Bratři Ratiwatanové zachraňovali životy

13. 5. 2008, 09:56
Aktuality 4
Pro argentinského deblistu Lucase Arnolda měli být thajští bratři Sonchat a Sanchai Ratiwatanové největší překážkou na challengeru v Bordeaux. Po včerejšku je ale určitě vděčný, že do francouzského města přijeli. Před požárem totiž zachránili jeho ženu a dítě.
Bratři Ratiwatanové

Ať už v Bordeaux zvítězí kdokoliv, jako největší hrdinové budou bezpochyby odjíždět sourozenci Ratiwatanové, kteří dost možná zachránili život dvěma lidem.

Zatímco ostatní hráči byli včera v hotelu Quality Suites na snídani, oni byli ještě na pokoji a jako jediní tak slyšeli alarm, který spustil oheň na třetím patře. Požár se začal z šířit z pokoje, v němž byl ubytovaný Argentinec Eduardo Schwank.

Oba bratři sice alarm slyšeli, ale nebrali ho nijak vážně - dokud neotevřeli dveře. "Do pokoje se začal valit černý kouř. Řekl jsem bratrovi, aby popadl pas a počítač a rychle vypadl," popisuje dramatický okamžit Sanchai Ratiwatana. "Zkoušeli jsme najít východ, ale neviděli jsme vůbec nic," dodává Sonchat. "Volali jsme na recepci, ale oni o tom nic nevěděli. Tak jsme si dali ručníky kolem hlavy a běželi k východu."

Když ale hledali únik před požárem, slyšeli oba tenisté z jednoho pokoje, jak nějaká žena křičí o pomoc a bouchá na dveře. "Když jsme otevřeli dveře, viděli jsme Arnoldovu ženu a syna. Už chtěla vyskočit z okna ve třetím patře, aby se zachránila," tvrdí Sanchai Ratiwatana, který se svým bratrem půjčil ženě a jejímu dítěti ručníky a dovedl je do bezpečí. "Bála se, ale byla klidná. Řekl bych, že zůstala klidná proto, že s ní byl její syn," dodal Sonchat.

TenisPortal.cz, Bangkok Post

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Bratři Ratiwatanové klobouk dolu před vámi .
Reagovat
smazaný uživatel
... urobiť to bez váhania, klobúk dole !
Reagovat
smazaný uživatel
- dobrá práce hoši... a pak, že se na challengerech nic neděje ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Krasny happy end, tak by to melo vzdycky vypadat, i takove veci se stavaji....bravo hosi...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist