Gengel popáté vyhrál turnaj ITF M15. Opět se raduje v egyptském Šarm aš-šajchu

7. 11. 2021, 11:42
Aktuality 0
ITF ŠARM AŠ-ŠAJCH - Marek Gengel získal 5. titul a opět na turnaji ITF M15 v egyptském Šarm aš-šajchu. Po dvou triumfech v roce 2019 slaví už potřetí v letošní sezoně, tento týden uspěl z pozice nasazené jedničky. Ve finále 26letý Čech figurující v páté světové stovce porazil 6-7 6-2 6-3 Itala Daniella Capecchiho.
Profily hráčů
Marek Gengel

Marek Gengel získal první dva tituly v říjnu 2019 v egyptském Šarm aš-Šajchu. Letos ve stejném tenisovém komplexu přidal hned další tři trofeje. Poprvé slavil v únoru, podruhé v říjnu a naposledy dnes. 

Zatímco v úvodu sezony uspěl jako kvalifikant, nyní na podzim potvrdil roli nasazené jedničky. Tento týden zvládl poslední tři zápasy ve třech setech, dnes porazil 6-7 6-2 6-4 třetího nasazeného Itala Daniella Capecchiho a vyhrál tak i třetí letošní finále.

26letý Čech tak za uplynulý měsíc odehrál v Egyptu 13 zápasů ve dvouhře a 12 z nich vyhrál. Své letošní působení na severovýchodě Afriky uzavře příští týden, kdy bude znovu patřit k papírovým favoritům. Za dva týdny by měl startovat na domácím halovém podniku ITF M15 v Opavě.

• ITF M15 ŠARM AŠ-ŠAJCH •
Egypt, tv. povrch, 15.000 dolarů
nedělní výsledky (07. 11. 2021)
• Dvouhra - finále •
Gengel (ČR) - Capecchi (3-It.) 6-7 6-2 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist