4. den na French Open: Do akce půjdou Kvitová, Muchová a Siniaková. Obhájce Djokoviče čeká šlágr s Molčanem

25. 5. 2022, 06:00
Previews 156
V rámci čtvrtého hracího dne letošního ročníku French Open se o postup do třetího kola poperou Petra Kvitová, Karolína Muchová a Kateřina Siniaková. Novak Djokovič bude v obhajobě loňského triumfu pokračovat šlágrem se svěřencem svého bývalého trenéra Mariány Vajdy, talentovaným Slovákem Alexem Molčanem.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Muchová (ČR) - Sakkariová (4-Řec.) | Court Suzanne-Lenglen (12:30 SELČ)
Siniaková (ČR) - Fernandezová (17-Kan.) | Court 6 (14:30 SELČ)
Kvitová (32-ČR) - Savilleová (Austr.) | Court 7 (16:30 SELČ)
• Cesta za obhajobou titulu •
Djokovič (1-Srb.) - Molčan (SR) | Court Suzanne-Lenglen (14:00 SELČ)


• Češi v akci •
Karolína Muchová (81.) - Maria Sakkariová (3.) | Court Suzanne-Lenglen (12:30 SELČ)
Karolína Muchová si musela los pro úvodní kolo pochvalovat, ale pokud se podívala dál, pak určitě zaregistrovala, že ji v případě postupu s největší pravděpodobností bude čekat jedna z největších favoritek na titul. Se světovou trojkou Marií Sakkariovou, která byla loni jediný míček od finále, má vyrovnanou bilanci 1-1.

Muchová to loni navzdory zdravotním problémům dotáhla až na 19. místo žebříčku. Češka však kvůli přetrvávajícímu zranění břišního svalu sezonu ukončila už po US Open, do akce se vrátila až na konci března v Miami a letos odehrála jen tři turnaje. Na Floridě se dostala do třetího kola, ke kterému nenastoupila, v Madridu ve druhém kole těsně prohrála s rozjetou Belindou Bencicovou a v Římě v úvodním kole nestačila na Petru Martičovou. V Paříži si na úvod poradila s domácí divokou kartou Carole Monnetovou. Ve všech šesti letošních duelech uhrála set.

Sakkariová v úvodních měsících sezony pokračovala ve výborné formě z loňska, po osmifinále na Australian Open hrála finále v Petrohradu a Indian Wells a také semifinále v Dauhá. Pak ale přišla menší krize, asi i kvůli neideálnímu zdravotnímu stavu. Znovu se chytla na své poslední generálce v Římě, kde porazila Jekatěrinu Alexandrovovou a Cori Gauffovou a ve čtvrtfinále měla "na lopatě" rozjetou Ons Džabúrovou. Své působení na French Open zahájila proti domácí Claře Burelové a nezaváhala.

Muchová sice loni v Madridu udolala Sakkariovou ve třech setech, nicméně v tu dobu měla solidnější formu a pravděpodobně na tom byla lépe i zdravotně. Řecká jednička se po menší krizi v květnu zase zvedla a je zaslouženě favoritkou na postup mezi nejlepší dvaatřicítku.

Tip na vítězku: Maria Sakkariová

Karolína Muchová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Miami (3K)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (2K)
Bilance: 4-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na antuce: 2-2
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-0 (kariérní 5-8)
Grandslamy: Australian Open (-)

Karolína Muchová - French Open
Kariérní bilance:
4-3
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2021)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Madrid (2K), Řím (1K)
Cesta turnajem: Monnetová (6-3 6-3)

Maria Sakkariová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells, Petrohrad (F);  Dauhá (SF)
Největší úspěchy na antuce: Řím (ČF)
Bilance: 20-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na antuce: 4-3
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 5-1 (kariérní 54-37)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Maria Sakkariová - French Open
Kariérní bilance:
10-5
Nejlepší výsledek: semifinále (2021)
Loňský výsledek: semifinále
Generálka: Madrid (2K), Řím (ČF)
Cesta turnajem: Burelová (6-2 6-3)


Kateřina Siniaková (56.) - Leylah Fernandezová (18.) | Court 6 (14:30 SELČ)
Kateřina Siniaková při posledních čtyřech startech na French Open vždy postoupila do třetího kola. O protažení této série se utká s bývalou juniorskou šampionkou a světovou osmnáctkou Leylah Fernandezovou, která může vyrovnat své pařížské maximum. Bude se jednat o premiérové vzájemné měření sil.

Siniaková na úvodních pěti letošních turnajích nepřešla přes první kolo hlavní soutěže, dočkala se až v polovině března v Indian Wells. Do dějiště druhého grandslamu roku přijela s bilancí 7-8. Jejím nejlepším výsledkem v aktuální sezoně je třetí kolo v Miami. Na Floridě se ale zranila a před French Open odehrála jediný přípravný podnik, v Madridu porazila Anu Konjuhovou a pak vzdala Jeleně Rybakinové. O to větším překvapením bylo, když v úvodním kole antukového grandslamu vyřadila nebezpečnou Petru Martičovou.

Fernandezová loni na US Open šokovala postupem do finále, ale stabilní formu a kvalitní výsledky bychom u ni stejně jako loni hledali marně. V březnu sice znovu po roce ovládla Monterrey, nicméně na dalších sedmi turnajích zaznamenala jedinou vítěznou sérii. Na antuce se připravovala v Charlestonu, Madridu a Římě a posbírala jen dvě výhry. Takové výsledky rozhodně nejsou standardem členek Top 20 žebříčku. V Paříži si na úvod poradila s trápící se Kristinou Mladenovicovou.

Siniaková po zdravotní pauze překvapila velmi solidním výkonem. Fernandezová je sice favoritkou, nicméně letos zatím nijak oslnivé výkony nepředvedla a rozhodně je k poražení. Siniaková nemá co ztratit, v Paříži se jí v posledních letech dařilo a nebylo by překvapením, kdyby se opět vzepřela papírovým předpokladům.

Tip na vítězku: Leylah Fernandezová

Kateřina Siniaková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Miami (3K)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (2K)
Bilance: 8-8
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na antuce: 2-1
Bilance proti hráčkám Top 20: 1-6 (kariérní 16-49)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Kateřina Siniaková - French Open
Kariérní bilance:
10-7
Nejlepší výsledek: osmifinále (2019)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Madrid (2K)
Cesta turnajem: Martičová (6-4 7-6)

Leylah Fernandezová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Monterrey (T)
Největší úspěchy na antuce: Řím, Madrid, Charleston (2K)
Bilance: 13-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na antuce: 3-3
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 4-2 (kariérní 18-11)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Leylah Fernandezová - French Open
Kariérní bilance:
4-2
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2020)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Madrid (2K), Řím (2K)
Cesta turnajem: Mladenovicová (6-0 7-5)


Petra Kvitová (34.) - Darja Savilleová (127.) | Court 7 (16:30 SELČ)
Petra Kvitová stále útočí na svou první účast ve druhém týdnu grandslamů od sezony 2020. Další soupeřkou dvojnásobné semifinalistky antukového podniku velké čtyřky bude divoká karta Darja Savilleová. S bývalou světovou dvacítkou může srovnat vzájemnou bilanci na 3-3.

Kvitová byla v krizi už loni a letos je to ještě horší. Do Paříže dokonce dorazila s negativní bilancí 9-11 a jen dvěma čtvrtfinálovými účastmi v aktuálním roce. Na antukových generálkách nezvládla jediný zápas, ačkoli se zúčastnila tří podniků. V Charlestonu vzdala Magdaleně Frechové, ve Stuttgartu prohrála bitvu s krajankou Karolínou Plíškovou a v Madridu ztroskotala hned na Jil Teichmannové. Na French Open začala výhrou nad Annou Bondárovou a přerušila sérii čtyř porážek.

Savilleová se v posledních třech letech trápila se zraněním achillovky a moc toho neodehrála. Na plnohodnotnou sezonu po několika letech to vypadá až v tomto roce. Prvního solidního výsledku se dočkala na konci února, když postoupila do čtvrtfinále v Guadalajaře, následovalo osmifinále v Indian Wells (z kvalifikace) a čtvrtfinále v Miami. Na antuce si však vedla stejně jako Kvitová a první výhru slavila až v Paříži, kde na úvod smetla kvalifikantku Valentini Grammatikopoulouovou.

Kvitová v úvodním kole od stavu 2-5 předvedla velmi dobrý výkon a je favoritkou na postup. Spíše defenzivní tenis Savilleové jí ale moc nesedí, tři z pěti soubojů a jediný na antuce s ní prohrála. Ruská rodačka reprezentující Austrálii je stále nepříjemnou hráčkou, i když zatím ne tak kvalitní jako kdysi, takže šance na srovnání účtů je velká.

Tip na vítězku: Petra Kvitová

Petra Kvitová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Miami,  Dubaj (ČF)
Největší úspěchy na antuce: French Open (2K)
Bilance: 10-11
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na antuce: 1-3
Bilance proti hráčkám mimo Top 100: 1-1 (kariérní 119-47)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Petra Kvitová - French Open
Kariérní bilance:
30-11
Nejlepší výsledek: semifinále (2012, 2020)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Madrid (1K)
Cesta turnajem: Bondárová (7-6 6-1)

Darja Savilleová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Miami,  Guadalajara (ČF)
Největší úspěchy na antuce: French Open (2K)
Bilance: 15-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na antuce: 1-3
Bilance proti hráčkám Top 50: 4-3 (kariérní 58-83)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Darja Savilleová - French Open
Kariérní bilance:
5-6
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2018)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: Madrid (Q), WTA 125k Paříž (1K), Štrasburk (1K)
Cesta turnajem: Grammatikopoulouová (6-1 6-2)


• Cesta za obhajobou titulu •
Novak Djokovič (1.) - Alex Molčan (38.) | Court Suzanne-Lenglen (14:00 SELČ)

Novak Djokovič bude v obhajobě a útoku na vyrovnání rekordu Rafaela Nadala v počtu grandslamových trofejí pokračovat šlágrem se svěřencem svého bývalého trenéra Mariány Vajdy, pod jehož vedením získal všech 20 vavřínů z největších tenisových turnajů. S talentovaným Slovákem Alexem Molčanem se utká podruhé, loni ho porazil ve finále na antuce v Bělehradu. "Mariánovi jsem před pár dny psal, už jsme se tady i potkali. Když jsem viděl los, musím přiznat, že to pro mě nebylo snadné. Molčan je pro mě soupeř jako každý jiný, ale nikdy jsem neměl Mariána v boxu svého protivníka. Abych byl upřímný, tak se na zápas netěším," řekl lídr žebříčku ATP.

Djokovič prožívá hlavně psychicky velmi náročnou sezonu. V Austrálii mu byla zrušena víza a kvůli následné deportaci nemohl obhajovat titul na Australian Open. Do akce naskočil až na konci února v Dubaji, kde ve čtvrtfinále senzačně nestačil na Jiřího Veselého. V průběhu antukového jara se postupně zlepšoval herně i fyzicky. V Monte Carlu skončil hned na Alejandrovi Davidovichovi, ale v Bělehradu hrál finále, v semifinále Masters v Madridu sehrál parádní maratonskou bitvu s rozjetým Carlosem Alcarazem a v Římě bez ztráty setu získal svou 38. trofej z Masters. V Paříži začal demolicí Jošihita Nišioky.

Molčan rovněž letos jasně ukazuje, že antuka je jeho nejsilnějším povrchem. Zatímco v úvodu sezony na tvrdém povrchu uhrál jediné čtvrtfinále, na antuce v něm byl už třikrát a na kontě má dvě finálové účasti, v Marrákeši ani před pár dny v Lyonu se premiérového titulu na okruhu ATP nedočkal. I přes skvělé výsledky stále podává nevyrovnané výkony, například v Madridu a Římě ztroskotal hned v prvním kole kvalifikace. Svůj debut na French Open odstartoval výhrou nad Federicem Coríou, kterého porazil také před týdnem.

Djokovič by si měl s nepříjemnou výzvou poradit, Molčan má za sebou velmi náročný program posledních dní a první kolo odehrál teprve včera. Vajda sice zná hru Djokoviče dokonale, nicméně mnohem méně zkušený Slovák by neměl cenných rad využít v takovém rozsahu, aby jednoho z největších favoritů vyřadil. Dvojnásobný šampion navíc ve druhém kole neuspěl pouze při debutu v roce 2005.

Tip na vítěze: Novak Djokovič

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Řím (T);  Bělehrad (F);  Madrid (SF)
Největší úspěchy na antuce: Řím (T); Bělehrad (F); Madrid (SF)
Bilance: 13-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 11-3
Bilance proti hráčům Top 50: 10-3 (kariérní 659-176)
Grandslamy: Australian Open (-)

Novak Djokovič - French Open
Kariérní bilance:
82-15
Nejlepší výsledek: triumf (2016, 2021)
Loňský výsledek: triumf
Generálka: Madrid (SF), Řím (T)
Cesta turnajem: Nišioka (6-3 6-1 6-0)

Alex Molčan - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Lyon,  Marrákeš (F)
Největší úspěchy na antuce: Lyon, Marrákeš (F)
Bilance: 18-12
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na antuce: 12-6
Bilance proti hráčům Top 10: 1-1 (kariérní 1-2)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Alex Molčan - French Open
Kariérní bilance: 1-0
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2022)
Loňský výsledek: nehrál
Generálka: Madrid (Q), Řím (Q), Lyon (F)
Cesta turnajem: Coría (6-3 6-4 3-6 6-3)

FRENCH OPEN 2022 - PROGRAM 4. HRACÍHO DNE
• COURT PHILIPPE-CHATRIER • (od 12:00 SELČ)
1. Kerberová (21-Něm.) - Jacquemotová (Fr.)
2. Zverev (3-Něm.) - Báez (Arg.)
3. Bencicová (14-Švýc.) - Andreescuová (Kan.)
4. Moutet (Fr.) - Nadal (5-Šp.) / nejdříve ve 20:45 SELČ
• COURT SUZANNE-LENGLEN • (od 11:00 SELČ)
1. Sasnovičová (-) - Raducanuová (12-Brit.)
2. Muchová (ČR) - Sakkariová (4-Řec.)
3. Djokovič (1-Srb.) - Molčan (SR)
4. Korda (27-USA) - Gasquet (Fr.)
• COURT SIMONNE-MATHIEU • (od 11:00 SELČ)
1. Isner (23-USA) - Barrére (Fr.)
2. Gauffová (18-USA) - Van Uytvancková (Belg.)
3. Ramos (Šp.) - Alcaraz (6-Šp.)
4. Osoriová (Kol.) - Parryová (Fr.)
• COURT 2 • (od 11:00 SELČ)
4. Lajovič/Veselý (Srb./ČR) - Saville/Thompson (Austr.)
• COURT 6 • (od 11:00 SELČ)
3. Siniaková (ČR) - Fernandezová (17-Kan.)
• COURT 7 • (od 11:00 SELČ)
4. Kvitová (32-ČR) - Savilleová (Austr.)
Kompletní program 4. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

156
Přidat komentář
GaelM
KrejSi out, kvůli pozitivnímu covid testu u Báry. Od února je to pro české tenistky fakt peklo, snad druhá část roku vyjde líp.smile
Reagovat
George_Renel
Hm, tak proto asi, jak říkala, v 2. setu úplný fyzický kolaps.
Reagovat
Patik
Pocas prestávky sa čistia lajny na kurte a on nastúpi na kurt a začne čistiť lajnu..strašne ma to ocd..
Reagovat
paddy
Guga Kuerten 5 %
Roger Federer 11 %
Novak Djokovic 62 %
Bjorn Borg 21 %
Other 2 %

YT: Tennistic Productions - 7,3 tis. hlasů

tady lidi ujeli, jelikož současnost má pro ně větší váhu

Borg má cca stejné % vyhraných zápasů (82%) jako Djokovič, ale na RG má 96%
není o čem smile

navíc ve 26 letech měl 11 GS, že skončil, je jeho problém
Reagovat
turista
V počtu velkých antukových titulů Djokovič nad Borgem vede 13:12. Mezi 3 nejlepší tenisty Open éry na antuce Novak Djokovič nepochybně patří. Je jedno zda ho někdo dá před Borga nebo za něj.
Reagovat
paddy
Djokovič ale hraje 2x déle než Borg, % úspěšnost hovoří jasně
Reagovat
paddy
tragicky odevzdal zápas

v posledním setu měl volej a myslel, že ho Alcaraz nedoběhne, čímž ztratil brejk

a těch několik dětských smečí za sebou před koncem, a pak naštvaně hodil raketou, zbytečně nechal vyniknout Alcaraze

měl by se nechat zmlátit od Zvereva smile
Reagovat
magnus
Pred chvílou som dopozeral tretí set zápasu Tomljanovič-Gracheva,kde mladá ruska vyhrala rozhodujúci set 7:5,divaci jej tlieskali a tešili sa s nou,dávala autogrami a selfie,takže žiadna prvoplánová a primitívna rusofobia zo strany divákov.Varvara Gracheva je sympatická hračka,tak hádam sa jej bude dariť dalej.Potešili aj dalšie hráčky ktoré su mi sympatické:Muchova,Teichman,Anisimova.Ešte by mohla uspieť Polka Linette.
Reagovat
Mantra
to Alberto dotáhne smilesmile
Reagovat
Mantra
škoda, to ho bude stát zápas si myslím
Reagovat
Ondra979
no s Alcarazem to vypada ted blede..co se tam deje?
Reagovat
Patik
Djokovič sent a message to Vajda..ešte je čo zlepšovať Marián..zvláštna energia išla z toho zápasu..Novak mi ale príde úplne bez energie v tých výmenách..
Reagovat
Krisboy
Jinak Alberto dokázal sehrát vyrovnanej zápas s Brownem na trávě, takže je jasný, že GOATi, až už ti stávající nebo budoucí, to s ním nikdy nebodou mít lehké! Borec! smile
Reagovat
Mantra
hodně dobře mladýho dává, by bylo na místě aby si trochu sednul zpět na pr...zem, to by mu prospělo smile
Reagovat
Krisboy
Ten setbol byl skoro až výchovnej, jako pohlavek smilesmile
Reagovat
Krisboy
Korda - Gasquet
= zápas dne smile
Reagovat
Patik
Djokovič by tých lavákov mohol poňať ako prípravu proti Nadalovi..potrebuje však poriadnu kondičnú previerku lebo aj s priemerne hrajúcim Molčanom v dlhších výmenach stoná akoby trpel..a tie dropshoty tie by dobehol Molčan aj na invalidnom vozíku ..veľmi slabé kvality na dropshote..
Reagovat
turista
Je to tam! Povinná výhra Djokoviče dosažena. Molčan umí kousat to ano.
Reagovat
lxr
Dnes příšerný výkon. V posledních gemech měla na příjmu nejdříve 40:0, pak 40:15, mohla zdramatizovat zápas, ale nic. Škoda.
Reagovat
Dobry-den
Bohužel, proměňování brejkbolů bylo dnes u našich holek tristní. Katka využila jen 2/12 BP. Předtím Muška 3/16, ale naštěstí to doklepla i tak.
Ale ty zápasy mohly vypadat úplně jinak... smile

A to nás ještě čeká Petra. smile
Reagovat
Krisboy
Zatím neskutečně vyrovnaná bitva smile
Reagovat
Patik
ani nie..Molčan mierne lepší..
Reagovat
Krisboy
Tak tak, skóre někdy nevypovídá o průběhu zápasu smile
Reagovat
Patik
presne..Molčan včera odohral štyri sety a aj tak má navrch..
Reagovat
Krisboy
Kdo ví, jak to Marián domluvil. Do toho nevidíme.
Reagovat
makro99
bohužel sem to neviděl :/ musím si najít aspoň extended highlights...
Reagovat
turista
Kdyby byl Molčan lepší tak by nemohl prohrát první 2 sety 2:6 a 3:6. V tom posledním holt kousal, no, a Novak nebyl přesvědčivý.
Reagovat
Marduch
To je ironie. Legrace. Děláte si u vás na patologii někdy z neceho srandu, resp je to vůbec možné v takovém prostredi? :-)
Reagovat
turista
Děláme. Smějeme se tam často, jinak by nás tam zničily deprese.
Reagovat
lxr
Šílený počet dvojchyb, celkově se zdá, že zase není v pořádku. smile
Reagovat
lxr
Zatím moc chyb a ještě k tomu teď ty dvojchyby, je to škoda.
Reagovat
lxr
Dneska hrála skvěle a zaslouženě postupuje. Byl ohromný vyrovnaný boj, ale Češka byla o kousíček lepší. smilesmilesmile
Reagovat
Patik
No ak toto Zverev otočí tak Djokovic pôjde hrať nightsession a Nadal ani nehovoriac..
Reagovat
brixner
Mám rád všechny naše hráčky, ale Mouchu o kousíček nejvíc, takže super! Sekera mi nijak zvlášť nevadí, docela bych jí přál nějaký velký titul, ale dneska dosekala a tak to ma byť!

Ještě Kačena by to mohla urvat, ale ta míšenka fakt běhá jak pitomásmile
Reagovat
mahycek
A Zverev 0-2 na sety prohrává. Jako včera Tsitsi,
do 00.30 jse na to koukal, věřil jsem, že Musetti
už to dá a nakonec nedal.
Reagovat
Rafaeoli25
Schwartzman je zdá se v totálním declinu, smutný pohled.
Reagovat
Patik
Munar zase nieje na antuke nejaké drevo..ale áno bal som sa ze by Schwartzman ohrozil Djokovica tuším v osemfinále ale neviem vôbec prečo..ked to tak pozerám tak Diego trie biedu posledné mesiace..
Reagovat
turista
Diego je skvělý tenista. Momentálně se mu holt nedaří.
Reagovat
Liverpool22
Muška super výkon a zasloužená výhra.smile Přišlo mi, že celý zápas byla o jeden tah vždy vepředusmile
Reagovat
mahycek
Tak to dotáhla, bál jsem třetího setu. Mohlo
to být dříve, párkrát jse zaklel. Konec dobrýsmile
Reagovat
zfloyd
YES , perfektní , bomba smilesmilesmile
Reagovat
Mony
trochu v ní vídím Chris Evertovou. Akorát hraje pestřeji. Rysy a pohledy ale podobné
Reagovat
brixner
Copa pohledy, ale hlavně chůze!!
Reagovat
Dobry-den
Muško, nejsi normální, ale gratuluju. smilesmile
Poslední tři míče. smile
Reagovat
brixner
Fakt dneska škoda těch riternů, těch vodevzdanejch bodů...smile
Reagovat
com
vypni ten tenis, at to s tebou nešlehne smilesmile
Reagovat
brixner
Teď tu byl domovník pro hlas pro našeho starostu k volbám-z toho by mi šlehlosmile
Reagovat
Mony
s ním šlehne jen hlad a všechny sousedky u jinýho
Reagovat
brixner
Moc tvojí kečuánštině nerozumimsmilesmile
Reagovat
farr
Twl, cenu pro nejnesympatičtější slepici vyhrává Sakari. Nevim já si nemůžu pomoct. Jako bojovnost je třeba ocenit, ale ten projev je tak vyloženě arogantní, babice jedna smile smile.
Muška je husa takových šancí... to ji možná ještě bude mrzet.
Reagovat
farr
Tak nakonec v TB suverénně. Bravo Karolinosmile.smile
Reagovat
Nenela
Ja myslim, ze neni arogantni, normalne mimo tenis je dost sympatacka, ale souhlasim s tebou, ze jeji projev na kurtu vypada arogantne. Asi to v zapalu boje jineka neumi
Reagovat
farr
Jo souhlas, je to takový buldock style. Ale subjektivně mě ji nejde fandit, protože prostě i v minulosti se zachovala kolikrát unfair i k našim hráčkám, je vidět že je schopná v zápalu boje jít i přes mrtvoly smile. Ale jiná už nebude ale ty její některé FH... kloubouček. Nicméně dneska ji Muchová ve všem o kousíček přehrála a zaslouženě postupuje. I když kousíček paradoxně 7:6 7:6 2.28h a poměr vyhraných bodů 104:92 to mě docela zarazilo, ale je fakt že se víc hrálo na servisu Sakari takže asi to tak vyjde no ...
Reagovat
lxr
Hodně udělal 1. set, kde Muchová do určité doby neztrácela na podání skoro žádné míče, ale na podání Sakkari se dostala skoro vždy na shodu.
Reagovat
SpacialRecognition
milion šancí a nic.
Reagovat
zfloyd
už taky začíná svůj boj .Fernandez nový zápasový účes
Reagovat
dadaft
účes - jak to měla před tín?
Reagovat
Patik
Zverev dnes asi vyletí v troch setoch..teraz keď sa nato spätne pozriem to US Open mal vtedy vyhrať Zverev a nie Thiem.. Zvereva by to nakoplo a nezlyhaval by takto na GS.. A Thiema naopak by to udržalo pri dobrom tenise..
Reagovat
Rafaeoli25
Nemyslím si, že by z toho Zverev tolik vytěžil. Tam měl štěstí na lehký los tehdy, málem vyletěl i přesto s Carrenem, no a ve finále se Thiem dva a půl setu trápil. On prostě na grandslamy dlouhodobě nemá a na FO už vůbec.
Reagovat
Patik
Mam pocit ze Zverev potrebuje na GS tak trošku dopomôcť zo strany súperov keby sa mu to podarilo vyhrať tak už by to šlo omnoho hladsie..potrebuje sa zbaviť toho bloku co si nosí na grandslamy
Reagovat
Rafaeoli25
No ano, může ho získat, když ostatní selžou. To ale jen ukazuje, že prostě velkým šampiónem stěží může být, i v porovnání s Thiemem zásadně ztrácí doposud. Jeho GS výsledky jsou jedno velké zoufalství bohužel.
Reagovat
Patik
Ale na US Open mu nechýbalo veľa k titulu.. Teraz sme sa mohli baviť možno uplne inak keby to premenil.
Reagovat
Rafaeoli25
Nevím, nemyslím si. Možná by celkově výsledky lepší byly, ale zase o tolik asi ne.
Reagovat
Fandina
Co se týká oblečení, Nike má celkem zajímavé střihy netypické šikm i barevně zkombinované, to co měla Petruška se mi líbilo a tentokrát si tak trochu vyměnily role s Filou, třeba Kája měla na Filu atypicky jednobarebnou bílou naskládanou sukynku, k tomu bylo různobarevné tílky a Krejča, která byla prvně ve File, měla zase v té barvě klasickou sukynkou a zajímavě zdobené triko vzadu, podobně ale i takový vklad úzky uprostřed zad měla někde i Kája. Fila také pěkně a Adidas zvolil klasiku v černém, Muška má klasické černé šatky a vpředu zajímavý efektní ozdůbky kolem loga a trochu víc nazdobenou přední část na delším triku, tunice, celé v černém má i Sakkari, která k tomu má kraťasy.
Nike zajímavá změna, Fila také celkem změna a černé zajímavě zdobení na trikách má i Adidas.
Reagovat
Rafaeoli25
je takový ideální vysoko postavený soupeř pro kvalitní hráče na FO, nekouše, max.tak zaštěká..
Reagovat
lxr
Škoda těch BB, jinak by už asi bylo hotovo.
Reagovat
Rafaeoli25
Saša hoří jako papír, ale za mě to žádné velké překvapení není, Baez je obrovský talent antuky, snad to psychicky zvládne a Zvereva dorazí, ten na FO nemá nárok, čf pro něj asi vždy bude max.
Reagovat
Patik
Jeho brat Mischa ho tipoval na finále proti Tsitsipasovi.
Reagovat
Rafaeoli25
Smysl pro humor Miša bezpochyby má a velký smile
Reagovat
Rafaeoli25
Každopádně Alcaraz s Baezem určitě nabídnou v čf mnohem lepší antukovou podívanou, Zvereva žádná škoda.
Reagovat
Patik
aby sa tam Alcaraz vôbec dostal..volako tečie s Ramosom..
Reagovat
lxr
Kája to dnes zatím dobře zvládá i psychicky, sice nedopodavala set, ale tolik příležitostí, co Sakkari odvrátila, to už by některé zlomilo.
Reagovat
Fandina
Škoda, že je Muška tak často zraněná, jinak ona je fakt moc pěkně vypadající tenistka a na kurtu se chová vzorně, je moc příjemná a navíc, ta super hra, předvídavost i klid a i pěkný švih. Tak doufám že to dotahne ve dvou setech nad Sakkari, která hraje také moc pěkně. Pojď Muško!!!
Reagovat
zfloyd
Muška je jedna z nejtalentovanějších tenistek , jen to zdraví to není moc talentované
Reagovat
turista
Třeba se to spraví. Tenisove je Muška fakt megatalent.
Reagovat
brixner
Dejvid Košča zatleskal!
smilesmilesmile
Reagovat
brixner
Sekera brzo doseká, vo to strahsmile nemam!
Reagovat
dadaft
musí být zdravá, neb ji světový ženský tenis nutně potřebuje
Reagovat
brixner
Ježiš, kdyby tak uměla udržet míč ve hře Petra...Tak má dneska už minimálně tři GSsmile
Reagovat
brixner
Jeb s pálkou...
Baghdatisová tečesmilesmile
Reagovat
mahycek
Ptám se, kam zmizel Forehand ? Až teď jsem to
zaregistroval. Hledal jsem zpětně a našel jsem
ho 6.4. 2022, kdy Wimbledon uvažoval, že nepozve
ruské tenisty. Od té doby nicsmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak prý byl zabanován za osobní výpady.
Reagovat
misa
Trollhanda zabanovali za nic.
Reagovat
brixner
Cože, to tady funguje?? Koho zapích?smile
Reagovat
Rafaeoli25
Vyjímečně, neznám další případy přiznám se.
Reagovat
brixner
Hele, že von
vodlít za vévodkyní
s ruskou vlaječkou...
smile
smile
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Je mi mizerně, ale přesto se na tenis dnes podívám, abych po včerejšku alespoň na chvíli přišel na jiné myšlenky. Jsem zvědavý na srovnání tria Nadal - Djoker - Alcaraz ve druhém kole, to už by mohlo napovědět o trochu víc než zahřívací první. Hlavně Novak má soupeře, který je kvalitní, jsem zvědav, kolik s ním ztratí gamů.
Reagovat
Patik
Teraz je najlepšie zamestnávať akokoľvek hlavu aj keď je to ťažké ale človek musí ísť ďalej..
Reagovat
Rafaeoli25
smile. A díky za podporu smilesmile
Reagovat
Patik
Kedykoľvek.. Týmto som si prešiel v živote mnohokrát viem ake to je..tak sa drz keby si chcel o comkolvek pokecat napíš mi vklude aj súkromnú správu..tenis bokom..
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
zfloyd
no kdyby ten set prohrála tak by to bylo na ručník
Reagovat
brixner
Tohle je prostě problém našich děvčat - dopodávat set! Snad to Moucha dotáhne!
Reagovat
Ela-fon-isi
Pustila jsem až na TB. a smilesmile.
Maria má taky problémy dopodávat sety a zápasy.smile
Kájooo!
Reagovat
Jon61
Set je doma, bylo by nespravedlivé kdyby šel za Sakkari, je horší hráčkou.
Reagovat
lxr
Paráda! Osmý setboly je tam! Teď jen využít psychickou výhodu.
Reagovat
Dobry-den
Muška easy v suchým. To byl první setbol, že? Žádné drama nebylo k vidění. smile
Reagovat
Jon61
Sakkari má neskutečné štěstí, prasátko bylo nechutné!
Reagovat
zfloyd
bože můj
Reagovat
lxr
Sedm
Reagovat
lxr
Jak jich může tolik odvrátit. smile
Reagovat
zfloyd
Sekyrka přeřadila na vyšší stupeň , ale stále je to hratelné
Reagovat
Dobry-den
Muško neee smilesmilesmile
Reagovat
lxr
To snad není možné...
Reagovat
HolyMotors
Nepochopitelně odevzdala. Jinak je ale potřeba říct, že Sakkari se dost zvedla. O to větší škoda, že to nedotáhla.
Reagovat
Krisboy
Co nedotáhla? smile
Reagovat
SpacialRecognition
a odevzdá podání dvěma dvojchybama v řadě smilesmilesmile
Reagovat
Jon61
Tragické, předtím vyhrávala svá podání hladce, ale když má set dopodávat, tak selže. smile
Reagovat
zfloyd
drž si servis Muško , výborně smile
Reagovat
lxr
Doufám že už se něco takového v tomto setu opakovat nebude. Naštěstí to ale zvládla.smile
Reagovat
HolyMotors
Už to vypadalo zle, ale další neuvěřitelná výměna) a ten kraťas na závěr. No klobouček.
Reagovat
HolyMotors
No teď to bylo úplně neuvěřitelný. Famózní obrana.
Reagovat
lxr
Takovou jsem Muchovou dlouho neviděl, to je úplně jiná hracka oproti minulého zápasu.
Reagovat
HolyMotors
smile ale pořád je ještě brzo, musí vydržet takhle hrát další hodinu. Což je u ní vždycky hrozně těžký.
Reagovat
lxr
smile
Reagovat
lxr
Zatím paráda, jen tak dál. smile
Reagovat
HolyMotors
Nádhera Karol smile Sakkari zatím úplně bezbranná
Reagovat
Mony
Dostat teď nějakou TOP10, kromě Igy, je darek
Reagovat
HolyMotors
Možná. Ale pořád půl roku nehrála, má za sebou pár zápasů. Takže je to povzbudivý zatím.
Reagovat
zfloyd
JEDEEEM !!!!
Reagovat
Frantz
Kéž by Molčan sedmilháře klepnul smile
Reagovat
turista
Asi jsi spadl z jahody naznak.
Reagovat
Mony
Si hezky hraje s Emmou. S Lindou by se na ni dívali ještě veseleji
Reagovat
misa
přeju, ať jí covid moc netrápí a nepošle její pracně budovanou kondici opět do háje. Doufám, že se dobře připraví na letní turnaje na tvrdém povrchu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
má teda neskutečnou smůlusmilesmilesmile
Reagovat
horska.kraslice
Hmmm, možná že to chytila v letadle nebo na promoci......
Tak ať jí to nesebere moc kondice, mám obavu....
Reagovat
misa
Taky doufám, že covid Maruška překoná rychle a bez problémů :)
Reagovat
dadaft
vyšla mi Jabeur, tak si tipnu i konec Raducanu.
Reagovat
lars
gratuluji k dobremu tipu
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Marduch
https://sport.aktualne.cz/tenis/netesim-se-priznal-djokovic-jde-proti-svemu-guru-ktereho-se/r~a4957792db8811ec8980ac1f6b220ee8/
Reagovat
makro99
Kanepi je fenomén.. sem docela zvědavej, jak daleko to letos při té rozkížené špičce může dotáhnout..
https://sport.aktualne.cz/tenis/postrach-pro-fruhvirtovou-nocni-mura-sampionek-estonska-vete/r~0a89deb6da8611ec9ae20cc47ab5f122/
Reagovat
Krisboy
Muška a Kateřina vyhrajou.
Reagovat
dadaft
smile
Reagovat
Krisboy
smile
Tak půlku bychom měli smile
Reagovat
Krisboy
Tak aspoň něco. Díky za spolupráci smile
Reagovat
George_Renel
Na Livesportu jsou ty začátky našich tenistek dosti odlišně.....
Reagovat
George_Renel
Omlouvám se, špatně jsem četl mezititulky,smile
Reagovat
Krisboy
Na oficiálních stránkách mají pouze začátek prvního zápasu na daném kurtě, což je 11h, ostatní následují "po skončení" předcházejícího.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
u Livesportu se už nicméně nedivím ničemu - naposledy tam bylo finále, myslím že v Římě, naplánováno na 10h ráno...smile
Reagovat
Grape
Ono na livesportu to funguje tak, že dokud není znám program na daný den, tak tam mají všechny zápasy na ten nejdřívější termín - třeba na zítra jsou tam zatím určitě všechny zápasy FO na 11:00. Ale ten dnešní program už mají dobře, jen se samozřejmě neví, kdy začnou pozdější zápasy na daném kurtu. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já tomu rozumím, už se to tu probíralo, ale asi je každému jasné, že finále tisícovky v Evropě v 10h ráno určitě nezačne. Tedy nechápu, proč se čas nenastavuje asoň s ohledem k realitě. Pokud teda robot automaticky nenastaví nejdřívější čas, jak píšeš...
Reagovat
Grape
Jo to souhlasím, logiku to moc nedává...
Leda by to bylo fakt nějak zautomatizováno, ale i to by asi šlo nastavit reálněji.
Reagovat
lars
cas 11:00 je asi default (prednastaveny) cas, ktery se zobrazuje, dokud nebude zmenen
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tohle bylo ale fakt dokonce 10h.
Reagovat
lars
I tak to byl asi default cas, tam se asi nerozlisuje typ zapasu : CF,SF,F...
Reagovat
paddy
Předzápasová matematika je jasná smile

Vajda 20 GS
Djokovič bez Vajdy 0 GS
Reagovat
woody
Vajda bez Djokoviče 0 GS
Djokovič bez Vajdy 0 GS
smile
Reagovat
makro99
Molčan to má jak?
Reagovat
Ela-fon-isi
Jak to má teprve uvidíme, ale dvacku si na něj vsadím.
Reagovat
makro99
Ty sázíš? Fíha..
Reagovat
Ela-fon-isi
Jasně, začalo to tím, že jsem si potřebovala zaplatit možnost sledování tenisu. Ale sázim jen podle Tommra - úspěšnost 80% nebo totální risky. Taky celkem funguje sázet proti našim holkám, to pak vyhrávají. smile
Nejvíc jsem vsadila stovku.smile
PS: před lety nás kolega v práci navnadil, že vsadit na Barcelonu proti nějaké portugalské vsi je jasný zisk a přišla jsem o 3000,-smile Tím jsem z velkých sázek vyléčená navždy.
Reagovat
annah
Taky sázím, jen abych si udržela přístup k live přenosum. Taky jsem vsadila nejvíc stovku- a to jsem zrovna prohrála. Sázet proti našim holkám je dobrý postup. Když vyhrají, ztracená sázka nevadí, a když prohrají, aspoň to přinese pár drobných. smile
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
makro99
portugalská ves... doufám, že ne Braga? :) přístup na streamy, tak to rozumím; mně se tady do těch registračních, přihlašovacích a jiných procedur vždycky děsně nechce...:/
Reagovat
brixner
Brix-Connors 8
Brix-McEnroe 7
Brix-Lendl 8
Brix-Becker 6
Brix-Edberg 6
Brix-Wilander 6
Brix-Agassi 8
Brix-Sampras 14
Brix-Courier 4
Brix-Moya 1
Brix-Kuerten 3
Brix-Federer 20
Brix-Nadal 21
Brix-Djokovič 20
Brix-Berdych 0
Brix-Veselý 0

Já bych to zas tolik nehrotil, víme?
smile
smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist