Humbert si v Marseille vyšlápl na Čoriče a je poprvé ve čtvrtfinále

21. 2. 2019, 17:28
Aktuality 1
ATP MARSEILLE - Ugo Humbert na domácí halové akci v Marseille porazil světovou třináctku Chorvata Bornu Čoriče, připsal si první skalp hráče Top 50 a poprvé postoupil do čtvrtfinále turnaje ATP. V něm se dvacetiletý Francouz utká se zkušeným Němcem Matthiasem Bachingerem.
Ugo Humbert

Ugo Humbert v druhé polovině loňské sezony získal první tři challengerové tituly a v průniku mezi širší světovou špičku pokračuje i letos. Minulý týden ovládl domácí challenger v Cherbourgu a tento týden se mu daří i na další domácí akci v Marseille, kde se dostal poprvé do čtvrtfinále turnaje ATP.

Včera dvacetiletý Francouz vyřadil bývalou světovou desítku Lotyše Ernestse Gulbise a dnes si vyšlápl i na světovou třináctku Bornu Čoriče. Druhého nasazeného Chorvata porazil dvakrát 6-3 a připsal si svůj nejcennšjčí skalp. Až dosud neporazil ani hráče Top 50.

O postup do semifinále si Humbert zahraje s o jedenáct let starším Matthiasem Bachingerem. Jednatřicetiletý Němec, který si teprve loni na podzim zahrál první finále na okruhu ATP, dnes zaskočil Španěla Fernanda Verdaska a do čtvrtfinále postoupil pošesté v kariéře. Ještě dál se dostal třikrát.

• ATP 250 MARSEILLE •
Francie, tv. povrch, 744.010 dolarů
čtvrteční výsledky (21. 02. 2019)
• Dvouhra - 2. kolo •
Humbert (Fr.) - Čorič (2-Chorv.) 6-3 6-3
Goffin (3-Belg.) - Paire (Fr.) 6-2 6-3
Rubljov (Rus.) - Berrettini (It.) 6-3 7-6(2)
Bachinger (Něm.) - Verdasco 6-4 6-3
Stachovskij (Ukr.) - Barrere (Fr.) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Marduch
nebojácný chlapec..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist