Djokovič podle agentury Reuters koupil podíl v dánské firmě, která vyvíjí lék na covid-19

19. 1. 2022, 19:20
Aktuality 318
Novak Djokovič, oblíbený mezi odpůrci očkování, koupil 80procentní podíl v dánské biotechnologické společnosti QuantBioRes, která vyvíjí lék na covid-19. Agentuře Reuters to řekl šéf podniku. Djokovič není proti covidu-19 očkovaný, což mu spolu s nejasnostmi ohledně jeho prodělání této nemoci znemožnilo start na Australian Open. Tenista byl z Austrálie minulý týden vyhoštěn a v neděli odcestoval do vlasti.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Generální ředitel firmy Ivan Loncarevic podle Reuters uvedl, že Djokovič do jeho firmy investoval v červnu 2020. Odmítl ale upřesnit, kolik to bylo peněz.

Společnost, v níž sportovec získal většinový podíl, patří k menším dánským firmám. Na svých webových stránkách vysvětluje, že má technologii zvanou RRM pro vývoj léčebných postupů a léků na retroviry a rezistentní bakterie. Tým společnosti tvoří biochemici, fyzici, inženýři a programátoři. Firma uvádí, že má různé studie o infekčních mechanismech tohoto koronaviru a na svém webu oznamuje, že zahájí studii různých způsobů léčby této nemoci.

Čtyřiatřicetiletý srbský hráč nasbíral podle oficiálních údajů tenisové asociace ATP ve své sportovní kariéře na odměnách 134 milionů dolarů (2,9 miliardy Kč). Další příjmy mu zajišťují četné reklamní smlouvy.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

318
Přidat komentář
Pavol
Ikonická svetová tenisová hviezda môže ovplyvniť ľudí všetkých vekových kategórií, mladých či starých, ale najmä mladých a ovplyvniť ich, aby ho napodobnili jeho kroky.

Závery australanov.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
uječené Viktorce by nemělo být umožněno hrát, pokud bude spouštět sirénu

...Ve středu se nechala slyšet bývalá světová jednička a členka hráčské rady WTA Victoria Azarenková, že by se měla aplikovat jednotné pravidlo no jab, no play, tedy neočkuješ se, nehraješ které by nemělo žádné výjimky.
zdroj:sport.cz

Nikdy jsem o ní neměl valné mínění, jen to potvrdila...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
takže bylo nutno odstranit uvozovky...
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja to cetl na Puntu de break...

1/ Chtela by, aby se respektovaly staty a jejich pravidla. To chapu, nebot v dnesni dobe autonomie statu je pomalu relativni pojem...

2/ Chtel by podporit WTA v myslence ockovani vsech hracek...

Vysledek:
Nevim jak to v praxi muze vypadat, ale asi dost blbe, ponevaz prvnim krokem, ktery WTA by muselo prijmout je Sputnik v Rusku, tedy hraci z Ruska a statu, ktere Sputnik pouzivaji by tedy mohli tuhle vakcinu vyuzit, ale co jim to bude platne, kdyz budou chtit hrat na USO, a jak tam prijedou budou sedet min. 14 dni v karantene, pokud vubec budou mit tu sanci.

Za mne rozhodne by se do takovych veci nemeli plest sportovci nebo predstavitele sportovnich organizaci, a uz vubec, ale vubec novinari, kteri se pletou jako vzdy do vseho, cemu nerozumeji... coz je jejich dlouholeta prednost.:D

Ale neee, mame kurde tu svou novou dobu...
host vyhazuje vrchniho :DDD
Reagovat
Tomas_Smid_fan
souhlas, je to šílenost...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
mi nejde bezdůvodně přidat příspěvek? Teď ano?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
text s citací mi sem nejde přidat - bez erroru příspěvek zmizí v neznámusmile
Reagovat
paddy
prostě musíš víc číst, což pravidelně dokazuješ, že neděláš smile

(např. 1/3 lidí vůbec nečte zprávy)
-------
už jsem tu psal, že problém dělají uvozovky nebo apostrofy, které je nutné smazat a nahradit novými, jinak to nemusí projít

Aussie třeba říkal, že je tu cenzura smile smile
Reagovat
Fandina
Jj, už se tu o tom psalo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já tu četl, že uvozovky někomu nešly přidat, jenže ony nejdou kopírovat. teď už vím...
Reagovat
a.magerova
Jen tak v rychlosti jsem to tu prolítla a narazila jsem na totální nepravdu !!!

Větu: "Nic jsi nepochopil, Ivane, nic jsi nepochopil..."

Řekl Ivanovi dědeček Hříbeček nikoli Mrazík... smile
Reagovat
paddy
není pravda, to byl Fulnek Lendlovi smile
Reagovat
paddy
když Lendl nechtěl vstoupit do KSČ
Reagovat
Gracias_Mendoza
smile
Reagovat
brixner
Že Tě to ještě baví, takovýdle nudle zase! Di radši zakvrdlat ňákou bábovku, ale nedokurvi to jako já posledně - trochu sem si u toho dách a vzbudil mě až černej dejm...smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
tak to známe. Vyhodil jsem to i s formousmile
Reagovat
brixner
No, já málem i s Čendou, páč to hovado se do toho zakouslosmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
a stále svěží v diskusismile jdu ven.
Reagovat
Fandina
vzhledem k tomu, že hodně lidí žije v Matrixu, prosím ty, kteří v něm nežijí, jak se z něj dostat. Děkuji předem.
Reagovat
Fandina
Už vím, že nemám platit daně, nevěřit informacím televize a rozhlasu pak mainstreamu, pak prosím o informaci, komu tedy mám věřit a jak to udělat s daněmi a další podnětné rady. Děkuji moc.
Reagovat
smazaný uživatel
komu věřit? No přeci mě. Ale lepší je věřit soběsmile No a na tm je to celé postavené Věřit v sebe. Vakcína je marginální.
Reagovat
smazaný uživatel
na tom. A svědci covidovi ať se zkusí živit zase jinak.smile
Reagovat
Fandina
Vakcina je v pohodě. O tu nejde. Jde mi o život v nematrixu. Jak to tam chodí.
Reagovat
smazaný uživatel
To ví jen Babiš.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10408111009-cesky-zurnal/214562262600003/
Reagovat
Fandina
To je ten poslední, kterému bych kdy věřila.
Reagovat
smazaný uživatel
Věřit jedině v sebe a pak mě.smile
Plošné testování zaměstnanců na covid bude stát až 3 miliardy (vitalia)
Reagovat
Fandina
Všechno jednou skončí. Testování, respirátory a na covid se bude pohlížet jako na chřipky. Doufám, že to bude co nejdřív.
Reagovat
smazaný uživatel
taky doufámsmile
Reagovat
smazaný uživatel
běžim do teska na koláčsmile
Reagovat
Ondra979
ted jsi na to prisla - presne toto je cilem dezinformatoru, proruske pate kolony a podobnych smejdu - abychom neverili nicemu, ani renomovanym vedcum nebo solidnim mediim, ktera samozrejme jsou, ale pospinit se da dnes kdokoliv..navic lzi a dezinfo se kyberprostorem siri nasobne rychleji a v mnohem vetsich objemech a algoritmus napr facebooku pak tyto chycene ovecky jeste vice uvezni v jejich sveztonazoru...no jak to dopadne tezko rict, ale tuto informacni valku zatim jasne prohravame, kdo ji vyhrava je nasnade - totalitni a nepratelske vychodni rezimy jako Rusko a Cina, ale neni vsem dnum konec!
Reagovat
Fandina
S vymytým mozkem nic neuděláš. Ať už je to očkování, jehož smyslem je dostat ti do těla jed, nebo pořízení covid pasu za účelem sledování tě, nebo sektářské žití v pravdě. Lidská hloupost je nekonečná.
Reagovat
annah
To je a některých krizových situacích přímo kvete. :-((
Reagovat
turista
Dej pokoj pořád s tím Ruskem a Čínou.
Reagovat
Ondra979
a proc bych mel? az se zacne nyni agresivni rusko chovat jako civilizovana zeme s kterou se da domluvit, a ne jako nejaka frustrovane decko ktere uz nema hracky, ktere kdysi melo a tak se vzteka a kope kolem sebe tak mozna, ale to se v blizke dobe urcite nestane, kdo to jeste dnes nevidi je bud uplne zaslepeny, nebo je to prorusky kolaborant, at uz placeny, nebo z hlouposti..takova je realita. Putin je zlocinec, ktery okrada nejen rusky narod, ale ohrozuje i ostatni narody kolem nej, kteri chteji zit v klidu a miru, ale on jim to nechce umoznit, a zlu se ustupovat nesmi, v tom nas historie poucila uz mockrat..a cina to je zase jiny pribeh, ale rezim je to hnusny stejne tak, viz ted vypoved toho emigranta multimilionare - jde tam nejen o majetek, ale rovnou o krk, jak se znelibis vrchnosti..proste hnus
Reagovat
Gracias_Mendoza
smile
Reagovat
turista
Rusko a Čína nejsou demokratické státy to nikdo nerozporuje, ale jsou velké a před USA si na zadek nesednou. A režimy nelze zdemokratizovat zvenčí.
Reagovat
Fandina
A je to tak důležité, aby si někdo sedal před druhým na zadek? Pokud ano, tak je to naivní představa o světě.
Reagovat
turista
No svět už není monopolární ale multipolární. O tom to celé je. O tom co bude dál se rozhoduje nejen ve Washingtonu, ale taky v Pekingu, v Dillí, v Islámábádu, v Moskvě a jinde.
Reagovat
Ondra979
ano jsou velke, ale neni sebemensi duvod se jen proito pred nimi klanet nebo plazit, navic se jasne ukazuje, ze to nevede vubec k nicemu dobremu, prave naopak - vis ostuda Zeman...navic do budoucna to bude samozrejme mnohem vic mezi USA a Cinou, nez USA a Ruskem..Rusko je ekonomicky velmi slabe, demograficky vymira a maji bohuzel ty jaderne zbrane, a toho samozrejme zneuzivaji a chovaji se velnmi agresivne a zhrzene..to je neprijatelne a musime jim dat jasne najevo, ze si na nas musi zajit chut..doma at si delaji co chcou, ale do nas se montovat nesmi a to zatim samozrejme delaji, viz nektere nehorazne vyroky Putina nebo LAvrova..
Reagovat
smazaný uživatel
Dance Kovinič smile Parádní zakončení. Bylo to pěkné.
Reagovat
spaniel
Dalsi clanek pro bIbecky a ze je tady zas znama enklava.
Reagovat
smazaný uživatel
my už jiný nebudem a každej je nějakej. Ale Novak hrát mohl na AO.smile
Reagovat
smazaný uživatel
Novaku, sportu zdar!!!smile
Reagovat
FulnekUltras
ještě nikdy jsem nezažil, aby se ve veřejném prostoru takto extremisticky nenávistně bojovalo proti reálně možným potenciálně účinným LÉKŮM, aby se popírala role přirozeně získané imunity a objektivně měřitelných protilátek, aby se předem diskvalifikovaly všechny vakcíny i medicínské/technologické projekty z "Východu"

holt "Západ" už v zajetí neoliberálního progresivismu pomalu chcípá na úbytě - a hodně lidem tu dochází, že si celý svůj život strávený v US-řiti lhali do kapsy - čím dál zoufalejší prozápadní mozkomasáž médií hlavního proudu to už nezachrání - naopak důvěra v ně rekordně klesá, a většina lidí se rozhoduje opravdu na základě vlastních zkušeností, vědomí a svědomí - tím spíš, že teď už jde opravdu o zdraví a životy smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile asi tak. Rádoby slušní lidé. Lepší než mi. A kdo tomu věří ať tam běží. Anglie ruší všechny covid pasy, povinné roušky a pracovní omezení(epochtimes)
Reagovat
Gracias_Mendoza
smile
Reagovat
Newcombe
Fandino, já ti fandím.. ale proti takzvaným "Ultras" a jim podobným je zbytečné s nimi diskutovat. To prostě nejde. Byla jednou jedna paní, která uvěřila všem těm konspirátorům (Dušek, Vojáček, Landa, Peková + další "elita"), a ačkoliv celá její rodina do ní hučela aby se naočkovala, ne a ne a NE. A trapně umřela díky těmhle "ultras" magorům. Prostě měla vymletý mozek jako "ultras". https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/spolecnost/umrti-hana-horka-asonance-syn-jan-rek-kapela-jelen-koronavirus-dezinformace_2201171239_aur
Reagovat
FulnekUltras
tak předně to svinstvo domů dotáhl mladej (nejspíš ze školy), pak se potřeboval nějak vylít (nedivím se mu), a pro mainstream je to samozřejmě znamenité sousto - a to je celé - individuální ochrana každého jednoho člověka proti tomu laboratornímu hnoji, a jak k tomu kdo přistoupí, je druhá, úplně odlišná věc - takže jestli si teď mainstream bere tento případ za exemplární pro potírání lidí s "nepohodlnými" názory, tak je to opět jen klasický mediální hyenismus, nic víc - něco na úrovni Víta Klusáka, když otravoval Babiše s jeho synem...

a kdo má na těchto vyfabrikovaných mediálních lynčích zájem? pořád ten stejný (gate)SSorosovský ksindl

smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
je to zajímavý, udusila se a před tím byla na vycházce. Přitom covid marod si s bídou dojde na záchod a je tak unavený. Etzler např. atd. Nevím? Každopádně rozhlas pěkné čtení. Žádný tendenční článek.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina je moje láskasmile Jinak gratulace Pairovi, právě dokončil.
Reagovat
Fandina
Buď tak laskav a nemluv o mně. Na fajkovace tvého typu jsem alargicka.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Já to říkám pořád. Každý extrém je škodlivý.
Reagovat
bIbec
Nole měl raději koupit nějakou firmu, kde dělaj čaje. Nebo teplý postele.

Čaj a postel sou nejlepší léky na respirační onemocnění.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale on ji nekoupil, ale zalozil.
Reagovat
bIbec
je to možný Vlčku. Mně se v tom nechce šťourat.

Kdyby alespoň dělali ty čaje.. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak je to volne dostupna informace, ktera se da lehce zjistit...dneska aby si clovek vsechno v tom chaosu overoval:)

Take jsem za ty caje:) A prirozeny Decko, tedy behat venku:)))
Reagovat
bIbec
a jako prevence POHYB.

Ve zprávách říkali, že prej v době kovidové klesl zájem o sportovní aktivity. Hmmm.
Reagovat
Gracias_Mendoza
Tvl, a kdo platí vědce? smile
Se už proberte lidi. Absolutně nemáte tušení, co se děje.
Ani nevíte, kdy vznikl pojem konspirace a hlavně proč...
Reagovat
smazaný uživatel
Má to pomotanýsmileto už lepší nebude.
Dopis zdravotníků: Zrušte vyhlášku o povinném očkování! Je bezprecedentním selháním medicíny, práva a morálky(epochtimes)
Reagovat
Gracias_Mendoza
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Fandina
Vědce platíme ze svých daní. Nebo ty snad daně neplatíš?
Reagovat
RF46
smile
Reagovat
Gracias_Mendoza
i českou televizi platíme my. Ale, slouží nám nebo někomu jinému? smile
Reagovat
Fandina
Konspirátorům ne.
Reagovat
Gracias_Mendoza
:)

Jak řekl mrazík Ivanovi- vůbec nic si nepochopil
Reagovat
Fandina
Anebo ty si nic nepochopil. Pro někoho, kdo za vším vidí spiknutí, konspirace, těžko se smířit s myšlenkou, že věci se dějí, tak jak se dějí.
Reagovat
smazaný uživatel
ale občas se tomu musí trochu pomoctsmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile je to zábava. Já jí miluju ještě vícsmile Je tak zákeřnásmile
Reagovat
smazaný uživatel
mě slouží
Reagovat
Gracias_Mendoza
jo a neplatím daně.

...daně a smrt, řekl John Black. V mém případě ale platí jen smrt.
Reagovat
Fandina
Každý člověk, který vydělává peníze má povinnost platit daně.
Reagovat
Gracias_Mendoza
Když žiješ v matrixu, platíš daně. Kéž by ses dostala taky na druhou stranu a viděla vše, co vidím já, Fulnek a další...
Reagovat
Fandina
O tom, že je FU magor, který není schopen uvažovat reálně, za vším vidí prachy, spiknutí mocných a nebezpečí mě nemusíš vysvětlovat. To je ten váš matrix. Povídej, jak to tam chodí. Ráda se poučím, případně připojím.
Reagovat
Gracias_Mendoza
Cíl není připojení, ale odpojení.

Modrá nebo červená pilulka? Čemu dáš přednost? smile
Reagovat
Fandina
Nejdřív mi musíš vysvětlit k čemu ty pilulky slouží.
Reagovat
Gracias_Mendoza
Aha, myslel jsem že víš. V tom případě by ses měla vážně mrknout na ten dokument Matrix.
Reagovat
Fandina
Stačí mi to popsat o co jde.
Reagovat
Gracias_Mendoza
"Stačí mi"

A vo tom to je, tobě stačí, když ti to někdo předmluví. Přečte v TV, řekne v rozhlase. Napíše na billboard...

Ty nehledáš pravdu. Takhle to holka nefunguje.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Fandina
Já věřím svému rozumu a citu a to je pro mě podstatné. Já v pravdě žiji, já ji nehledám.
Reagovat
Gracias_Mendoza
smile
Reagovat
Fandina
A jak vypadá tvoje pravda. V TV a rozhlase se lže, co dál?
Reagovat
Fandina
Takže fajn, v Matrixu se lže, ovládají lidi, nutí je mít TV rozhlas a co dál.
Reagovat
Fandina
Lidi v Matrixu jsou ovládáni virtuální realitou a co ti ostatní, kteří v něm nejsou, jak se z něj dostali. Poraď, jak se to dělá. Nebo je to tajemství, jak v něm nebýt? Ráda se poučím. Zatím si mi to nevysvětlil.
Reagovat
smazaný uživatel
smile jdeš na to chytřesmile
Reagovat
Fandina
Osobně si myslím, že když se z Matrixu dostal kde kdo, tak to nemůže být žádný problém. A pokud je to tak jednoduché, tak stačí poradit a nebýt zlý a nenechávat v tom špatném ostatní. Lidé by si měli pomáhat.
Reagovat
smazaný uživatel
já matrix ještě neviděl. Někdy na to kouknusmile
Reagovat
Fandina
O film nejde, ale o to, co tu nick nade mnou o něm píše.
Reagovat
Gracias_Mendoza
To že stojí FU na druhé straně vědomí, ti ale podle mě ještě nedává právo nazývat ho magorem.
I když chápu, že masmédia to do vás vehementně vtloukají, protože to je jejich jediná cesta, jak vás udržet při nevědomí.
Reagovat
Fandina
Dobře není to magor, je to jen hloupý člověk. Spokojen?
Reagovat
Gracias_Mendoza
a chytrý je ten, co důvěřuje informacím v TV a řídí se jimi?

Co když byl záměr dostat TV do každé domácnosti, aby bylo snadnější ovládat všechny?

Budu se opakovat - ne připojit, odpojit se je třeba smile
Reagovat
Fandina
Nikdo tě nenutí mít televizi, ani rádio.
Reagovat
smazaný uživatel
slušní lidé vs fejkovci. To je někdy problémsmilesmile
Reagovat
Fandina
Ten, kdo píše lži a nesmysly, to není slušný člověk.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě ta vědět jak to je, tedy kdo je kdo?smile
Reagovat
Fandina
To ti nestačí, jako definice slušného člověka? Já myslím, že je to dostačující.
Reagovat
Gracias_Mendoza
smilesmile
Reagovat
Fandina
Ale pobavils. To je pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
ty taky.smile
Reagovat
Fandina
jdi a už se nevracej
Reagovat
smazaný uživatel
to je strašnýsmile
Reagovat
Fandina
Zajímalo by mě, proč pořád měníš nicky? Smažeš účet, za čas se objevíš s novým? Není to zvláštní. Proč to děláš?
Reagovat
smazaný uživatel
ach jó
Reagovat
Fandina
Neodpověděl si. Proč mažeš a pak zase přijdeš.
Reagovat
smazaný uživatel
a co zamilovaný fejkovci?smilesmile
Reagovat
Fandina
Jsi moc průhledný s fejky, srdíčky, měněním nicků.
Reagovat
smazaný uživatel
smile ale jsem to já a ty jsi mě odhalilasmilesmile
Reagovat
Fandina
Není to žádná věda. Stačí myslet hlavou a odhalí tě každý.
Reagovat
smazaný uživatel
smilejsi mé štěstísmile
Reagovat
Fandina
Jsi směšný.
Reagovat
smazaný uživatel
jsemsmile
Reagovat
smazaný uživatel
jdu hledat matrix
Reagovat
Fandina
obávám se, že pro tebe je to moc složité
Reagovat
smazaný uživatel
smileasi jó
Reagovat
smazaný uživatel
smile Já jí s tím když tak pomůžusmile
Reagovat
smazaný uživatel
no právě, taky bych jí to přálsmile tohle není žádnej život ten matrix.smile
Reagovat
Fandina
Bavíš hodně a co tam máš dál?
Reagovat
smazaný uživatel
Kovinič vyhrálasmile
Reagovat
smazaný uživatel
už jenom nudasmile selhal jsem a je mi hanba.
Reagovat
Fandina
Chápu, zase změníš nick a bude to pořád dokola.
Reagovat
smazaný uživatel
neměním nick, jen končím a za čas začínám
Reagovat
Fandina
Takže smažeš účet, pak zase přijdeš s jiným nickem. To je to tak jednoduché, že ti to admin dovolí. Já četla, že jsou s tím problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
čekal jsem dlouho, jednou taky rok, ale tentokrát jsem dostal hned dva. Ten delší jsem smazal.
Reagovat
smazaný uživatel
a nejen vědce.smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Akciovka zalozena 3 cervna 2020

Vlastnici a zakladatele akciovky, vklad kapitalu. Zapis pri zakladani z 3 cervna 2020.

Vlastnik - Anthony Charles Slingsby - pravnik se svou vlastni praxi na Malte.
Clen predstavenstva, a zakladatel - Anthony Slingsby, bracha pravnika.
Vlastnik - Jelena Djokovic, zena Djokovice:)
Reditel - Ivan Loncarevic - srbsky fobalovy komentator a novinar
Clen predstavenstva - Mark Andrew Madden - Provozní ředitel firmy Tyrus Capital Services Ltd, dopsan 23 cervna.
Clen predstavenstva - Novak Djokovic, tenisovy hrac
Vlastnik - Novak Djokovic
Zakladatel - TULUA DOO BEOGRAD - STARI GRAD, srbska kosmeticka firma

Firma je registrovana na privatni adresu Loncarevice v Dansku, kde je take sidlo firmy...doporucuji si tam vejit prez google map:).

Dalsi Akcionari - Anna Slingsby, zena vlastnika.

https://opencorporates.com/companies/dk/41407352

Firma:
https://www.quantbiores.com/

Zadni vedci tam nefiguruji.
Jsou tam pouze opublikovane dve zkracene prace
Ireny Cosic a Draska Cosic

Nektere linky jeste nefunguji. Predpokladam, ze budou fungovat do tydne a ty jedine 2 pdfka doplni...:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Takze ted zakladni otazky.

Jaky ma opra vdu cil firma QuantBioRes ???
Kterou vlastne Djokovic se svou zenou, fotbalovym komentatorem, pravnikem na Malte zalozil?

1/ Prat prachy se nabizi, ale nejsem svina jak novinari...

2/ Podpora nezavislym vedcum... dobre jsem za, ale proc to reditel, tedy dost podivny reditel firmy Ivan Loncarevic vytahuje na svetlo, kdyz jeste nemaji vysledky???

Do tydne je novinari absolutne znici...zesmesni...

Mit na strankach jeden citat Tesly je fakt nezachrani... a ty dve otresne publikace take ne... vypada to spis jako totalni fejk.
Reagovat
FulnekUltras
nech si radši aplikovat "renomovaný" fejk od pfizeru - to bude takové "serioznější" a "na úrovni", řekl bych... ;-)))

smilesmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
No ty ses kapitola sama o sobe, krom toho pfizer mi nedoporucil lekar, a ja se drzim hlavne rady meho lekare...a ne tluchubu na netu.
Reagovat
FulnekUltras
jj, osobní zdraví každého člověka a jakékoliv informace o něm jsou věci naprosto a výhradně soukromé, a tak by to mělo i zůstat smile
Reagovat
FulnekUltras
2/ Podpora nezavislym vedcum... dobre jsem za, ale proc to reditel, tedy dost podivny reditel firmy Ivan Loncarevic vytahuje na svetlo, kdyz jeste nemaji vysledky???

--------------------------------------

nejspíš proto, že právě teď kovidvaxšmejdi Novaka naprosto obludným způsobem vyrazili z AUS - víc bych za tím skutečně nehledal
Reagovat
Vlk-v-trave
Rad bych znal odpoved na otazku, jak se stal Djokovic akcionarem AS firmy, kterou spolecne s Jelenou,Maddenem, Slingsbym, Loncarevicem a kosmetickou firmou z Belehradu zalozil?
Reagovat
FulnekUltras
obrať se radši na Kubíka, Slonkovou nebo mladýho Kroupu - tihle investigativní antivýchodní šmejdi jsou pro tvou momentální potřebu jako dělaní ;-)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Jirasek ma noveho tiskoveho mluvciho, jak koukam:)
Krom toho ty lidi, co pises fakt neznam, a asi fakt nechci ani znat:) Mozna kouknu, co jsou zac...ale predpokladam nejaci politici v CR, a ti nemaji na muj zivot zadny vliv. Ja jsem bezvyhradny politicky anarchista az se bojim, ze me jednou anarchista potresta...:)))
Balkan ma velice rad, rad ho navstevuji..nevedel jsem, ze to je zapad...zasadne nerozdeluji neco na zapad a vychod......, ale koukam, ty vis o vsech vsechno, a hlavne jsem si vsiml, ze se vubec neumis ptat??? Asi vsechno vis...

Na tebe pasuje ten dobrej vtip o chirurzich...

Jaky je rozdil mezi chirurgem a Bohem... Buh si nemysli, ze je chirurg :D

To je moje posledni reakce na Boha.
A na rozloucenou jedna pesma

https://www.youtube.com/watch?v=4nfBZXdn3sM

Preji vse dobre.
Reagovat
FulnekUltras
jsou nikoliv politici, ale tzv. "investigativní novináři" - čili v dnešní době vlastně také "Bozi" (ovšem už docela nazí), anebo něco podobného tomu, na co si tady hraješ údajně senzačním "odhalením" z obchodního rejstříku a webu (co jsi tam vlastně tak "fejkového" odhalil, že jsem si nějak nestačil všimnout) - přičemž klást klasicky sugestivní otázky nebo nadhazovat cíleně zavádějící hodnocení jistě taky můžeš, v tom ti nikdo nebrání - ale pokud bych se já osobně chtěl jak říkáš ptát a hledat odpovědi v té dnešní prapodivné době, tak to vždycky udělám radši tady:

(už to sem dávám potřetí, ale myslím, že to pořád stojí za TO)

cca od 8:00 do 20:00

https://www.youtube.com/watch?v=7R1dwgtLmcA

smilesmilesmile
Reagovat
R01316
Tak on je hlavne strasne velky rozdil mezi ockovanim na COvid a lekem na COvid.Tyhle dve veci si v podstate protireci. Lek se aplikuje pouze v pripade potreby, kdezto ockovani s hodne pochybnym slozenim a jeste pochybnejsim ucinkem a kdovijakymi nasledky by do vas nejradsi lili krkem kazdy mesic. Myslite si, ze nejaky Phizer, Bill Gates ci kdokoli jiny, kdo ma ve firme podil,ma zajem o to, aby byl vyvinuty nejaky lek na COvid?!?!? Ty fungujici leky uz jsou dneska, ale tahle elita se postara o to, aby byly radne zpochybneny, aby byly pokudmozno co nejmene dostupne a informace o jejich benifitu jsou cenzurovany o 106. Ono by to totiz narusilo a zpochybnilo ockovaci manii a jejich profit by klesnul. Vzyt se podivejte, jak Phizer a spol panikarili dneska, kdyz vysla studie z Izreale, jak ctvrta davka je k nicemu... NO a z toho samyho duvodu do vas nikdo nehusti, ze byste se meli cpat denne treba zinkem a vysokyma davkama vitaminu D. Ono jim totiz o vase zdravi opravdu nejde.
Reagovat
Fandina
A jaký je rozdíl mezi očkovací mánií a lékovou mánií? Asi ten, že ta léková nastává když už onemocníš. Ale v principu jde pořád o jedno. Peníze stojí všechno.
Reagovat
FulnekUltras
finanční rozdíl mezi třemi krabičkami např. groprinosinu a byť jen jedním měsíčním starobním důchodem je opravdu značný

smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
a právě "ušetřit" na důchodech se kapitalistickému parazitnímu šmejdu, z jehož řad se samozřejmě rekrutují i různí obzvlášť "geniální" "filantropové", v posledních letech dlouhodobě nedařilo

smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Vakciny jsou levnější než léky.
Reagovat
FulnekUltras
nenech se vysmát
Reagovat
Fandina
KOlik myslíš, že to očkování stojí?
Reagovat
FulnekUltras
krabička 50 tablet groprinosinu cca 32 Zl x 5,40 Kč = cca 175 Kč : 50 = 3,50 Kč za tabletu

za 14 dní kovidu (hned od nástupu příznaků a ještě cca týden po vymizení) jich vezmeš 14x8 = 112 (x3,50) = necelých 400,- Kč

tenhle celkový výdaj i kdyby jednou za dva roky je nic proti RIZIKU neprověřeného genového sajrajtu, který se jako vakcína pouze (záměrně) deklaruje - a kolik bys těch "BÚstrů" za 24 měsíců (podle posledních mainstreamových info) v sobě měla???

takže tak...

smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Žádný vědec nikdy neřekl, že je vakcina na covid sajrajt. To říkají jen hlupáci.
Reagovat
FulnekUltras
objektivně riziková neprověřená látka - chceš-li to úplně přesně

o to potenciálně rizikovější, jak podezřelým způsobem je vnucována

důsledky za 5, 10 let (kolik se dosavadní vakcíny běžně zkoušely) ti v této chvíli není schopen garantovat absolutně nikdo
Reagovat
Fandina
Třicet let vyvíjená vakcina, ověřená, vyzkoušená, schválená. Čti odborný tisk.
Reagovat
FulnekUltras
nech toho ;-)))))
Reagovat
Fandina
https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans_cs

https://www.sukl.cz/sukl/tiskove-zpravy-k-cinnosti-sukl
Reagovat
FulnekUltras
tak určitě - ještě přihoď Flegra s Kubkem, "antimanipulátora" Cempera - a máš to komplet ;-)))
Reagovat
Fandina
Úsměvné na tom je, že ty věříš Turánkům nebo jak se jmenuje a ten řekl, že proti vakcinám nic nemá. Tak o čí názory odborníků se opíráš, když mluvíš o sajrajtu a neověřených vakcinách.

Snad si nemyslíš, že by někdo, kdo se nechá očkovat si předem nezjistil o co jde?
Reagovat
FulnekUltras
u tebe se to rozhodně nedá vyloučit ;-)))
Reagovat
Fandina
Zato ty nevíš, kdo řekl, že je vakcina proti covidu škodlivá. A stavíš na tom. Trochu paranoida ne?
Reagovat
FulnekUltras
mysli víc v souvislostech - a bude to cajk ;-)

já už se teď loučím - asi na delší dobu - musím otevřít mail a hned to bude jasné ;-)

smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Nejsem konspirátor a nevěřím kdejakým nesmyslům jako ty.
Reagovat
FulnekUltras
už těch 166 dorovnej smile
Reagovat
FulnekUltras
pokud ovšem nemyslíš speciálně drahé léky(???), které nedávno "pustil" systém místo monoklonálů, aby jejich přemrštěnou cenou mohl ihned "argumentovat"
Reagovat
Fandina
Evidentně nemáš o ničem představu. Očkování proti chřipce mě stojí ročně třista. Covid na tom bude podobně.

Já léky vůbec nekupuji. Celý život.
Reagovat
FulnekUltras
viz výše smilesmilesmile
Reagovat
R01316
Takovy ivermectin funguje na COvid docela dobre a za normalnich okolnosti se nakoupi za hubicku. Znam nekolik lidi, co byli do dvou dnu jeste davkou zinku a vit D jak rybicka. ALe treba soudruh Biden si radsi osobne zaleti do Uttarpradeshe a zakaze jim zverejnovat, ze tam s nim s uspechem lecili, aby se to nahodou nedostalo do sveta a vakcina tak neztratila na reputaci
Reagovat
Fandina
Jak jsem psala, je to všechno jedna skupina farmaceutická která se vývojem a výrobou zabývá, vakciny, léky. Všechno jedna parta. Jen hlupák v tom vidí rozdíly.
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
A upřímně, to jsou kecy o ničem, co ten politik nebo ten. S odborností a účinností vakcin to nemá nic společného. Kecy o politice.
Reagovat
FulnekUltras
ty okecáš všechno - ale sršáňa ne - tomu ver... smile
Reagovat
Fandina
Já ho nepotřebuji okecávat. Na to jsou vědci, aby to za mně udělali. Ještě si mi neřekl, kdo řekl, že je vakcina na covid škodlivá.
Reagovat
Fandina
To se mi ulevilo, čekala jsem nějakou kapacitu, takhle jen ty. Takže všechno je OK, v pohodě a můžu jít klidně spát. Měj se fajn.
Reagovat
FulnekUltras
dobrou noc celé ráno ;-)
Reagovat
FulnekUltras
riziková smile
Reagovat
Fandina
A to jméno?
Reagovat
FulnekUltras
Turánek, Lakota, Beran, Peková, Šinkora a další - prostě všechno skuteční odborníci, ze kterých teď kovidfašistický mainstream dělá bezmála kriminálníky jen proto, že nepřijali "oficiální" verzi p(L)andemického příběhu a mají docela jednoduše jiný názor
Reagovat
Fandina
Ani jeden z nich neřekl, že vakcína je sjrajt. Liší se v názoru jak kdy a komu aplikovat.
Reagovat
Fandina
Ani jeden z nich neřekl, že vakcína je sjrajt. Liší se v názoru jak kdy a komu aplikovat.
Reagovat
R01316
tak se podivej na to, kolik vydalaji, kdyz budou nekolikrat rocne ockovat vsechny vcetne batolat a deti, ktery tyhle injekce vubec nepotrebuji a kde rizika vakciny prevazuji nad jakymikoli benefity. Kdezto nejaky lek na covid muze realne potrebovat mozna tretina veskere polulace jednou za zivot a hlavne jim ho nebude nikdo nasilim vnucovat. Zejmena u vakciny o zdravi vubec nejde, tam jim jde hlavne o prachy
Reagovat
Fandina
Jsou to kraviny na entou, co píšeš. Vakciny i léky vyrábějí ty samé firmy.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak - ale čím dál víc lidí třeba i se dvěma dávkami v těle se už dnes naštěstí probouzí
Reagovat
Fandina
Mně fascinuje, že ti, kdo chtějí vydělávat na vakcině jsou horší než ti, kteří na léku? To nemá logiku.
Reagovat
FulnekUltras
jak často míváš chřipku? smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
resp. mívalas
Reagovat
Fandina
Měla jsem ji jednou, před třiceti lety. Jinak žádné léky nikdy neberu.
Reagovat
FulnekUltras
opět viz vyúčtování výše - cena v poměru ke zdraví a riziku
Reagovat
Fandina
Pořád vychází vakcina levněji.
Reagovat
FulnekUltras
však ti nikdo nebrání, aby sis jich do sebe narvala podle libosti - a hlavně požadavků vrchnosti ;-)))
Reagovat
Fandina
Já nezačala o penězích, že jsou důvodem očkování.
Reagovat
FulnekUltras
tohle jsem jen rychle vygůglil - je to už staré

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/pfizer-a-moderna-zvysily-ceny-vakcin-40367817

a říká ti něco objektivní míra rizika?
Reagovat
Fandina
Ptala jsem se tě výše, který z vědců zpochybnil vakciny proti covidu. Kdo řekl, že je to pokusný sajrajt.
Reagovat
FulnekUltras
říkám to já, což ti bude muset momentálně stačit ;-))) smile
Reagovat
Fandina
Dlouho jsem se tak nezasmála.
Reagovat
R01316
jenze ti, co vydelavaji na vakcine, nemaji zajem o to, aby nejaky lek byl, cili to smrdi hned od zacatku. Lek se dela proto, ze vakcina nefunguje a protoze je zbytecne tyhle jehly nekolikrat rocne rvat do zil vsem, co chodi po svete. Tak proc by do toho nemohl clovek investovat, aspon ma ciste svedomi
Reagovat
Fandina
Meleš nesmysly. Pořád se jedná o jedny a ty samé firmy. Mohou vyrábět jak vakciny tak léky.
Reagovat
Vlk-v-trave
Gratuluji firme, investor, ktery neumi ani napocitat do 14, to je zlaty dul:D
Reagovat
FulnekUltras
nově to prý zkrátí na 3,14 a ohrada pro dobytek bude mít kruhový tvar ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak nevim, co mate na mysli tim zkracenim, nakonec je to iracionalni cislo... takze si spis jen rikam... jestli ten kruh bude jako stacit:)
Reagovat
FulnekUltras
tři dny v ajnclíku by z hlediska "ochrany veřejného zdraví" byly asi ještě málo - a vydělit 3600 čtrnácti je přece dneska pro kované gateSSoudruhy s "chytrými" digitálními stopkami otázka pikosekund...
Reagovat
FulnekUltras
opr. (24x60x60) : 14 ;-)))

mravy a pořádek musí bejt...
Reagovat
FulnekUltras
na vteřinu přesně je budou pouštět - kam by jinak toporný erárkorporát přišel...
Reagovat
brixner
More, Blixa kouk sem na tu tvojí hvězdu, no more nebylo to špatný, víš, co je dobrý more? Že u toho tak neřve, jako to živý lano more, jen tak vobčas hekne a to je more docela cajk!
smilesmile
Reagovat
peek
Tak už je aspoň jasný, proč se nenechal očkovat: budou to na něm testovat smile
Reagovat
FulnekUltras
jj, testy nesmí být zkreslené žádným cizím sajrajtem ;-)
Reagovat
Teo
Podmíněným supertajnou smlouvou smilesmile
Reagovat
Nola
ceresnicka na torte dnes :D : sudcovia, ktori odsudili Novaka k deportacii, maju vynimku z ockovania
Reagovat
FulnekUltras
to už v tomto současném bordelu ani moc nepřekvapí ;-)
Reagovat
Nola
nie su zlati?

google
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Si ideš tie svoje alternatívne médiá. Kde písali, Zem a Vek?..
Reagovat
Nola
google smile
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, odpoveď hodná mysliteľa?...

Asi ako, kto ťa vychovaL, planéta Zem.
Reagovat
Hector.Salamanca
Google nic nepíše, ty slovenskej joudo. Google vyhledává. Nemáš zač.
Reagovat
Hector.Salamanca
Forhy, výjimečně nic proti tobě, jen jsem dal reakci pod špatnej příspěvek.
Reagovat
Teo
Je to prostě borec a bojovník proti největší korupci, jaká tu kdy byla smile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Teo
smilesmilesmile
Reagovat
brixner
Von prostě myslí na důchod, já sem si taky koupil jednu akcii jedný nemenovaný salámovny!
smilesmile
Reagovat
Pe3k
Takže Novak utratil hromadu peněz za něco co nijak neřeší jeho problém? No ještě, že už se hraje AO a nemusím řešit tohle téma...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pro Fandinu a jí podobné fanoušky vakcín:
Comirnaty
Výrobce může v letošním roce podmínečnou registraci znovu obnovit (při splnění podmínky předložení dodatečných dat), nebo požádat o převedení na standardní registraci, která má platnost pět let
Aby vakcína potřebné razítko pro převedení získala, je třeba regulátorům předložit závěrečnou zprávu o klíčových klinických studiích. S dotazem na to, kdy se tak stane, se redakce obrátila na společnost Pfizer, která má zastoupení také v Česku. Na konkrétní otázku termínu však firma odpověděla pouze obecně.

Proč asi Pfizer kličkuje jak zajíc před honicími psy?smile
V USA už má plnohodnotné schválení v EU ne. Určitě za tím bude jen administrativasmile

Zdroj:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-vakcina-od-pfizeru-zustava-v-podminecnem-schvaleni-186122#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=dmGv04kzRLJ-202201190944&dop_id=186122&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=abtest181_voice_search_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
Fandina
A co tím básník chce říci. Nepochopila jsem tě a upřímně, ani nechci, protože pro někoho je všechno špatně. Ale já to rozhodně nejsem.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pro tebe zjednodušeně - Pfizer evidentně nemá zdaleka dostatek dat k plnohodnotnému schválení. Důležitější otázka je, proč je nemásmile
Reagovat
Fandina
Nastuduj si termíny a různé servervy, tam se do dozvíš. Schválení může být jen termín, konspirátoři za tím vidí nevím co.
Reagovat
Fandina
https://www.nzip.cz/clanek/1077-covid-19-co-vime-o-mrna-vakcinach

https://koronavirus.mzcr.cz/

https://www.sukl.cz/covid-19
Reagovat
FulnekUltras
hmmm... samý čestný a poctivý zdroj... ;-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
i o termínech pojednává ten článek, který jsem uvedl jako zdroj.
Děkuji za odkazy, ale hrabat se v tom nebudu. Nedělám si iluze o možných čachrech ve Pfizeru. Nebudu se divit, když jich pár dřív nebo později vyplave na povrch.
Já jen, že jsem na to narazil, jinak už mě tohle téma moc netrápí. Všeho moc škodí...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
btw, jedním z důvodů, proč vláda neodsouhlasila povinné očkování, je fakt, že to nejsou partyzáni, jako vláda předchozí a moc dobře jsou si vědomi několika rizik, která by je čekala, pokud by za vakcinaci převzali odpovědnost.
Reagovat
Fandina
Možná, nicméně, nedovedu si představit, že ta rizika mají medicinský základ. Logistický, právní, epidemiologický, to si dovedu představit. Nicméně medicinská rizika jsou podle mě stejná, ať se jedná o povinnou nebo nepovinou vakcinu. Jinak by to bylo stejně špatné.
Reagovat
Fandina
nepovinnou
Reagovat
FulnekUltras
a o technologicky zcela novou vakcínu (která byla dosud vyvíjena hlavně pro blokaci nádorového bujení, kdy už možný zdravotní benefit případné riziko výrazně převyšuje) ?????
Reagovat
Fandina
Nepiš o věcech, kterým nerozumíš.
Reagovat
FulnekUltras
nenech se vycukat - se třemi mRNA sršáni se to ještě dá jakž takž přežít ;-)
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý, ani nechápeš, jak ta vakcina funguje. To je tvůj problém.
Reagovat
FulnekUltras
upřímně se ti přiznám, že to radši ani nechci vědět smile
Reagovat
Fandina
Hlupáků jako ty, kteří se bojí protilátky v těle jsou miliony. Budiž ti to útěchou, že nejsi sám.
Reagovat
FulnekUltras
jak říkám - slepá víra je horší než cokoliv jiného smile
Reagovat
Fandina
Proto věříš nesmyslům.
Reagovat
FulnekUltras
ověřeným reálným věcem, o kterých se teď v mainstreamu záměrně nemluví - tebe patrně ani nenapadne zamyslet se proč - prostě co naše globální věrchuška činí, to dobře činí, "očkování" jako očkování, a hlavně že mám v placáku zelenou "tečku" smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Protože se objevila nakažlivá nemoc, jako mockrát v historii a protože věda na základě technického pokroku má x můžností k průzkumu a poznání a je ověřeno, že když máš nějaký vir, tak existují látky, které s tím umí bojovat a takovou látku si vezmeš a ona ti s tou nemocí pomůže. Jen blb, jako ty to nechápe. A nebo chápe.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně doufám, že to laboratorní svinstvo už dál nikdo nepřiživuje a nynější mutací celý tento médii vybičovaný hysterický tyjátr víceméně skončí
Reagovat
Fandina
Určitě to jednou skončí a na covid se bude pohlížet jako na chřipku. Podle mě se to tak vyvíjí. Za chvíli se přestane testovat, nosit respirátory a bude to jak dřív.
Reagovat
Fandina
Psala jsem termín ale nebylo to myšleno časový. Byl to termín myšleno terminus technikus. Kdesi jsem se o tom také dočetla, že všechno potřebuje i nějaký čas, než to proběhne například EMA schválením. Existuje i server EMA tam se toho dočteš také dost.

Já ty servery občas procházím, ale rozhodně se tím nezabývám. Jen když mi je něco nejasné.

Tady jsou také nějaké.

https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans_cs

https://www.emu.edu.tr/coronavirus
Reagovat
FulnekUltras
pak jistě chápeš i "důvody", proč má EMA doteď takové "problémy" s registrací vakcín z "Východu"
Reagovat
Fandina
Tak to mě vůbec nezajímá. Když už o něčem čtu, tak fakta.
Reagovat
FulnekUltras
však právě - i tady jde údajně o fakta
Reagovat
Fandina
Nezajímá mě politika.
Reagovat
FulnekUltras
i politika by měla stát na faktech - pokud to není intrikánská špína
Reagovat
Fandina
Nebaví mě si s tebou o čemkoli psát. Protože ty nejsi podle mě hodný člověk a já nemám zájem se s takovými lidmi bavit.

Jinak politika je v podstatě rozhodování o faktech. Takže proto mě zajímají ta fakta. Ne to, jak o nich někdo rozhoduje.
Reagovat
FulnekUltras
tvoje intuice na nehodné podrazácké parchanty je vskutku obdivuhodná... ;-)))

https://www.youtube.com/watch?v=jwYG4gUXnLw
Reagovat
Gracias_Mendoza
On je na tebe až přespříliš hodný, snaží se ti otevřít oči. Ale jsi uvězněna v Matrixu - neslyšíš nevidíš, nechceš si připustit, že žiješ ve lžích.
Mrkni na ten dokument, on to totiž není film...
Reagovat
Fandina
Já žiji ve lžích a ty jsi letadlo. Pobavils.
Reagovat
Gracias_Mendoza
Tvé procitnutí bude hodně bolet.
Reagovat
Fandina
Tebe to bolelo nebo ty jsi nikdy v Matrixu nežil? Jak pak může posoudit, jak to tam vypadá? Můžeš mi to vysvětlit?
Reagovat
Fandina
Sorry, omlouvám se, ty to vlastně víš, jaké je to v Matrixu díky tomu, že sis to přečetl. A jak víš, že ty nejsi napojen na umělou inteligenci, to ti někdo řekl, že ty nejsi. Jak to vlastně víš, že ty jsi na druhé straně vědomí.
Reagovat
Fandina
Už jsem si vzpomněla, dočasné schválení znamenalo spíš to, že klinicky musí být všechno OK, ale firma má pořád povinnost dělat o tom léku nebo vakcině reporty, sledovat to číselně, jak a kolik, po nějakou dobu, ale medicinsky to musí být OK, než se to začne aplikovat na prvním člověku.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ano, přesně o tom jsem na začátku psal. Žádné konspirace.
Reagovat
R01316
v USA ma plonohdnotne schvaleni? o tom nic nevim...A proc schvaleni trva tak dlouho? No hlavne proto, ze takhle nenesou pravni zodpovednost, nemuzete je zazalovat, takze si kapsy budou jenom mastit, misto toho aby platili za to,kdyz vakcina nekomu podela zdravi ci ho zabije....
Reagovat
FulnekUltras
a kovid-mainstreamový flašinet se dál točí až se z něj práší

přičemž pod podobně "zásadními" "angažovanými" články pro jistotu ani nepřipouští veřejnou diskuzi

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-vakcina-znacna-cast-vedlejsich-ucinku-vakcin-je-jen-v-hlavach-lidi-ukazala-studie-186174#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=ekvki4Ff3Gm-202201192131&dop_id=186174&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest181_voice_search_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
R01316
jo to jsem zrovna cetla, docela k pobaveni, uz nevi co by si vymysleli
Reagovat
FulnekUltras
oni už nám prostě vsugerují, proč se jednoho dne vyvrátíme ;-)))
Reagovat
Fandina
Co takhle dívat se na svět reálně, jak to je, ne přes spiknutí a konspirace.
Reagovat
R01316
Zajimalo by me, jestli Fandine nevadi, ze bude za par let ocipovana (vakcina je jenom k prostredkem se k tomu dostat )a vlada na ni bude mit po vzoru Ciny vsechno od ockovani, pres jeji finance az k tomu, kdy si naposledy prdla.
Reagovat
Fandina
Jen blb si myslí, že očkování je čipování. Navíc představa, že o tobě nikdo nic neví je naivní. Každý člověk má rodné číslo, platí daně, povinná pojištění, mobilní telefon. Představa, že o něm není nic známo je naivní.
Reagovat
R01316
ne ockovani, ale digitalni covid pas. To je cipovani. Ockovani je jenom vymlva to zavezt. Tak si tu svobodu uzijte. No vlastne kdo jede s rezimem, tak ten se ma vetsinou moc fajn...
Reagovat
FulnekUltras
to zná Fandina už ze socialismu ;-)
Reagovat
Fandina
Upřímně řečeno, za socialismu by se nikdo neptal, jestli se necháš naočkovat. Dostal bys to příkazem a tečka.
Reagovat
FulnekUltras
a zároveň bych se na kvalitu vakcíny mohl plně spolehnout - nebo bych aspoň spolehhlivě věděl, že byla skutečně vyvinuta k prevenci příslušné choroby
Reagovat
Fandina
Takže podle tebe se lidi očkují jen proto, aby byl digitální pas? To může říci jedině blb. Protože jestli to nevíš, tak občanky jsou vlastně také čip. To samé cestovní pas. Takovou blbost jsem dávno neslyšela.
Reagovat
Fandina
Upřímně řečeno, dlouho jsem se tak nezasmála. Proč by stát dělal věci složitě s očkováním lidí, když si může takový covid pas nařídit jinak. Usměvné, co si hlupáci mohou vymyslet.
Reagovat
FulnekUltras
kovidpas v placáku by po tobě zatím ještě neměli nikde vyžadovat - může být i papír - ale kam to půjde dál, je pořád otázka
Reagovat
Fandina
A čeho se tak bojíš, to by mě zajímalo. O co vlastně jde. Vysvětli mi to nějak logicky. Bojíš se očkování, nebo se čeho bojíš?
Reagovat
FulnekUltras
diktatury pokusných sršáňů - která je už teď minimálně v EUSA-zóně docela zřejmá, a nápadně připomíná časy dr. Mengeleho - včetně aktuálního nátlaku do dětí - tady nejde ani o normální virus ani normální očkování smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Takže se bojíš diktatury někoho nebo toho, že dostaneš do těla látku, která je špatná?
Reagovat
FulnekUltras
to celkem souvisí smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Neodpověděl si mi. Myslíš si, že očkování proti covidu je škodlivé nebo prospěšné?
Reagovat
FulnekUltras
způsob, jakým je vnucováno, je mimořádně podezřelý
Reagovat
Fandina
Neodpověděl si. Je to škodlivé nebo ne?
Reagovat
FulnekUltras
to je právě to, co se naplno ukáže až za delší čas - změny v buněčném jádru a dokonce i DNA, které byly oficiálním mainstreamem dlouho zcela vylučovány, jsou hlavně po vakcinaci mRNA bohužel realitou, stejně jako poměrně vysoká rizikovost uměle vpraveného spikeproteinu - když se holt vymyslí umělá "pomoc" na umělou příčinu, nemůže z toho vzniknout nic, z čeho by měli "zachránění" chrochtat blahem
Reagovat
Fandina
Já jsem si zjišťovala, jak je to s odborníky a vědci ohledně vakciny na covid a žádný ji nezpochybnil.
Reagovat
FulnekUltras
žádný z těch, kteří jsou existenčně napojeni na celý kovidfašistický systém - ostatní jsou tímto systémem poměrně tvrdě cenzurováni nebo přinejmenším napadáni
Reagovat
Fandina
Uhýbáš do frází.
Reagovat
FulnekUltras
vidno, že zas už nevnímáš obsah ;-)))
Reagovat
R01316
tak se poptejte treba Roberta Maloneho, ktery ma na mRNA vakciny patent, ten vam to rad Fandino vysvetli...
Reagovat
Fandina
On R01316 prý není autorem vakciny. Těžko mu pak věřit.
Reagovat
FulnekUltras
no, za rok dva uvidíme - zatím jsem optimista spíš jen ze životní nutnosti ;-)
Reagovat
Fandina
Kdybys byl optimista, nebudeš za vším vidět problémy.
Reagovat
FulnekUltras
kdybych byl pesimista, už sem ani nepíšu
Reagovat
Fandina
Ale ty sem chodíš pořád jen nadávat. Stěžovat si. Jsi pesimista.
Reagovat
FulnekUltras
v porovnání se zaslepenou svazáckou rozjařeností nesporně ;-)
Reagovat
Fandina
Takže ano, jsi pesimista, za vším vidíš spiknutí, peníze, bojíš se, že ti někdo chce ublížit. To ti neporadím.
Reagovat
FulnekUltras
ber to jak chceš - radit mi nemusíš ;-)))
Reagovat
paddy
fanoušci určitě vymyslí nějakou výmluvu smile

A Nole je od dneška s Gatesem jedna ruka smile smile
Reagovat
FulnekUltras
ty už máš opravdu dost smile
Reagovat
Nola
ale uznaj, ide si stale to svoje, uz tu chyba iba ondrik, snad nesklame
Reagovat
Ondra979
ahoj, jak se vede? skvely pocin od NOvaka, je videt, ze to zacina brat vazneji :)
Reagovat
bardunek666
Fulnek píše jen to, co se mu do krámu hodí a přitom nic neví. Jen ukazuje, že to nemá v bedně v cajku
Reagovat
FulnekUltras
a tuná druhý zmasírovaný pošuk ;-))) ale třeba se ještě rozsvítí smilesmilesmile
Reagovat
bardunek666
U tebe už naděje vyhasla
Reagovat
FulnekUltras
za rok, za dva nebo i déle si povíme víc
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborne. Tak snad ho stihnu vyrobit do leta, aby si zahral v Parizi ci Londýne.
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně aby se opravdu nemocní lidi mohli začít konečně reálně účinně LÉČIT - jak je to u respiračních viróz obvyklé
Reagovat
smazaný uživatel
Vakcína pomáha a je to preukazatelne účinný nástroj predsa.

Ale ak bude ešte k tomu aj oficiálny liek, tak super.
Reagovat
FulnekUltras
prokazatelně??? no nevím nevím... ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hej no. Čísla, dáta, fakty.

Ale nepochybujem o tom, že nájdeš spôsob ako to rozporovať.

Len mi vysvetli tých 80% hospitalizovaných, či mrtvych, ktorí sú zhodou okolnosti nezaočkovaní v krajine, kde je očkovaná zhruba polovica dospelej populácie.
Reagovat
FulnekUltras
čísla se upravují dle potřeby a voda plyne... smile

mimochodem - to nejhorší přišlo v SK přesně před rokem poté, co dementovič nadvakrát vyhnal kusy plošně a frontově do mrazu na pouliční testování - klasická erárkorporátní genocida

teď už se to hraje hlavně tak, aby co největší počet umírajících v nemocnicích měl pozitivní test... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Kamoško, ty zas počuješ trávu rásť. Takže tí mrtvi na covid vlastne neumreli na covid, ale dostali infarkt pri tenise?..Vravím, vždy nájdeš cestu ako rozporovať oficiálne výstupy. S tebou ťažko.

S dementovičom súhlasím, ale to sa nevylučuje s tým, že očkovanie ako nástroj evidentne pomáha. Avšak len očkovaným.
Reagovat
FulnekUltras
ty infarkty bohužel ještě přijdou - u někoho s kratším, u jiného s delším časovým odstupem - zvlášť pokud v sobě bude mít více "posilovacích" dávek...

zatím jde velmi často třeba i o případy tohoto typu...

od 8:20 do 10:20

https://www.youtube.com/watch?v=f1HZHgUiTUk
Reagovat
Gracias_Mendoza
Můj děda byl od 23. listopadu do 22. prosince hospitalizovaný, 76 let, při příjmu pozitivní test, tak umístěn na kovid oddělení, ze kterého ale každý den volal domů, ani jednou jsem ho neslyšel v tlf zakašlat.
Babi ho tam nechala odvézt, nemohla se o něj starat, šel na ní taky nějaký moribundus a už cca od 15. listopadu nic nejedla, tak byla zesláblá se o něj starat.
10. prosince telefonát od primáře, že si nemáme dělat šance, že to vypadá blbě, že kdyby byl očkovaný, tak by tam nemusel být.
Babi už omdlévala, děda nezvedal telefon. Den na to děda volá, ale nejde mu rozumět, mele úplně zcestně, jak kdyby ho něčím předávkovali.
12. prosince děda volá už zase při smyslech a prosí o to, aby si ho babi už vzala domů, že tam nechce být. Babi se ale ještě necítí a tak říká, ať tam ještě týden vydrží, že si ho na Vánoce už domů vezme. Týden před propuštěním přemístěn z covid oddělení na obyč plicní oddělení.

Děda je od 22. prosince doma, ale 24.12. ho bolí břicho, 25.12. zvrací něco s krví. Odpoledne ho odváží sanita, večer okolo 20h tlf, že má nějaké testy za sebou a že další testy má ráno, ať si zavoláme v 9 ráno.
V 8h ráno tlf, že děda před hodinou umřel.
Takže 26.12. rodinný smutek, který vystřídal hněv(asi jen u mě) z odpolední sms od hygieny, že pan XXX byl 25. pozitivně otestován a že má být babi v izolaci.

Kampak takový člověk ve statistice spadne?
- neočkovaný, kovid úmrtí.

Jestli to stále žerete, tak prosím. Ale tento systém je prohnilý.

Kdo nevěří, klidně ukážu propouštěcí zprávu, i tu smsku, i úmrtní list.
V propouštěcí zprávě tučně a CAPSLOCKEM 3x napsáno "NEOČKOVÁN".
Hnus smile
Reagovat
Fandina
To má ale logiku. Předcházet nemocem ne, ale léčit se ano.
Reagovat
FulnekUltras
předcházet bez falešných spekulací ano - na to, abych současně zběsilé mainstreamové masírce na "jedinou správnou cestu" uvěřil, jsem toho už zažil opravdu až příliš... smilesmilesmile
Reagovat
bardunek666
Já myslím, že data z nemocnic ukazují jasně, že většina lidí s těžkým průběhem je bez očkování. Takže vakcína nejspíš fungujesmile
Reagovat
FulnekUltras
teprve delší čas ukáže, kdo bude mít opravdu těžký průběh smile
Reagovat
Fandina
jsi hloupý
Reagovat
FulnekUltras
nejsi nejbystřejší
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Chceš se píchat na všechny nemoci, co bys náhodou mohla chytit?smile
Už máš Hepatitis B,C?
Reagovat
Fandina
Nejsem hypochondr. Neberu žádné léky na nic. Nebývám nemocná. Proti chřipce se očkuji, protože jsem ji jednou měla zlou.
Reagovat
bardunek666
Takže vakcínu na molekulárním (biologickém) principu nepodporuje, ale chemické přípravky nevadí. To je fakt IQ šumící trávy.
Chce si jen zlepšit reputaci po těch podvodech smile
Reagovat
Nola
zlyhavaju mozgove zavity? alebo si po lobotomii :D
Reagovat
FulnekUltras
nikoliv vypočítavá sračka typu Hawke a podobní přicmrndávači po celém světě

smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
zde ještě o něco podrobnější info - včetně reálné "motivace" australského erárkorporátu k vyhoštění Noleho

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/djokovic-koupil-vetsinu-v-danske-firme-ktera-vyviji-lek-proti-covidu-40384508#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=4JZYBBgzTku-202201191829&dop_id=40384508&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest181_voice_search_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
Nola
Novak je najvacsi grazel na planete zemskej smile
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite to kupil nezistne, bez nároku na zisk :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist