Ymer Elias

Ymer Elias

28
muž
Švédsko
Datum nar.:
10. 4. 1996
Výška:
183 cm
Váha:
79 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 201. / 105.
čtyřhra: 1364. / 188.

Zverev vyhrál s Molčanem i třetí souboj za poslední dva měsíce, Musetti úspěšně odstartoval obhajobu

Alexander Zverev (26) narazil potřetí za necelé dva měsíce a druhým týdnem po sobě na Alexe Molčana (25) a vyhrál i třetí vzájemný souboj. Na domácí antukové akci ATP 500 v Hamburku smetl Slováka 6:0, 6:3. Lorenzo Musetti (21) úspěšně odstartoval svou premiérovou obhajobu titulu na nejvyšším okruhu.

Lehečka opět nestačil na Ruusuvuoriho a čtvrtfinále si ve Stockholmu nezahraje

ATP STOCKHOLM - Jiří Lehečka ani na druhý pokus nenašel recept na Emila Ruusuvuoriho a stejně jako přesně před měsícem v Métách s ním neuhrál set. Dvacetiletý Čech ve Stockholmu prohrál 2-6 2-6 a na cenný skalp bývalé světové trojky Grigora Dimitrova ve švédské hale nenavázal. Ruusuvuori si o první semifinále od začátku února zahraje s Francesem Tiafoem.

Nepovedený návrat hvězd po zranění. Thiem a Wawrinka skončili na challengeru v Marbelle v prvním kole

CHALLENGER MARBELLA - Během jednoho dne a netradičně na challengeru se po dlouhé pauze zaviněné zraněním vrátili na kurty bývalí grandslamoví šampioni a třetí hráči světa. Rakušan Dominic Thiem i Švýcar Stan Wawrinka ale ve španělské Marbelle neuhráli ani set a vypadli hned v prvním kole.

Přemožitel Čechů Ruusuvuori v Indii postoupil poprvé do finále turnaje ATP

ATP PÚNE - Emil Ruusuvuori v indickém Púne porazil 6-3 7-6 Poláka Kamila Majchrzaka a poprvé postoupil do finále turnaje ATP. O titul si 22letý Fin zahraje s Portugalcem Joaem Sousou, který přežil tři mečboly proti Eliasi Ymerovi.

Veselý titul v Púne neobhájí a vypadne z Top 100. Českou jedničkou bude poprvé Macháč

ATP PÚNE - Jiří Veselý předloňský triumf na turnaji ATP 250 v indickém Púne neobhájí. Čtvrtý nasazený Čech skončil už ve čtvrtfinále na raketě Fina Emila Ruusuvuoriho, proti němuž si nevypracoval ani jeden brejkbol a prohrál 3-6 4-6. V pondělí tak po dvou letech vypadne z Top 100 a přijde o post české jedničky, kterou se stane Tomáš Macháč.

Veselý po 7 měsících vyhrál zápas na turnaji ATP a v Púne vykročil za obhajobou titulu

ATP PÚNE - Jiří Veselý v indickém Púne porazil Španěla Bernabeho Zapatu, poprvé od loňského července vyhrál zápas na turnaji ATP a úspěšně vykročil za obhajobou titulu, který potřebuje k udržení pozice v Top 100. Ve čtvrtfinále se čtvrtý nasazený Čech utká s Finem Emilem Ruusuvuorim, na kterého dnes nestačil druhý český zástupce v soutěži Vít Kopřiva.

Medveděv s Rubljovem proti Švédům nezaváhali a zaútočí na první finále po 14 letech

DAVIS CUP - Ruští tenisté ve čtvrtfinále Davis Cupu potvrdili roli favorita proti Švédům. Andrej Rubljov se sice v úvodní dvouhře nečekaně nadřel na třísetovou výhru proti Eliasi Ymerovi, ale bod získal a Daniil Medveděv následně vítězstvím proti Mikaelu Ymerovi rozhodl o postupu do semifinále. O první finále od roku 2007 se Rusové utkají s Němci.

První výhry v Davis Cupu slaví Chorvati a Švédové

DAVIS CUP - Tenisté Švédska a Chorvatska vstoupili vítězstvím do finálových skupin Davisova poháru. Seveřané si v Madridu díky dvěma výhrám sourozenců Eliase a Mikaela Ymerových poradili s Kanadou, Chorvaté v Turíně porazili Austrálii.

Bývalý šampion v Los Cabos končí opět v 1. kole. Veterán Karlovič nestačil na Thompsona

ATP LOS CABOS - Ivo Karlovič na místě svého posledního triumfu skončil opět v prvním kole. V mexickém Los Cabos 42letý Chorvat nestačil na nasazeného Australana Jordana Thompsona.

Vrbenský v Praze postoupil poprvé do semifinále challengeru a zahraje si s Wawrinkou

CHALLENGER PRAHA - Michael Vrbenský na domácí antuce v Praze na Štvanici zdolal ve třech setech Švéda Eliase Ymera a poprvé v kariéře postoupil do semifinále challengeru. V něm na dvacetiletého Čecha čeká prestižní duel s trojnásobným grandslamovým šampionem Stanem Wawrinkou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist