtyřhra: - / 225.

Sinner poprvé porazil Alcaraze a s Djokovičem si zahraje o první grandslamové semifinále

WIMBLEDON - Jannik Sinner na trávě ve Wimbledonu porazil Španěla Carlose Alcaraze a připsal si jeho premiérový skalp. O první grandslamové semifinále si 20letý Ital zahraje s Novakem Djokovičem.

Medveděv se vrátil na post světové jedničky, ženám dál kraluje Šwiateková

Daniil Medveděv je opět světovou jedničkou. Na prvním místě žebříčku vystřídal Novaka Djokoviče, který po odečtení bodů za loňské Roland Garros klesl na třetí místo. Tak nízko byl naposledy v říjnu 2018. Druhý je momentálně zraněný Němec Alexander Zverev, který si vylepšil kariérní maximum. Ženskému žebříčku nadále suverénně kraluje 35 zápasů neporažená Iga Šwiateková.

Van Rijthoven přehrál i Medveděva a senzačně ovládl domácí trávu v Hertogenboschi

Nizozemský tenista Tim van Rijthoven završil na domácím travnatém turnaji v Hertogenboschi životní týden a teprve druhý start na okruhu ATP proměnil v zisk titulu. Pětadvacetiletý hráč, jenž v žebříčku figuruje na 205. místě a v hlavní soutěži startoval na divokou kartu, ve finále porazil světovou dvojku Daniila Medveděva 6-4 6-1.

Senzace na trávě v Hertogenboschi. Domácí Van Rijthoven vyhrál i semifinále s Augerem-Aliassimem

ATP HERTOGENBOSCH - Až 205. hráč světa Tim Van Rijthoven na domácí trávě v Hertogenboschi, kde teprve tento týden poprvé vyhrál zápas na turnaji ATP, porazil světovou devítku Félixe Augera-Aliassimeho z Kanady, získal první skalp hráče Top 10 a postoupil do finále. V něm se 25letý Nizozemec utká se světovou dvojkou Daniilem Medveděvem.

Veselý i Rosol ve Winston Salemu vyhráli ve třech setech

ATP WINSTON SALEM - Oba čeští tenisté úspěšně zvládli vstup do generálky na US Open. Třísetové zápasy ve Winston Salemu zvládli Jiří Veselý, kterého nyní čeká obhájce titulu Kevin Anderson, i předloňský šampion Lukáš Rosol.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist