Dnešní program na US Open komplikuje déšť

28. 8. 2013, 21:25
Aktuality 2
Třetí hrací den letošního US Open výrazně komplikuje déšť. Na kurtech ve Flushing Meadows se hrálo zhruba dvě hodiny a stihlo se dohrát pár zápasů, pak si ale na víc než čtyři hodiny vzalo hlavní slovo počasí, než mohli zápasy znovu pokračovat.
Dnešní program na kurtech ve Flushing Meadows začal podle plánu v 17:00 SELČ, před 19. hodinou ale ze zatažené oblohy nad New Yorkem začalo pršet a duely musely být přerušeny. Po zhruba dvouhodinové pauze pořadatelé začali vysoušet kurty a tenisté se postupně vraceli ze šaten, sotva však někteří začali bojovat o fiftýny, byla hrstka zápasů po pár gamech znovu přerušena. 

Od 21:15 hodin se tak opět nehrálo, než byl program po celkově více než čtyřhodinové pauze v 23:20 znovu zahájen. Po deštivém odpoledni však pořadatelé již zredukovali program a několik zápasů odložili na čtvrtek. Radek Štěpánek se se Švýcarem Wawrinkou utká ještě dnes, jejich duel byl ale přesunut z Grandstandu na kurt číslo 11.

V New Yorku se během nevlídného počasí nehraje žádný zápas, neboť narozdíl od Melbourne či Wimbledonu na US Open nemají nad jediným kurtem zatahovací střechu. Nejdéle do roku 2018 však bude zastřešen centrální dvorec Arthura Ashe i druhý největší kurt Louise Armstronga.

Případné změny v zápasovém plánu třetího hracího dne můžete sledovat na oficiálním webu US Open. Radarové snímky dešťových srážek pak najdete na Accuweather.com.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
chmm, tak z dnešního programu sem zvládl 3 gamy Delpotra. A už musím do hajan, nedá se svítit :,-(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist