14letá Brenda Fruhvirtová první zápas mezi ženami vyhrála. V Soulu deklasovala domácí náhradnici

21. 12. 2021, 08:44
Aktuality 124
WTA 125K SOUL - 14letá Brenda Fruhvirtová má za sebou úspěšnou premiéru na turnaji žen. Na podniku WTA 125k v Soulu čtvrtá juniorka světa nedala šanci domácí náhradnici Ju-Hae Moon, kterou deklasovala 6-0 6-1. O čtvrtfinále, v němž by mohla narazit na bývalou světovou desítku Kristinu Mladenovicovou, si zahraje s Japonkou Juki Naitovou.
Brenda Fruhvirtová

Sestry Fruhvirtovy po sérii juniorských turnajích, na kterých se třikrát střetly ve finále, uzavírají 2021 rok na akci žen. Letošní Vánoce zřejmě stráví v Jižní Koree, kde tento týden startují na slabě obsazeném podniku WTA 125k v Soulu.

Obě už mají za sebou pohodový vstup do soutěže. 16letá Linda Fruhvirtová odstartovala vítězně včera a teprve 14letá Brenda Fruhvirtová si dnes odbyla svůj vítězný debut na turnaji žen. 

Brenda měla původně nastoupit proti Srbce Nataliji Stevanovičové, ta se ale v den zápasu ze soutěže odhlásila a nahradila ji domácí Ju-Hae Moon. 33letá Korejka, která odehrála poslední soutěžní zápas v říjnu 2019 a ve světovém žebříčku byla nejvýše na 971. místě.

A juniorská světová čtyřka Fruhvirtová soupeřce nedala šanci. V prvním setu ztratila jen pět fiftýnů a za 17 minut Asiatce nadělila kanára. Ve druhé sadě sice nepotvrdila brejk na 2-0, ale pak už zase dominovala a zvítězila drtivě 6-0 6-1.

Ve druhém kole Fruhvirtová narazí na osmou nasazenou Juki Naitovou (262. v WTA). Dvacetiletá Japonka dnes ve svém prvním zápase po třech měsících potvrdila roli favoritky proti domácí outsiderce Eunyeong Park.

V případném čtvrtfinále by si Fruhvirtová mohla zahrát s bývalou světovou desítkou Kristinou Mladenovicovou z Francie, jež plní roli nasazené jedničky a v soutěži je jedinou zástupkyní z Top 100.

• WTA 125K SOUL •
Jižní Korea, tv. povrch, 115.000 dolarů
úterní výsledky (21. 12. 2021)
• Dvouhra - 1. kolo •
B. Fruhvirtová (ČR) - Ju-Hae Moon (J. Korea) 6-0 6-1
Hartonová (5-Niz.) - Zhaová (Kanada) 6-2 6-3
Naitová (8-Jap.) - Eunyeong Park (J. Korea) 6-1 6-4
Kulikovová (Rus.) - Nhatíaová (Ind.) 6-0 6-2
Pliphuechová (Thaj.) - Eunhye Lee (J. Korea) 1-6 6-3 6-4
Na-Lae Han (J. Korea) - Ji Young Seo (J. Korea) 6-1 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

124
Přidat komentář
makro99
Brenda dalsi unikat - 3 kanary za 1 den na 2 kontinentech; jsem si jist, ze tohle se jeste nikomu nepovedlo :)
Reagovat
Antoninek
Mě se jednou povedl i papoušek a víš co řikal osmile
Reagovat
paddy
to není rok narození, ale postavení v rankingu smile
Reagovat
brixner
Ho-vno, tolik Číňanek na vokruhu ani neni...
smilesmile
Reagovat
Antoninek
A korejek v turnaji také nesmile
Reagovat
vojta91
Hlavně držet Štěpánka co nejdál, nebo pokazí další TOP talent.
Reagovat
Matej4732
https://m.youtube.com/channel/UC-FZ34N3640IbOwHuMqO0bw
Reagovat
Fandina
Díky za odkaz, tady je Brenda, cca od 1:35

https://www.youtube.com/watch?v=bZO8n9gznuU
Reagovat
Andrew89
kéž by toto vydrželo i do dalších let, začátek se ale taky počításmile
Reagovat
Antoninek
Trochu na osvetlenou, jsem trapny a provokater ale jsou smutné dvě věci, ano fanousci jsou duležití , ale realně proč z výsledku 6:0, 6:1 na neobsazeném turnaji v Koreji dělat takové halo, vždyt Brenda má na dsleko víc než napsat na trochu nerealistickém tenisportálu oslavny članek o vyhře na Korejskou holkou, vždyt Brendu posouvá konkurence, jako třeba zapasy na Orange Bowl, nebo na českých 25, nebo na extralize, to jsou ty kvalitní zapasy pod tlakem, které ji posunou. Ona už dávno nemá zapotřebí plácat se na podřadných akcích. Vždyt ty zahraniční fanousci tomu rozumi, a poznají kvalitu nad bublinou. Preji Brendě nejaký těžky a kvalitní zápas, který ji posune zas o chlup dál.
Reagovat
Mony
a že jí na to někdo dal WC
Reagovat
lukasmarek2001
smilesmile
Reagovat
Pe3k
Jaké halo? Žádné halo. Vyšel o tom článek toť vše. Tady vycházejí i články o tom, že Murray ztratil smradlavou botu, tak nevím proč by tu nemohl být článek o tomhle...Na konci píšeš, že Brendě přeješ, ale všechny ty tvoje komentáře vzbuzují dojem, že jí (jim) naopak nepřeješ.
Reagovat
Antoninek
Nepřeji tomu PR přístupu,... kde ze zápasu o nicem se napise článek, kdy o turnaji který nemá kvaldu fanousek pise že někdo dostal volnou kartu a druhý mu tleska, kde tento nesoudně jednostraný přístup kazí debatu.
Přeji holkám oboum, vsem ceským holkám, ale nepřeji názorům, které jsou nekritické, jednostrané, samolibé, nevzděláne, Hodně štěstí holkám , meně tomuto divadlu, vytvařejicí falešný obrázek.
Reagovat
Antoninek
Protože se děje x dalších věcí o kterých se nic nepíše, jde o tu míru, která tady ztratila meze. Samozřejmě ne kolem vánoc, kdy je čas na něco jiného a pak na přípravu na AO.
Reagovat
SpacialRecognition
slabý trolling, snaž se víc.
Reagovat
Antoninek
Děkuji za motivaci.., tento nik jsem ještě nezaznamenal, že by klon?
Reagovat
tedi
bratranek
Reagovat
Antoninek
Z tretiho kolene
Reagovat
Matej4732
A nepíše se o tom kvůli tomu že na profesionálním okruhu debutovala jedna z nejtalentovanějších českých tenistek a taky proto, že sezóna skončila, takže těch turnajů je málo, tím pádem to vypadá že se tomu dává hodně prostoru?
Reagovat
Antoninek
Takových tu máme minimalně 5 ....ale jen infirmovaní vědí... a debutovat v korei s 10 dení karantenou, misto vanoc, a pripravy na AO to je vyhýbání se konkurenci.
Klasicka Fruhvirtovina.
Reagovat
Matej4732
A WTA 250 Charleston a Cleveland to bylo od Lindy taky vyhýbání se konkurenci?smile Kiki Mladovic ta, aby před tebou lezla kanálamasmile Mimochodemm ostatní talenty taky sleduju, myslím že většina tady, tak nevím o co ti jde. Teď hraje Brenda a Linda tak se informuje o nich, když hrála Nosková tak se psalo o ní, když hrála Bejlek, tak se psalo o ní
Reagovat
Antoninek
Dostat volnou kartu na turnaj kde nemáte v žádném zapase co ztratit je úplně o něčem jiném než např jet na Orange Bowl a být pod tlakem, že musíte a ono ejhle. Je to uplně stejné jako ted v Koreji, Pro lidi co se v tom pohybují by byla ted ostuda v prvním kole prohrát proti těmto soupeřkám, popravdě tam jsou 3 hráčky, ktere to trochu um a pak dvě juniorky které to umí a nemají jakoby co ztratit ...
Reagovat
R01316
Nevim, proc se do nich furt navazis. Me prijde uplne normalni, ba dokonce rozumne, jet nekam, kde je moznost nahrabat si body do zebricku a kde je konkurence slabsi. Muzou se posunout zebrickem pekne nahoru a nebudou se muset na jare placat tydny po ITF kvuli nejakym 12 bodum a zbytecne snure zapasu. Takhle se muzou rychle dostat tam, kam vykonostne patri. Navic byly predtim v USA, takze vzit to pres Asii dava smysl. A na Orange Bowlu jsem od nich uprimne nic extra necekala, vzyt predtim jeli tydny v podstate nonstop, normalni clovek by to nedal
Reagovat
George_Renel
smile
Reagovat
Antoninek
Ano jak říkám stále vše podřízeno žebříčku ( jejich prezentaci) na ukor hry a vyvoje, k čemu je hrát se soupeřkama které tenis viděly z rychlíku, a ve chvili kdy o něco jde což je Orange Bowl, grandslamy tak skutek utek, protože ten tlak je semele. A přesně jak říkáte od Orange Bowl jste nic necekala ... co to je za uvahu u dvou aspon dle prezentace a vlastně i rankingu ,nejlepsich juniorek. Že se nic nečekalo. Ano čekalo minimalně od jedné finále.To je stále ten alibismus který světové hráčky nedělá.
Reagovat
Matej4732
A na Grandslamu jsou vždy nebo téměř vždy ve finále hračky nasazené jako 1 a 2? Ne, žebříček nic nezaručuje, Linda byla v SF Wimbledonu, takže na to má, a dobrá hračka je na svůj věk i bez juniorského Grandslamu.
Reagovat
pumpier
Souhlas. V tom turnaji bylo málo přihlášených (nehrála se kvalifikace). Je to reklama aby se získaly sponzory.Tady v Česku se hrály kvalitní turnaje , kde by se střetla s Bejlek , Noskovou , Bartůňkovou a spol. Před vánoci tenist nikam nejezdí. Kvalitu prověří až GS Austrálie , i když vzhledem k vzdálenosti a Covidu ta úroveň bude nižšíi
Reagovat
makro99
:) Tak já myslím, že je evidentní, že kam Linda s Brendou přijedou a něco tam vyhrají, tam ten turnaj zákonitě ztrácí hodnotu; lhostejno, zda jde o juniorský J1, WTA 125 nebo kultovní WTA v Charelstonu :) a každý, kdo se okolo tenisu aspoň trochu pohybuje, musí vědět, že nejkvalitnější ženský turnaj roku 2021 se hrál v Miloticích...
Reagovat
Antoninek
Mysliš třeba prestižní Orange Bowl ? Nebo to srovnávaš s turnajema v mexiku či jar či korea 125 kde jsou holky z koreje od plotny a určitě se holky těší na dalši zapasy s místníma tenistkama ( stolníma )smile
Reagovat
brixner
Já těmdlenctem ségrám fandim! V mym vokolí to s pálkou žádná moc vážně nebere, to je samá golfistka, šipkařka, hulička, tatérka, jutubérka, pekařka, soustružnice, prodavačka, pianistka, matka na poloviční ouvazek, důchodkyně, lyžařka, běhna, co furt jen běhá a běhá, kulturistka, vobézní, co furt hubne a hubne, zdravotní sestra, která by imrvére jen píchala, máme tu i doktorku, která, když je střízlivá, tak i recept napíše, znam i jednu chirurgičku, ta, když skalpelem přátelsky zašvihá vzduchem a pak ho hbitě ponoří do souseda, kterej přehlíd na dálnici kamión, páč se zrovna holil a lapiduchové to hned natáčej na mobily...Fakt tady máme docela ucházející sestavu a to raději pomlčim vo babce Mrákotoic, ta, když jednou švihla vzduchem berlou, Čenda si sám vyhák karabinu a zdrh do lesa, za což sem ho následně seřezal násadou vod krumpáče, páč sem si ho pořídil proto, aby mě bránil a né furt někde rajzoval, že jo. Ale vo tenis tu moc zájem fakt neni, takže zaplaťpámbu za tydlencty dvě ségry!
smilesmile
Reagovat
Mony
Jdu varovat rodičesmile
Reagovat
brixner
No, snad né ty moje, ty si se mnou užili svoje!
Drž se zpátky, ježišimarjá!!!
smile
Reagovat
Mony
díky za osvěžení po těch černých debatáchsmile
Reagovat
Antoninek
Fandím všem českým děvčatům, a na tomto serveru mě vadí že je nekriticky jednostraně zaměřen, ja to takové PR dvou sester, které za to bohužel ani nemůžou. Pane Brixnere máme tady V České republice takto kvalitních hráček několik a dokonce i kvalitnějšich, nebudu jmenovat asi vám to nic neřekne a v tom je ta potíž. Tato bublina kterou vytváří rodiče kokem holek je absurdni, a je smutné že se to děje. Jinak nevím kde žijete, ale kde bydlim já tak zájem je veliký , jinak vtipný a pěkný příspěvek a na rozdíl od těch pochlebovačů vtipný a super. Je fajn mít takové fanoušky české holky si to určitě zaslouží.
Reagovat
blixa
Tenhle server není na nic zaměřen. Ty seš buď psychicky nemocný člověk, nebo papínek nějaké konkurenční děvčici. V prvním případě bych mohl pomoci, mám kamaráda který je dobrý psychiatr, v druhém případě bys neměl ztrácet čas žvaněním zde a měl by ses věnovat dcerušce, bez toho výsledky nepřijdou.
Reagovat
Antoninek
A mistr blixa muž bez názoru, respektive vlastně možná žena těším se na tvé uchvatné postřehy jako debílek,psychouš, .. copak máš ještě ve slovníku blixových slov?
Hovado...ještě něco milá blixo , píšeš přímo, to si na tebě cením, žebbych ti opět v nějakém příspěvku šlápl na kuří ok ? Bolí to moc?smile
Reagovat
blixa
Ty ani nevíš, kdo je Blixa, viď ? Katastrofální kulturní úroveň dnešní mládeže ... Takže první varianta, dobrá, když tak se ozvi, oborná pomoc není k zahození.
Reagovat
Antoninek
Blixa sleduješ uchvatně poetické a přitom ostré jak břitva, i tak se dá využit písmo a vyjadřit názor.smile
Reagovat
brixner
Blixa, more, psychiatry fakt ne! Jedna moje sousedka se rozvedla s komeníkem, prej furt blbě vymetal komíny, což si ty vostatní mezi sebou, samo, vykvákaly a že prej je na čase se povohlídnout v tom inteligenčně pracujícim spektru a stačilo se jí jednou vožrat v báru a měla doma doktora! Po čase se z něj vyloup psychiatr, což jí vostatní dost rozmlouvali, ale vona né, prostě doktor je doktor a basta! Časem se tak změnila, že sem to vodsral já a pravidelně jí chodim léčit z těch poruch psychickýho rázu, který utrpěla poté, co pípla před voltářem podruhý ve svym životě "Ano", blbka pitomá. Já na todle nemam vzdělání, nemam žáden titul před ani za jménem, já todle dělam jen z lásky k bližnímu a jejím dvojčičkám a fakt trpim! Depá, tydlencty profese by do bárů vůbec neměly lízt, se přece nerozčtvrtim, no nemam práudu??
smile

smile

smile
Reagovat
Pe3k
Zajímavé je, kolik máme hráček ve špičce i širším okruhu a stejně tolik lidí už nyní sleduje sestry Fr a ostatní mladé naděje. To mi říká, že holky jsou opravdu velkých příslibem do budoucna. Snad budou úspěšnější a sympatičtější než současné sestry Plíškovy. smile
Reagovat
Mony
V této době je sledujeme hlavně proto, že obětovaly Vánoce a je šance o Vánocích na něco koukat.
Kdyby tam hrála Nosková , Bartůnková, Bejlek..aj., tak sledujeme je.
Reagovat
Antoninek
Viděl jsem jakjste je sledovali a komentovali v cechach, na težké 25 ... asi jsem si ty komentare ulozil, je to dost samolibé a totallně jednostrané
Reagovat
Fandina
Trapné
Reagovat
Antoninek
Copak mate na srdci?
Reagovat
Fandina
Trapný prispevek
Reagovat
Antoninek
Vas tady s paní mony nebo pánem čtu často a trapné to trochu je a trochu jajo fanatický fanoušek rodinky vykuků, ale proč nepsat argumenty na to že 6:0, 6:1 v koreji proti domáci mamče od plotny, mě prijde zbytecne divadlo?
Pamatujete si prvni vyhrany turnaj itf Brendy a víte kde smile
Reagovat
Antoninek
A pamatujete na vsechny zapasy na prvním vyhranem turnaji itf Brendy a kde to bylo , lidi chybí vám tady poctivé srovnání a informace.Reknu vám to jestli o to stojíte ...smile
Reagovat
Fandina
Trapný je styl, jakým sem píšeš. Původně jsem si myslela, že jsi vtipálek, co se týká přirovnávání k rodině Fruhvirtů, teď už vím, že jsi trapný provokatér.
Reagovat
Antoninek
A nějaký nazor ?
Reagovat
Fandina
Názor na tebe je dostačující.
Reagovat
lukasmarek2001
jsi id..tsmilesmile
Lidem s IQ menším mež 50 by sem měl být přístup zakázán.
Reagovat
vladka
smile- ale s věkem bych prosila pro sebe výjímku smile
Reagovat
brixner
Podle mýho mobilu mam 68...teda neni to žádná sláva, ale asi sem prolez, né? Tak já zas teda přídu, no!

smile

smile

smile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
Blondie
To je záležitost velmi dobrého PR :-)
Co kočky reálně umí a předvedou, se teprve ukáže. Protože zájem je fajn věc, ale taky meč, co má dvě ostří - a negativem je tlak. Je jim 14 a 17 let, čeká je otřes v podobě zápasů se ženskými. A klidně se může stát, že 16 a 19 už oslaví jako bývalé tenistky. Ne že bych si to přála, ale taky není možné to vyloučit a ten prostor jim dát.
Reagovat
lukasmarek2001
Lindě je stále 16, a ještě dlouho bude (narozeniny má v květnu).

Jinak se vším, co jsi napsala souhlasímsmile
Reagovat
Blondie
Díky za opravu, máš pravdu.
Reagovat
Antoninek
PR umí tato rodinka dokonale , par niků a je tu debata o zapase 6:0, 6:1 s mistní Korejkou smile
Reagovat
Pe3k
Jsi mimo.
Reagovat
Antoninek
Proč myslíte? Mate nejaký nazor ci argument o znalosti neceho co konentujete?
Reagovat
Pe3k
Chodím tady denně 13 let, takže mám znalosti toho co se tady děje a ty jsi úplně mimo. smile
Reagovat
lukasmarek2001
Jj, doporučuji všem si kliknout u uživatele Antoninek na takovou červenou ikonku ignorovat uživatele.
Reagovat
Antoninek
Tak sem s tou zkuseností , řekneš něco k tematu, nebo je to placnutí do vody?
Reagovat
Pe3k
A ty si otec nějaké neúspěšné mladé tenistky nebo proč ti tak leží na srdci úspěch sester Fr?
Reagovat
Mony
Ty nevypadají, že by je tenis otravoval
Reagovat
misa
Uvidíme až jim bude přes 20 a budou mít vlastní rozum. Viz mladé grandslamové šampionky posledních let a jejich nechuť hrát tenis.
Reagovat
Ela-fon-isi
Má Brenda lepší servis? ( Ještě jsem ji hrát neviděla.)
Reagovat
Mony
Já zase neviděl Lindu od doby, kdy ho měla tragický (Charleston a pak jak projela díky servisu s Linette)..Teď tam Brenda nějaká esa měla. Vlastně včera jsem Lindu viděl a servis vypadal už v pohodě. U obou to ale není zásadní úder.
Reagovat
Ela-fon-isi
Díky. Ono až tak nejde o esa, ale Lindě vyšel první málokdy (viděla jsem ji asi 3x) a druhý byl většinou jen pomalý balón přes síť na jistotu. Jinak hraje úžasně.
Kdysi, v nějakém rozhovoru, Linda říkala, že Brenda je ranařka, co se nestresuje a to je pro tenis velká deviza.
Reagovat
Antoninek
Ano má
Reagovat
makro99
2. kolo zatím opravdu vypadá na Japonku, je jí 20, v březnu vyhrála 25ku v Buenos Aires a dostala se na 169. místo, ale od té doby série porážek.. byly tam i docela prodlevy mezi turnajema, takže zřejmě zdravotní problémy.. každopáně nehratelená soupeřka by to být neměla :)
Reagovat
Antoninek
To , že to tu rofina Fruhvirtů rozjiždí ve velkém to už jsem si zvykl ale to, že se tu mažou prispěvky už je dost smutné.
Vazeni realita je takova , že ta uroven turnaje v Koreji je dost tragická.
Reagovat
Mony
to je novinasmile
Reagovat
lukasmarek2001
No a? I kdyby to bylo první kolo nějaké patnáctky v Monastiru, tak by to byl prostě pro čtrnáctiletou Brendu velký úspěch.

A proč nám říkáš rodina Fruhvirtů? To je snad normální, že fandíme našim hráčkám, ne? Minimálně stejně jsou tady ochvalované další naše juniorky jako Sára Bejlek, Linda Nosková,.. Co máš proti Fruhvirtovým? Proč k nim máš takový odpor? Vždyť to jsou milé dívky, které skvěle reprezentují naši ČR.
Reagovat
Mony
asi proto, že rodiče nedávno vyhodili Šnobela
Reagovat
Antoninek
Už jste vyhodili asi 15 českých trenérů takže pro pana Snobela žádná novina, vidte mamko smile
Reagovat
Pe3k
To jako myslíš, že tady ty niky co píšou o wta (roky) jsou rodinní příslušníci sester Fr? lol
Reagovat
Antoninek
To byvalo , že psali o Wta , ve chvili kdy sestry vyjely na potaky do jar a mexika zaclo se psat o tomto juniorskem wtasmile
Reagovat
Pe3k
A?
Reagovat
blixa
Je to naprostý magor. V Kroměříži už by si měli chystat polstrovanou celu.
Reagovat
Antoninek
Blixa to je mistr fixa , co slovicko to slunicko, jan tak dal a bude z toho Zemanuv metál. Snad nebudes jak Cimicky to by pak bylo dost kriticky smile
Reagovat
Antoninek
Právě že nereprezentují, jedou jen na sebe, proč nebyla ani jedna na extralize, proč nehrají v čechách aby se ukazaly fanouškum, mě prijde divné proč stale jezdí mimo kde není moc konkurence...
Reagovat
Fandina
To je fajn, že jezdí jinam, dobře reprezentují, doma je známe
Reagovat
Mony
Extraliga je závazek k tomu , kdo mně vytváří podmínky pro rozvoj, ale i přivýdělek..Pokud si podporu obstarávám sám, proč bych po sérii juniorských turnajů nepřeletěl Pacifik a nešel zahrát do Soulu, kde leží na stole levné body a divoké karty?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
lukasmarek2001
Mimo ČR není konkurence?smile

A s tou extraligou - ony hrály týden předtím super-prestižní Orange Bowl. Na něm se obě zranily, tak asi si pochopitelně daly pauzu.. To je snad normální, ne? Bylo by od nich šílené hned další týden hrát extraligu. (jinak ročníky předtím se jí pravidelně účastnily)

Nevidím důvod, proč by měly být "ukotvené" v ČR. Myslím si, že porovnívání se zahraničními holkami je posune podstatně dál. Fakt nevím, proč tenhle způsob tenisového rozvoje tak kritizuješ.

Pokud si myslíš něco jiného, tak si to mysli, ale nevnucuj svůj názor ostatním. Děkuju.
Reagovat
Mony
a koho by taky na té Extralize reprezentovaly?
Reagovat
lukasmarek2001
jsou členkami TK Prostějov
Reagovat
Mony
to jsem nevěděl, když nedávno trénovaly na Spojích v Praze
Reagovat
Antoninek
Své kluby třeba, jo tak oni se na Orange Bowl zranily , rak to je asi vysvetleni proverejnost proč tam tak neuspěly. A proč se i pro verejnost neznama Tomajkova dostala dál...
a to je to proč to tady tak miluji, jsou to alibisticky žvásty rodinky , která nemá ráda konkurenci.
Reagovat
Antoninek
A máme to tu, konecně téma, ano v klubu nejsou vlastne nikde, trenera nemají vlastne zadneho, kdyz to nebude Česká republika bude to Kanada ...a to je to proc vas nektere co nejste z rodiny nechápu... vycurane vyklovou jen to co jim kdo muze dat a utikaji do svych vlastnich zájmů , na reprezentaci pro nekoho jineho než jsou oni ani tuk.
Reagovat
Mony
Bouzková je taky vyčuraná?
Reagovat
Pe3k
Co nejsme z rodiny? Co to pořád meleš smile
Reagovat
Mony
jinak s tou reprezentací- Brenda nedávno pomohla vyhrát junior BJK Cup
Reagovat
lukasmarek2001
Váš komentář znovu pobavilsmile

Vaše příspěvky začínám brát jako komickou vložku do tohoto fóra. Děkuji za zlepšení mého dne.smile

Ještě nějakou perlu by chtělosmile
Reagovat
Antoninek
Když tady je to občas jak házet perly sviním, takže s perlama přestávám, zkusim trochu reality, ano to se to reprezentuje s Bejlek a Bartunkovou za slušné peníze.A ano klibouk dolů pro vítězství se jezdí rádo.
Reagovat
Antoninek
Lukas marek... porovnani se zahranicim, myslis jako koreu , nebo mexiko nebo jar... proč takový argument, nejvetsi konkurence je hadej kde? Svemu dítěti bych řekl, čti ať poznáš co je opravdu důležité, vánoce... body z koree... kvalitni zápasy.... trénink.... co myslite že by mě odpovědělo?
Reagovat
Fandina
To je úplně jedno kde. Každého věc. A pokud někdo jede na Vánoce do zahraničí. Také. Tvoje komentáře jsou trapné.
Reagovat
Antoninek
Ano zobrazí se vám rodinka Fruhvirtů nejspis dlouho tvořená
Reagovat
Fandina
Znám spoustu jiných rodin, které jezdí do zahraničí na Vánoce. A to tam nehrají tenis.
Reagovat
lukasmarek2001
Rád bych vám odpověděl, ale ani tenhle váš komentář nedává smyslsmile

Mohl byste nás obohatit ještě o nějaké moudro?smile
Reagovat
Antoninek
Bohužel už jsem toho napsal dost abych , stale opakoval to samé mě otravuje, protože s jednostraně zahleděnou rodinkou je to těžké, takže nsposledy, peníze mají od pana Černoška potažmo prostejova potažmo českého státu,( jelikož známe obchody p Č ) takže alibisticky se jet schovat do zemí jako je např Jar, Mexiko a mesic pred tím myslim i Brazilie a pak nebýt pripraveny na prestižní Orange Bowl je zas a zas alibistické, ještě když jsou v čechach 2 velké turnaje,ale chapu zisk bodů a umistění na žebricku je lakavý,
Míra informování zde na tenisportále je placené PR , ale chápu i to, každý musí nějak žít. I ta particka těch x niku, které klepou stále to samé, a když se šlápne na kuři oko vid blixo, tak se hysterčí a nadáva, A samozřejmě i članky o tom jak holky porazily místní Korejky to vse potvrzují, byly to dost slabé zapasy. A jen amatéři nebo jine motivy můžou takto nerealisticky informovat a manipulovat s nazorem míň informovaných lidí. A pár rodiných niku ten plamínek jen rozfoukává .Vid mony , fandino tomas smid, makro blixa, sojko, tommr a některé jednorazové niky.
Holky Fruhvirtovi dobre vedí jak dobre hracky porazily a proč nechtějí hrát pod tlakem, kdy musí vyhrát. Je to těžke, ale takové hráčky jsou opravdové talenty a hodny následování.
Toto je cesta a vzor jen pro ty alibistky , které procestují celý svět jen pro pár bodů a umístění na žebříčku.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To že asi sám bojuješ s vlastním alibismem neznamená, že nás budou ty tvoje výlevy bavit donekonečnasmile
Už to přestává být vtipné... (slovy klasika, protože trochu vtipné to bylo možná tak napoprvé).
Reagovat
Antoninek
Nemusí tě to bavit od toho tu nejsem , jsem tady abych osvetlil realitu, ... a jen doufam že nebereš boží jméno nadarmo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
boží?smile Spíš ty se tváříš, jak když sem boží slovo přinášíšsmile
Reagovat
RF46
Ja beru Bozi jmeno nadarmo nekolikrat za den, i dnes, pomaha mi to a je to zadarmo.
Reagovat
Antoninek
Kdo nemá bere, kdo má dává.
Reagovat
George_Renel
Realita je taková, že jste osel.
Reagovat
Antoninek
Slusna uroven komunikace strýčku Fruhvirte
Reagovat
Fandina
Trapné
Reagovat
George_Renel
Ano, ve vašem případě až příliš slušná.....
Reagovat
Antoninek
Slusna uroven turnaje ...
Reagovat
Mony
Na svém 1. turnaji s dalším vítězstvím pomůže do 9. stovky a s dvěma vítězstvími už k 650. místu. Vítězství v turnaji by jí přineslo 370. místo.
https://tennisproguru.com/atp-wta-points-and-rankings-explained/
Reagovat
George_Renel
Já bych byl spokojen i kdyby přišlo alespoň ještě jedno vítězství.
Reagovat
Mony
já taky..to by znamenalo lahůdku s Kikinou
Reagovat
makro99
titul ne ne, skončí v semi; u vítězky turnaje půjde o posun na 182. místo, to už mám naplánovaný od neděle :)
Reagovat
Blondie
No ty bláho, byla jsem zvědavá a vytřela mi zrak, paráda!
Reagovat
sojka1
Reagovat
makro99
Působivý zápis do historických statistik :)
Reagovat
George_Renel
Soupeřce nenechala ani jeden její servis game .
Reagovat
Antoninek
Co to tu je zas rodinko za reakce, chapete to že ten turnaj je Korejský turnaj, ve kterém není plná ani hlavní soutěž, když na normalnich turnajich je dalsich x hracek i mimo kvaldu??
Co je to tu za neznalé fanoušky?
Reagovat
makro99
"Kanár za 17 minut. Čtrnáctiletá Brenda Fruhvirtová vlétla mezi dospělé demolicí" :)
https://sport.aktualne.cz/tenis/kanar-za-17-minut-ctrnactileta-brenda-vletla-mezi-dospele-ne/r~edcdee6c623e11ec9106ac1f6b220ee8/
Reagovat
Antoninek
Koukám rodinka se brání zuby nehty, ano je to užasny protí mistmí kuchařce.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist