Karolína Plíšková podlehla Kozlovové a semifinále v Madridu neobhájí. Ve druhém kole vypadla i její sestra

7. 5. 2019, 16:15
Aktuality 156
WTA MADRID - Karolína Plíšková v Madridu druhou výhru proti ukrajinské soupeřce nevybojovala. Po přežití mečbolů v prvním kole dnes podlehla ve třech setech Kateryně Kozlovové a neobhájí tak loňské semifinále. Výsledek z roku 2018 nevyrovnala ani její sestra Kristýna, která v boji o osmifinále prohrála s Chorvatkou Donnou Vekičovou.
Karolína Plíšková (© AFP)

Plíšková, jež se minulý týden kvůli zdravotním problémům odhlásila z turnaje v Praze, musela ve španělské metropoli tvrdě bojovat už v prvním kole. S Ukrajinkou Dajanou Jastremskou odvrátila čtyři mečboly a zvítězila ve třech setech, proti její krajance Kozlovové už úspěšná nebyla.

Svěřenkyně Conchity Martínezové dominovala pouze v druhé sadě, kterou vyhrála za necelou půlhodinu. V rozhodujícím třetím setu se Kozlovová vrátila na úroveň hry z prvního setu a i zásluhou chyb Plíškové si připsala jedno z největších vítězství kariéry. Rozhodující brejk získala Ukrajinka v devátém gamu a poté zápas dopodávala čistou hrou. České favoritce nebylo nic platných ani 14 es.

Kristýna Plíšková měla v zádech dvě výhry z kvalifikace a třísetový duel s Martou Kosťjukovou, loňskou cestu až do osmifinále ale nakonec nezopakovala. V boji o postup mezi šestnáctku nejlepších česká tenistka podlehla dvakrát 4-6 Chorvatce Donně Vekičové.

Vekičová si o čtvrtfinále zahraje s krajankou Petrou Martičovou, která ze druhého kola postoupila bez boje. Dnes proti ní nenastoupila světová čtyřka Angelique Kerberová z Německa, jež odstoupila kvůli zranění kotníku.

Jako jediná z českých tenistek se tak letos do osmifinále dostala obhájkyně titulu Petra kvitová, která už včera zdolala Fracouzku Mladenovicovou. Dnes měla den odpočinku a jen se dozvěděla jméno své příští soupeřky. Ve středu se utká s Francouzkou Caroline Garciaovou (h2h 4-3), která si dnes poradila 6-4 3-6 6-1 s Rumunkou Soranou Cirsteaovou.

Přes dvě a půl hodiny strávila na kurtu světová jednička Naomi Ósakaová s 73. hráčkou žebříčku Sarou Sorribesovou. Japonka nakonec domácí tenistku zdolala 7-6 3-6 6-0 a poprvé postoupila v Madridu do osmifinále.

• WTA PREMIER MANDATORY MADRID •
Španělsko, antuka, 7.021.128 eur
úterní výsledky (07. 05. 2019)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kozlovová (Ukr.) - Kar. Plíšková (5-ČR) 7-5 2-6 6-4
Vekičová (Chorv.) - Kr. Plíšková (ČR) 6-4 6-4
Ósakaová (1-Jap.) - Sorribesová (Šp.) 7-6(5) 3-6 6-0
Halepová (3-Rum.) - Kontaová (Brit.) 7-5 6-1
Martičová (Chorv.) - Kerberová (4-Něm.) bez boje
Sasnovičová (Běl.) - Schmiedlová (SR) 6-2 6-2
Garciaová (Fr.) - Cirsteaová (Rum.) 6-4 3-6 6-1
Saisai Zheng (Čína) - Cornetová (Fr.) 6-2 3-6 6-4
• Čtyřhra - 2. kolo •
Su-Wei Hsieh/Strýcová (5-Tchaj-wan/ČR) - Bradyová/Mooreová (USA/Austr.) 6-3 7-6(2)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

156
Přidat komentář
Fandina
Caroline Garcia dneska hrála moc dobře. Sice druhý set s Cirsteou prohrála, ale jinak to bylo od ní dost sebevědomé. Zjevně její rychlé hře Madrid vyhovuje. Je to moje holčina, ale Petruška víc. Doufám, že vyhraje, i když vím, že mají dost vyrovnané skore. Ale moc držím palce Peti. Snad nebude den blbec a bude se jí hrát lépe než s Kiki. Pojď!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
je mi líto. Od konce března hrála tři zápasy a dvě prohry na dvou turnajích. A navíc se na ní vrhli zpochybňovatelé všeho, aby si do ní kopli. Fakt mi to připadá trapné, že se někdo tak angažuje, aby zpocchybnil to, co druhý říká. Je to ubohé. Fakt je mi jí líto.
Doufám, že se brzy dá dohromady a zase se jí bude dařit. Moc držím palce. Kájino pojď!!!
Reagovat
Blondie
hlavně si myslím, že bychom si my, příznivci Kvitové, měli velmi dobře pamatovat, jak nám bylo, když pitomci zpochybňovali důvod jejího zranění. Už z toho důvodu Karolínina slova o nemoci zpochybňovat nemohu :D
Reagovat
Andrew89
srovnáváš absolutně nesrovnatelné.
Reagovat
Blondie
ale princip je podobný - věřím, že Karolína nemocná prostě je. Akorát to, jak se s tím snaží vypořádat (plány na turnaje i komunikace) jsou velmi nešťastné.
Reagovat
Andrew89
normálně s tebou často souhlasím...v tomhle to nejde i kdybych chtěl. To jsou diametrálně odlisné věci, který nemají ani stejný princip
Reagovat
rybicka
Ano, nechutná deb.lita těch zpochybňovatelů, byla očividnější a jasnější. Nicméně nějak jsem si nevšimla, že by Karolína byla ufňukaná, vymlouvající se při nezdarech, či svého emocionálního výbuchu, na jiné. Své chyby a prohry nese, jak ji tu někdo nazývá - ve své žirafí výšce bez výmluv!

Za sebe, já ji o ta negativa zde, právě i proto, přeji stále víc a víc. A jen tak k úvaze. Kdyby Petra ukončila kariéru, také byste do Karolíny takto šili?
Reagovat
petrulinka
Tak pokud vím, zpochybnila si to Plíšková sama. Kdyby byla tak nemocná, jak říká, nebyla by naprosto schopná hrát vůbec nic. Přesně v té situaci byla kdysi Lucka Šafářová a nebyla schopná vůbec v té době hrát. Není možné, aby s nějakým neznámým virem hrála, a aby jí to vůbec lékaři umožnili. Pokud hrála, dala tím na vědomí, že vlastně žádnou neznámou chorobu nemá a může hrát. To prostě není kopání do Plíškové, je to jen konstatování skutečnosti. Zavinila si to sama. Jak se říká, mlčeti zlato
Reagovat
Andrew89
přesně co jsem tu dneska celou dobu psal. Jde o to, co vypouští její tým do medií. Pokud vím, tak to prohlášení přišlo jako reakce na článek na Idnesu. To vyjádření prostě nebylo dobře napsaný a to je to co mi vadí. Tým má neschopnej v tomhle směru - tohle manažer nezvládá.
A vůbec se nedivim reakcím lidí....vyprdla se na OH kvůli ZICE ( lhala), pak velmi třaskavý rozhovor, kde vesele prohlašovala, že FED cup musí celý týden protrpět a musí mít někoho sebou aby to vůbec dala...tenhle obraz si udělala sama. Nikdo se tu nemůže pak divit, že mají lidi názory jaký mají. I přes tohle jí fandím v zápasech, kdy nejde vyložene proti někoho komu fandím. Nejsem com, který by nejraději viděl Petru ve stavu v jakém byla, což mi přijde nechutný. a ne, Karolíně žádnou nemoc nepřeju, jen komentuju její vyjádření.

Ani ty ani já nezpochybňujeme, že nějaká nemoc neproběhla, ale tu rošádu co kolem toho vznikla. Přesně tak, okamžitě jsem si vybavil Lucku...a co udělala? no nehrála nikde a nikam nejela, trvalo to nějakou dobu než se přišlo na to co jí je.
Reagovat
Andrew89
tím chci říct, že to asi nic vážného, jak nám bylo podsouváno nebylo.
Reagovat
misa
Díky bohu, že nejela na OH :)
Reagovat
lars
O tvym fandeni Karol pochybuji
Reagovat
Fandina
Pokud někdo řekne, že nehraje, protože je nemocný, tak to beru na vědomí a nebudu to zpochybňovat a dělat z druhého lháře.
Reagovat
lars
Neblabol a neklam.
Nikdo z tymu Karol mediim nesdelil, ze ma Karol neznamy virus
Lucka S. byla v jine situaci, nebo si snad cetla lekarskou zpravu Lucky S. z ty doby, ze to tak presne vis ??
Karol mela krevni testy z 29.4. spatne , takze nemohla hrat zapas.
Dalsi krevni testy asi 2-3.5. ukazaly zlepseni (zrejme vlivem probihajici lecby), takze mohla asi omezene trenovat
zapas hrala 5.5.
Reagovat
tommr
dneska to byla celkem zbytečná prohra. Vekicová nebyla o moc lepší, ale dokázala se prosadit v důležitých momentech. Statistika brejkbolů je výmluvná: Kristýna proměnila jen 2/9 zatímco Vekicová 4/5 ...

Kristýna se po Madridu rozloučí s první stovkou a při jejím vlažným přístupu k tenisu se tam bude asi jen těžko vracet ...
Reagovat
Vaslab
Se vším souhlasím, až na (ne)návrat do stovky. V race žebříčku je totiž momentálně 61. a v dohledné době obhajuje jen 60 bodů za ČF v Norimberku, potom jen drobné bodíky. Takže i když bude mít po zbytek sezóny "průměrné" výsledky jako doposud, na stovku to stačit bude.
Reagovat
com
dnesek skoda slov.. Ale tak doufam, ze Kvitova zitra nebude trhat partu :D
Reagovat
Blondie
už ji trhla, com(iku). Je o kolo dál ;)
Reagovat
George_Renel
Víš, kdybys ctil "přej a bude ti přáno", nebyl bys za takového exota.
Reagovat
Alien
Prosím vás, zdá se mi to, anebo ten com nefandí Petře? Co mu jako je?
Reagovat
pingwin
To musí každý fandit Petře?
Reagovat
rybicka
Nemusí nikdo fandit nikomu, ale přát špatné..?
Reagovat
Blondie
Že Petře nevadí, je v pohodě. Ale skoro se zdá, že ji fanaticky nesnáší. Asi nějaký mindrák? :D
Reagovat
Blondie
*nefandí
Reagovat
rybicka
Ubohost trapáka!
Reagovat
EllNino
klepe na dveře první stovky a uprostřed antukový sezóny jede na hardovou pětadvacítku !!? .... absolutně nechápu, co tam jako hledá :D ....
Reagovat
Vaslab
Jediné rozumné vysvětlení je, že po těch dvou turnajích ve Španělsku, kam je přihlášená, se uzavírá žebříček pro Wimbledon. Když se dostane na cca 105-107 místo, mohla by se tam dostat přímo bez kvaldy. Samozřejmě by to ale chtělo vyhrát tuhle pětadvacítku a na té následující 60k alespoň semifinále, což se vzhledem k jejímu žebříčkovému postavení jeví jako celkem snadné, ale moc tomu nevěřím. Rád bych se spletl :)
Reagovat
sojka1
a Tynda se mi dneska tak libila.. tunta je to... :-(((
Reagovat
FulnekUltras
Proti Týně v zásadě nic nemám, ale vypadá to na nějaké zasunuté trauma z dětství, spuštěné po letech zásunem do větráku.
Reagovat
Fandina
Jako obvykle trapný komentář.
Reagovat
EllNino
Hlava, hlava, hlava !!
Reagovat
sojka1
by to mela jeste zkusit hlava - nehlava.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ela-fon-isi
dobrý to bylo i přes prohru. Na rozdíl od sestry je mi sympatická, možná kvůli tomu, že jsou na její tváři vidět emoce.
Reagovat
rybicka
... a možná proto je o tolik míst níže?
Reagovat
dadaft
teď chodí Týna často na síť a hraje tam božsky.......... neměla by se toho bát
Reagovat
EllNino
Dneska hraje Týna velice atraktivní tenis ... jako ona tenis opravdu hrát umí, jak říká Andrejka, ale prostě ta hlava
Reagovat
dadaft
jj, teď se už pár minut dívám a líbí se mi to ............. ale ty big pointy!?!?
Reagovat
dadaft
ach bože, jenom ji člověk pochválí a už se zase vytřepe ......
Reagovat
lars
Tyna tam nema trenera, aby ji pomohl
Reagovat
Dobry-den
Té už nepomůže ani svěcená voda.
Reagovat
lars
Tvymu konci dnes nepomuze asi svecena voda :)
Reagovat
Dobry-den
Dobrou-noc
Reagovat
turista
Škoda Kristýny, soupeřka byla k poražení.
Reagovat
dadaft
já nevím,
nemyslím, že by si tu nemoc cucali z prstu,
na druhou stranu Karolina dobře podávala a taky na svoje poměry dost běhala bez nějakých známek nemoci (OK, snad start na míč směrem dopředu nebyl bůh ví jaký, ale kdy u ní je?) ,,,,,,,,,,,, úplný konec zápasu jsem neviděl, možná jí to vyšťavilo víc, než je normální.............. tyhlety viry jsou mršky.
ale kdybych nevěděl, asi bych si řekl, že je kapku z formy...
no, uvidíme, co bude dál, snad to nebude nic dlouhodobějšího.

Týna
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, je zkrátka Týna.
Reagovat
Dobry-den
Je mi té holky fakt strašně líto. Tenis hrát umí, ale omezená mentální kapacita jí prostě nedovolí naplnit svůj potenciál... A lepší to už nebude. Nikdy. :-(
Reagovat
tommr
rozdíl mezi hráčkama je jen v tom, že Kristýna zahazuje jednu šanci za druhou zatímco Vekicová oba svoje brejkboly využila ... :(
Reagovat
turista
Kristýna holt nebyla schopná proměnit své šance. A bylo jich dost. Navíc Vekic taky není žádný mentální titán, spíš křehká květinka. Škoda na druhou.
Reagovat
tommr
ve srovnání s Kristýnou Vekicová mentální titán je ...
Reagovat
sojka1
uf, konecne promeneno.. Divam se az od ted a zasnu, jak se Tynda opira i do FH, uza.. :-)
Reagovat
EllNino
k čemu, opět ztráta ze 40:15 :/ dávno měla mít set v kapse a místo toho 4:5*
Reagovat
sojka1
na zabiti.. ale dneska se hecne! ;-)
Reagovat
EllNino
ne, bohužel
Reagovat
EllNino
Super, nevyužije brejkbol připo*ranou hrou a pak pustí ze 40:0, naprosto typické pro ni ....
Reagovat
com
delas jak kdybys ji fandil :D
Reagovat
EllNino
proč bych neměl :)
Reagovat
EllNino
Místo 5:1 je to 2:4 ...
Reagovat
Dobry-den
Detajl :-)
Reagovat
Blondie
Být Karolínou, tak se vykašlu na Řím. Madrid asi chápu, obhajovala hodně bodů. Ale v Římě neobhajuje, pokud si dobře vzpomínám, nic, popř. jen druhé kolo (slavná story se Sakkari). Tak doléčení.
Reagovat
lars
`V Rimu neobhajuje body , ale muze snizit ztratu za neobhajeny Madrid
Reagovat
Blondie
jasně, ale pro ni je lepší se uzdravit a pak urvat své klasické QF nebo SF v Paříži... :D
Reagovat
FulnekUltras
Plechovi se nedá fandit ani při nejlepší vůli. A karmu neošulí ani "mainstreamově" zmasírovaný Staromák. V těchto májových dnech doslova balzám na duši.

https://www.youtube.com/watch?v=VqDquXWX4Hg
Reagovat
Fandina
Nevím, kdo je Plech, ale pokud myslíš Káju, tak té se fandit dá. Je to hodná holka. Jen blb to nevidí.
Reagovat
Blondie
Jak tak koukám na CG vs SC, tak Petra končí v osmifinále :(
Reagovat
Torn
CG se umí kousnout a vyřadit i lepší hráčky, ale obvykle to má tak 2krát 14 dní v roce, tak snad si to nevybere teď. :D
Reagovat
tommr
pokud bude hrát jako proti Mladenovicový tak je to jistota. Snad se ale Petra o něco zlepší, protože hůř už ani hrát nemůže ...
Reagovat
LukasH
Ty jsi hroznej skeptik. :-)
Reagovat
Blondie
Jsem! Připravuji se vždycky na nejhorší a pak jsem moc ráda překvapena. Zítra budu samozřejmě držet pěsti ;D
Reagovat
LukasH
:-) Uvidíme. Každopádně s Mladenovič to byl unavenej, otravnej tenis. Vysoký míče dozadu plus returny toho typu. Se střílečkou se Petra (snad) dostane víc do rytmu.:-)
Reagovat
Andrew89
ze se tu bude zpochybnovat kvalita od Kozlove. Dneska hrala paradne krom druheho setu. Vsichni najednou vidi,ja je vlastne Karolina nemocna. Tak urcite. Jedno slovo...karma. Muck Come
Reagovat
Torn
Seš stejnej trapák a ubožák jako Fulnek. Kozlova určitě vyhrála zaslouženě, ať je Kája nemocná nebo ne, třeba by jí porazila i kdyby byla 100%, nicméně realita je taková, že Karolína je prostě mimo, divim se, že vůbec uhrála prní kolo.
Reagovat
cabuna
+ 1000
Reagovat
Blondie
Souhlas...
Reagovat
Blondie
Kozlovová hrála skvěle a její hra mě hodně bavila. Ale na Karolině bylo opravdu vidět, že má zdravotní trable. Byla taková celkově utlumená.
Reagovat
rybicka
A hlavně je to vidět na jejím týmu. Očividně ji nikam netlačili, očividně trpně čekali na nezdar. Hrdla je emocionální a Káju hodně postrkuje (vedlejší proč), ale nyní ty dva zápasy jsou i s Conchitou pasivní, jako lidé v čekárně městského autobusu...
Reagovat
Blondie
přesně tak, taky jsem si toho všimla. Ale když hraje Madrid, tak tam nějaký posun bude a na Řím či Paříž už bude ok :)
Reagovat
rybicka
Tak snad, je to k vzteku. A to ani nemluvím o nepřejících z Česka...
Reagovat
Blondie
Ale tož... já taky často fandím proti ní. Ale nemám ráda, když se kope do někoho, kdo ty potíže zjevně má. Ať se uzdraví, je jí dobře a může dělat, co má ráda.
Reagovat
rybicka
Vím a jako každému, taky je mi někdo bližší a někdo méně. Ale štvou mě ti, co plivají jen z "plezíru" a radují se z neúspěchu jiných - jen aby se sami cítili lépe. V teple u počítače, nebo v hospodě u piva - sami nic neprodukující.
Reagovat
Blondie
jj...
Reagovat
smazaný uživatel
Kozlovova má teď lepší období, ale že by to v 25 letech byla až tak kvalitní hráčka. Má štěstí na los - trápící se Katka, nemocná Karolína...
Nevím, třeba se pletu.
Pamatuj, že kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp.
Na zdravici pro com(ik)a je zatím čas...
Reagovat
Blondie
on com umí docela kvalitně provokovat :D naštěstí mu ten trolling nevychází tak brutálně, že si člověk vystačí se soucitným (a spokojeným) úsměvem. A to mu přitom samotné Karolíny může být i docela líto, protože nemocná zjevně je.
Reagovat
lars
A videl si ten zapas Kozlov - Karol?
Reagovat
Alien
Tak teď už snad nebudete zpochybňovat, že Kajda hraje s virusem, co! Ahá?
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný článek - https://www.playersvoice.com.au/the-special-one-our-sister-ash/#zmFrFlH84uI1AV3U.97
Reagovat
jirkaS
doufám že kozlová schytá vejřez od bebe :-)
Reagovat
tommr
jj Bencicová si to tam dneska s tatíkem dobře ohlídla a KK vypráší kožich ...
Reagovat
tommr
druhej zázračnej obrat bohužel nevyšel. Na Karolíně bylo dneska vidět, že je po nemoci zesláblá a v zápase jí drželo jen dobrý podání ...
V Římě to už snad bude zase o něco lepší a na French Open by už mohla bejt dobře připravená ...
Reagovat
cabuna
Dnes jsem si právě říkala ,že by pro ní bylo i lepší aby vypadla a měla čas si odpočinout a trénovat trochu .Sama by to neudělala je jasný že každý kdo dělá vrcholový sport to za každou cenu chce zkusit ,ale pro ní fakt lepší.
Reagovat
tommr
hlavně je ale potřeba aby už byla Karolína opravdu fit. Přecházet nějaký nebezpečný virový onemocnění je velký riziko. Nerad bych aby Karolína skončila jako třeba Lucka Šafářová ...
Reagovat
cabuna
Lucka se mi taky hned vybavila když dr Kolář říkal že měla 14 dni po Miami atb a nezabrala a museli požádat wta o nasazení kortikoidů.
Reagovat
aligo
:))
Reagovat
Fransoas
Karolína se nechala chytit do takříkajíc do pasti.Další z favoritek vypadla s hráčkou,ketrá nemá odpovídající výsledky.
Reagovat
LukasH
Karolína rozhodně favoritkou nebyla. Je vidět, že není ok, jak říkala. Kdyby neměla svoje podání, prohrála by už v prvním kole.
Reagovat
smazaný uživatel
A to je zarážející, většinou když není tenistka úplně ok, tak je to znát především na podání! A Karolína podává skoro jak stroj!
Reagovat
FulnekUltras
Plechoví vojáci to mají nadrilované ještě z Chomutova.
Reagovat
LukasH
Protože Karolína je jedna z mála, možná snad jediná se Serenou, která obecně líp podává než hraje. Vzpomínám, jak právě Serena byla samá nevynucená chyba, stála na základní čáře, všechno vyhodila, ale pak sázela esa. A Karolína to má poslední dobou dost podobně. Je to neobvyklý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak takhle to má od začátku, ale zarážející pro mě je, že takhle podává právě teď.
Reagovat
LukasH
Má spolu se Serenou dokonalou techniku podání. Bez pohybů navíc, skvěle naučenou. Jasně, někdy taky nejde. Obě podávají většinou do rohů s velkou přesností na cm a ne na lajny. Třeba Petře to v jedný fázi pořád lítalo do sítě a Vaněk jí řekl, že to špatně trefuje. Nemá prostě tak dobrou techniku.
Reagovat
aligo
Hlavně Kozlova má letos i pěkné výsledky na antuce
Reagovat
marcel19752
Kazlova nehrála,až tak senzační tenis. To jen vynikla mizerie a přehazovaná Karolíny. První 2-3 výměny měla šanci Karolína diktovat tempo hry a tak se toho vždy chopila Kozlova.
Reagovat
Jon61
Karolína nebude při své výšce tak pohyblivá jako menší hráčky, musí hrát proto tvrději, ne míčky jen vracet, aby je zabíjela soupeřka. Také hrozí z její strany, že chybu udělá spíše ona, zápas to ukázal, míček skončil mimo kurt nebo v síti.
Reagovat
lars
Podle ceho si poznal, ze by ty tvrsi udery casto nevyhazovala do autu ?
Reagovat
Jon61
Jistě, že by je také vyhazovala do autu, ale soupeřku by dostala pod tlak, což dokázala ve druhém setu. Karolína nemá hru založenou na pinkání, nemá účinnou obranu, ale na tvrdém podání. Měla by být ona, kdo má mít ve výměnách iniciativu.
Reagovat
Dobry-den
;-)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
Blondie
Teď přijde break na 5:3 a hotovo.
Reagovat
marcel19752
ve 3setu karolína snad nevyhrála jedinou výměnu ve ,které se hrálo. Pokud Kozlova dá krátší Míček, Karolína ho jen přehodí zpět ,kdežto Kozlová dává vinnery. to opravdu musí hrát tak předposraný tenis ...nechápu
Reagovat
Andrew89
nechava jo hrat...ve druhem tlacila a bylo to o necem jinem. Ted hraje Kozlove hru a to neni dobre
Reagovat
petrulinka
Nechápu, jak může někdo věřit tomu, že je Karolína nemocná. Já osobně jí to tedy věřila, ale potom, co bylo řečeno, že téměř měsíc nemůže trénovat, že je v péči lékařů, že má v těle neznámý virus a lékaři jí zakázali hrát, že se bude v minulém týdnu podrobovat testům, a teprve potom se rozhodne, kdy se vrátí k tréninku, že bere kortikoidy, což je mimochodem pěkné svinstvo, a že se nad dalšími antukovými turnaji visí otazník, a že se budou soustředit hlavně na to, aby se stihla připravit na FO, ale přitom prakticky druhý den po tomto prohlášení odletěla trénovat do Madridu a nakonec hraje i turnaj, tak jí tedy nevěřím ani nos mezi očima. Lže, jako když tiskne, tak jako celý její tým a dělá z lidí pitomce. To mi silně připomíná jednoho našeho politika, s tím by si mohla ruce podat. Takže kdo jí to věří, jeho problém, ale mně teda zklamala, je lhářka ulhaná.
Reagovat
Blondie
jsem asi naivní, ale věřím jí to. No a jestli si vymýšlí, tak karma je neomylná. Ale opravdu si myslím, že nemocná je.
Reagovat
annah
Já jí taky věřím. Myslím, že by se neodvážili pustit do světa informaci, že je v péči týmu doktora Koláře, kdyby to nebyla pravda.
Reagovat
rybicka
Jestliže jí bylo povoleno léčit se kortikoidy... A přitom není nemocná, pak je tedy mnoho dohlížitelů a lékařů značně "ne na svých místech", že?
Reagovat
Jimbo
Jasně, že je nemocná, když si vzala za manžela takové hovado.
Reagovat
annah
To ale nebude virus, nýbrž něco s povahou nebo inteligencí.
Reagovat
LukasH
Pochybuju, že by to pouštěli takhle do médií, kdyby to nebyla pravda. Řekla, že moc netrénuje. Herní projev má nevýraznej, drželo jí v podstatě jen podání. A komentátor řekl, že kortikoidy vysadila.
Reagovat
Chrenda
Co to tady meleš za hovadiny? Proč by proboha lhala? Uff, to je ale bezdůvodné zášti. Že se nestydíš.
Reagovat
tommr
druhej set odehrála Karolína na jedničku. Snad jí to vydrží i do třetího ...
Reagovat
com
Tak tak, Kozlova by se mohla co nejdrive sesypat
Reagovat
tommr
zatím to na to nevypadá ...
Reagovat
Blondie
sesype. Tohle zase Karolína umí, zvládne využít tu šanci, kterou dostane.
Reagovat
kodkar
A myslím že už je vymalováno:-(
Reagovat
Blondie
Ale houby. Karolína vyhraje.
Reagovat
Blondie
Vidíš? KK to prostě nedá psychicky :)
Reagovat
kodkar
Možná to nedá psychicky, ale herně jo:-(
Reagovat
Jon61
Na returnu se nedařilo, ale vlastní podání odehráno s přehledem. Tak snad bude třetí set a hlavně vítězný.
Reagovat
tommr
ted se hraje hezkej tenis. Způsob jakým si Karolína vybojovala brejk byl obdivuhodnej ...
Reagovat
com
uz mě s těma dropšotama sere
Reagovat
tommr
konečně jí jeden nevyšel ...
Reagovat
com
a ted dalsi :) konecne uz ji to nevychazi .)
Reagovat
tommr
Karolína začala stejně špatně jako proti Yastremský. Otočit zápas proti zkušený Kozlovový bude ale mnohem těžší ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zkušená Kozlovová. Pobavilo.
Reagovat
Blondie
KP: 5:7, 6:1, 6:3
Reagovat
Blondie
Hm, druhý set jsem tipla skoro stoprocentně! XD
Reagovat
tommr
podobnou odchylku bych bral i ve třetím ... :)
Reagovat
Andrew89
nakonec jsem Karolinu stihnul a nejaka nemoc na ni tak znat neni. Kozlova hraje dobre. Prvnit se si prohrala sama.
Reagovat
Blondie
Ale je... vždyť je očividně taková umrtvená. Bez ironie.
Reagovat
Andrew89
hele to je jeji rozhodnuti...hraje,tak ji muzu hodnotit. Com proziva karmu,ktera je zdarma v primem prenosu.

Btw: Angie se odhlasila
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, Angie kvůli kotníku!
Reagovat
com
asi si jeste neslysel o trisetove kralovne :D muck :D
Reagovat
Andrew89
Petra dneska nehraje:)
Reagovat
Jon61
Jak odejde servis, tak má Karolína na problémy zaděláno.
Reagovat
tommr
za normálních okolností bych považoval cokoli jinýho než jasnou výhru Karolíny za neúspěch. Nemocí oslabená Karolína bude ale nejspíš ráda když horkotěžko vydře výhru podobně jako v prvním kole ...
Letošní výsledky Kozlovový na antuce navíc budí respekt ...
Reagovat
smazaný uživatel
S tímhle podáním nemůže prohrát.
Reagovat
Blondie
jo, to je fakt vražedná zbraň.
Reagovat
rybicka
Jenže nemůže vydržet celý zápas.
Reagovat
tommr
a už je to bohužel tady ... :(
Reagovat
Blondie
většinou vydrží, ne? Je tam obvykle jen menší výpadek. A Kozlovová je podle mě typ, co se vedení proti pětce lekne a sesype se.
Reagovat
Blondie
to říkám :) je důvod, proč je Karolína někde a Kateryna o dost níž.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně.
Reagovat
Blondie
a musím říci, že Karolíně jsem tu nemoc věřila z principu (stejně jako se mi hnusilo zpochybňování důvodů Petřina zranění) a je vidět, že opravdu není ok.
Reagovat
rybicka
Zase je hotová hned od počátku. Snad to rozhýbe jako minulý zápas, ale stejně to tento turnaj pro ni nevypadá :-(
Reagovat
Blondie
Ale velmi špatně vypadala i v Miami, kde s zápasy protrápila a najednou zničila Halep a byla ve finále :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí teda nemám tolik nakoukanou, ale ona mívá ty první dva, tři zápasy v turnaji vždycky takový uhaluzený.
Reagovat
Blondie
Ale až poslední dobou... dřív jela na jistotu hrozně daleko v každém turnaji.
Reagovat
Blondie
Hm, lekne se KK i teď? Moc čile a sebevědomě nevypadá, jako kdyby měla tep na 180.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist