Češky odstartovaly výhrou 2-1 nad Němkami! O body se postaraly Vondroušová a Hradecká se Siniakovou

1. 11. 2021, 17:00
Aktuality 238
BILLIE JEAN KING CUP - České tenistky vstoupily do finálového turnaje Billie Jean King Cupu v Praze výhrou 2-1 nad Němkami. První bod získala suverénní Markéta Vondroušová proti Andree Petkovicové, o vítězství pak dvacet minut po půlnoci rozhodly ve čtyřhře Kateřina Siniaková s Lucií Hradeckou. Ta nastoupila místo Barbory Krejčíkové, která měla v předchozí prohrané bitvě s Angelique Kerberové potíže s lýtkovým svalem.
Markéta Vondroušová (© AFP)

Vítězně rozjela vítězně cestu českých tenistek mistrovstvím světa družstev, Pohárem Billie Jean Kingové v Praze, Markéta Vondroušová. Stříbrná olympijská medailistka si v souboji týmových dvojek v dřívějším Fed Cupu poradila s Andreou Petkovicovou hladce 6-1 6-3 a svěřenkyně kapitána Petra Pály poslala v úvodním duelu skupiny D proti Německu do vedení 1-0 na zápasy.

Dvaadvacetiletá Vondroušová hned na úvod vzala Němce podání, pak sice přišla o svůj servis, ale jinak na kurtu dominovala. Tradičně dobře četla hru, soupeřku rozebírala a k oblíbeným kraťasům přidala i přesný lob či eso. "Kraťasy byly dobré a celkově nemám nějakou šablonu hru, spíš hraju intuitivně, co cítím," řekla. Set získala po dvojchybě soupeřky.

Před druhou sadou si plácla s kapitánem Pálou a pokračovala v nastoleném tempu. Rychle vedla 3-0 a opírala se o výborné podání, dala i dvě esa v gamu. "Podání mě taky drželo," uvedla. Bez zaváhání dovedla utkání do vítězného konce. Petkovicová měla v závěru v očích slzy.

"Bojovala do posledního míče, nic mi nedala zadarmo. Hrála jsem dobře a bylo důležité, že jsem to udržela v hlavě," řekla Vondroušová, který vyhrála svoji čtvrtou dvouhry v soutěži z pěti duelů.

"Chtěla jsem moc vyhrát a musím říct, že jsem byla před zápasem hrozně nervózní, ale po pár gamech to ze mě opadlo. Hrála jsem svoji hru, snažila se jsem co nejvíc a užívala jsem si to. Jsem nadšená, že jsem to zvládla a takhle to dopadlo," řekla Vondroušová na kurtu.

Krejčíková nepřetlačila Kerberovou
Vítězka Roland Garros Barbora Krejčíková začala duel grandslamových šampionek proti Angelique Kerberové skvěle a vedla 3-0, ale náskok neudržela a v dlouhých výměnách najednou ztrácela. Za pomoci publika bojovala a postupně odvrátila odvážně tři setboly - první za stavu 4-5, další dva o dva gamy později. Vynutila si tie-break, v kterém stejně jako v sadě neudržela vedení 3-0, ale nakonec set získala po dvojchybě Kerberové.

Druhý set začala Krejčíková špatně, zhoršil se její pohyb a chybovala. Viditelně bojovala se zdravotními problémy, nedobíhala míče a ve druhé sadě dostala 'kanára'. Poté se nechala ošetřit. "Nešlo mi odrazit se, bolí mě ten vnitřek," říkala fyzioterapeutovi Pavlu Kovačovi na kurtu.

V rozhodující třetí sadě prohrávala 1-3, ale bojovností dokázala vyrovnat na 3-3 a vyslechla si dlouhé ovace publika. Bývalá světová jednička Kerberová ale vracela neúnavně jeden míč za druhým, Češka kazila a vpo dlouhém gamu přišla o podání na 3-4. Za stavu 4-5 ještě měla brejkbol, aby utkání prodloužila, ale Němka poslala míč na lajnu a vzápětí Krejčíková utkání ztratila.

"Bojovala jsem na sto procent a myslím, že se nemám za co stydět," řekla Krejčíková. "Bylo to super, i když se mi to nepodařilo Jak hala burácela, jak jsme se tahaly a všichni stáli za mnou. Fakt jsem si to užívala a můj tenis se díky tomu zlepšoval a zlepšoval. Byla škoda, že se mi to na konci nesešlo. Chybělo uhrát dva míče jinak a mohla jsem být asi o něco šťastnější."

O výhře rozhodly Hradecká se Siniakovou
Krejčíková chtěla hrát i čtyřhru, ale tým rozhodl, že ji po boku Kateřiny Siniakové nahradí Lucie Hradecká. "Samozřejmě, že mě to táhlo na kurt, ale věřím, že holky ten bod urvou a já pošetřím síly na další zápasy," uvedla Krejčíková. "Teď to necháme na pokoji a budeme řešit další den. Nejdůležitější je pořádně se vyspat, nabrat energii, abych byla co nejvíc ready na další zápasy," řekla.

Siniaková a Hradecká spolu odehrály v roce 2017 skvělou sezonu. Pětkrát postoupily ve čtyřhře do finále včetně grandslamového US Open a o Turnaj mistryň je připravilo zranění Hradecké. Měly tak na co navazovat, zatímco Němky Jule Niemeierová s Annou-Lenou Friedsamovou spolu hrály poprvé, ale českou dvojici hodně potrápily.

V prvním setu rozhodlo, že domácí pár vzal v sedmé hře podání Niemeierové. Ve druhém Siniaková a Hradecká prohrávaly 1-4, sice srovnaly krok, ale v tie-breaku rychle ztrácely 0-5 a už vývoj neotočily. V super tie-breaku úřadovala zpočátku na síti Hradecká. Češky vedly 8-4, pak sice nechaly soupeřky snížit na 8-7, ale Siniaková smečí připravila mečbol. První ještě nevyšel, ale při druhém už Hradecká zápas ukončila.

"V super tie-breaku byla taktika útočit a být aktivní, protože v tie-breaku předtím jsem nezačaly dobře a uteklo nám to. Jsem ráda, že jsme to zvládly," oddechla si Hradecká. "Bylo to o pár míčcích a jsem ráda, že jsem se na tom podílela," dodala Siniaková.

Češky tak mají dobrou příležitost postoupit do pátečního semifinále. K tomu potřebují ve čtvrtek (od 17:00) porazit Švýcarsko, ale šanci mají teoreticky i v případě prohry. Záležet bude i na úterním utkání mezi Němkami a Švýcarkami. Ze skupiny postoupí do pátečního semifinále jen vítězky. Finále se bude hrát v sobotu.

• FINÁLOVÝ TURNAJ BILLIE JEAN KING CUPU 2021 •
Praha, Česko, tv. povrch / hala
pondělní výsledky (1. 11. 2021)
Skupina D
Česko - Německo | 2-1
Vondroušová - Petkovicová 6-1 6-3
Krejčíková - Kerberová 7-6(5) 0-6 4-6
Hradecká/Siniaková - Friedsamová/Niemeierová 6-4 6-7(2) 10-8
Skupina A
Francie - Kanada | 1-2
Ferrová - Abandaová 6-4 4-6 4-6
Cornetová - Marinová 6-4 7-6(5)
Burelová/Cornetová - Dabrowská/Marinová 3-6 6-7(6)
Skupina B
Bělorusko - Belgie | 1-2
Šymanovičová - Minnenová 2-6 2-6
Sasnovičová - Mertensová 2-6 6-4 2-6
Lapková/Sasnovičová - Flipkensová/Mertensová 6-4 6-3
Skupina C
Španělsko - Slovensko | 2-1
Suárezová - Kužmová 2-6 6-3 3-6
Sorribesová - Schmiedlová 6-3 3-6 6-2
Sorribesová/Suárezová - Kužmová/Mihalíková 4-6 6-2 10-7
Pořadí skupin
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

238
Přidat komentář
Jan
Jestlipak říkají naše holky Pálovi pořád Pinďa ? smile Je tam nová generace ...
Reagovat
FulnekUltras
kromě Lucky si to žádná nedovolí ;-)
Reagovat
Jan
Martincová 27, Siniaková, Krejčíková 25, Vondroušová 22, to už ve své době Kvitová, šafářová pod Pálou hrály.
Reagovat
Fandina
Jj, Petře bylo 21 když holky vyhrály první FED pod Pálou, Šafi 24.
Reagovat
EllNino
Petra říkala Pálovi Pinďo v jednom videoblogu už na Štvanici 2009, a to jí bylo 19 smile
Reagovat
Fandina
Myslím, že pod ním hrála prvně v roce 2008, takže když jí bylo 18.
Reagovat
lvicek
Btw. Jak je to při případném stavu ve skupině 1 - 1 - 1? Dnes je asi lepší fandit Němkám? :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Skóre bych řekl.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Beru zpět. Debl se za rozhodnutého stavu nehraje...
Tak třeba si hodí virtuální mincísmile
Reagovat
miraben99
Včera Belgičanky vedly po dvouhrách 2:0 a debl se hrál...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Odvolávám, co jsem odvolal, a tvrdím, co jsem tvrdilsmile
Tedy bude asi rozhodovat skóre. Měl jsem za to, že debla hrály, ale pak mě zmátl zrušený zápis kvůli výměně za Flipkens, která byla nakonec Belgičankám stejně prd platná...
Reagovat
makro99
jo, debl se musí odehrát: "the doubles match must still be played to obtain the full score, unless the Referee decides that is not practicable due to an unavoidable hindrance"
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
makro99
skore - zápasy, pak sety, pak gamy; popř. pořadí v rankingu zemí;
dneska bych se ale moc nevzrušoval, pže tím, že jsme vyhráli jen 2:1 na zápasy, tak by ani dnešní, ani čtvrteční duel nesměl skončit 3:0 a i tak bychom se museli vejít do plusovýho skóre na sety, což by při naší teoretické porážce při současným stavu 5:3 na sety nebylo zrovna snadný...
Reagovat
paddy
Ani plusový rozdíl setů nemusí stačit,protože 2 ze tří týmů můžou být v plusu

Oficiálně rozhoduje % setů atd., nikoli rozdíl jako ve fotbale
Čili 10-8 je víc než 11-9
Reagovat
paddy
Zároveň může teoreticky stačit nulový rozdíl setů, pak by hrály roli gemy...
Reagovat
Mony
rozhodně nejlepší, aby Němky vyhrály 2:1. Pak by byla šance na postup i při prohře 1:2 se Švýcarkami. Všechno ostatní by asi vyžadovalo k postupu výhru. Výhoda je, že budeme znát, co je třeba uhrát, Němky už mohou jen koukat .
Reagovat
lvicek
Jj, tak nejak jsem si to myslela taky :). Tak jen at se vecer pekne pobijou, to bude nejlepsi ;).
Reagovat
FulnekUltras
typičtí čecháčkovští spekulanti ;-)

dejte se radši na emisní povolenky smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jsem měl vždycky za to, že je kus ženské, aspoň tak na obrazovce vypadá. Až když jsem ji teď viděl na kurtu, tak jsem docela zíral, jak se scvrklasmile Kouknul jsem a má mít 173cm, což je pro mě opravdu překvapení. Ale je pravda, a přidám se v tom k sojce, že se mi ten její styl moc nelibí. Přišlo mi to jako umění nastavit raketu, které dovedla k dokonalosti. Na pohled nijak zázračná hra a hlavně v přímém srovnání s Bárou to ještě vyniklo. Ale zas GS jsem ji přál, hlavně proti Serencesmile
Reagovat
FulnekUltras
3 GS jsou ale tři GS - myslím, že celkově by to s ní šlo... ;-)
Reagovat
Jan
Když získá 3 GS, může hrát jak chce. 3 tituly mluví samy. Kolik hráček hraje "ideálně" a nemá GS.
Reagovat
baba
souhlas, výkon otřesný, ale prohrát není ostuda...to rozhazování rukama kolem sebe, spratkovský manýry, to není ta Bára, která svým klidem a noblesou vyhrávala zápasy.....Opravdu nezvládá roli naší jedničky..Jo, jo, dostat se nahoru je těžké, ale vydržet je daleko težší
Reagovat
lvicek
No nevim, jestli noblesou, např. Na záchod chodila vždycky, nadhozy opakovala vždycky. Na druhou stranu, tak prostě třeba na ten záchod potřebuje, set se hrál skoro 70 min a každej se z toho může zbláznit... a v tv říkali, že Češky mají nejvzdálenější šatnu ;). Jinak jsem sledovala po očku a zas tak hrozný chování jsem neviděla.
Reagovat
Dobry-den
Tuhle soutěž moc nežeru, je mi více méně jedno, jak to dopadne, ale na zápasy jsem se koukl. Po výhře našich mám trochu smíšené pocity. Markéta super smile, debl drama s dobrým koncem. smile Ale co je s Bárou? Prohra s Kerberovou není ostuda, ale co to divadlo okolo? Dneska hrála fakt divně, chvílema do toho mlátila jako smyslů zbavená a snažila se všechno hned zabíjet jako Petra (taky dělala podobné chyby jako Petra). Tohle není úplně Báry styl... Pála hovořil o křečích, ale mně připadá, jako by to nezvládala spíš psychicky. V poslední době má furt něco, to je neustálé rozhazování rukama, stěžování si, MTO, schovávaná na záchodě... Už to začíná být pěkně otravný. smile
Reagovat
Dobry-den
místo smile měl být smile
Reagovat
Jan
No co. Není každý den posvícení. Báře letošní sezóna vyšla náramně. S Kerber dnes to byl styl Petra, třeba to s Belindou bude lepší.
Reagovat
FulnekUltras
však psychicky v křeči - to je zřejmé a nic nového pod sluncem WTA
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
baba
naprosto souhlasím s Dobry- den.Chování Báry bylo opravdu otřesné, ztratila ten svůj klid a eleganci a chová se jak spratek. Myslím, že svoji roli jedničky nezvládá. No jak říkal Berďa, dostat se nahoru je těžké, ale vytrvat je prostě větší dřina, kterou každý neunese. Tak snad se Bára poučí...
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
makro99
Katčin backhand cross radost pohledět smile
dobrý pravidlo, že jsme si při shodě mohli na returnu vybrat hráčku, takže Katka tam mohla returnovat 2x za sebou (break v 1. setu) a i v TB to na ní na BH straně dobře vycházelo na returnu jako první, což bylo klíčový při tom vítěyným MB.
Reagovat
tommr
s odřenejma ušima ale přece! smile
Se Švýcarkama to musíme uhaluzit podobně přes výhru Markéty a debla. Báře už po dnešku proti Bencicový ani trochu nevěřím ...
Reagovat
blixa
Bel je nevyzpytatelná. Může hrát dobře ale i špatně. Otázka je, co tý Báře vlastně je a zda bude moct hrát naplno.
Reagovat
Jan
Po zápase Pála říkal, že měla křeče.
Reagovat
blixa
To jsem slyšel, ale taky nevěděl pořádně proč a co by to mohlo znamenat.
Reagovat
FulnekUltras
křeče v hlavě - to je stará vesta ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=WQFCwjU-fIQ
Reagovat
blixa
Křeče v hlavě je tvoje parketa, do toho Báru netahej ... smile
Reagovat
FulnekUltras
teď už je lovná zvěř - a je to znát smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
Mac
uz jsem myslel, ze to bude klasicka ceska koncovka, ale nakonec to uhaluzily....smile
Reagovat
turista
Je to tam. Hurá!
Reagovat
FulnekUltras
urrrrrrraaaaaaaaaaaa
Reagovat
blixa
Ty ses zase vožral, viď ? Ještě že tu nemáme Auroru ... smile
Reagovat
FulnekUltras
nejaký ten koťomkin tady snad ještě kotví
Reagovat
FulnekUltras
někde v rákosí smile
Reagovat
.vorlik.
Dobře holky. Mohly to už dotáhnout v druhym setu, ale alespoň ten zápas měl grády. Naziland nás potrápil.
Reagovat
turista
Ano. Ale naše holky jsou zkušené. Hrada je velezkusena. Tak to daly. Gratulka.
Reagovat
Fandina
Naše holčiny nezklamaly. Je to super. Mám radost, že to daly. Hráďa s Katkou super. Ten deblík byl hodně vyrovnaný a naše holky WIN!!!!!
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
FulnekUltras
výigraly, sliepočky
Reagovat
Jan
velká gratulace holkám. Bylo to o fous. Snad se do středy dá Krejčíková dohromady.
Reagovat
Esgalnor
Tvl, to byl infarktovej první den, ale nakonec s výborným koncem. Lucka pro mě hrdinka dne. smile Švýcarek se bojím, ale to je teď daleko. Dobrá práce, holky!
Reagovat
turista
smile
Reagovat
FulnekUltras
čtvrtek je jen co by chámem dohodil
Reagovat
smazaný uživatel
Luxusně teď Kačkasmile
Reagovat
tommr
s našima šancema na výhru to vypadá bledě ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
furt jsme favoriti, ty zkušenosti by se měly projevit

problém je, že hrajeme moc deblově a nikdo z hráček nejde za winner, Němky hrají agresivně a to na výhry v tiebreaku leckdy stačí
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak to byla záchrana v poslední chvílismilesmile
Na debla jsem už nezvládnul zajít, jen jsem slyšel buď řev a trubadúry nebo vlažný potlesk a podle toho, jak se to střídalo, jsem tipoval, že to bude o dva míče a taky že josmile
Reagovat
PetaM
Ty pí*čo, to je zase TB ...
Reagovat
PetaM
To jste ten set klidně mohly prohrát 6:1 :D :D
Reagovat
FulnekUltras
zér gút, majne damen
Reagovat
FulnekUltras
unt ject noch ajnen zac cúgébn

smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Já mám nervy jak špagáty a naše holčiny jsou samý usměv.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt v klidu. Je to pod kontrolou.
Reagovat
FulnekUltras
šak de o howno ;-)
Reagovat
Fandina
nerozumíš tomu
Reagovat
smazaný uživatel
meleš nesmysly.smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Mony
Už jenom set! smile
Reagovat
zfloyd
pěkné mohlo by druhé překvapenísmile
Reagovat
Mony
Tak ne
Reagovat
zfloyd
smile
Reagovat
zfloyd
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
tohle potřebujeme na Babiše
Reagovat
FulnekUltras
žere to ale jen vystrčila a podobný kriplšmejd
Reagovat
turista
Babiš už za chvíli odejde tak už ho neřeš.
Reagovat
smazaný uživatel
možná tak z postu předsedy vlády smile ty naivko
Reagovat
tommr
a myslíš že ti co ho nahradí budou lepší? Ty naivko ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
jsem si tím jistý smile a nebojím se to říct otevřeně

ono, ostatně horší být už nejde
Reagovat
FulnekUltras
co dělá třetí dávka? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
mám dvě a zase, nebojím se to otevřeně říct smile
Reagovat
FulnekUltras
nech to do sebe prát pod tlakem doživotně smile
Reagovat
turista
No já čekám 4 roky útoků na moji peněženku a na rodinný rozpočet. Ale vyhráli tak se to musí vydržet.
Reagovat
tommr
myslím, že ty útoky na peněženku budou ještě to nejmenší co nás bude čekat ...
Reagovat
FulnekUltras
asi tak ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
PetaM
Náhodou to holkám proti těm dvěma klučíkům jde. ;)
Reagovat
zfloyd
to jsou ale slovenky ty tam maj klučíky
Reagovat
smazaný uživatel
Jako tohle prostě nejde prohrát, ty Němky nemají deblový návyky, jak tam Lucka přeběhne, nebo to prohodí Kačka, tak jsou hotoví. Tohle si prostě můžou prohrát jen v hlavě sami, což ale u českých tenistek bohužel bývá poměrně časté.
Reagovat
Esgalnor
No nezahazoval bych je, Niemeier na to ze neni klasifikovana v deblovym zebricku hraje moc pekne a mistama ma skvely momenty. Ale snad to holky udrzi, rozhodne jsou spolecne nekde trochu jinde, ale tenhle pohar je specificky, coz vime.
Reagovat
Fandina
Svačina nikdy nezapomene připomenout rodačky. A odkud je rodák on sám, to nevíme :-)), ale že má dneska půl století, to ano. Takže všechno nejlepší k narozeninám.
Reagovat
tommr
zatím dobrý, ale to jsme si říkali i po prvním setu Báry ...
Reagovat
Frick
celkem macatá, ne?
Reagovat
zfloyd
nevím která Julie ale jestli je myšlena ta jedna němka tak tu jsem už předtím jednou viděl hrát a vzpomínám že mě udivovala jak perfektně běhá , vůbec to k ní nesedělo
Reagovat
tommr
je to sportovkyně a ne modelka ...
Reagovat
zfloyd
no modelka rozhodně není
Reagovat
paddy
Česko zasáhla mohutná vlna viróz a angín u dětí

Angína dnes zkazila večer i našemu týmu smile smile smile
Reagovat
paddy
smile
Reagovat
zfloyd
smile
Reagovat
Fandina
Kanár nevadil, vadil prohraný třetí set.
Reagovat
Fandina
Pamatuji na rok 2011, kdy Hráďa nastoupila s Květou ve finále v Moskvě a získaly rohodující bod. Dneska sice není finále, ale fakt by to chtělo, aby Hráďa zase pomohla k rohodujícímu bodu, je to už deset let.

S Katkou byly celkem úspěšné, tak držím palce holky, pojďte!!!
Reagovat
FulnekUltras
tvl to je srovnání jak tetanus s covidem
Reagovat
FulnekUltras
Farmakofašistický Lesba Cup zdá se ještě někoho zajímá.

Bravo Angie !!!!!

A teď těm domácím slépkám ještě v deblu naložte, co se do nich vejde !!!!!!!!

smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
ubohé
Reagovat
FulnekUltras
dojčland ýbr ales
Reagovat
Titan
Co to je za děvenku ve studiu...?
Reagovat
Fandina
Že by Barbora Štefková?
Reagovat
Titan
Hmm... Koukám, že docela bídná kariéra, žádné zranění... asi nízké sebevědomí...26 let...přes dva roky v důchodu...
Reagovat
Fandina
A na to si přišel jak?
Reagovat
EllNino
Mela stejnou nemoc jako Safi
Reagovat
Esgalnor
Udajne teda bude hrat duo Katka-Lucka. Hrada je zkusena a snad se na tenhle zapas poradne zkoncentruje.
Reagovat
Esgalnor
Jinak teda momentálně neexistuje aktivní česká hračka, která by měla s Angie pozitivní bilanci. To je šílený, ona má na holky fakt nějakej recept.
Reagovat
vergus
Petra ji myslím těsně drží..
Reagovat
tommr
až do letoška jí měla těsně lepší Petra Kvitová, ale v Cincinnati to s ní Kerberka srovnala na 8:8 ...
Reagovat
paddy
U dobrých hráčů to tak bývá smile

Žádná z našich nemůže říct, že má 3 GS a byla no. 1 smile
Reagovat
paddy
2x porazit Serenu ve finále GS dokázaly pouze Venus a Kerber smile smile smile
Reagovat
turista
Tak Venuše to už bylo málem v době kamenné.
Reagovat
FulnekUltras
tak hlavně vždycky bojuje až na doraz a nikdy se nevzdává, což na pohodlné čecháčky tradičně platí smile
Reagovat
Fandina
Jj, proto ji naše holky ve FEDu vždycky porazily.
Reagovat
FulnekUltras
FC byla úplně jiná písnička a jiné holky
Reagovat
Fandina
To je jedno, jak se soutěž jmenuje, ale poražená v ní byla.
Reagovat
zfloyd
nakonec ten set co "uhrála" může být rozhodující
Reagovat
Fandina
Šmidlinka m zajímavé oblečení. A pořád doufám, že Tormo dá.
Reagovat
zfloyd
moc jí to slušísmile
Reagovat
Frick
Ať tam jde Maky s Terkou
Reagovat
com
nejvetsi sanci by mela Krejcikova-Siniakova.. Ale kdyz si ted hrala na bolavou nozicku, tak pochybuju, ze nastoupi
Reagovat
lvicek
Po takovym zapase a temer bez pauzy??
Reagovat
com
tak jestli nastoupi vystavena Krejcikova, nebo Hradecka za zenitem to uz vyjde nastejno smile
Reagovat
lvicek
Tak moznosti je vic - Terka s Katkou, Maky s Terkou, Maky s Katkou a nebo tyhle vsechny s Luckou. Lucka je ve ctyrhre 29. v zebricku a pomerne tesne ji a Marusce utekl TM ve ctyhre, i kdyz spolu hraly az nekdy od brezna nebo od kdy presne (a Maruska byla zranena). Tak co proti ni mas? V race jsou na 12. miste! Naproti tomu nejlepsi Nemka ve ctyrhre je 60. Siegmund.
Reagovat
Mony
Snad si Hraďa s Katkou zavzpominaji na to nejlepsismile
Reagovat
Esgalnor
Ty kraso, to byl silenej zapas. Chudak Barca, tohle bude bolestiva porazka, snad se na Svycarky zotavi a vyhru pred domacim publikem zazije.
Reagovat
smazaný uživatel
Angelicesmile Báru zlobila noha a některé míče nedobíhala.smile
Reagovat
smazaný uživatel
Osetreni pred poslednim gamem, jako sorry, ale to je strasna ubohost uz.
Reagovat
Matej4732
Bylo to normálně v limitu na výměnu stran, nebrala si MT, takže klídeksmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
com
smile takovy manyry sou u ni pravidlem, takze me to ani neprekvapuje
Reagovat
smazaný uživatel
Proc nechodi na sit, neda slice a pinka si s ni? Vzdyt umi hrat pestrou hru.
Reagovat
tommr
tahle šílená minela bude stát Báru zápas ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
zfloyd
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Mě přijde, že ta Bára je dost vyšťavená.
Reagovat
tommr
ale z čeho? Vždyt ted 3 týdny nikde nehrála ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
byla rozpálená do běla
Reagovat
lvicek
105. zapas sezony? Dost narocny rok? Primo neuveritelna zmena pozice - naposledy fandila z lavicky, nyni pozice jednicky tymu, svetove trojky. Behem roka se z outsiderky, ktere se nedari dostat do stovky, najednou stala GS vitezka a jedna z toptop hracek. Ale nevim, jestli se ji na to take adaptovala hlava a vnitrni nastaveni. A zapas s Kerber neni nikdy snadny...
Reagovat
tommr
no mě se zdá, že právě s tou adaptací na novou pozici má největší problémy ...
Reagovat
PetaM
Jako bych se díval na Petru :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se nevymlouvá, nediskutuje.
Reagovat
PetaM
Ale outy háže podobné :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Mony
Dlouhá noční směna smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
takže návratsmile
Reagovat
zfloyd
krásná slovenka Anna Karolina srovnává na sety smilesmile
Reagovat
tommr
otázka je ted už jen kdo bude hrát rozhodujícího debla s Katkou Siniakovou?
Reagovat
smazaný uživatel
smilepesimista. Ale ta Bára to zvládne. Nebo?
Reagovat
zfloyd
ošetření no nevím , spíš by to chtělo trochu opravit hlavu
Reagovat
zfloyd
opravdu není lehké unést pozici jedničky v týmu
Reagovat
smazaný uživatel
ale je. Nesmí si to tak brát.
Reagovat
com
ale tak Krejcikova je nove i zebrickove prvni ceska jednicka, takze se z toho zhrouti dvojnasobne smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Koukam, ze zase bude ostuda. Zase si necekane vzala dlouhou pauzu smile a ted dostane kanara.
Reagovat
paprikovygulas1
Kerberovu som už dlhšie nevidel ale vyzerá skutočne skvelo. smile A samotná hra je na moje prekvapenie tiež kvalitná. Zreje ako víno.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
Bára zřejmě hodlá vzdát druhej set bez boje? smile
Reagovat
Esgalnor
Ufff, poradny drama v prvnim setu. Ted Barina tradicni schovavana mezi sety, s timhle uz by se melo neco delat, asi upravou pravidel.
Reagovat
smazaný uživatel
když někdo zamrzne na toaletě. Co se dá dělat.
Reagovat
tommr
navíc tentokrát ta pauza Báře rozhodně nepomohla ...
Reagovat
smazaný uživatel
což to je jasné.
Reagovat
tommr
hodně nečekanej závěr prvního setu. Bára dokázala odvrátit 3 setboly a nepříznivej stav v TB. smile
Jinak téměř bezchybná Kerberová pomohla při Bářině setbolu dvojchybou ...
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile hodně. Angeliku to rozplakalo.
Reagovat
Frick
jak se ten Korovairus šíří jen po kurtě a v těch VIP ložích a od hlavní tribuny nahoru už ne?
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
milik254
Nevšimli
Reagovat
vergus
3 neproměněné SB rozhodily i lepší hráčky, ale ta dvojchyba byl ukázkový kolaps... (nebyl bych překvapený, kdyby teď Kerber dostala kanára)
Reagovat
smazaný uživatel
na kanára určitě nedojde
Reagovat
Kub1s
no možná dojde... ale na druhý straně
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smileže by?
Reagovat
zfloyd
měla teda s prdelekliku smile
Reagovat
zfloyd
a navíc maji evidentně němky z našich velký mindrák
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
vedení 3:0 je zřejmě pro Báru zakletý ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
je rozpálená do ruda
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
špičkově na 6:6 (závěr hry)
Reagovat
tommr
obávám se, že to Bára ani nedotáhne do TB ...
Reagovat
smazaný uživatel
TB zatím špicasmile
Reagovat
smazaný uživatel
rovescio lungo linia. Bekendová lajna. Supersmile
Reagovat
smazaný uživatel
Brzy cekam simulaci zraneni ????
Reagovat
tommr
Bára se nám začíná hroutit ... smile
Reagovat
tommr
Bára začíná ve velkým spalovat šance a rázem je to místo 5:0 jen 3:2 ... smile
Reagovat
zfloyd
jako by vše co hrála zapomněla , musí se probudit
Reagovat
Mac
pekne se krejcikova snazi dostat do hry kerberku....smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ten servis. TM se blíží.
Reagovat
smazaný uživatel
smile bude to zajímavé Angelika má páru jako za mlada.smile
Reagovat
tommr
bude to souboj světový trojky a devítky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bára má ostrý start. Vydrží to? Mohlo by. Kéž by.smile
Reagovat
tommr
Bára úplně zbytečně pustila Kerberovou zpátky do zápasu a ted bude mít velkej problém udržet vedení o jeden brejk ...
Reagovat
smazaný uživatel
smile no právě a špatný servis k tomu hodně přispěl.
Reagovat
lvicek
Marketa opravdu paradne, super! Vypada to, ze nasla zase duveru ve svou hru, tak jen at ji to vydrzi i do pristiho roku.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile Soupeřka dost chybovala. Markéta hravá jako kotěsmile
Reagovat
aape
Markéta dnes perfektní smile
Teď ještě Bára smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Mac
jak z partesu dnes hrala...
Reagovat
tommr
Markéta vyhrála překvapivě jednoznačně ... smile
Vzhledem k formátu soutěže máme výhru nad Němkama skoro v kapse. I kdyby Bára s Kerberovou prohrála tak debl Krejčíková/Siniaková by to měl jistit ...
Reagovat
Fandina
dneska jsem z ní unešená. Hrála super a doufám, že tak bude pokračovat. Moooooooooooooooooc se mi líbila, jak variovala hru a hrála krásné technické údery a měla nádherný švih ve své levačce. Gratulka k vítězství a bodu. smile
Reagovat
tommr
jj dneska to byl od Markéty až na jedno malý zaváhání v úvodu zápasu skoro bezchybnej výkon ... smile
Reagovat
zfloyd
každá španělka má minimálně tři jména a, přesto slovensko vede , Kužmová vyhrála smilesmile
Reagovat
tommr
nejlepší Španělky daly před BJK Cupem přednost TM a podle toho to vypadá ...
Reagovat
Newcombe
Jsme nejlepší! Do nich! Rád bych to sledoval, ale zapnul jsem to na chvíli a uslyšel "zase" ty naše trapné trubadůry/fanoušky v hledišti. Hráli celý Davis Cup a je to naprosto odpuzující. Možná proto soupeřky odpadnout ze zoufalství, aby si to utrpení ukrátily. Taky metoda
Reagovat
Nenela
Vubec ne, delaji skvelou atmosferu. Jsou disciplinovani, troubi jen mezi vymenami, co by za takove fanousky jine tymy dalysmile
Reagovat
Fandina
Jj, teď tam nejsem, ale když jsem chodila na DC FEDy, tak se mi líbilo, že troubili ve vybraných chvílích, když o něco šlo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Buď rád, že nemaj vuvuzelysmile
Reagovat
Fandina
super. Na její tenisové myšlení se nádherně dívá. Super a jen tak dál!!! smile
Reagovat
smazaný uživatel
Markéta jede.smile
Reagovat
marsden
Soubezne v Parizi v hale lidi bez rousek, ale na vychode v Praze ukazka buranu co kvuli nizke proockovanosti musi mit respiratory. Tragedie. Vychod.
Reagovat
tommr
Markéta zatím bez problémů potvrzuje roli favoritky ... smile
Reagovat
zfloyd
Kužmová zatím dává kouř tomu španělskýmu klukovi smile
Reagovat
zfloyd
španělka otáčí asi půjdem do třetího
Reagovat
Serpens
Česká televize opravdu ví, čím přitáhnout pozornost k předzápasovému studiu smile
Reagovat
Frick
#SmrtRouškofilii
Reagovat
zfloyd
smile
Reagovat
Frick
smile
Reagovat
vergus
Já doufám, že nastoupí do debla N. Schunk, abych viděl jestli ji komentátoři překřtí na Šunkovou smile
Reagovat
tommr
zajímavý je, že ani Markéta ani Bára ještě s dnešníma soupeřkama nikdy nehrály ...
Markéta je podle mě proti Petkovicový jasná favoritka a měla by získat důležitej první bod ...
Báru jako favoritku nevidím a její výhra nad Kerberovou by mě dost překvapila ...
Reagovat
com
s Krejcikovou souhlas.. Proti Kerber bez sance.. smile
No a Vondrousovou teda jako favoritku rozhodne nevidim.. Jakmile zacne kazit tak zas nahodi svuj vyraz zralej na facku a bude to flakat jak je u ni posledni dobou zvykem smile A navic Petkovicova vi, ze tam nema Karlinu a Kvitovic, tak se bude chtit vytahnout smile
Reagovat
tommr
já myslím, že v týmový soutěži to Markéta určitě flákat nebude ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Teď js m se byl podívat na centr a Maky zrovna vzala servis Petko. Pěkné výměny, i když bez extra winnerů.
Carličku vidím poprvé, jednoručák krása a raketa jí zvláštně duní, asi měkčí výplet.
2:6 6:2 uvidíme, jak bude třetí, holky vypadají vyrovnaně.
Reagovat
tommr
tam se dá přecházet mezi kurtama?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nevím, já tu mám práci.
Reagovat
tommr
pořadatel?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist