Do 2. kola Wimbledonu postoupily Muchová, Kr. Plíšková, Siniaková a poprvé i Vondroušová

30. 6. 2021, 13:16
Aktuality 302
WIMBLEDON - Českým tenistkám se dnes ve Wimbledonu daří. Karolína Muchová odstartovala hladkým vítězstvím nad Shuai Zhang, finalistkou generálky v Nottinghamu. Kristýna Plíšková po obratu proti lucky loserovi Astře Sharmaové poprvé v sezoně vyhrála zápas hlavní soutěže. Kateřina Siniaková začala drtivou výhrou nad Číňankou Yafan Wang a Markéta Vondroušová si na čtvrtý pokus připsala první wimbledonskou výhru. Již o třetí kolo dnes zabojují Karolína Plíšková a Tereza Martincová.
Karolína Muchová

Karolína Muchová kvůli dalším zdravotním problémům hraje teprve svůj osmý letošní turnaj. Semifinalistka letošního Australian Open ve Wimbledonu v hlavní soutěži debutovala předloni a dostala se až do čtvrtfinále.

Obhajobu předloňských bodů zahájila hladkým vítězstvím 6-3 6-3 nad finalistkou generálky v Nottinghamu Shuai Zhang a i na třetím letošním grandslamu se dostala přes první kolo, přestože na generálce v Berlíně skončila hned na úvodní soupeřce.

Muchová musela řešit jedinou komplikaci, když ve druhé sadě prohrávala 0-2. V následujícím průběhu setu však Číňance povolila už jen jeden game. Na postup potřebovala jen 66 minut.

"Pomohlo mi, že jsem brzy získala brejk. Snažila jsem se zvyknout si na kurt, protože jsem na zápasovém kurtu netrénovala. První zápasy jsou vždy ošidné. Ona ví, jak hrát na trávě. Snažila jsem se zůstat soustředěná a bojovat o každý míč. Na začátku druhého setu se mi trochu nezadařilo, ale vrátila jsem se. Na svém podání jsem se cítila sebevědomě," řekla Muchová.

Muchová se ve druhém kole premiérově střetne s Camilou Giorgiovou. Čtvrtfinalistka ročníku 2018 přehrála 6-2 6-2 Jil Teichmannovou a navázala na skvělé výkony z Eastbourne, kde vyřadila turnajovou jedničku Arynu Sabalenkovou i Karolínu Plíškovou a v semifinále musela vzdát.

Kristýna Plíšková se až na svém desátém letošním turnaji dočkala svého prvního vítězství v hlavních soutěžích. Vítězka juniorky z roku 2010 ve Wimbledonu přetlačila 3-6 6-4 6-4 lucky losera Astru Sharmaovou, která na poslední chvíli nahradila Danku Koviničovou.

"Dozvěděla jsem se to dvacet minut před zápasem, což nebylo nic moc. Byla jsem z toho nesvá, ale říkala si, že fakt už musím vyhrát. Kde jinde než tady," řekla.

Plíšková však měla velmi blízko k tomu, aby si letošní bilanci zhoršila na 3-10. S až 127. hráčkou světa totiž prohrávala už 3-6 2-4, přičemž se na returnu nedostala k žádné šanci na brejk. Další otočku předvedla v koncovce rozhodujícího dějství, v němž rovněž ztrácela 2-4. V následujících čtyřech gamech však Australance povolila jen čtyři fiftýny.

"Ani popravdě nevím, jak jsem to dokázala. Jsem ráda, že se to nakonec trošku přehouplo na moji stranu, ona znervózněla a já pak vybojovala spoustu míčů. Tohle by mi mohlo do dalších zápasů pomoct," řekla.

O vyrovnání svého wimbledonského i grandslamového maxima si Plíšková zahraje s finalistkou nedávného French Open Anastasií Pavljučenkovovou. Nasazená šestnáctka si poradila dvakrát 6-2 s Rumunkou Anou Bogdanovou a ukončila sérii tří porážek v prvním kole nejslavnějšího turnaje světa. S Pavljučenkovovou jediný dosavadní souboj letos v Dauhá prohrála.

Krátce po sobě dnes v podvečer uspěly i další dvě české hráčky. Kateřina Siniaková si formu z Bad Homburgu, kde si v sobotu zahrála finále, přivezla i do Wimbledonu. Do travnatého grandslamu vstoupila drtivou výhrou 6-1 6-0 nad Číňankou Yafan Wang, která se do hlavní soutěže dostala až jako lucky loser.

O vyrovnání wimbledonského maxima si 25letá Češka zahraje s Američankou Coco Vandewegheovou (h2h 1-1), kterou před třemi lety udolala v dramatickém třetím setu.
Markéta Vondroušová v Londýně zdolala 2-6 6-4 6-2 nasazenou Estonku Anett Kontaveitovou a na čtvrtý pokus postoupila do 2. kola Wimbledonu.

V něm se 22letá Češka, jež zvládla vstup do turnaje teprve podruhé z posledních šesti pokusů, utká s domácí divokou kartou Emmou Raducanuovou. Osmnáctiletá Britka, až 338. hráčka světa, si dnes proti Rusce Vitaliji Ďjačenkové připsala premiérovou výhru na okruhu WTA.

do třetího kola postoupily Karolína Plíšková a Tereza Martincová, které čeká vzájemný souboj o místo v osmifinále.

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 35.016.000 liber
středeční výsledky (30. 6. 2021)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kar. Plíšková (8-ČR) - Vekičová (Chorv.) 6-2 6-2
Martincová (ČR) - Podoroská (Arg.) 6-3 7-6(5)
Brengleová (USA) - Keninová (4-USA) 6-2 6-4
Šwiateková (7-Pol.) - Zvonarevová (Rus.) 6-1 6-3
Muguruzaová (11-Šp.) - Pattinamaová Kerkhoveová (Niz.) 6-1 6-4
Džabúrová (21-Tun.) - V. Williamsová (USA) 7-5 6-0
Samsonovová (Rus.) - Pegulaová (22-USA) 6-4 3-6 6-3
Keysová (23-USA) - Davisová (USA) 6-1 6-4
Beguová (Rum.) - Martičová (26-Chorv.) 7-5 6-7(7) 6-3
Osoriová (Kol.) - Alexandrovová (32-Rus.) 7-5 6-2
Golubicová (Švýc.) - Collinsová (USA) 6-2 6-0
Stephensová - Ahnová (obě USA) 7-5 6-3
• Dvouhra - 1. kolo •
Muchová (19-ČR) - Shuai Zhang (Čína) 6-3 6-3
Vondroušová (ČR) - Kontaveitová (24-Est.) 2-6 6-4 6-2
Kr. Plíšková (ČR) - Sharmaová (Austr.) 3-6 6-4 6-4
Siniaková (ČR) - Yafan Wang (Čína) 6-1 6-0
Svitolinová (3-Ukr.) - Van Uytvancková (Belg.) 6-3 2-6 6-3
Cornetová (Fr.) - Andreescuová (5-Kan.) 6-2 6-1
Pavljučenkovová (16-Rus.) - A. Bogdanová (Rum.) 6-2 6-2
Badosaová (30-Šp.) - Bolšovová (Šp.) 6-2 5-7 6-2
Putincevová (Kaz.) - Pironkovová (Bulh.) 6-3 6-1
Giorgiová (It.) - Teichmannová (Švýc.) 6-2 6-2
Linetteová (Pol.) - Anisimovová (USA) 2-6 6-3 6-1
Tomljanovicová (Austr.) - Minnenová (Belg.) 6-2 7-6(5)
Sevastovová (Lot.) - Dijasová (Kaz.) 6-4 6-1
Hibinová (Jap.) - Peraová (USA) 6-1 5-7 6-3
Cirsteaová (Rum.) - Murrayová (Brit.) 6-3 6-3
Sorribesová (Šp.) - Konjuhová (Chorv.) 6-3 3-6 6-3
Vandewegheová (USA) - Govorcovová (Běl.) 6-4 6-2
Raducanuová (Brit.) - Ďjačenková (Rus.) 7-6(4) 6-0
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

302
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Holky se na trave rozjely, skoda, ze v dalsim jedna musi urcite z kola ven...
...Ale cekam upset... dva roky zpet, Tereza na USO prohrala s Kajou ve vyrovanem zapase, ze to sand uz vyrovnanejsi byt nemohlo. Projela to ve dvou TB.
Tipuji, ze Terezie po ni pujde jak Fulnek po Serene :D
Rozhodne Kaju neceka nic jednoducheho.

Dale ocekavam velmi vesely pribeh Katerina vs. CoCo... ikdyz ta CoCo celkem pribrala a furt se usmiva, nejaky renonc, vzdycky na tom kurtu vypadala, ze za 5min. nekoho sezere i s ponozkama:) a mimo kurt byla mila... no, ale porad tipuji vesely zapas.

Nejvetsi starosti si delam o Kaju Muchovou, sice hlasi, ze je ok, ale me neoblafne:)
S Kamilou to bude narez.
Reagovat
Petr_Fisk
Tak s Terkou čekám upset taky, Coco verze 2,0 po té nemoci je jako proměněná, ale Katka je na vlně a neměla by s ní mít problém. Věřím i Mušce, hladce to nepůjde a asi bude řežba.
Reagovat
misa
Tak zoufalý výkon od hráčky top 10 jsem snad ještě nikdy neviděl. 41 UE za 45 minut hry. Jsem otrávený :(
Reagovat
FulnekUltras
hajdy za Heidi... ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Asi hulila travu pred zapasem:)
Reagovat
misa
Souhlasím :) Tak to dopadá, když otec drží svoji dceru v kleci a nevšimne si, že je už dávno dospělá... Když ji trénoval, tak ji doprovázel kde jen mohl, chodil s ní snad všude. Na posledním turnaji na jaře už vypadala hodně smutná a zoufalá, takže rozchod byl nutností. Od té doby vypadá, že si chce užít i něco jiného než tenis. Žádný přípravný turnaj na trávě, olympiádu taky vzdala, těch pár turnajů, které hraje, objíždí bez trenéra :( Pokud ale hrála hlavně kvůli tátovi a tenis jí moc nebaví, tak to nemá smysl...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak urcite si najde cestu, at s tenisem nebo bez nej, ale tipuji, ze vyhraje spis ten tenis...

To, co jsem si vsiml, tak po viteznem GS tak na dalsich turnajich byla jeste vic v tom svem "adhd" , silene napeti... vypadalo to jak by byla stale pred nejakou dulezitou zkouskou:) asi hodne pod tlakem otce, to se podle mne nedalo vydrzet...to z ni urcite spadlo...ted jen musi najit nejakou tu cestu...
...s tou travou jsem to napsal, ze jako potom je tezke trefit vubec kurt, takze takova vesela rekace na pocet tech nevynucenych chyb:)

Drzim palce...ehm tedy tlapy...
Reagovat
misa
Nedalo, stresoval ji i během zápasů, když na Sofii pokřikoval, takže hlavně na grandlamech dostávala napomenutí za koučování. Dík za podporu, ještě drž tlapy Marušce, ta to taky bude potřebovat :)
Reagovat
SydneyOpen
Zítra Vesnina - Gauff na centru... no nevim, jasně Gauff je hvězdička ale rvát ji hned na centr, no nevím.
Reagovat
FulnekUltras
snad ji mamka vypráská
Reagovat
Aussie
To máš tak. Politická korektnost si vyžaduje, aby na centru se producírovala nějaká černá. Zasloužilá matka je v kytkách, ta která ještě nedávno vypadala jako její následovnice, zatím také. Venuše už docela zapadla. Tak koho jiného? No, ještě je tam Stephens...
Reagovat
turista
Politická korektnost je daní za desetiletí a staletí nekorektnosti. To se nedá nic dělat.
Reagovat
FulnekUltras
to snad ani nemůžeš myslet vážně smile
Reagovat
Petr_Fisk
V tuto chvíli (dnes večer) jsou Češky, co se týče zastoupení ve Wimbledonu, na tom nejlépe ze všech zemí.
Jejich ve hře ještě 7, zatímco tenisové velmoci USA zbývá jen 6 holek.
Reagovat
SydneyOpen
no my jsme taky tenisové velmoc. Spolu s USA ta největší smile
Reagovat
SydneyOpen
tenisová
Reagovat
Petr_Fisk
To záleží na tom, jak to vezmeš. Pokud třeba podle počtu registrovaných tenistů v zemi, nebo podle počtu holek v tisícovce, tak jsou to dva nesrovnatelné světy. Pokud to ale budeme přepočítavat na počet obyvatel, tak jsou to zase úplně jiná čísla...smile
Reagovat
SydneyOpen
tak podle počtu hráček ve "špičce" tak Češek se tam pohybuje cca stejně jako Američanek. Co se týče titulů WTA tak USA letos vyhrálo 11 turnajů a ČR 8. turnajů jsme na druhém místě. Loni to bylo USA 10 a Česko 9 opět na druhém místě. V roce 2018 Česko 21 a USA 20 to jsme byli první. V roce 2017 1.Česko 16 titulů 2. Rusko 12 titulů 3. USA 11 titulů. Třeba z tohodle pohledu jsme jasná tenisová velmoc spolu s USA.
Reagovat
Mr.Pink
ale to se tyka jen holek
Reagovat
Kytka
Jen možná škoda, že má zítra volno. Aby zase nevypadla z rytmu. U Karlíny to tak je.
Reagovat
lars
Vsak muze zahrat zapas se segrou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen možná škoda, že má zítra volno. Aby zase nevypadla z rytmu. U Karlíny to tak je.
Reagovat
Kytka
Jen možná škoda, že má zítra volno. Aby zase nevypadla z rytmu. U Karlíny to tak je.
Reagovat
Petr_Fisk
V tisícovce 38 Češek a 107 Američanek až v první dvacítce je to 3:3, ve stovce 9:16.
Reagovat
lvicek
Nojo, ale to je mozna prave ten rozdil mezi kvantitou a kvalitou! Ne vazne, proste USA maji cc 33x vic obyvatel, takze bych rekla, ze se neni co divit, ze v top1000 maji o dost vic holek. Zajimave na tom je prave to, ze v te uplne spicce je to vyrovnane!
Reagovat
Petr_Fisk
Proto jsem to psal. Protože na počet obyvatel a reg. tenistů se nám v ženách dlouhodobě skvěle až neuvěřitelně daří. Zatímco v mužích jsme od dob Kodeše nebyli nikdy v takovém "srabu" jako teď.
Reagovat
FulnekUltras
za Kodeše jsme byli ve svrabu?
Reagovat
Petr_Fisk
Před.
Reagovat
FulnekUltras
přes počet hráček v top100 nejede vlak
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zajímavé taky bylo, že v minulém kole hrálo ze všech národností nejvíce hráčů a hráček z Francie. Celkem 15. Docela překvapivé...
Reagovat
hanz
No, dneska to vypadá na galapředstavení. V mé statistice za dva dny přibyla ztráta podání po získaném brejku jen u M.Vondroušové. Jinak se zdá, že české hráčky hrály koncentrovaně, bez výkyvů, mnoha chyb, snad i s dobrým servisem. To by mohlo značit dobrou formu do dalších kol, bohužel se však Češky nacházejí poměrně u sebe, takže se již v dalším kole budeme muset rozloučit s nejméně jednou českou tenistkou.
Jinak Jirka si vydělal na pouťáky a má zase na rok vystaráno, i tak se to dá brát.
Reagovat
FulnekUltras
záda v hayselu jsou bohužel pech...
Reagovat
Blondie
Neviděla jsem nic :(
Ale mám furt vsazeno, že letos Plíšková (Ka.) vyhraje GS :P
Reagovat
SydneyOpen
hustý za kolik? Zá se sázením skončil po tom co jsem tam proj..bal litr smile za ty nervy mi to nestojí, radši budu chudej smile
Reagovat
Blondie
Mám na ní vsazeno asi tři roky. Zatím jsem prohrála 2 velké bohemky :) když vyhraju, budou Lindtky :D
Reagovat
SydneyOpen
tak good luck smile
Reagovat
Mr.Pink
dobre delas, kaja si jde pro titul, spolecne s druhou kajou, barou, ash a sakkari :)
Reagovat
Titan
To jako, že vymění trenéra, pohyb a přístup k zápasu...?
Reagovat
Blondie
Já to dneska neviděla, ale podle score hrála poslední dva zápasy velmi dobře, ne?

Tak třeba se BigSascha a jeho práce už projevili.
Reagovat
Titan
U ní je to jak na houpačce, celkově se řítí do záhuby...
Reagovat
Blondie
Já si furt myslím, že z útlumu vstane a překvapí.
Reagovat
Kytka
Dnes hrála Karolína, velmi slušně servírovala, nedala soupeřce čuchnout a výborně hrála i na returnu, hodně fiftýnů vyběhala, překvapivě dobrý pohyb. Jen využíváno breakballů by měla zlepšit. Ale nutno uznat, že Dona je bojovnice, zadarmo nic moc nedá.
Reagovat
Mr.Pink
souhlas, bezchybny vykon, vcetne pohybu, tak dobry pohyb jsem u ni dlouho nevidel
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pegula je venku, takže Lindt vypadá nadějněsmile Doufám, že aspoň od každého druhu jednusmile
Reagovat
Blondie
Tak samozřejmě! :D
Když už má nemilovaná Plíšková zvedne GS trofej, tak se alespoň přežeru pralinkama :D :D :D
Reagovat
FulnekUltras
teď vyndej plecha a budeš nesmrtelná...

smilesmilesmile
Reagovat
com
Nesmrtelna teta je Strýcová smile
Reagovat
FulnekUltras
nezáviď ;-)
Reagovat
Titan
Se zklamáním zjišťuji, že se Barbora po Wimbledonu propadne o 99 míst na 166 místo a vypadne ze stovky. Stou pozici zatím vratce hájí Kristýna Plíšková, devátá Češka...
Reagovat
tommr
v deblovým žebříčku si ale s přehledem uhájí pozici v první desítce ... smile
Reagovat
Titan
Deblový žebříček je jako kakao před spaním...smile
Reagovat
Elip13
Tak Báře už je žebříček opravdu jedno si myslím.. :-)
Reagovat
tommr
docela by mě zajímalo jestli člověk kterej rozhoduje o programový náplni Eurosportu vůbec sleduje tenis. Jeho talent vybrat si ten nejnudnější možnej zápas je ale opravdu mimořádnej ... smile
Reagovat
Matej4732
nejdřív jsem si říkal, že mají právo na hlavních kanálech vysílat jen některé kurty, ale ono ne. Jednu chvílí dokonce nevysílali vůbec, aby náhodou nechytli nějaký zápas s hráčkami co někoho zajímajísmile
Reagovat
SydneyOpen
jim jde jen o to aby donutili lidi koupit si Eurosportplayer to je vše, jim vůbec nejde o hlavní kanály jen o počet předplatitelů EPlayer, proto tam často běží naprosto nezajímavá utkání a to platí pro všechny GS... Zlatá Nová Sport
Reagovat
FulnekUltras
po čem euro, po tom houno smile
Reagovat
freeteepek
Maky vytěžila ze zamrzlého žebříčku maximum. Teď by měla dokázat, že si tu nominaci na olympiádu zaslouží. Bude to mít ale těžký. Věřím Karolíně:-)
Reagovat
tommr
Markéta měla paradoxně nejtěžší soupeřku už v prvním kole a ted má cestu do čtvrtfinále relativně schůdnou. Tak snad toho využije a potvrdí tak oprávněnost svý nominace na OH tím nejlepším možným způsobem ...
Reagovat
r176
velká gratulace Terce smile Velká šance postoupit do 4 kola smile Pojďsmile
Reagovat
tommr
našim smile se dneska opravdu dařilo. Možná, že tenhle Wimbledon nedopadne tak špatně jak se zdálo po losu a hlavně po vypadnutí Petry ... smile
Karolína a Tereza jsou už dokonce ve třetím kole a protože budou hrát proti sobě tak už máme i jistotu jedný hráčky ve druhým týdnu. Soudě podle dnešních zápasů by to měla být Karolína která dneska deklasovala Vekicovou zatímco Tereza se na výhru strašně nadřela ...
Reagovat
smazaný uživatel
Markétě a vůbec všemsmile. Milé překvapení.
Reagovat
FulnekUltras
a vydře i pěšechoda smile
Reagovat
turista
No ono vůbec porazit finalistku RG je megaúspěch i když Podoroská je zaměřená na antuku a tráva jí moc nejde.
Reagovat
tommr
ale Podoroska nikdy nebyla finalistkou FO. Loni se dostala do semifinále a letos vypadla už v prvním kole ...
Reagovat
SydneyOpen
Tereza obrovská gratulace, 3.kolo velký úspěch smilesmile kdo by to před dvěma lety řekl. Terko tak snad příští kolo nekončíme
Reagovat
aape
Je to bojovnice smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile sympatická bojovnicesmile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
lvicek
Tak nam nakonec do druheho kola nepostoupila jen Peta a Maruska. Krome nich teda vsechny holky paradne, Karolina s Terkou uz dokonce zvladly druhe kolo, to je nakonec celkem necekane! Jen me fakt mrzi ta Peta, a Maruska mela taky celkem smulu s tim prerusenim... Doufam, ze na Petu se usmeje stestena priste, tedka mela celkem smolny pulrok (zase).
Reagovat
smazaný uživatel
Petra měla tu nohu.
Reagovat
lvicek
Vsak ja vim, ma blbej celej rok...
Reagovat
FulnekUltras
příští bude lepší - snad už i globálně...
Reagovat
Ela-fon-isi
mají asi sraz nadsmile Wimbledonem. smile
Kája běhala, Tereza hrála jak nikdy... neuvěřitelné! Obdiv a blahopřání!smile
Reagovat
aape
Holky jsou skvělý! smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Dobry-den
Holky dneska stoprocentní. Paráda, nezastavujem, jedem dál! smile

Třetí kolo Kája - Terka, jistota hráčky ve čtvrtém kole, super. smilesmile
Reagovat
jirkaS
DNES VŠECHNY HOLKY POSTOUPILY!
100%
smilesmilesmile
Reagovat
peek
Nojo, ale žádní chlapi smile
Reagovat
tommr
tak s Veselkou snad nikdo soudnej nepočítal ... smile
Reagovat
peek
Ještě tam máme Sebastiana smile
Reagovat
FulnekUltras
?????
Reagovat
vladka
Pecka - všechny naše ženy to dalysmilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Jon61
Dnešek našim hráčkám přál. Blahopřeji a ať se daří i v příštím kole. smilesmile
Reagovat
zfloyd
Terka hezký , když byl mečbol tak jen tak říkám dej dabl ať to má jednodušší a ono jo !!!!
smilesmilesmile
Reagovat
horska.kraslice
Přesně!smile
Reagovat
Jon61
Zápas byl náročný, ale Tereza mi připadá jako kdyby byla v extázim pořád plná života.
Reagovat
smazaný uživatel
je, to se mi na ní taky líbí
Reagovat
FulnekUltras
je to hlavně 100% smile a potom přijde i trochu toho herního osvícení... smile ;-)
Reagovat
Esgalnor
Terka, nadhera!smile
Reagovat
dadaft
dobře Tereza,
dala do toho všechno a to se cení.
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
com
6:2 6:2 oba sety skoro jako pres kopirak :) ..Karoline slo podani, trefovala lajny a husty byly ty dve prasata za sebou.. Vekic tam jen cucela jak péro z gauče smile Dalsi kolo snad Martincova.. Takze pohoda smilesmile
Reagovat
zfloyd
dneska běhala jak laňka , tak jsem ji ještě neviděl , zasloužená výhra smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
lvicek
Ten odvracenej treti breakball od Terky byl hustej.
Reagovat
com
Ted si Karolina ten brejk paradne vybehala smile Asi se dovedela, ze Pegula konci smile
Reagovat
annah
Teda Karolína tam běhá jak srna. Je to jízda! Paráda. (Snad to nezakřiknu)
Reagovat
smazaný uživatel
Comee ooonsmile
A zápas s Arynou. To rozhodně nebude nudasmile
Reagovat
zfloyd
tak jestlipak černá ruka dopodává?
Reagovat
zfloyd
tak nedopodávala bohužel smile
Reagovat
SydneyOpen
omalovánka to nedomalovala smile
Reagovat
zfloyd
smile
Reagovat
Jon61
Když prohraje, nechá si potetovat celé tělo, aby bylo na znamení smutku černé. smile
Reagovat
lvicek
Ja se prave bojim, ze to udela, kdyz vyhraje, protoze budou prasule :D. Minule rikala neco, ze za odmenu za vyhru si konecne necha dodelat ten rukav...
Reagovat
Jon61
Ona tam měla dříve jen geometrické obrazce, byly jako z dětských obtisků. smile
Reagovat
lvicek
Jj, ja vim. Abysme ji na dalsim turnaji vubec poznali!
Reagovat
Jon61
Proboha, snad by se nedala potetovat jako někdejší kandidát na prezidenta Franz, který měl potetovaný i celý obličej.
Reagovat
lvicek
No to ja nevim, ale kdyz uz s tou jednou rukou udelala tohleto? Tak se da cekat fakt vsechno mozny!
Reagovat
lvicek
Nakonec to bude prvni cernoska hrajici za Cesko :D ;).
Reagovat
aape
Jejího ksichtíku by byla škoda
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Jon61
Soupeřka je hodně houževnatá, Tereza se nadře, snad to dobře dopadne.
Reagovat
zfloyd
doufám že nepůjdou do třetího to by nemuselo dobře dopadnout
Reagovat
com
po prvnim gamu, kdy Karolina udelala 3 dvojchyby sem nemel moc velky nadeje.. Ani kdyz nepromenila 4 brejky v rade.. Ale pak uz to byla jizda smilesmilesmile
Reagovat
Jon61
Tak se potvrzuje brejk. Má někdo stream na Karolínu?
Reagovat
Sberatel.kosti
http://freestreams-live1.com/tennis-12/
Reagovat
Jon61
Ten mi nefunguje, hlásí mu chybu spojení. Terezin zápas mi na jiném streamu jde, o zápasu Karolíny jsem psal v předchozím příspěvku.
Reagovat
com
http://live.jokerswidget.org/streamvideo13/pliskova-ka-cze-vs-vekic-d-cro-live-stream-5501245.html
Reagovat
Jon61
Díky, ten mi jde.
Reagovat
com
nemas zac.. sem ten nejhodnejsi a nejmilejsi na tenisportalu smilesmile
Reagovat
Sberatel.kosti
Aha, tak to se omlouvám, mně normálně funguje smile
Reagovat
Jon61
Za to se přece nemusíte omlouvat, někdy to zlobí.
Reagovat
lars
Mi funguje. dik
Reagovat
darek.vrana
To je nějaká rumunská lobby, že na Eurosportu dávají každý zápas Begu, asi nejnudnější tenistky na okruhu? Když se tam hraje hafo zajímavých zápasů...
Reagovat
Jon61
Zápas Karolíny přeložili na jiný kurt, ale teď v nabídce na streamu není k nalezení. Skore se ukazuje, ale je tam ve skutečnosti zápas Rubjova s Harrisem.
Reagovat
Sberatel.kosti
http://freestreams-live1.com/tennis-12/
Reagovat
com
me zapas funguje na jokrovi smile
Reagovat
com
Tak prvni game a 3 dvojchyby smilesmile
Reagovat
zfloyd
servis 5:3 40:0 a nakonec na štěstí po 10minutovém gamu proměňuje až 6.setbol
Reagovat
lvicek
Terka ma set, hezky! Ovsem vlastne nevim, jestli ji mam fandit, protoze jestli vyhraje, tak vydela tolik penez, ze z ni bude mumie!
Reagovat
Mantra
tak koukám, že na ní už nejsou zvědaví, hraje na kurtu někde mezi juniorama a veteránama na vozejku smile
Reagovat
com
a co jako smile Kvitove vetsi stadion k vyhre taky nepomohl smile
Reagovat
Mantra
vo kvitce jsem nic nepsal, tak proč mi ji podsouváš? tu truhliku smile
Reagovat
com
aby ses neposmival Karolince smile
Reagovat
Mantra
no to ale neovlivní Kvitová, promiň
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Samsonova má neskutečný kanón
Reagovat
com
aspon posle Pegulu do riti smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
no Pegula se nějak zvedá smile
Reagovat
com
smile to doufam nedopadne.. Samsonek zabere smile
Reagovat
com
Jirka skrečnul smilesmile vubec nema bojovnyho ducha smile
Reagovat
vergus
Tak po vypadnutí Pe11y už nemá smysl pokračovat, když s ním nemůže hrát finále...
Reagovat
zfloyd
Terka hezký - brejk smile
Reagovat
horska.kraslice
Na Jokerovi není na Terku link. :-(
Reagovat
lvicek
http://freestreams-live1.com/tennis-7/
Reagovat
horska.kraslice
Děkujismile
Reagovat
lvicek
Nz ;).
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Karolíny Plíškové s Vekič se přesouvá z kurtu č. 18 na 9. Začne za 20 minut
Reagovat
com
tak ted jeste aby Karolina vyhrala smilesmile
Reagovat
zfloyd
Arynka ta už to má za sebou
Reagovat
dadaft
dobře Iga
Reagovat
tommr
tak Bencicová sice nečekaně končí už v prvním kole ale i tak jí to stačilo na to, aby se v žebříčku zase dostala před Petru Kvitovou ... smile
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Hodně sympatický rozhovor v podání Aryny, na kurtu vypadá jak masovej vrah ale umí roztát smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
je to fajn holkasmile
Reagovat
zfloyd
gratulace , těžký souboj s vynikající trávařkou smilesmilesmile
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Katie famozní výkon. Dělá mi radost kočka. Šance tam furt je
Reagovat
Jon61
Ona se nakonec prosadí brutální síla Aryny, ale Katie je mi líto.
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
škoda, to si zasloužilo nášup, ale to co předvedla Aryna na BB to jsem na WTA dlouho neviděl
Reagovat
SydneyOpen
Bebe zase hoří, letos hodně neviditelná
Reagovat
com
Bencic a Sabalenka by se mohli pakovat smilesmile
Reagovat
zfloyd
nech budoucí vítězku Arynku na pokoji a soustřeď se raději na plechárnu
Reagovat
com
jenze ta hrat dneska beztak nebude, tak musim koukat na jiny smile Sabalenka je na GS marna, ta pude smile
Reagovat
zfloyd
je fakt že hráčka narozená na trávě ji teď trochu školí ale to ji jen posílí
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Amazonka je sympatická holka, jen by se měla naučit to netlačit skoro pořád přes sílu, ale občas místo toho použít hlavusmile
Reagovat
com
Dostane se dneska vubec Karolina dneska na kurt? Jako cas 21:15, trosku nerealny.. Leda by to bylo 6:0 6:0 smile
Reagovat
tommr
Karolína podle mě nemá šanci a bude hrát až zítra. Stihnout by to ale nejspíš měla Tereza Martincová ...
Reagovat
com
jen aby ji to zbytecny cekani a odkladani zapasu neuskodilo smile
Reagovat
tmora
Great match! smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
jj Angličanka je s tou trávou naprosto srostlá jako kdyby měli symbiózu
Reagovat
tommr
takový skóre našich holek po prvním kole jsem nečekal ani ve snu ... smile
A to ještě vypadla Petra Kvitová, která měla být teoreticky naší největší nadějí ...
Reagovat
paddy
s mým tipem spokojenost
předpovídal jsem 6 vč. Kristýny s tím, že Káča měla Kontu, se kterou by nevyhrála smile

do 3k postoupí 5 holek smile
Reagovat
tommr
jj je pravda, že oproti původnímu strašnýmu losu se to ve dvou případech poměrně výrazně vylepšilo, ale i tak naše holky zaslouží velký uznání ... smile
Co se týče šancí Katky proti Kontě tak nemyslím, že by to bylo až tak jednoznačný. Katka je ted opravdu v dobrý formě a Konta je známý třeštidlo ...
Reagovat
vergus
Na Wimbledonu 2017 to bylo po 1. kole 6:2 a pak přišel ten šílený exodus a zachraňovat to musel Berdych... smile
Reagovat
tommr
já bych to spíš přirovnal k poslednímu Wimbledonu kde jsme měli po prvním kole 6:3 a pak se 4 naše hráčky dostaly do druhýho týdne ...
Reagovat
horska.kraslice
A když přijmeme do party i osamoceného Jirku, tak je to ještě hezčí, ne?
Ovšem, je nutno přiznat, že dvě výměny za LL určitě napomohly. Ale zase na druhé straně, moc-li kdo čekal, že Maky porazí Anet nebo Tereza Alison?
Reagovat
EllNino
Hlavně z Markéty a Týny mám radost, že prolomily ty prohry ... a Katka jede, CoCo bude hodně těžký test ...
Reagovat
zfloyd
proboha Arynka prohrála set se soupeřkou , která je aktuálně mimo žebříček dvouher
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, to jsou ti, co na trávě vyrostlismile
Reagovat
zfloyd
bude to asi rodačka z Wimbledonu
Reagovat
Jon61
https://hotsportsfemale.com/wp-content/uploads/2020/08/katie-boulter-portrait-black-dress.jpg

Je to pohledná rodačka z Leicesteru. smile
Reagovat
EllNino
přítelkyně Alexe de Minaura :)
Reagovat
Fransoas
Naprosto hladce smetla Katka čínskou soupeřku.Gratulace.

Markéta Vondroušová naprosto nečekaně vyřadila Estonku.Pokládal bych to za překvapení tohoto kola.Vážně jsem to nečekal.Velká gratulace.
Reagovat
zfloyd
no celkem malá úmrtnost češek v prvním kole, můžeme jít zvesela druhé kolo , tam to budou už velké boje smilesmilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Úžasný! Markéta zas hraje dobře a porazila Anet! smile PS: Katku jsem si nechala na příště, výhra byla jasná. Blahopřání oběma!smile
Reagovat
aape
smile
Reagovat
tommr
taky jsem se dneska ke Katce vůbec nedostal, protože zápas Markéty byl příliš napínavej na to aby z něj šlo přepínat ... smile
Reagovat
Ela-fon-isi
smilea ten adrenalin a následná radost!smile
Reagovat
horska.kraslice
No Makule.....! Paráda. smile
Moc jsem jí to přála. Snad je to součást její cesty zpět vzhůru. Mimochodem, když se nehrbí, je to pěkná slečna, což?smile
Reagovat
Mony
nejlepši outfit ..bez hlavy, rukou a nohou na ni nemá ani Pera
Reagovat
Mony
Markéta paráda!smile smile
Nabuzená, příjemná, nekazící a k tomu Super servis..smiles tímhle může napodobit Báru
Reagovat
Mony
hlavně ten servis je pro mě udivující..Mertlsmile
Reagovat
George_Renel
smilesmilesmile
Nejen za výhru, ale za způsob, jakým od poloviny zápasu soupeřku ničila.
Je zpět stará (mladá) Markéta?
Reagovat
vergus
Kéž by, s trochou štěstí by tady letos mohla zkompletovat ty grandslamové osmifinále
Reagovat
SydneyOpen
Katka chytla druhý dech, no ale Coco bude těžká zkouška. Anetka škoda no smile
Reagovat
Jon61
Markéta příjemně překvapila, porazila silnou soupeřku, zejména v třetím setu byla trpělivější než soupeřka a utkání zakončila esem.
Reagovat
zfloyd
viděl jsem část druhého a třetí set , vůbec jsem ji nepoznával , byla pekelně soustředěná , gratuluji bylo to zasloužené smilesmilesmile
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
vysvětlí mi někdo, jak Eurosport vybírá zápasy do přenosu? že tam není Voundrouš s Anett to chápu, ale proč místo domácí Boutler - Saba sledujeme Aliassima s Monteirem to mi fakt hlava nebere smile
Reagovat
Dobry-den
Zápas byl zařazen, aby nedocházelo k rasové diskriminaci.
Reagovat
horska.kraslice
Myslím, že zvolili systém: zavděčit se všem nelze, tak ať je naštvaných co nejvíc!smile
Reagovat
tommr
na Eurosportu už ani nepředstírají že mají vyvážený vysílání. Prostě vysílají jen chlapy a kdo se chce koukat na ženský tak má smůlu (nebo si musí koupit ten jejich EP) ... smile
Reagovat
lvicek
Presne tak, pokud nehraje Serena, tak na zensky uplne serou. Hlavne, ze maj ty prava. Zmetci.
Reagovat
horska.kraslice
No, mně se zdá, že letos zařadili víc žen, ale (schválně?) většinou naprosto bezvýznamné zápasy. :-(
Reagovat
FulnekUltras
hlavně splnit "kvóty"
Reagovat
Dobry-den
A Markéta dneska taky k nepoznání. Pro mě velké překvapení, té jsem věřil z našich holek nejmíň. smile
Reagovat
Dobry-den
Katka bezradnou soupeřku rozcupovala bez jakéhokoliv smilování. Vůbec žádné komplikace, 24 winnerů, dneska není co vytknout. smile
Reagovat
com
Pristi kolo da tu otravnou Coco smile A pak by mohla sejmout i Bartyovku smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
kterou Coco?smile
Reagovat
vergus
Tu světlejší ČoKo smile
Reagovat
Jon61
Obryně Coco. smile
Reagovat
tommr
tu původní. Nevím proč se Gauffová neustále snaží aby se jí říkalo Coco když se jmenuje Cori a jednu Coco už mezi Američankama máme? smile
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
zfloyd
pěkně smázla číňanku výborný výkon smilesmilesmile
Reagovat
lvicek
Katka hodne huste, gratuluju! Skvela vyhra. Ale ty jeji pruhovany/pruhledny leginy mi teda nepripadaji moc povedeny. Nastesti to s tenisem vubec nema nic spolecnyho :D.
Reagovat
zfloyd
mě se líbí
Reagovat
smazaný uživatel
"říkala jsem si, že jestli teď nevyhraju, tak už na to se.. :), a že spálím rakety," upřímná @KrisPliskova po své premiérové výhře v sezóně. Ve Wimbledonu ji na zkouškou pomáhá německý kouč Costa.

Jaroslav Plašil
Reagovat
Pe3k
a co je ještě nového?
Reagovat
smazaný uživatel
Bydžov, Paka, Ves?
Reagovat
lars
Mesto :)
Reagovat
zfloyd
pálit plasty no fuj
Reagovat
lars
Mas postreh :)
viz. komentar z 14:36
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, sorry. Nečetla jsem to.
Reagovat
Ela-fon-isi
Markéta vyhrála set! smile A hraje soustředěně, neklackuje. ( První jsem neviděla )
Reagovat
Mony
vysoký level.To by si zasloužilo Centr, ne louku!
Gratulka Maky, že to zatím ustála, doporučuji sledovat 3.set
Reagovat
zfloyd
Káča má set , pěkný tenis doporučuju sledovat druhý set smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
toani nestálo za řečsmile
Reagovat
zfloyd
zatím pěkný sebevědomý výkon , je cítit že si věří , to je dobře smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
a sluší jí to
Reagovat
Mony
Maky víc
Reagovat
Pe3k
Mě se líbí její kalhoty.
Reagovat
Jon61
Legíny vypadají jako z erotického shopu. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, i podvazky bylysmile
Reagovat
lvicek
Eurosport ma v planu vysilat nekoho z nasich nebo radsi ani ne? Dejte kdyztak echo, nebavi me to porad kontrolovat, jestli se uracili... Diky :).
Reagovat
Mantra
130.- na měsíc.... myslím že jako online vstupenka na šechny záapsy Wimledonu + Tour defrance ad... je to docela slušná cena smile
Reagovat
lvicek
Jezis, nenabizejte mi to tady vsichni dokola, dekuji! Nejste snad jejich obchodni zastupci, ne? ;) (nemyslim to nijak zle, jen uz tu o tom bylo receno asi vse z moji strany). A cucet na nejaky maniaky na kole, jak 6 hodin slapou do pedalu, pripadne maj letecke intermezzo, to uz teda vubec nemusim :D
Reagovat
Jon61
Máte pravdu, silniční cyklistika je opravdu nudný sport, Zlatý tenis a hokej.
Reagovat
JanITCZ
Pokud se cyklistika praktikuje tak predevsim prospiva zdravi a potom neni ani nudna!Ovsem z pozice "gauce" (a nezkusenosti s ni) to tak muze vypadat.
Reagovat
lvicek
No praktikovani je ale neco jineho, nez koukani se na nekoho jineho, jak to praktikuje ;).
Reagovat
JanITCZ
Jiste!Sledovat jakykoliv sport je-mela by byt stimulace sport praktikovat a tak "pochopit" vykon ktery sleduji v TV=velice caste "kritiky" by bylo jako safranu!
Reagovat
lvicek
Ale tak ja chapu, ze je to fyzicky narocne a ocenuju jejich vykon atd., ale proste mi nepripada moc zajimave je u toho sledovat. A treba se mi ani moc nelibi, ze je to tymovy sport. Proste nic pro me na koukani, maximalne kdyz jedou nekde, kde je to fakt hezke, ale i tak se to po chvili omrzi ;).
Reagovat
SydneyOpen
mně baví. Né všechny závody, ale třeba jarní klasiky: Kolem Flander, Liége - Bastogne - Liége nebo Paříž - Roubaix to je brutální cyklistika a pak i horské etapy na Giru a Tour de France. Pro mně je zase nudný sport fotbal smile
Reagovat
SydneyOpen
https://www.ceskatelevize.cz/porady/12692841339-pariz-roubaix-2019/219471291097004/

https://www.ceskatelevize.cz/porady/13653672600-tour-de-france-2020/220471291092016/

https://www.ceskatelevize.cz/porady/13653672600-tour-de-france-2020/220471291092015/
Reagovat
SydneyOpen
https://www.ceskatelevize.cz/porady/13653672600-tour-de-france-2020/220471291092017/
Reagovat
Mantra
ještě dávaj šachy...

no hele, já to taky echtěl, ale 130 j krabička cigaret (nekouřím), v košíku v kaufáči to ani nepoznáš, a na šlapaní koukat nemusíš, onoto neznamená mít to zapnté 30dní 24h/denně smile
jo a je mi to jedno, bylato rada, jak se na to podívatsmile
Reagovat
Ela-fon-isi
A snooker. Ten na mě má meditační efekt.smile
Reagovat
zfloyd
snooker je pecka smile
Reagovat
lvicek
To ja treba rada koukam na golf :).
Reagovat
Mantra
ale chápu, de to takové české: "hele táto, jednou jsi to zaplatil, tak koukej koukat, dokd to jde." smile
Reagovat
lvicek
Duvody jsou jine...
Reagovat
Fransoas
Eurosport je tragický v tom,že režie je ve Francii. Proto upřednostňují slavnou tour.
Reagovat
zfloyd
Katka už se taky rozcvičuje , na tu jsem zvědav jestli si sem přenesla svoji formu smilesmile
Reagovat
Jon61
Katka už má brejk, bude lepší sledovat její zápas než utkání Markéty.
Reagovat
com
Tak Siniakova na Jafana umi smile smile Vondrousova je marna uz delsi dobu smile
Reagovat
lvicek
Je, ted koukam, ze Bara Strycova se propadla o 99 mist, kdyz odepsala 780 za Wimbledon ;). Tak mame zase o hracku min v top100 (a buhvi co ta Kristyna)...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jak bůh, ale podle těchto stránek Kristýna bojuje o stovku :-)
https://live-tennis.eu/en/wta-live-ranking
Reagovat
lvicek
Jj, bojuje, ale myslim, ze ji porad jeste muzou preskocit zezadu, ne? Tak jsem to myslela - pokud v pristim kole vypadne, tak nema nic jiste.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to můžou.
Reagovat
misa
Markéta zatím bez šance.
Reagovat
com
No kdyby to Kristyna projela i s LL tak by to vazne mohla zabalit.. Ale momentalne uzavira stovku smile Tak by to chtelo jeste aspon jednu vyhru smile
Reagovat
lvicek
Marketa se snazi, ale tohle bude mit hodne tezke.
Reagovat
Mantra
ta je jasná.... bohužel smile
Reagovat
Mony
ani si neprdne..travička to trochu zrychlila. Ještě ale nezatracuju
Reagovat
Mony
Zapracovala pod Mertlem na servisu. Snad to pomůže, i když Annet vypadá hodně nabušeně
Reagovat
Jon61
Je to kočkovitá šelma. smile
Reagovat
Mony
ale vypadá to, že na úkor kratasů
Reagovat
tommr
jako další z našich se za chvíli představí Markéta ...
V zápase proti Kontaveitový bude sice jasnou outsiderkou, ale věřím, že by soupeřku mohla aspon pořádně potrápit. Nebo by si dokonce mohla vzpomenout na jejich jedinej vzájemnej zápas ve finále v Bielu po kterým nečekaně slavila svůj první a zatím i jedinej titul ...
Reagovat
Mony
jde na kurt..
její předskokanka Pera končí. Další kráska po Kalinské z kola ven. Ale ještě par se jich drží, Giorgi,Collins, Badosa..
Reagovat
cabuna
Jaroslav Plasil
@JaroslavPlasil
?
1 m
"říkala jsem si, že jestli teď nevyhraju, tak už na to se.. :), a že spálím rakety," upřímná
@KrisPliskova
po své premiérové výhře v sezóně. Ve Wimbledonu ji na zkouškou pomáhá německý kouč Costa.
Reagovat
Nenela
To je dobry smile Odkud to mas?
Reagovat
cabuna
Z Twitru Plašil dělá s holkama vždy rozhovory pro radiožurnál,je tam i přítomen na místě .
Reagovat
misa
Anisimova je po smrti otce skoro všude už jenom do počtu. Velký zlom v její kariéře, asi se není co divit. Záleží dál na její motivaci, jestli se s tím vším bude chtít poprat.
Reagovat
SydneyOpen
snad popere, Mikaela Shiffrin to také zvládla, tak snad i Amanda smile
Reagovat
horska.kraslice
Do hlavní soutěže postoupila i jako LL Cvětanka, to mám radost. Snad se dostane i dál. V prvním kole ji ovšem čeká Putinceva, to nebude jednoduché. Budu držet palcesmile
Reagovat
SydneyOpen
Julinka Putintseva už vyhrála smilesmile
Reagovat
EllNino
už je dávno konec smile
Reagovat
horska.kraslice
Ó, moje faux passmile. smile
A z prohry samozřejmě radost nemám.
Reagovat
FulnekUltras
ani já
Reagovat
Dobry-den
Spi dál. smile
Reagovat
tommr
na její omluvu: zápas Pironkový se neobjevil na Livescore automaticky ale bylo potřeba stránku znovu aktualizovat. Totéž platí i pro zápas Kristýny se Sharmou ...
Reagovat
tommr
zatím se našim smile ve Wimbledonu překvapivě daří. Ze sedmi zatím odehraných zápasů prvního kola jich naše holky vyhrály 5 což je víc než jsem čekal ... smile
Doufám, že postoupí ještě aspon jedna ze zbývající dvojice Katka a Markéta ...
Reagovat
zfloyd
tipuju spíš Katku ta je teď ve formě , těším se na ni
Reagovat
tommr
jj Katka by měla vyhrát, ale člověk u ní nikdy neví ...
Naopak od Markéty asi nikdo nic nečeká tak by mohla překvapit ...
Reagovat
Dobry-den
Dobré to bylo. Ale los nepřál, ve druhém kole budu mít o Mušku strah. smile
Reagovat
tommr
jj Giorgi v momentální formě budí strach ...
Reagovat
zfloyd
bude to boj ,ale vítězství je možné smile
Reagovat
EllNino
30. června 2021 - první výhra v MD v letošním roce ... nepamatuju, že by naše tenistka musela čekat na výhru tak dlouho někdy :)

Naštěstí to přišlo, navíc po dvou skvělých obratech z 2:4 na 6:4, ve třetím setu dokonce 2:4 0:30 :)

Snad to trochu Týnu povzbudí, ale Nasťa bude určitě těžší oříšek :)
Reagovat
lars
Asi 1.5 mesice nehrala z duvodu zraneni
Reagovat
misa
Gratulace k postupu, sice jsem nic neviděl, ale byl to zřejmě pohodový zápas. Druhé kolo bude určitě mnohem těžší...
Reagovat
smazaný uživatel
a Allise Cornet také nad B. Anreescu 62, 61. Poslední míček byl super.
Reagovat
EllNino
Andreescu a osaka - hráčky jednoho povrchu, pro světovou špičku bohužel špatná zpráva ...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
misa
Bianca odepisuje v létě obrovské body, navíc se na podzim asi bude hrát i Indian Wells, to je dalších 1000 bodů. Pro ni dost těžká situace.
Reagovat
lars
zatim neodepisuje, ale muze odecist velke mnozstvi bodu ve wta zebriku letos :)
Reagovat
tommr
za Wimbledon si Andreescu dokonce připíše 10 plusových bodů, protože v roce 2019 ho vynechala ...
Reagovat
vergus
No zatím v letošním Race uhrála 966 bodů, ale v rankingu jich má 5331, což znamená, že na hardech v Americe a Asii musí obhájit něco přes 4300 bodů... To snad žádná hráčka mimo Serenu takovou porci obhajoby nezvládla
Reagovat
vladka
Radost z Mušky - z výsledku i ze hrysmile. A radost i z Cornet nad B.A.
Reagovat
Fransoas
Gratulace k úvodnímu postupu. Další soupeřka Giorgiová bude pravděpodobně těžším oříškem.Karolíno pojď.
Reagovat
zfloyd
krásná Camila je ranařka , ale porazit ji musí aby byla ve finále smilesmilesmile
Reagovat
majkl005
ve finále? :D s jejím zdravím by ve finále byla rozložená jak lego...by tam nejprve donesli ruky, pak tělo a závěrem nohy :D ale bohužel ne vcelku
Reagovat
zfloyd
zatím vypadá zdravě
Reagovat
majkl005
zatím...ale víme, že u Karolíny se může cokoliv stát z minuty na minutu...rozhodně mě to netěší, je to moje oblíbená hráčka a hrozně rád bych ji viděl s titulem...ale asi jsem, co se týče jejího zdraví, pesimista...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist