Češky ve Stromovce válí. Vyhrály Šafářová, Plíšková, Strýcová a další tři domácí hráčky

26. 4. 2016, 11:48
Aktuality 355
Prvním kolem pražského turnaje J&T Banka Prague Open prošlo sedm z deseti domácích tenistek. Karolína Plíšková dnes udělala první krok za obhajobou titulu, když hladce porazila Švýcarku Vögeleovou. Dál jdou i Lucie Šafářová, která se dočkala prvního letošního vítězství, Barbora Strýcová, Lucie Hradecká, Barbora Krejčíková a Markéta Vondroušová.
Lucie Šafářová (© TK Sparta Praha/Pavel Lebeda)

Lucie Šafářová hrála po svém únorovém návratu na kurty na pěti turnajích a pokaždé vypadla s první soupeřkou. Premiérové výhry v sezoně se dočkala až dnes v souboji s Marianou Duqueovou z Kolumbie.

Vítězství to ale nebylo vůbec jednoduché. Domácí favoritka přišla hned o své první podání, ztrátu už nedohnala a úvodní set prohrála 3-6. Za stavu 3-2 v další sadě už však Šafářová konečně prolomila servis své soupeřky a vynutila si třetí set. V jeho úvodu Duqueovou znovu brejkla a zápas po dvouhodinovém boji vyhrála 3-6 6-3 a 6-3.



"Nevyvíjelo se to ze začátku dobře, ale o to víc jsem bojovala, aby to dobře dopadlo. Pak jsem začala hrát výborně a jsem strašně ráda, že jsem to první vítězství získala právě v Praze," řekla Šafářová.

Kristýna Plíšková (© TK Sparta Praha/Pavel Lebeda)Výrazně snazší práci se svou soupeřkou dnes měla obhájkyně titulu Karolína Plíšková. Proti hráčce ze začátku druhé stovky žebříčku potvrdila roli favoritky a zápas se Stefanií Vögeleovou zakončila čistou hrou za pouhých 56 minut.

"Od prvního do posledního míčku to bylo dobrý. I když jsem pár gamů mohla zahrát ještě trošku líp, ale to už bych asi chtěla moc. Já jsem spokojená. Je to letos moje první takový hladký vítězství. Podmínky nejsou pro moji hru ideální, ale na druhou stranu míče jsou dobrý, kurty taky, musím se s tím poprat, ale zvládla jsem to dobře," řekla vítězka.

Plíšková je letos jednou z titulních tváří turnaje, obhajuje titul, a proto může být pod větším tlakem než na jiných turnajích. "Musím říct, že jsem vůbec nebyla nervózní. Sice obhajuju, ale to letos obhajuju každý týden něco, takže už si to nepřipouštím. Spíš si užívám, že jsem týden doma a mám tu hodně známých," usmála se a dodala: "A asi jsem už vyléčená z Fed Cupů, kde je to vždycky peklo. Tady to bylo v klidu."

Hradecká: Byla jsem strašně nervózní
Svůj první zápas na turnaji zvládla i druhá loňská finalistka Lucie Hradecká. V chladném počasí - teploměr ukazoval jen sedm stupňů - odolala Hradecká několika brejkbolům své deblové parťačky Andrey Hlaváčkové, první set rozhodla v závěru brejkem v desáté hře poté, co předtím měla poradu s koučem Jiřím Fenclem.

"Do té doby jsem strašně špatně returnovala. Jak jsem byla nervózní a ztuhlá, tak jsem dávala return o ničem. Patlala jsem se v tom trošičku. Řekl mi, abych do toho víc šla, usměrnil mě a povedlo se mi se do toho dostat," řekla Hradecká, která šla ve druhé sadě do vedení 3-0. V závěrečné hře odvrátila dva brejkboly a při druhém mečbolu poslala po lajně vítězný míč.

Na turnaji WTA se Hradecká s Hlaváčkovou střetly poprvé, předtím spolu hrály na menších turnajích a měly bilanci 1:1. "Bylo to zvláštní a i možná trošku nepříjemné. Byla jsem strašně nervózní, přeci jen na to nejsem zvyklá, že mám spoluhráčku proti sobě. Bylo to těžké," řekla Hradecká. "Když jsem viděla los, tak jsem se tomu zasmála. Není to něco, co bych si dobrovolně vybrala, protože bych byla ráda, abychom obě postoupily do 2. kola, ale nesnesitelné to není," řekla Hlaváčková.

Ve čtvrtek před turnajem si spolu dokonce deblistky přezdívané H+H i zatrénovaly dvouhru. "Gamy spolu moc nehrajeme, spíš deblové rozehrávky. To bylo ojedinělé, že jsme daly set a věděly jsme, jak je každá ve formě," řekla Hlaváčková, jejíž přemožitelka se utká s Karolínou Plíškovou.

O překvapení se dnes v Praze postarala Barbora Krejčíková. Svěřenkyně Jany Novotné, která se do soutěže dostala až jako lucky loser, zdolala sedmou nasazenou Dominiku Cibulkovou. Jejich utkání přerušil po prvním setu na hodinu a půl déšť, českou tenistku to ale nerozhodilo a favoritku zdolala dvakrát 6-2.

Ve dvou setech zvítězila i Markéta Vondroušová, která francouzskou kvalifikantku Oceane Dodinovou porazila po setech 6-3 6-2. Bývalá juniorská světová jednička tak oslavila své první vítězství na okruhu WTA.

"Byla to moje první velká soutěž, tak jsem ráda, jak jsem to zvládla. Hraje se mi tady dobře, je tu skvělá atmosféra," řekla teprve šestnáctiletá Vondroušová, jež hraje na divokou kartu.

Jako poslední z domácích tenistek vstoupila do turnaje Barbora Strýcová, která v prvním letošním zápase na antuce zdolala 6-3 7-5 Bělorusku Olgu Govorcovovou. Ve druhém setu se dostala ze stavu 1-4, získala poslední čtyři gamy zápasu a ani ve třetím vzájemném duelu tak neztratila set.

"Byl to hodně těžký zápas. Byl mým prvním letošním na antuce a to je vždy těžké, ale zvládla jsem to. Nebyl to ideální výkon, ale o to víc si výhry cením. Když hrajete špatně a vyhrajete, tak vám to rozhodně dodá sebevědomí," řekla Strýcová. "Soupeřka hrála hodně rychle a já neměla čas tvořit hru. Neměla jsem klid na svou hru, takže jsem ráda, že jsem to zvládla.


Kromě Hlaváčkové se dnes s turnajem rozloučila ještě Tereza Smitková. Aktuálně 161. hráčka světa nestačila na favorizovanou Móniku Puigovou z Portorika, které podlehla 2-6 1-6.

Už včera se do druhého kola dostala Kateřina Siniaková, naopak neuspěla Kristýna Plíšková.

Výsledky - J&T Banka Prague Open (antuka, dotace 500.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Šafářová (2-ČR) - Duqueová (Kol.) 3:6, 6:3, 6:3
Karolína Plíšková (3-ČR) - Vögeleová (Švýc.) 6:1, 6:3
Strýcová (5-ČR) - Govorcovová (Běl.) 6:3, 7:5
Hradecká - Hlaváčková (obě ČR) 6:4, 6:1
Krejčíková (ČR) - Cibulková (7-SR) 6:2, 6:2
Vondroušová (ČR) - Dodinová (Fr.) 6:3, 6:2
Puigová (Portor.) - Smitková (ČR) 6:2, 6:1

Kuzněcovová (1-Rus.) - Sasnovičová (Běl.) 6:0, 5:7, 6:1

Stosurová (4-Austr.) - Cirsteaová (Rum.) 3:6, 6:4, 6:2
Giorgiová (It.) - Wickmayerová (8-Bel.) 4:6, 6:1, 6:2
Razzanová (Fr.) - Kingová (USA) 6:1, 4:6, 6:3
Čtyřhra - 1. kolo:
Hlaváčková/Gasparjanová (2-ČR/Rus.) - Krejčíková/Siniaková (ČR) 6:4, 4:6, 10:4
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

355
Přidat komentář
sprchon
Streamuje to i ČT na svém webu?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že zítra vyhraje Lucka.
Reagovat
Fandina
na beton
Reagovat
Dobry-den
To by byl šok...
Reagovat
smazaný uživatel
to zcela určitě ,sázím 10000,- i při kurzu 1,01
Reagovat
Fandina
Na stránkách turnaje mají zmatek v programu. Jsou tam i loňské soubory. Jinak je to celkem v pohodě, ale tohle není dobře.
http://www.jtbopen.cz/cs/program
Program na zítra jsem ale našla na WTA stránkách v pdf.
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2016/1082/OP.pdf
Reagovat
Lunej..
doufám splní slovo, že ohlída, aby Havlat nechodil na tento web, ať už má jakykoliv nick.
Reagovat
blixa
O co je horší Havlát než Frick ? Proč ten ne a druhý jo ?
Reagovat
Lunej..
To se zeptej admina a ne mně, proč ho nezablokoval.

Praguna - proč mi pořád cpete nějaký kluky :)? Já jsem byla schovaná ve VIP hale a byla jsem jen na zápase Lucky a Sam. Jinak timto dekujeme mistnimu nickovi za poskytnute VIP výhody :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já ti necpu žádný kluky ,jen jsi mě z těch stovek holek teď napadla.V pohodě
Reagovat
smazaný uživatel
jestli jsme se spolu náhodou nebavili
Reagovat
Lunej..
Ale já nejsem holka, já jsem stařenka, to je rozdíl. :-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
aha stařenka ,ale s pěknou kuráží
Reagovat
Lunej..
V čem? Že bych se schovala se 4 klukama?:-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
ne ,jen,že jsem nepoznal,že jsi stařenka
Reagovat
smazaný uživatel
většinou si každého snadno představím ,ale tebe bych na stařenku netipoval, máš docela šmrnc,i když se ve věcech dost hrabeš
Reagovat
A.R.R.
Lunejka kecá, žádná stařenka, ale fešanda je to :-)
Reagovat
sprchon
Taky nechápu, proč se furt prezentuje jako stařenka. :) :D
Reagovat
A.R.R.
Protože je to kecka obecná :-D
Reagovat
sprchon
To je fakt, no. :D :D
Reagovat
Lunej..
Nejdete už spát nahodou? A nezapomeňte si vzit dudliky:-)
Reagovat
smazaný uživatel
už nasazuji pleny ..tak dobrou
Reagovat
A.R.R.
dudám, už dudám :-D
Reagovat
Lunej..
Já ale popelnice nevybiram:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ani tě snad do ní nehodí
Reagovat
smazaný uživatel
ale rozhodně jsi hvězdou popelnice zvané TP ..něco jako Laura a její tygři
Reagovat
Lunej..
No diky, to se mi zase rozšíří antifunclub :-) dobrou
Reagovat
Roger_Federer
Mas trochu vetsi zadek, ale do starenky daleko..kolik 40 max?;)
Reagovat
Lunej..
Koukám, že už konkuruju Frickovi. Jak to můžeš vědět když mě neznáš? Určitě jsou lepší témata na TP než jak vypadám. Navíc mi nevadí se vidět, takže tak:P
Reagovat
Roger_Federer
Mas pravdu.Myslis jako se videt v zrcadle?;)
Reagovat
blixa
Zrcadlo, zrcadlo, kdo je na TP nejkrásnější ? No přeci Lunej má paní ! ;-)
Reagovat
Lunej..
Vy jste paka, oba :D Srandičky, srandičky, ale sebrat odvahu a vidět se osobně, to ne co? Na to nemáte ty správné dolní nástroje :D
Reagovat
Roger_Federer
Dyt ti rikam ze jsem te videl :)
Pihovata spinava blondyna, stribrna vesta, cerne tenisky, fotak kolem krku a kolem tebe 4-5 chlapu.;)
Reagovat
slacker
Tak spatne na tom s hygienou neni
Reagovat
Lunej..
:-):-) velmi přesný popis:-)
Reagovat
Roger_Federer
Tak mam odhad na lidi ;)
Reagovat
sprchon
To si pleteš s Andreou Hlaváčkovou. Akorát na krku včera neměla foťák, ale nějaký dítě. ;)
Reagovat
sprchon
Už jsem Hajdysovi poreferoval. Tak ještě jednou veřejně díky. :) Bylo to super.
Reagovat
Lunej..
Zapomněl jsi mu napsat, že obdrží fakturu za nečekaný doprovod :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad nic nepřijde, pokud jste tam každý nevypil 15 piv, nesnědl kilo zákusků a dvě kila masa... :-D
Reagovat
A.R.R.
Hele drahá přítelkyně, byla jsi tlačit Báru a Lucku? Mě se Bára z Katowic odhlásila, což mě dost mrzelo....ale Lucku jsem si užil alespoň v tom jednom zápasu minulý týden ve Stuttgartu :-)
Reagovat
Lunej..
Drahý příteli, jak se můžeš ptát? Vyhrála Lucka? Vyhrála takže to je odpověď. A pak jsem musela za Sam, protože Sorana se zase rozhodla, že jí to tam dneska bude padat:-) na Barcu mi nezbyl cas.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a já vsadil na Soranu ..kdybych blbec věděl,že jí budeš tlačit
Reagovat
A.R.R.
J
Reagovat
A.R.R.
jooo já jsem hlupan, za Lucky první vítězství v sezoně může naše nejmilejší Lunejka ;-) Jen tak dál holky!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej.. nebyla jsi při dešti schovaná asi se 4 klukama pod tribunou mezi kurty 1.a 2 ?
Reagovat
smazaný uživatel
Se 4 klukama pod tribunou... zajímavý.
Reagovat
blixa
Lunej je nenasyta :D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tvého ptáka tam ale nikdo neslavil
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nikdy nepochopil vyznam tech podpisu, proc se s nimi spis nevyfotite? Po arealu ty hracky normalne potkate a pokud se slusne zeptate, tak nemaji sebemensi problem... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je na každým, co mu víc vyhovuje. Já si většinou na každé sportovní akci koupím program a pečlivě si všechny schovávám. :) Takže když se mi podepíše do toho, tak mám památku. Nechtěl bych ale ty velký tenisáky, to je strašně neskladný... Na fotky moc nejsem a hlavně mám blbej telefon. :D
Reagovat
Lunej..
Já nedělám ani jedno :-) nechci kazit fotku a podpisy nesbiram.:) až na výjimky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky nejsem nějaký velký sběratel, ale když je příležitost... Některé podpisy jsem vyhrál v soutěži, další jsem třeba od někoho dostal. Osobně se mi zatím podepsali asi čtyři lidi, z toho tři ženy a z toho dvě tenistky (Katka a Belinda loni po deblu). :D
Reagovat
Lunej..
Já,sbirala podpisy jiným pro radost, mně stačí když vidim hračky nazivo. Splnil se mi sen a viděla dneska Samicku, u když jsem musela odjet dřív a neviděla jsem 3.set. Ale ten jeji FH vidět takhle zblizka, to je něco.:-)
Reagovat
sprchon
Já mám taky radost, už když ty hráčky vidím. Ale zase když vidím, že je příležitost získat podpis nebo fotku, tak jdu do toho. Památka je to vždycky hezká. :) I s dneškem mám dohromady 7 podpisů, z toho pro 6 jsem si došel osobně a mám na ně hezký vzpomínky. Vždycky to byly zajímavý a někdy i vtipný setkání. :D
Reagovat
Lunej..
Počítás i ten můj podpis doufám:-):-)
Reagovat
sprchon
Samozřejmě. :) :D
Reagovat
Lunej..
Kde jsi vzal vůbec ten míček na podpis Sam?
Reagovat
sprchon
No od tebe. :D Mám na něm tebe i Sam. :)
Reagovat
Lunej..
Máš konečně splněny sen :-):-)
Reagovat
sprchon
Ano, teď už můžu v klidu umřít. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to já pamatuju (na Štvanici) na živo Lindsay a Mary Joe :-) Taky zážitek.
Reagovat
Fandina
Já pamatuji na Štvanici Evertovou, Navrátilovou, Mandlíkovou, Sukovou.
Stosur a další Australanky jsem viděla hrát v Ostravě předloni ve FED Cupu.
Reagovat
smazaný uživatel
a já pamatuji ,jak se Navrátilová poprvé po revoluci představila v Praze z Bárou Strýcovou(mladým talentem) v deblu ... ta jí vykala a Martina jí odsekla ,že na kuru jsme si všichni rovni a tykáme si.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky klepala kosu... :(
https://twitter.com/MonicaAce93/status/725046740794105856
Reagovat
janek_da
hm, na twitteru vystavila video na výšku :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš tohle? Ty toho naděláš... :D
https://twitter.com/MonicaAce93/status/724179346257108993
Reagovat
janek_da
Fandím sice milým, ale inteligentním tenistkám. No, tohle je řekněme fó pá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje problémy... :D
Reagovat
Frick
To se jinak říct nedá. Příště zmanipulovat!
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes tenis opět zahřál ,to bylo potřeba .Největší lahůdka pro mě byla Vonroušová.Moc se o ní letos nepsalo a poté co jsem vděl válet Dodinovou ,mi to nedalo a vsadil na francouzku slušné peníze(příště sázím jen ,když znám soupeřky obě).Naší naději jsem tu viděl vloni,ale letos je to úplně komlexní hráčka. Všechna údery(až na 2. servis) má stabilizované a k tomu něco navíc- parádní útočný kontra úder z těžké pozice ala Murray.Poku se nezamiluje do nějakého antitenisty(nevypadá to), tak to vidím už letos na další naši v TOP 100.Hned po ní jsem viděl Terku Smitkovou a jaký to rozdíl.Terka má sice štiplavé údery ,ale jak jí to soupeřky začnou chytat ,tak je ztracená.A hra z těžkých pozic,to už vůbec. I tu sebejistotu a klid vidím u 16 leté Markéty větší.Nechci ale zatracovat.Až se Terka dostane do laufu,věřím,že taky něco ukáže. Pěkná podívaná i Na Krejčíkovou s Cibulkou .Ostrá pinkaná- to Báře sedí a dnes vyhrávala i důležité míče ,taky už vyspělá tenistka.Proti Puigové není bez šance ,Cibulka nevypadala horší.Naše esa známe ,tak ty nekomentuji ,akorát ,že ten kotel fanoušků hodně pomohl Báře Str. i Lucce Š.Zítra ale favorizuji Siniakovou,Hradeckou ,ale všechny české zápasy by měly být parádní bitvy . Tak navléct kožichy a fandit do Stromovky
Reagovat
Roger_Federer
Souhlasim obe se me moc libily.
Reagovat
tommr
Markéta Vondroušová je velkej talent a doufám, že nezapadne. Ještě letos se ale do první stovky určitě nepodívá, protože když nic jinýho tak jí brzdí omezenej počet turnajů na kterých může hrát kvůli věku ... :)
Reagovat
Jabadu
Trpělivost ... trpělivost.
Pokud je mi známo, podobná omezení jsou například i v gymnastice nebo krasobruslení.
Reagovat
smazaný uživatel
obávám se ,že těch max.10 turnajů WTA i ITF(ženy)v roce pro ni platí. Ale co třeba Konjuh,která ve stovce je? Sorry ,tý už v prosinci 18 bylo
Reagovat
Jam
Na kolika turnajích letos může hrát?
Reagovat
bIbec
myslím, že 12 max.
Reagovat
tommr
pokud se nepletu tak zatím může mezi dospělejma odehrát maximálně 12 turnajů ročně ...
Reagovat
George_Renel
Ale brzy bude mít 17. Nepadnou pak nějaké bariéry?
Reagovat
tommr
nejsem si jistej jak se to přesně zvyšuje, ale Marie Bouzková má letos odehráno 14 turnajů takže totéž by pak mělo platit i pro Markétu ...
Reagovat
Roger_Federer
Dneska jsme se videly?;), kolem tebe 5-6 chlapcu.;)
Reagovat
Roger_Federer
No jak so psala, uz jsem byl na ceste domu.
Reagovat
sprchon
Nebyl jsi na Sam koncem 2. setu?
Reagovat
Roger_Federer
Narovinu..Sam jsem vubec nestihl, coz me dost sere, prej to byl super zapas..Musel jsem jet ztama 15:30 autobusem, pro auto do hotelu a letet do Brna.
Odjizdel jsem od Safiny za stavu 4:2 ve tretim.
Reagovat
sprchon
Aha, no ja bych te stejne asi nepoznal. :D Safi super. Sam super v zapase i po zapase, se vsema se fotila a podepsala se mi. :)
Reagovat
Lunej..
Tssss..., jakých chlapců? Určitě jsme se videli, jen o tom nevíme.:-)
Reagovat
kada.tom
Uff, ještě že to Světlana dala :-)
Reagovat
smazaný uživatel
proč ? nevyhrála už toho dost?
Reagovat
Krisboy
Ne.
Reagovat
kada.tom
Ne.
Reagovat
Hector21
Ne.
Reagovat
smazaný uživatel
jo
Reagovat
Frick
jo.
Reagovat
COMEON
ne
Reagovat
smazaný uživatel
to se to kouká,jak se staré baby dřou,co?
Reagovat
Hector21
twl to jsem se bál... :)

děsný podmínky, fakt je všechny lituji, hlavně nenastydnout
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. :( Na tu bych byl zítra taky zvědavý a navíc mohla odstranit Monče těžkou soupeřku pro čtvrtfinále...
Reagovat
smazaný uživatel
Monča stejně zejtra dostane 2 kanáry, tak je nějaký ČF úplně jedno
Reagovat
smazaný uživatel
Nalitá vodkou nakonec vyhrála.
Reagovat
Krisboy
Teď ještě aby prošla dopingovou kontrolou.
Reagovat
smazaný uživatel
Láršon 6:4 6:3 Fidorka
Pohodářka 6:7 6:2 6:3 Esmeralda
Bába 6:4 6:1 Lora
Čurenko 6:1 1:6 6:1 Era Bank
Báča 6:0 6:4 kat Kozy
Sorribésové Tomerové Sorrová 3:6 6:4 6:4 Berta
Káťu nechci za ženu 6:4 6:4 Obrana ala Týna
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že postoupila aspoň v deblu a zítra tak bude možnost ji vidět... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka k první letošní výhře. Výborně i další naše holky, viděla jsem kousek Káji, Lucky , velkou část Báry..... ( ta se dneska čapčila....asi jí byla zima....).
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně Markéta. 16 let a už vyhraný zápas na okruhu.
Reagovat
A.R.R.
Bára nadávala? :-D Já zápas bohužel neviděl :-(
Reagovat
Jabadu
Jenom trošku ... malinko.
:-)
Reagovat
A.R.R.
Bára když trhá, tak trhá :-D Její krásný tenis a roztomilé nadávání je prostě TOP, máme to i s kulturní vložkou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Naštěstí za ní přišel trenér a potají ji píchnul injekcí do nohy amunsenku
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Světla to nezvládla, ti Rusové asi odešli. Šance na další láhev pro Světlanu jsou malé....
Reagovat
Jabadu
Se trochu v Praze po Fed cupu prdly s Mášou a Nasťou a ty hned děláš!
Šak na to měly právo!
:-)
Reagovat
Krisboy
Ale ty diváci! Bejvalá světová dvojka, dvojnásobná GS vítězka a tam jenom takovej hlouček...
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť tam mrzne. Na Samantě bylo docela dost lidí, ale docela dost lidí tam chodí jen proto aby viděli naše hráčky, vůbec třeba tenisu nerozumí, ale jdou tam jen tak. Takže je jasné že se na nějakou "Světlanu" vykašlou. Ono je také vidět že Češi nejsou moc fanoušci tenisu jako takového, ale jen našich hráček.
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 2:5 hodila parta Rusů po Světě láhev vodky, no Světu nabudilo. Uvidíme zda využije Světa vodkový pohon a vyhraje.
Reagovat
A.R.R.
Tys nám tu chyběla Kvitovko :-D
Reagovat
Jabadu
Místopředsedkyně!
Važ slova, hombre!
:-)
Reagovat
A.R.R.
No to bude zase šou, až bude hrát Peťka, Jirka a jeho auty a bláznivá místopředsedkyně :-D
Reagovat
Jabadu
Pffff ... Teď když tvá ztracená vláda věcí tvých
zpět se k tobě navrátí, lide, navrátí...
:-)
Reagovat
A.R.R.
Martu mám moc rád, Modlidbu též, ale některé návraty jsou fakt jen pro velmi otrlý lid :-D
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Plzeňačka vystřídala Plzeňáka. ElNino, vrať se!
Reagovat
A.R.R.
+1000 :-)
Reagovat
Jabadu
Jistě uznáš, že návrat "místopředsedkyně" je událostí.
Nechci zbytečně vysvětlovat termín "sociometrická hvězda", ale ZKONČIT je prostě produkt - značka - Trademark. A ona na něj má právo.
A má právo na "ochranu starších".
To jsou takoví ti volové 50+ ... a někdy i starší ...
:-)
Reagovat
blixa
Dneska vám vyloženě hrabe, pane docente ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Steroidy jsou svinstvo...
A taky co bys cekal od Kvitovce;)))
Reagovat
blixa
:D
Reagovat
smazaný uživatel
jsem Lady_Stark ochránkyně severu!!!! Takže mě nazývejte má paní!!!!!
Reagovat
Jabadu
Jasnosti ... (bych, jako nástěnkář) ... navrhl
:-)
Reagovat
Jabadu
Bral jsem je jenom do 20 let.
A to jsem to jenom tušil.
Dnes provozuji natural posilování. A je mi celkem fajn.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, jenže během absence Havlát zlepšil pravopis - z tYpů si dělá legraci a nezaměňuje mě/ mně. Asi nějaký rychlokurs čj před tou maturitou :-)
Reagovat
Jabadu
Bohužel už dnes zaměnila. Ale to neva. Má na to právo - její 19 let!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
já pravopisné chyby nedělam tosise spletl
Reagovat
smazaný uživatel
a jsem tvá paní
Reagovat
Jabadu
Vaše přání, Jasnosti, je mi rozkazem.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
zabít Fricka, nařizuji vám to.
Reagovat
Jabadu
Frick je phítel!
Trademark.
To nejde. Lady Stark, je mi 51 let, nejsem moc vysoký (170 cm), cvičím od 14 let - pekáč buchet, bicák 43 cm.
Most questions?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Toho vaseho nepodareneho serifa jednou nekdo odstreli.
A ta vase psychopaticka mistopredsedkyne to zvladne sama do jednoho tydne.;)
Proti vam jsou Nadalovci luxusnim spolkem;D)

Pridavam se k Triatletovi!
EllNino, vrať se!;)
Reagovat
blixa
+1
Reagovat
Jabadu
Nás je víc!
:-)
Reagovat
blixa
Pane docente, vy jste změnil dealera, že jo ? To kuřivo je na vás moc silné !!! ;-)
Reagovat
Jabadu
Nejsem docent. 20 let jsem pracoval ve školství. Než bych po reformách někoho zabil - živím se raději rukama.
Reagovat
blixa
A ještě ke všemu jste přišel o smysl pro humor. Safra, už bych to nehulil ;-) :D
Reagovat
Jabadu
Tak promiň, no.
:-)
Reagovat
blixa
;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
#EllNinoVratSe
Reagovat
smazaný uživatel
hm Světla si zásobní vodku nechala na hotelu, no tak to nevím jak to zvládne.
Reagovat
smazaný uživatel
Saša začíná kousat
Reagovat
Krisboy
Asi už jí rostou zoubky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Světla se nakonec oproti loňsku na Prahu nevykašlala.
Reagovat
Krisboy
Světla si přijela pro titul.
Reagovat
Kuzzie
Nehraje nic moc..souperka je slaba
Reagovat
Krisboy
Pravda. A ještě má čas na diskusi na TP jak tak koukám...
Reagovat
Kuzzie
Ja to pisu za ni..
Reagovat
Dobry-den
Spamovka2 se vrátila. Ta je snad ještě horší než Phandina :-(
Reagovat
smazaný uživatel
a jéje Dobry-Den si nevzal antidepresiva :( nebo si je vzal, ale nezabírají. No nic bude sedm je čas strčit si čípek do ..... a jít chrápat.
Reagovat
Dobry-den
Jestli už musíš, tak dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
musím no, na záchod... za 3 minuty ahoj
Reagovat
smazaný uživatel
a Phandina je jako co? Prodejna marihauny?
Reagovat
Jabadu
Dobry - kafe - po ranu, no ty jsi ten pravý!
Na tebe jsme čekali.
Vo to strah nemám, no.
:-)
Reagovat
Fandina
Phandina je nejlepší!!!
Reagovat
Frick
Super, super. Sice jsem to nikde na streamu/TV neviděl, ale i tak to je super!
Reagovat
Frick
Vlastně jsem v to pevně věřil, že tvou prvou výhru neuvidim, takže spokojenost...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak předloňské semifinále v deblu spolu nezopakujou (a Katka loňský titul)...
Reagovat
Haitik
No, jde vidět, že je Kuzně zima, takže zatím se neblbne a hraje dobře.. Tak snad jí to vydrží! Davai!! :D
Reagovat
tommr
na některý hráčky má ta zima vyloženě dobrej vliv ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Světla je Ruska, ti jezdí na vodku. Těm zima neublíží.
Reagovat
smazaný uživatel
Program na zítra je na prd. :( Lucka i Ana hrajou první zápasy, což rozhodně nestihnu. Snad uvidím aspoň Markét, která hraje poslední zápas na cetru proti Sam...
Reagovat
smazaný uživatel
Odkaz?
Reagovat
smazaný uživatel
Mám to v aplikaci, ale můžu udělat screenshot...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně stačí vědět, kdy hrajou Monča a Katka... :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.imgup.cz/image/2J9

Snad to půjde otevřít :)
Reagovat
smazaný uživatel
super, díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. Sakra, tak Monča a Katka budou hrát současně... :(
Reagovat
kada.tom
Karol, obě Lucky, Bára, Markéta i druhá Bára ve 2. kole :-)
to je fajn výsledek, škoda jen že je taková zima ... chtěl jsem zítra a ve čtvrtek jet do Stromovky, ale nemíním zrmznout, tak se spokojím s ČT
Reagovat
smazaný uživatel
Moc se těším na Markét se Samanthou. Pro Markét to bude 1.zápas proti Top hráčce a určitě není úplně bez šancí.
Reagovat
tommr
od zítřka už by se mělo mírně oteplovat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
na Světlanku jsem čekal víc lidí teda :) :D
Reagovat
tommr
v týhle zimě? :)
Reagovat
Haitik
Tak myslím, že kdyby nehrála poslední, tak by na ní bylo víc lidí.. :-)
Reagovat
tommr
to je pravda. Ted už tam zůstali jen skuteční otužilci ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak skončily skoro současně. :( Ale nemůžu mít všechno, stejně by zítra hrály v legínách. :D Hlavní je, že tam mám Monču a Katku. :)
Reagovat
Jabadu
Takže dedukuji, že ty jsi vlastně "dolňák".
(já také)
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dedukuješ správně, už jsem to tady několikrát psal... :D
Reagovat
Jabadu
V tom případě nechápu, že nejsi členem "Kvitova ultras"!
Přece nejdelší nohy na světě v lodičkách ... ehmm ...
:-)
Reagovat
Krisboy
Koukej to dopodávat!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Naše holky "experty" na proměňování BB confirmed
Reagovat
misa
http://sport.idnes.cz/tenis-lucie-safarova-prvni-vyhra-2016-d6l-/tenis.aspx?c=A160426_171716_tenis_tny
Reagovat
d@ve
Díky, milý rozhovor s milou Luckou. :)
Reagovat
misa
Snad nebude čekat na další výhru zase půl roku.
Reagovat
d@ve
Nezbývá Miso než jen doufat a nebo spíš věřit. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
...a hooodne tlacit;)
Reagovat
d@ve
No to taky.. ;)
Reagovat
d@ve
Tak Bára si bere podání zpět povedeným prohozem. Mohu říct, že je opravdu na co se dívat. :)
Reagovat
Jabadu
Bude to stačit, myslíš?
Reagovat
d@ve
Pokud Bára nebude jančit, tak by to mohla ustát.. ;)
Reagovat
d@ve
Tak to nakonec ve druhým Bára houževnatě otočila z 3:5 na 7:5.
Reagovat
Jabadu
Ondřej Vetchý alias Jirka Luňák:
"Máme roteiro! ..."
(Ten tu mičudu nesl, jak Mojžíš lidu "desatero").

TP:
"Máme Lady Stark! ... Svědkyni Kvitovky! ..."
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sam, ale no tak. Hm evidentně není náhoda že druhý rok po sobě vypadávají samé nasazené zahraniční hráčky. Loni postoupila jen Alize a pak hned vypadla, letos dokonce zatím žádná... no obsazení vypadalo tak skvěle, nakonec se největší hvězdy ohlásily a ty hráčky co se rozhodli hrát si jen tak potrénovaly, prohlédly Prahu a jely dom.
Reagovat
dadaft
Barbora prostě tu antuku "nedává", jak sdělila celému světu. ))
Reagovat
Haitik
Neskutečně mě ta holka baví.. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se jejím fanouškům, ale je mi sympatická asi jako dva pondělky za sebou... :D
Reagovat
d@ve
Bára je prostě svá či svojská. Není to asi zlá holka, jen tak trochu teatrální. ;)
Reagovat
LukasH
Aspon je osobita. Ty tenisovy blond nanynky s ksiltem na hlave uz od sebe ani nerozeznam.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte jestli je na centru ve Stromovce umělé osvětlení? Zápas Světly začne bůh ví kdy
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu Kvitovka nejsem, vím že asi máte strach (jako kdyby se vrátili pravé neštovice) ale já jsem o 2 roky starší. Nemusíte mít strach, Kvitovka z českého internetu téměř zmizela. Už je jen na FB a na Nicole Vaidisova On-line. Dříve byla i Havlátem, Novotnou a Čeřovským :D
Reagovat
Jabadu
Místopředsedkyně "Kvitova ultras"?
No, proč ne? I když to ZKONČIT mi dost chybí.
Jinak, já jsem pouze praporečník a nástěnkář "ultras".
Vítej.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
díky :)
Reagovat
blixa
Samozřejmě že seš Kvitovka ;-) Ten "literární" styl je zcela nezaměnitelný ;-) Ale tož vítaj, bude zábava :D
Reagovat
Jabadu
Co rypeš, pyčo?!
Je to naše kopretinka a přináší štěstí. Místopředsedkyně!
Podporuj svého šerifa.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
kopretinka :DD
Reagovat
Jabadu
Je zde nejmladší (pravděpodobně) a já pro tyto "lehce šílené" múzy trpím otcovským komplexem.
Třeba taková Gabriela Soukalová - to je umělecky založená bytost, naprostý unikát! Ji (i s tou uměleckou roztržitostí) nelze nemilovat.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli píše pravdu, tak jsem mladší..
Reagovat
Jabadu
Oóóóo ... pardon, pardóóón!
... služebník ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Srovnávat vítězku SP, která dokáže pohotově a neotřele reagovat před kamerou, s přisprostlou kvitovkou, to si snad děláš legraci...
Reagovat
Jabadu
Ale no tak!
To byl příměr - metafora ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
oxymorní příměr, tak to pak jo...
Reagovat
Jabadu
Oxymoron je známka punku.
A já, jako kytarista, který hraje od 13 let a punk bytostně nesnášel, jsem se k němu v pokročilejším věku konečně dopracoval.
To je tak blbý - až je to zajímavý.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
A co na to Mácha? :-)
Třeba tenhle DJ je na žalobu... - https://www.youtube.com/watch?v=mltwQx3ne9w
Reagovat
Jabadu
Proč ne? Ale já mám rád hudbu, kterou vytvořili lidé. Počítačové mixy mě moc neberou.
Chápu, že je to trend, ale věřím, že Mozart, Beethoven, Dvořák ... Queen, Pink Floyd ... zde budou navždy.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
zaber Sam sakra...
Reagovat
smazaný uživatel
Olga je pěkná holka :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
LukasH
Tak to se mi Bara libi vic ;-)
Reagovat
Haitik
Přesně!! :D Bára u mne vítězí na plné čáře.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem chtěl zrovna hledat nějaké sexy fotky Olgy. :D A místo toho koukám, že už si snad zrušila Twitter... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Na instagramu jich má požehnaně :3
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukám že už ani ten nemá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jí někdo psal sračky... :(
Reagovat
dadaft
má první set, ale rozhodně nic jednoduchého...........

utkání dvou mimořádně pohledných hráček.
Reagovat
d@ve
Snadný to nebude. Ale celkem pohledný tenis to je..
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, jsem tu nová. Na TP sice chodím často, ale teprve teď jsem se zaregistrovala. Jsem ultra fanatička Petry Kvitové typu Jirky :) ale na lajnové nenadávám :) jinak můj top tým tvoří: Petra Kvitová, Vika Azarenka, Samantha Stosur, Venus Williams, Caro Wozniacki, Niki Vaidišová, Katka Siniaková, Lucka Hradecká, Shuai Peng a Sorana Cirstea. Doufám že budeme v míru a že tu nebudou žádné neshody :)
Reagovat
smazaný uživatel
jinak je mi 19 let :) a bydlím v Plzni.
Reagovat
Krisboy
Neshody? To tu neexistuje! :-)
Reagovat
Krisboy
Není to něco sprostýho?
Reagovat
dadaft
zdar.
Reagovat
smazaný uživatel
No nazdar.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem taková Kvitovka2 :) dokonce Kvitovku znám osobně :D v realu je ještě horší :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pánbůh s námi...
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, já jsem tak "hrozná" a nejsem tak emotivní a nenadávám, ale pokud někdo naštve mě nebo Petru.... :D
Reagovat
smazaný uživatel
nejsem
Reagovat
misa
Snad budou tvé komentáře lepší než minule :)
Reagovat
lars
Kvitovka ??
Reagovat
smazaný uživatel
ne, ale s Kvitovkou se znám
Reagovat
smazaný uživatel
chodíme do stejné školy, ona chodí na kuchařku já na nástavbu Gastronomie
Reagovat
misa
jo jasně, a fandíte úplně stejným hráčkám
Reagovat
smazaný uživatel
to zase ne. Já mám Simonu H. docela ráda a také fandím Sam, Soraně a Caro. Kvitovka zase fandila Nastě a Zarině a všichni víte jaké měla výlevy na Slovenky a Halepovou :)
Reagovat
lars
bydlis blizko ni ?
Reagovat
smazaný uživatel
no. Ani moc daleko ne, ona bydlí v Předních Skvrňanech a já na Lochotíně (pro neplzeňáky je to pár zastávek tramvají)
Reagovat
d@ve
Co se ještě nedozvíme.. :) Opatrně s tou přílišnou otevřeností a odhaleností.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
mě je to jedno, klidně vám dám její adresu :D
Reagovat
d@ve
Radím ti dobře děuča. Ona určitá míra anonymity není na škodu. ;)
Reagovat
misa
Když někdo lže, tak může být otevřený jak chce.
Reagovat
smazaný uživatel
a ty poznáš že někdo lže? Mě je jedno jestli někdo ví že bydlím v Plzni a že studuji Gastronimii a je mi 19 let. Opravdu mi to nevadí, kdybych vám dala adresu, klíče od bytu tak potom jo.
Reagovat
d@ve
Misovi by možná stačil i FB profil. :D Že jo Miso?
Reagovat
misa
Díky, nechci. O Havláta se nezajímám :)
Reagovat
Larsson
Vítej na Tenisportále. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
PUIG PUIG MONČA PUIG!!! Tak zítra nečekaně na Báru... Určitě je to papírově lehčí soupeřka než Cibule, ale po dnešku se rozhodně nedá podcenit. Tak nějak jsem se těšil na ten prestižní duel Monči proti Cibuli (moje oblíbená hráčka proti neoblíbené), dokonce jsem i plánoval, že si vytisknu portorickou vlaječku. :D Tak proti Báře to určitě tak hrotit nebudu. :) Ale výhru Monči vidět chci, to rozhodně jo.
Reagovat
smazaný uživatel
ale s tou vlaječkou bys u Monči určitě zabodoval :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale v zápase proti Češce to radši nebudu pokoušet. :D Když to půjde, tak se potom pokusím ulovit Monču na podpis... :)
Reagovat
slacker
Cerny den pro tommra
Reagovat
Krisboy
Sakra Báro ne.er se s ní!!
Reagovat
smazaný uživatel
No to by bylo skvělé, kdyby Sorana postoupila... :)
Reagovat
Lunej..
Neboj, Samička to.celé otočí, už jí tu se sprchonem tlacime:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám puštěný stream, tak byste mohli aspoň zamávat do kamery... :D
Reagovat
smazaný uživatel
A napište si ceduli: zdravíme TP ;)
Reagovat
Lunej..
Jsem zmrzlá jak preclik tak nevim čím bych zamávala:-)
Reagovat
blixa
Hlavou ? :D
Reagovat
tommr
začala taky dobře. Dneska to vypadá na megaúspěšnej den pro naše barvy - pravej opak včerejška ... :)
Reagovat
Krisboy
Jenom na Teryna nám to kazí!
Reagovat
d@ve
No jo, někdo tady holt vehementně tlačil Moniku. :D
A Andrea se taky žel musela obětovat pro tým.. :/
Reagovat
Krisboy
Nojo, Andy to pěkně vodskákala. Holt obhajoba finále obhajoba finále, to se nedá nic dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jeden. :) Škoda, že z kurtu č. 2 není stream...
Reagovat
misa
se dnešní výhrou posunuje v live race o 146 míst výše na senzační pozici číslo 285 :)
Reagovat
horska.kraslice
To je něco jako sedmimílové boty :-)
Reagovat
misa
Jěště se dívám, že Angelika Kerberová má už teď tolik bodů, kolik loni v pohodě stačilo k postupu na TM.
Reagovat
d@ve
Tak to jsou další dobrý zprávy! :)
Reagovat
bIbec
tak jak sem včera říkal, že z těch našich outsiderek by mohla mít největší šanci Smitková, tak to nakonec bude úplně naopak. Tak to bych si teď mohl tipnout, že zítra všecky ty naše holky prohrajou :-) Ale jako super Bára a Markéta :-)

Jináč teda nevím jak Lucce, ale mě teda spadl kámen ze srdce :-) Gratulka :-)
Reagovat
misa
si zaslouží gratulaci k první výhře na turnaji kategorie WTA v životě :)
Reagovat
Krisboy
No tak tedy gratulujeme!
Reagovat
tommr
a ta výhra je o to cennější, že přišla v zápase s kvalitní soupeřkou ze který bude možná jednou hvězda ... :)
Reagovat
Patri.k
Je zvláštní že češkám to každoročně doma jde, člověk by řekl kurt jako kurt, tak proč takhle neválí i jinde :D
Reagovat
tommr
jak kdy. Dneska se mimořádně daří, ale včera to třeba nebyla žádná sláva ... :)
Reagovat
misa
opět i ve dvouhře :-) Druhý set byl už velmi hezký a třetí výborně zvládnutý. Oproti americkým turnajům Lucie v Evropě výrazně zlepšila return.
Reagovat
tommr
už bylo načase. Přiznám se ale, že po prvním setu jsem to neviděl moc dobře ... :)
Reagovat
misa
Musela se v té zimě nejdříve rozehřát :)
Reagovat
d@ve
Jo jo, to bude určitě tou zimou. Jak postupně Lucka rozproudila tu krev v žilách, tak to šlo evidentně mnohem líp. :)
Reagovat
tommr
a ta Kolumbijka nám naopak postupně vymrzala ... :)
Reagovat
janek_da
Nevěřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni letosni vitezstvi a symbolicky v CR;)
Je treba si tuto chvili zapamatovat. Je to jeji prvni startovni vitezstvi, po ktere prijde vitezna snura, ktera se zastavi az na trave...;)
Jinak Mariana musi byt spokojena. Mohla si zahrat tri sety a ma jeste cas na nakupy a prochazku na karlovym moste...;) Musi byt proste stastna, ze jeji premozitelkou je Lucka.
Reagovat
Fandina
Gratulka Markétce. Vítězství jsem nečekala, ale bylo zasloužené. Porazit Dodin ve dvou setech. Super a posunula se na zžebříčku hodně blízko k třístovce. Jen tak dál!!!
Reagovat
horska.kraslice
Viděla jsem dobře, že Dodin nepodala empirové ruku?
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že jí ruku nepodala.
Reagovat
tommr
nějakej posun tam bude, ale na třetí stovku to zatím nestačí, protože Markéta obhajuje z lonska třetí kolo kvaldy. Pokud by ale vyhrála i v příštím kole tak už se do třetí stovky dostane ... :)
Reagovat
George_Renel
skvěle. Tak se využívá divoká karta. Už se těšim, až bude cele na okruhu. Momentálně určitě náš největší talent a naděje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nakonec ubojovala...
Reagovat
smazaný uživatel
A vzápětí postupuje i Vondroušová... Doufám, že pro dnešek už mají Češky vybráno. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Govortsova je taky tvá oblíbenkyně? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě ji mám radši než Barunu. :D Ale upřímně si nemyslím, že by Olga dneska vyhrála... Jde mi hlavně o Monču. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomeň :D
Reagovat
Fandina
Šafi super. Trpělivou prací k úspěchům. Je zpět!!!
Reagovat
Fandina
Maruška Bouzková hraje na desítce v Heraklionu je tam nasazenou jedničkou a dneska postoupila do druhého kola vítězstvím nad Shamayko 6:1 6:0.
http://itfprocircuit.tennis-live-scores.com/scoreboard.aspx?tid=W-C10-GRE-06A-2016
Reagovat
Serpens
Tež by mě zajímalo, proč na těch pitomých desítkách pořád hraje...
Reagovat
tommr
ted měla nějaký zdravotní problémy a potřebuje se proto rozehrát na menších turnajích ...
Reagovat
Frick
jak to víš?
Reagovat
Fandina
Bára Krejčíková byla před dvěma dny natěšená že vyhrála dvakrát v kvaldě a že bude hrát dál, tak to je dobře, že se jí dneska podařilo porazit Cibuli. Třeba jí to nakopne mnohem víc a bylo by to dobře.
Reagovat
Fandina
Viz video uvnitř článku.
http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/330758-o-hlavni-soutez-si-na-prazskem-turnaji-wta-zahraji-tri-cesky/
Reagovat
horska.kraslice
Markéta má set :-) (6:3 se dvěma brejky)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako spravna hostitelka, dala souperce darek v podobe prvniho setu, aby nepamatovala na Prahu cerne...pocasi, kruta prohra atd.
Proste Lucy ma charakter;) Ve tretim to jeste lucka zdramatizuje pro divaky, aby se v te zime zahrali...a meli na co vzpominat...;)
Reagovat
d@ve
Kdyby tě tak Lucka slyšela.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby me slysela, tak by se jiste na mne usmala;D)
Reagovat
d@ve
Možná se i od srdce zasmála. ;) Ani té huse by nezakroutila krkem.. :D
Tak hlavně, aby si teď Lucka podržela podání až do konce..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je tenisovy andel;)
Reagovat
d@ve
Pravdu díš.. ;)
Reagovat
Krisboy
Lucka otáčí (?), Markétka dobrej začátek, Bára vyučovala. Hmm, zatím dobrý...
Reagovat
vrabejka
Ještě vcera ji smetla Razzanova a dnes jako LL zničila Cibulkovou. WoW!
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám slov. :D Bára se určitě postarala o největší překvapení 1. kola a možná celého turnaje... Tak snad Monča Puig nepřipustí další překvapení, jinak se bude Péťa hodně smát. :D

Teď se směju já... :D
https://twitter.com/monty025/status/724937816451518469
Reagovat
PetaM
Já se budu smát? :D A ne ne. Já jsem rád, že Bára postoupila, včera jsem naše holky řekl jen tak, ze srandy. A teď už je 50 % splněno .. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:)) Jojo.. Tak, Monty, na zejtřek Ti přeju krásný počasí i Monču.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad vyjde oboje, ale spíš bych si vsadil na Monču než na počasí... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes spravedlivé nebe ztrestalo sprostořekou Cibulačku, u toho se smát nemohlo:))) Zítra bude líp.
Reagovat
bIbec
Krejčíková tvl. Co ta Cibule vyváděla? Je pravda, že na antuce snad loni nic neodehrála, takže se asi úplně necítí ještě.
Zajímavé, zajímavé. No gratulace Báře :-)
Reagovat
horska.kraslice
Považovala jsem Cibulkovou za černého koně turnaje, ale to jsem se pěkně, ale PĚKNĚ utnula :-)))
Reagovat
Roger_Federer
Tak kde ses ;)
Reagovat
Lunej..
Ve VIP stanu a jdu na Sam. Kde ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Barča! Gratulace :) A teď jsem zvědavá na Markét ;)
Reagovat
tommr
Markétu čeká těžká soupeřka. Favoritkou rozhodně není - může jen překvapit. Doufám, že jí senzační výhra Báry inspirovala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Začátek dobrej :) akorát stream blbne...
Reagovat
George_Renel
Sporting bet je dnes nejlepší.
Reagovat
Krisboy
Ty wole, dobře Bára! Lucy už o dost míň :(
Reagovat
tommr
jasná výhra Báry nad Cibulí je zatím největší překvapení turnaje ... :)
Reagovat
George_Renel
Tolik lehkých chyb , to se jen tak nevidí. Jestli se Lucka nezvedne ani proti této nic moc soupeřce tak fakt nevím.
Reagovat
misa
Těžká mokrá antuka jí určitě nepomáhá.
Reagovat
tommr
Lucka je špatná, strašně špatná ... :(
Reagovat
Patri.k
Zdá se mi, že ty tribuny od loňska zvedly, už je z nich dobrý výhled? :D
Reagovat
Fandina
Ty tribuny letos jsou super. Jsou úplně jiné než minule. Tyhle na centru jsou jednak vysoko, takže se nedíváš do plotu a jednak mají velký spád, takže z nich je super vidět a jsou i pohodlné, protože jsou to sedačky. Určitě to dělá jiná firma a i tribuna VIP za základní čarou je jiná, vyšší, větší, chodí se pod ní. Jiné jsou i tribuny vzadu na jedničce a dvojce. Letos je to super a jsou čtyři stánky s občerstvením a i víc místa na sezení při něm a pod stanem.
Reagovat
Patri.k
To zní dobře, jen škoda té zimy, nevím jestli se mi vůbec chce sedět celej den v tom počasí :D
Reagovat
Fandina
Zima je blbá, ale teplé oblečení to spraví a když vyšlo slunce, tak už pěkně pálí a včera když jsem seděla pod budovou a zasvítilo na mě, tak mě pálila chvíli i kolena pod kalhoty a obličej. Na centru to včera nefoukalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Přišel jsem k tomu teprve před chvilkou, ale ta tomu zase dává na frak...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle už Bára nesmí pustit... :D
Reagovat
Krisboy
A je po tenise. Prší tam nebo sněží???
Reagovat
miledus
už se hraje
Reagovat
Oin
A Šafina se trápí...
Reagovat
misa
Špatné to je. jen připomínám, že D-M prohrála šestkrát v řadě a s Luckou v poklidu vede.
Reagovat
Fandina
Už otáčí.
Reagovat
misa
2-5, z Lucky už nikdo nemá obavy.
Reagovat
Fandina
Ještě neprohrála, pořád ještě může vyhrát.
Reagovat
Hector21
otáčí tak max. směr Madrid...

sorry, to je furt špatenka výkon
Reagovat
lars
neni to tim, ze se predtim nerozehrala v deblu ?
Reagovat
Krisboy
Obě loňské finalistky vykročily pěkně rázně za obhajobou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je jízda! Když Bára nepoleví, tak Cibule možná ještě stihne rychlík do Blavy... :D
Reagovat
smazaný uživatel
A do pr... Začíná pršet. :(
Reagovat
tommr
to je škoda. Bára byla rozjetá a ta pauza jí může úplně vyvést z rytmu ... :(
Reagovat
George_Renel
Takřka ve stejné sekundě proměněn setbol Krejčíkové a BB Veselého :-).
Reagovat
George_Renel
A Jirka již má také set.
Reagovat
Krisboy
To je znamení dobré nebo špatné? Věřme, že dobré :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist