Američan Rubin během pauzy nelení. V New Yorku dává tenisové lekce

16. 3. 2020, 10:11
Aktuality 0
Minimálně šestitýdenní pauzu kvůli pandemii koronaviru tráví tenisté různými způsoby. S velmi zajímavým řešením přišel Američan Noah Rubin. Šampion wimbledonské juniorky z roku 2014 začal v rodném New Yorku dávat tenisové lekce.
Profily hráčů
Noah Rubin

Rubin přišel s parádním řešením vynucené pauzy způsobené pandemií koronaviru. V New Yorku začal dávat tenisové lekce. "Budu teď nějaký čas v New Yorku a rád poskytnu vybrané tenisové lekce. Pokud máte zájem, určitě se mi ozvěte," napsal na sociální sítě.

Rubin v roce 2014 ovládl wimbledonskou juniorku a byla mu predikována velká budoucnost. Jenže aktuálně 24letý Američan dosud vyhrál jen čtyři challengery a na hlavním okruhu se ještě neprosadil. V žebříčku mu aktuálně patří až 224. příčka a jeho maximem je 125. místo.

Přesto byl o jeho tenisové lekce obrovský zájem a hlásili se i lidé žijících v jiných amerických státech. "Bohužel těm vyhovět nemůžu. Proto jsem se rozhodl svou nabídku rozšířit. Můžete mi poslat krátké video nějakého úderu, s nímž potřebujete poradit. Určitě vám odpovím," slibuje bývalý nejlepší junior světa.

Zájem tenisových fandů přetrvává. "Na příštích pár týdnů už nezbývají skoro žádné volné hodiny. Šanci mají poslední zájemci," informoval včera Rubin.

Zkusit své štěstí můžete prostřednictvím sociálních sítí i vy, třeba se vám americký sympaťák také ozve.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist