Kontroverzní rozhodnutí? Djokovič dostal výjimku z očkování a může hrát na Australian Open!

4. 1. 2022, 11:48
Aktuality 330
Světová jednička Novak Djokovič bude na Australian Open útočit na rekordní 21. grandslamový titul. Na melbournském grandslamu sice smí startovat pouze tenisté naočkovaní proti Covidu-19, devítinásobný šampion a údajně několik dalších sportovců ale dostalo zdravotní výjimku. Srb o kontroverzním rozhodnutí nezávislé komise informoval na sociálních sítích a již je na cestě do Austrálie.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Nad startem Novaka Djokoviče na Australian Open visel otazník od chvíle, co australská vláda podmínila start na úvodním grandslamu sezony povinnou vakcinací. 34letý rodák z Bělehradu ale odmítal uvést, jestli je očkovaný.

Djokovič proto odložil svůj přesun do Austrálie a tento týden tak chybí své zemi na ATP Cupu v Sydney. Nicméně ve španělské Marbelle se dál připravoval s nadějí, že účast na Australian Open mu nakonec bude povolena.

A dočkal se. Dnes nejlepší tenista současnosti oznámil, že od nezávislé komise dostal ke startu v Melbourne zdravotní výjimku a odlétá do Austrálie.

"Během volna jsem si užil krásné chvíle s rodinou a teď díky výjimce odlétám do Austrálie," napsal čtyřiatřicetiletý tenista.

"V nejbližších týdnech jsem zase připraven žít jen tenisem. Díky všem za podporu," přidal pod fotkou z letiště Djokovič, který se netají vlažným postojem k vakcinaci. Odmítal také zveřejnit, jestli je očkovaný.

Vítěz tří loňských grandslamů Djokovič bude na Australian Open usilovat o jubilejní desátý triumf a celkově 21. na grandslamech, kterým by se v čele pořadí osamostatnil před Rafaelem Nadalem a Rogerem Federerem.

Tiley: Výjimku dostali i další sportovci
Podle ředitele turnaje Craiga Tileyho uspěli s žádostí o zdravotní výjimku také další sportovci, kteří o ni požádali. Konkrétnější ale nebyl.

"Každý sportovec, který cestuje do Austrálie, musí být prokazatelně očkovaný, nebo musí zažádat o zdravotní výjimku. A v případě tenistů je to ještě mnohem přísnější, než u kohokoliv jiného," uvedl Tiley.

"Žádosti 'naslepo' posuzují na sobě dvě nezávislé lékařské komise. Nikdy neví, kdo je žadatelem. Důvod udělení výjimky zůstává soukromou zaležitostí. Je to jen mezi porotou a žadatelemm" vysvětloval Tiley.

"Víme o dalších sportovcích, kteří o výjimku požádali a v některých případech byli úspěšní. A je pouze na nich, zda chtějí tyto informace veřejně sdílet," doplnil šéf melbournského podniku.

Ozvou se ostatní tenisté?
Nicméně výjimka nejen pro Djokoviče bezesporu rozpoutá bouřlivou diskuzi. Spousta tenistů se totiž nechala očkovat jen kvůli možnosti účasti na turnajích. Někteří tak učinili dokonce jen kvůli startu na Australian Open, kde byla vakcinace podmínkou.

Ne všichni tenisté však tlaku úřadů a pořadatelů podlehli a rovnou oznámili, že za takových podmínek hrát nebudou. Vůbec do Austrálie neodletěl Francouz Pierre-Hugues Herbert, který měl startovat ve dvouhře a v deblu s krajanem Nicolasem Mahutem měli patřit mezi největší favority.

Startu se vzdala také talentovaná Australanka Olivia Gadecká, jež se odmítla očkovat a přišla o premiéru v hlavní soutěži grandslamu.

Ruska Natalia Vichljancevová je sice naočkovaná, jenže vakcínou Sputnik V COVID-19, která není v Austrálii na seznamu uznávaných. Vichljancevové proto bylo zakázáno startovat v kvalifikaci.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

330
Přidat komentář
peggy
Je to prostě nedobry člověk,jde pre mrtvoly.
Reagovat
Ondra979
na sport cz je taky zajimavy clanek, ktery podivnou vyjimku pro Djokovice oznacuje jako vysmech pravidlum..docela s tim souhlasim, i kdyz se to opravdu dalo ocekavat. a ta anketa ja taky zajimava..nazor at si kazdy udela sam, za me meli teda uz pustit vsechny..takhle to bude vzdycky budit pochybnosti proc zrovna Djokovic
Reagovat
woody
Přesné tak, vidím to jako pochybení organizátorů. Novak samozřejmě za těchto podmínek jet nemusel. Já bych nejel.

Já jsem ale přizdisráč z kanclu a né numero 1...
Reagovat
Kozoroh
Proč by nejel, když je největším favoritem na titul, který by mu přinesl plnohodnotné vedení v historické tabulce počtu GS titulů? To by byl blázen, kdyby to odmítl, kor když se jedná o AO, jeho království.
Reagovat
woody
Ze sportobní stránky je to jasné, tam není důvod nejet.

Ze stránky covidu je to dost na vážkách... Dokážu si představit ten kouř co bude dostávat z hlediště... Bude pro něj extrémné složité, se věnovat pouze sportovní stránce, většina hráču, media, fanoušci politici do něj budou šít, kdykoliv to půjde. Ta situace pro néj bude extrémně složitá...
Reagovat
woody
viz reakce australského premiéra...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zase, jestli se premiér ohradil jen vůči němu, pak je to další faux passmile
Reagovat
Kozoroh
Psi štěkají a karavana jede dál. No1e v minulosti mnohokrát odolal nepřízni či dokonce neférovému jednání publika, takže současná situace ho nerozhodí. Většina tenistů by však na No1eho místě současnou atmosféru kolem jeho osoby snášela hodně těžce.
Reagovat
Kozoroh
Očkovací politika AO je nesmysl, který na tenisové scéně vyvolává pnutí. I očkovaní se mohou nakazit a roznášet virus. Nošení roušek a sociální distance stačily na to, aby turnaje od předloňského srpna mohly opět probíhat a nákaz mezi tenisty bylo úplné, zanedbatelné minimum. Protinožci požadavkem na očkování z toho zbytečně udělali cirkus.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Fandina ne za pět ale ze dvě minuty dvanáct přiznala že je (doslova) veľmi obmedzený človek.
Tak buďme k jejím názorům schovívavísmile
Vždyť každý jsme nějaký.
Reagovat
Fandina
Já jsem omezená, ale ty jsi hloupý.
Reagovat
RF46
Tak uz nebud omezena!
Reagovat
Fandina
Co očkování, už jsi byl?
Reagovat
RF46
Nebyl, covid sem prodelal, stejne tak deti a dle vseho ockovani nepotrebuji. Nerad bych aby se kvuli mne na nekoho potrebnyho nedostalo :)
-
Jeste mi nebylo 40, nekurak, sportuji, bez potizi, bez nadvahy... smile
Reagovat
Fandina
Já jsem starší, je mi přes 60, nekouřím, nepiji, neberu žádné léky, nemám nadváhu a pořád se nějak hýbu, zahrádka, golf, péče o dům, kde je pořád co dělat. A osobně si myslím, že pokud je člověk zdravý, tak by se neměl vakciny bát.
Reagovat
Patik
Keď je človek zdravý nemal by sa báť v prvom rade kovidu...
Reagovat
Fandina
Covid je nakažlivá choroba, nemoc. Očkování není nemoc, nicméně existují nemocní lidé, kterým nemusí lékař očkování doporučit.
Reagovat
woody
Článek na idnesu: Djokovic vlepil Australanům facku.

A nevlepili si jí australané sami, když mu ten start umožnili ? Kdyby mu tu vyjímku zamítli tak nepojede.

Celá tahle covid šaškárna ve sportu je fakt nepochopitelná. Jasně, riziková část populace se musí chránit, ale

NECHTE SAKRA ZDRAVÉ LIDI SPORTOVAT !!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
přesně tak, Klokani si nafackovali sami a už podruhé. Poprvé to udělali, když zavedli tak nesmyslná opatření.
A nafackovat by si měl i dotyčný redaktor, pokud není schopen objektivního zhodnocení situace. Klokani nastavili pravidla a Joker jim vyhověl.
Jak, je již věc jiná a zůstává ve svědomí komise nebo případně Jokera.
Testovat se stejně musí všichni, takže je to jen diskriminační šaškárna.smile
Reagovat
Krisboy
Djokovič nikomu facku nevlepil. Australané ze sebe udělali pitomce.
Reagovat
sojka1
:-)
Reagovat
Frick
Nulový respekt k tamním pravidlům, již snahou je to, aby tam Covid nebyl. Není to možná, pohodlné, je to třeba otravné, ale výsledky jsou na grafu nákaz jasně patrny. Křivka je zploštěna. O tom, že pod špatným úhlem, tak to jsou jen poudačky...
Reagovat
bIbec
https://www.vitalia.cz/clanky/podnikatele-musi-ockovani-kontrolovat-jen-cteckou-zakazniku-se-povinnost-mit-aplikaci-netyka/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=678910&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=5GsM5BMrVe4-202201050359&dop_id=14754221

Hovadina jak mraky. Proč by mě, jakožto zákazníka např kadeřnictví, měla zajímat nějaká stupidní Tečka? Ukáže mi, že kadeřnice prodělala konkrétní variantu Omikron? Protože to jediné je relevantní z heldiska její tzv bezinfekčnosti.
Reagovat
bIbec
pokud prodělala deltu nebo jinou variantu nebo je prostě očkovaná, tak je infekční. Tečkasmile
Reagovat
bIbec
respektive potenciálně infekční.
Reagovat
bIbec
aha já si to pořádně nepřečet a blbě to pochopilsmile

Sorry.

Ale stejně je to hovadina. Certifikáty v této konkrétní době, kdy jedna varianta střídá druhou, nemají žádnou váhu.
Reagovat
FulnekUltras
celá slavná tečka už je dávno v piči - stejně jako celá onanie s placáky a kvéerkódy - NIKDO není povinnen tyto věci mít a NIKDO nemá právo je po něm vyžadovat - zákony a vyhlášky k hovnu NENÍ NUTNO DODRŽOVAT - platit bude jen to, co si lidi nechají líbit - ostatní nám může kovidfašismus políbit - howgh
Reagovat
bIbec
no, nedává to vůbec žádný smysl. Takže souhlas.
Reagovat
bIbec
jakoby, já certifikát mám, ale vím, že je úplně k hovnu.

Kdybych prodělal omikron a ta Tečka by ukázala, že sem ho prodělal, tak OK. Pak nějakým způsobem opravdu "bezinfekční" jsem.. na nějakou dobu.

Takhle je to Kocourkovská zhovadilost. Zbytečná buzerace.
Reagovat
FulnekUltras
logická OSOBNÍ opatření proti neznámému umělému svinstvu dodržují víceméně všichni - depopulační očkovací ruleta bez konce už logicky přestala bavit drtivou většinu lidstva - a u dalších dávek, "spasiteli planety" dávno naplánovaných, se tento odpor projeví už masově

smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
z MZ ČR se stala parta zaprodaných prasat - o zdraví už tady dávno nejde
Reagovat
FulnekUltras
což platí i globálně o WHO - jejíž "činnost" je plně poplatná jejím největším sponzorům
Reagovat
svetova.dvojka
Přál bych mu ,aby v 1.kole dostal J1rku smile
Reagovat
SwissMaestro
Upřímně doufám, že to tam Djokovič celé vyhraje. A je to spravedlivé. Jamie Murray prská jak by výjimku nedostal? A co mu na tom vadí? Přeci se nechal očkovat ze zdravotních důvodů, ne? Proč tedy prská! Nebo se opíchal jen aby mohl hrát? No, to by však byla ubohá ovce a pak se nemůže divit, že s ním vyjebávaj. Djokovič má zdravotní důvod a svém těle rozhoduje on sám. Klobouček!
Reagovat
marekv
to je blábol, viď...
Reagovat
Aussie
Každý z nás má nárok na to, rozhodovat si o vlastním těle. A nikomu by nemělo být nic do toho, jestli je někdo očkován či ne. Jistý právník to vyřešil takto - na otázku novinářky zda byl očkován, odpověděl:
"A vy jste měla potrat?"
Reagovat
RF46
nj...pravnici sou hovada.
Reagovat
Aussie
A co žurnalisti?
Reagovat
Fandina
On je rozdíl mezi nakažlivou chorobou a tím, jestli otěhotníš. Asi těžko se ti to stane nadechnutím.
Reagovat
FulnekUltras
nakažlivá může být i blbost
Reagovat
Aussie
A ta se momentálně šíří po celém světě!
Reagovat
Aussie
Když se něčemu dostává 80ti či dokonce 90ti procentního souhlasu, instinkt mi velí: "POZOR!"
Reagovat
FulnekUltras
ono to reálné rozložení je zhruba asi takové:

- třetina lidí se nechá opíchat čímkoliv ihned a vždy (automaticky neznamená, že jsou to nemyslící poserové - mnohdy mají svůj důvod)

- třetinu k tomu donutí okolnosti (typicky třeba zaměstnanci pod existenčním nátlakem nebo konzumně orientovaní jedinci, kteří dlouho nevydrží bez požitků "legální" kultury, volného cestování apod., přičemž o vlastním zdraví ani moc nepřemýšlejí)

- třetina prostě nepovolí a ví proč (rozhodně nejde o zaslepený odpor pro odpor, jak se to farmakofašistický mainstream často snaží prezentovat)

to vše v první fázi, jejíž konec se právě nachyluje

v té druhé už se probudí i většina z oné prostřední třetiny - a potom musejí autoři kovidtyjátru buď ještě přitvrdit (buď už jasně protizákonně nebo cíleným vypuštěním "varianty" se smrtností třeba 20%, s čímž počítá cca deset let starý Rockefellerův plán), anebo to celé vzápětí splaskne a skončí v propadlišti dějin - což se dříve či později stane tak jako tak

elitářské pokusy cílené migrace, green dealu ani depopulace nemají dlouhodobě naději na úspěch - a jejich strůjci skončí podobně jako Napoleon či Hitler

lidem donekonečna kálet na hlavu nejde

smilesmilesmile
Reagovat
Aussie
Bohužel, někdy to kálení může trvat hodně dlouho. To jsem si uvědomil v 68 roce, kdy jsem opustil starou vlast. A nebyl jsem právě velkým pesimistou, jak se za 30 let ukázalo...
Reagovat
RF46
Ale taky...ale tohle neni zpusob vyjadrovani, kterej se mi libi. Myslim, ze to mohl rict klidne sarkasticky, nekorektne ale s vtipem. Ta
Reagovat
PetaM
Boha jeho, ať si klidně hraje. Tenis je o tenise, ne o očkování.
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
turista
smile
Reagovat
paddy
https://www.youtube.com/watch?v=y6FeNPnlqLA

a nějaký hlasováníčko smile

Tennistic Productions
8,3 tis. hlasů

Djokovic has received an exemption to play Australian Open! Is it fair?
Yes 52 % No 48 %

komická představa - plný stadion a jediný neočkovaný bude Djokovič na kurtu smile

svým způsobem jednorožec
https://www.youtube.com/watch?v=tqY3VHubd_g
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic dobre urobil. Povedal si, že aj tak už nikde nemá fanúšikov, tak že nemá čo stratiť. Doslova :)
Reagovat
RF46
smile
Reagovat
paddy
kteří dva roky čelí restrikcím

https://www.news.com.au/sport/tennis/novak-djokovic-confirms-he-will-contest-2022-australian-open/news-story/541bfb897f0f65f12064da66760e10a2
Reagovat
paddy
další reakce vč. těch vtipných smile

https://www.sportsnet.ca/tennis/article/tennis-world-reacts-djokovics-exemption-australian-open/
Reagovat
Tomas_Smid_fan
taky je to honička, bejt pořád jedniočkasmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jedničkasmile
Reagovat
FulnekUltras
jsem zvědav, za jak dlouho servilní yt kurwy smažou tohle

smilesmilesmile

https://www.youtube.com/watch?v=hV6rF4r-nII
Reagovat
Krisboy
Kontroverzní to jistě je, ale hlavně je to skvělá zpráva pro J1rku! smile
Reagovat
peRFect
To mi připomíná scénu z Americkýho gangstera,kdy se policisté ptají R.Crowea zda půjde na sport (Box s Muhamadem Allim) a on odpoví: to není sport,to je politika.
Reagovat
FulnekUltras
buma ééé, buma ééé, buma buma buma ééé

Kinshasa 1975
Reagovat
FulnekUltras
opr. 1974
Reagovat
peRFect
Nieee,bylo to s Frazerem ;-) tedy alespoň v tom filmu.
Reagovat
FulnekUltras
tak to už byla Manila ;-) smile
Reagovat
Fandina
Dalo se to čekat, že výjimky budou. I když je podle mě úsměvné, jak se někdo bojí protilátky v těle. Léky povzbuzovadla drogy alkohol to lidem nevadí, ale že by si měli nechat dát do těla protilátku k nemoci, to už jejich hlava nebere. A začnou vykládát o covidfašismu a nevím čím ještě. Je to úsměvné.
Reagovat
Patik
Hlavne ten alkohol sa dá porovnávať s vakcínou...
Reagovat
sojka1
mozna statiny na snizeni cholesterolu, kterych lidi (dobrovolne, samozrejme, kdo by taky menil jidelnicek a hybal se) sezrali uz nekdy pred 15 lety za 28 miliard dolaru a to bez jakychkoliv informaci a znalosti o dlouhodobem hledisku jejich uzivani....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Herbalife rulez!smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
úsměvné je hlavně to, jak bezstarostně jdou dnes některé údajně myslící kusy do ohrady smile
Reagovat
sojka1
pravil nekdo, kdo cely zivot panackuje, jak dobyvacny Rus piska... tvuj boj za nasi prirozenou imunitu me dojima az k slzam... :-))) ale rada bych ji mela, to zase jooo.... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
i po třetí dávce ještě můžeš celý ten cirkus celkem důstojně ukončit ;-)

myslím, že na čtvrtou už nedostanou ani 30 procent populace
Reagovat
sojka1
i z ptaci perspektivy vidim az na dno tvy rudy duse.... :-))))))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
na takový koukání pozor! To nebývá zdravésmile
Reagovat
FulnekUltras
krásný čas odeslání ;-) smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile a zopakovat to 22.2.smile
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
druhé video mj. od 8:20
Reagovat
Fandina
To ano, protože si jako hloupé stádo myslí, že neočkovat se je to pravé ořechové.
Reagovat
FulnekUltras
to by muselo jít o skutečné očkování - ne jakousi experimentální genovou rádobyprevenci proti dva roky staré biologické zbrani
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že věříš nesmyslům. Co ti kdo nakuká. A nechápeš smysl očkování.
Reagovat
FulnekUltras
jsi zoufale naivní - a stále více nabývám dojmu, že jsi oddaně sloužila i komoušům
Reagovat
FulnekUltras
oddaně a nekriticky - "do kostela" jsi začala chodit až po převratu ;-)))
Reagovat
Fandina
Nikomu nesloužím a nikdy jsem nesloužila. Komunistům jsem se vysmála, když mě chtěli za kandidáta. A do kostela nechodím. Ani nejsi schopen poznat s kým se bavíš. Pak ani není divu, že věříš každému nesmyslu, který se kde octne. Například Turánek, popisuje, jak je vakcina škodlivá a na závěr řekne, že proti ní nic nemá. Trapné.
Reagovat
FulnekUltras
to vysmání bych chtěl vidět ;-)))
Reagovat
Fandina
Je to asi jako, když tobě napíšu, že jsi blb. Nikdy jsem se s nikým nemazala.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
RF46
ja ti verim, ze te chteli komousi..si totiz idealni smile
Reagovat
Fandina
Ideální jsi ty. Protože nemáš vlastní úsudek.
Reagovat
RF46
Mas pravdu, na neco ho opravdu nemam a nestydim se rict - nevim, nemam nazor, nemam dostatek znalosti nebo dat. Zadnej problem. A muzu, za komancu samoze musel bejt nazor...spravnej nazor...a opet se tam ritime.
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu. Kdyby to bylo za komunistů, nikdo by se nikoho neptal a očkování by bylo povinné. Jsme úplně jinde. Ale já si osobně myslím, že není nutné, aby očkování bylo povinné. Situace se nějak vyvrbí a covid nás už nebude trápit.
Reagovat
Fandina
Respektive, nebude nás tak trápit. Zvykneme si, naše těla si zvyknou atd..
Reagovat
RF46
Takze to ockovani starou vakcinou uz podle tebe nepotrebuju? Takze nemam chodit?
Reagovat
Fandina
To musíš vědět ty sám, co potřebuješ. Mně se neptej. Sám musíš mít svůj názor.
Reagovat
RF46
Fakt musim?
Reagovat
Fandina
Fakt se musíš ptát?
Reagovat
RF46
Ale, Fandina a meni svuj nazor!
Reagovat
Fandina
Myslím, že názory neměním. To, že se nemá lhát a krást, takový názor mám pořád jeden.
Reagovat
RF46
Velka zmena u tebe, jako by ti skoncila agitacni brigada pro ockovani. Si hloupa.
Reagovat
Fandina
Hloupý jsi ty, když sis myslel, že agituji pro očkování.
Reagovat
Patik
A očkovať sa je to pravé orechové ?
Reagovat
Fandina
Očkuje se kvůli nemoci. Hlupák si myslí, že je to jinak.
Reagovat
Aussie
Já bych naopak řekl, že hloupě stádní je nechat se očkovat. Zejména vakcínou, která zřejmě způsobuje šíření viru i po očkování, což začíná být zcela evidentní. Proč se přitom nabízejí odměny, slevy, různé výhody. Před příchodem kovidu neexistovala žádná diskriminace, pokud jste nebyli očkováni, nikdo se vás nesnažil přimět, abyste se cítili jako špatný nebo sobecký člověk. Vakcína ohrožující vztahy mezi rodinou a přáteli není žádná vakcína. Tato zcela evidentně ohrožuje živobytí, práci nebo školu.
Reagovat
Fandina
Najednou je očkování škodlivé. A to, že na tom pracují vědci a je ověřeno, že to pomáhá, to hloupé stádo, které se nechce nechat očkovat nechápe. Takže hloupé stádo je to, co nevěří vědě.
Reagovat
Patik
Neockovani ľudia sú hlúpe stádo ?
Reagovat
Fandina
Jj.
Reagovat
Patik
smile pri všetkej úcte toto môže podľa mňa napísať len veľmi obmedzený človek..
Reagovat
Fandina
Každý jsme nějaký.
Reagovat
Patik
Presne kvôli takýmto názorom aké máš sú medziľudské vzťahy úplne v prdeli..
Reagovat
Fandina
Říct druhému, co si myslím, je základ každého vztahu.
Reagovat
Patik
Povedať niekomu co si myslíš je jedna vec a rešpektovať co si mysli niekto iný je druhá vec..
Reagovat
Fandina
Aby ses nezbláznil, když ti někdo řekne, že jsi hloupý.
Reagovat
RF46
Si hloupa, neuveritelne hloupa.
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty brepto. Už ses nechal očkovat?
Reagovat
RF46
Nenechal, nepotrebuji ale diky za peci! Byla si uz od mala tak hloupa a starostliva?
Reagovat
Fandina
Jj, odmalička se mě tak jako ty někdo hloupě ptal.
Reagovat
RF46
Si obklopena samejma hlupakama, ze? Drz se!
Reagovat
Fandina
Já ne, ale ty evidentně ano.
Reagovat
Patik
Keď si o mne myslíš ze som hlúpy máš nato právo..
Reagovat
Fandina
Neznám tě, byla to obecná diskuse a příměr. Jen jsem ti chtěla napsat, že když mám na někoho názor že je hloupý, tak je to můj názor a nemusíš se nad tím pohoršovat.
Reagovat
RF46
Zvlaste pakod takovyho hlupaka jako ses ty. Svata pravda!
Reagovat
Fandina
Já myslím, že na tvoji hloupost nemám.
Reagovat
RF46
Mas rozhodne na vic! Rekl bych, ze tva hloupost nema hranice...a kdyby, ty je prolomis!
Reagovat
Fandina
Líbí se mi, jak pořád odpovídáš, na hlupáka jsi vytrvalý.
Reagovat
Patik
Ale napísala si ze neockovani sú hlúpe stádo oviec. A ja niesom očkovaný..takze som hlúpa ovca podľa teba..
Reagovat
Fandina
A? To, že si to myslím já, nemusí být pro tebe směrodatné. Máš svoji hlavu, sám se rozhoduj. Co si o tobě druhý myslí by ti mělo být fuk.
Reagovat
Patik
Aj mi to je fuck..mňa uraziť nemôžeš ..ja len že vynášaš tu krivé súdy s ktorými si zjavne ešte aj spokojna ale vlastne si to nemám všímať ved mam vlastnú hlavu..potom načo toto všetko.. Neviem asi ti nerozumiem prepáč.. Kaslime nato..
Reagovat
Fandina
Dobrou noc.
Reagovat
Aussie
Otázkou je, kdo je vědec a kdo vjedec?
Reagovat
Aussie
Celý komunistický systém byl postavený na vědeckém materialismu. Není proto proto pro myslícího člověka těžké, nevěřit.
Reagovat
Fandina
Každý věří tomu svému.
Reagovat
Patik
A aj napriek tomu nazyvas ľudí hlupym stadom lebo veria svojemu vlastnému úsudku..
Reagovat
turista
Hloupé je nenechat se očkovat jako rizikový pacient a pak zbytečně zemřít na koronavirovou pneumonii.
Reagovat
RF46
Ja jako neockovany s tebou souhlasim. Rizikova skupina by se mela nechat ockovat. Nechci aby to bylo povinne ale aby se rozhodli, ze chteji. Ockovat nerizikovy je spis zbytecny, projdou si tim prakticky vsichni.
Jenze, po takovy medialni masazi, prokazanych polopravd a lzi, nesplnenym slibum, donucovani m a ohybanim statistik...nedivim se.
Reagovat
FulnekUltras
smile

právě ta doslova zběsilá a salámově gradovaná mediální masáž je na tom všem vůbec nejpodezřelejší
Reagovat
Fandina
Máš myslet vlastní hlavou a ne to co ti někdo vnucuje.
Reagovat
FulnekUltras
to právě dělám
Reagovat
Fandina
Asi blbě, když jako s Turánkem nejsi schopen rozpoznat, o čem je řeč.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně že ty to poznáš ;-)))
Reagovat
Fandina
Já ano.
Reagovat
FulnekUltras
https://www.audiolibrix.com/en/Podcast/Listen/402735/jaroslav-turanek-1-dil-vnucovane-ockovani-na-vrcholu-epidemie-pripominalo-vakcinacni-jarmark
Reagovat
Fandina
Že někdo něco vnucuje je jeho problém. Rozhoduješ se sám za sebe a pak si nemusíš nic vyčítat.
Reagovat
FulnekUltras
konečně rozumné slovo ;-) smile
Reagovat
Fandina
Já mám samá jen rozumná. To bys měl dávno vědět.
Reagovat
FulnekUltras
tak určitě ;-)
Reagovat
peRFect
A to píšeš jako někdo erudovaný,nebo jako nějaká lopata z třineckejch železáren? (Pouze příměr).
Protože ač to možná nevíš,tak bez očkovaciho schéma hexavakcíny,ti nevemou dítě ani do školky,což je imho jedině správně.Takže bláboly o stádovitosti očkovaných jsou tak oligofrenní,že je to až do nebe volající.95% doktorů je očkováno,čímž bych tuto debatu,ve které se pasuješ do všeználka,ukončil.
Reagovat
FulnekUltras
je očkování a "očkování" - bohužel - srovnávat všechny dosavadní prověřené a osvědčené vakcíny s nynějším "antikovidovým" západním sajrajtem (když východní je "pro jistotu" "nepovolen") se už po roce jeví jako přinejmenším sporné
Reagovat
RF46
Tomu cislu 95 se fakt neda verit.
Reagovat
peRFect
pravda, ve FNHK je to cca 92%
Reagovat
peRFect
*92%, ale personálu. A ti jednodušší nejsou v tomto lékaři.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, a to co platí pro FNHK platí pro zbytek republiky, potažmo pro celý světsmile
Kolik z těch lékařů podstoupilo očkování pod nátlakem nadřízených nebo aby mu predešli, to máš jistě také zjištěno?.
Jsi prostě perfect, nepotřebuješ o ničem diskutovat.
Pokud jsi lékař, předpokládám, že jsi pravidelně informován o nových poznatcích o vakcínách, které mají výrobci povinnost zveřejňovat.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tady je řeč o Jokerovi a ty píšeš o alkoholu a drogáchsmile Docela úsměvné. Ale já vím, že už jiná nebudešsmile
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý, ani nechápeš, k čemu očkování slouží.
Reagovat
Pe3k
Pro hlupačku každý hloupý smile
Reagovat
Fandina
A pro chytrého každý chytrý?
Reagovat
Pe3k
Ty určitě ne smile
Reagovat
Fandina
Já nejsem chytrá, ale ty píšeš nesmysly.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
skorosmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ne, já to pochopil díky tomu, jak to umíš krásně vysvětlitsmile
Reagovat
Fandina
Chytrému se nemusí nic vysvětlovat. Sám si to zjistí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
když ty nepochopíš ani nadsázku, to je pak vážně těžký...
Reagovat
Fandina
Hlavně, když ty nadsázce hodně rozumíš. Problém je ten, že jí rozumíš jen ty sám.
Reagovat
Fransoas
Je to dost kontroverzní.Pravděpodobně žádný jasný pravidla neexistujou jedná-li se o Djokera.Možná z tohoto kroku by mohl někdo profitovat,ale skutečnost se nedozvíme.Ředitel turnaje - to je vážně " úžasný šikula ".Asi nemá cenu se s tím více zabývat.
Reagovat
Stopball
... nejen antidopingoví kontroloři, ale i výjimky. Džokovič stejně nevyhrajesmile
smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
modré knížky za socialismu byly to samé
Reagovat
turista
Nadal taky nevyhraje.
Reagovat
Patik
ľudia sú strašne zlí..zlomyselní..zatrpknutí..priať niekomu chorobu či neúspech..to čo niektorí píšu tu či tam..niektorí by sa mali nad sebou naozaj zamyslieť..je to smutné..
Reagovat
Nola
Tenny Sandgren na twitteri po klamstve britskeho bulvaru :

https://twitter.com/TennysSandgren/status/1478397037645377540
Reagovat
Nola
What claim? Fucking clickbait bullshit

Hope he wins the whole thing
Reagovat
FulnekUltras
fanatic covidvaxers jsou většinou tvárné stádo, které už brzy ztichne úplně smilesmile
Reagovat
Aussie
Pravda. Evidence o tom, že tato vakcína nedělá zdaleka to, co se od ní očekávalo, se kupí.
Reagovat
mahycek
Nehorázná nestoudnost a výsměch všem
australským občanům, tenistům a výsměch
pravidlům. Doufám, že vypadne a nebo
se brzo nakazísmilesmile
Reagovat
gigin
Ty si myslím taky výsměch. Zdravý chlap, chce pracovat. Nezdám se Vám. Tak mne otestuje, pičusi. Smrt covidfašimu a takovým pičám jak si ty.
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
NoletheBest
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
I ty Brute?smile
Reagovat
gigin
A doufám, že takových jako Djokovič bude v tomto víc. Myslím takových světově známých lidí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
je to potřebasmile, jinak budem v těch srač4ách hloubš a hloubš.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
SwissMaestro
Naprostej souhlas do pyče
Reagovat
paddy
https://www.youtube.com/watch?v=4DEboQJCGds

a Djokovičovi fanoušci jsou v sedmém nebi
https://www.youtube.com/watch?v=WPBr1cdGPX4

Nutno doplnit, že tituly se vyhrávají na kurtu a ne v kanceláři smile

Nejnapínavější část GS máme za sebou. Nejzdravější sportovec dostal zdravotní výjimku. Bylo jasné, že na 100% pojede, výjimka je však překvapení. Je to nebezpečný precedent. Jestli výjimku někde nedostane, pak se potvrdí karlovarská losovačka.

Organizátoři jsou určitě rádi, že bude hrát celé pole. Ostatní pardonované tenisty jen použili jako rukojmí, což se vydává za argument, že to neudělali jen pro něho. smile

Tenis není týmový sport, takže GS nebude zrušen jako MS20 v hokeji, ale některé pozitivní testy mohou zamávat pavoukem (např. no3 van Gerwen na MS v šipkách). Pozitivní test Djokoviče se samozřejmě ututlá, to už všichni tušíme smile
Reagovat
paddy
bez ohledu na nejistotu ohledně entry listu, stačí po nějaké době opět zopakovat, že Djokovič letos vyhraje RG nebo W a příští rok přidá něco dalšího

bystrý čtenář pochopil, že AO nevyhraje, každá série jednou končí smile

jelikož Medvěd je podle vlastních slov na tom fyzicky špatně, tak těžko se hledá reálný favorit, a tak si je lepší tipnout nějakého nečekaného vítěze z druhé vlny, konkrétní jméno nemá smysl tipovat

bude spravedlivé, aby letos AO vyhrál očkovaný tenista smile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Myslím, že J1rka očkovaný je, tak není co řešitsmile
Reagovat
FulnekUltras
je třeba zastavit co nejdříve

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2140920#utm_content=trendingnews&utm_term=Iniciativa%2021&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz
Reagovat
patriks
Pokud vím, tak Djokovič covid prodělal, a po prodělání nemoci jsou nejkvalitnější protilátky. Takže je to v pořádku.
Reagovat
FulnekUltras
ovšem už před více než 180 dny - aspoň podle zvrácených parametrů kovidfašismu
Reagovat
com
jak je to možné toto smile přeju mu pozitivní test na covid před finalovým zápasem smile
Reagovat
Pe3k
typický fanda Nadala smile
Reagovat
gigin
Takže cajk.
Reagovat
lars
Jokerovic dostal vyjimku na AO protoze:
1. je to vyjimecne uspesny tenista :)
2. prodelal Covid v poslednich 3 mesicich
3. sehnal si potvrzeni, ze prodelal Covid v poslednich 3 mesicich
4. jiny zdravotni duvod
5. nezdravotni duvod
Reagovat
Kozoroh
Jistě se zde někteří škodolibě těšili na to, že No1eho na AO nepustí a přijde tak o možnost zabojovat o rekordní 21. GS titul. :) Po sportovní stránce to nakonec dopadlo dobře, No1eho absence by pro turnaj znamenala citelnou ztrátu, posilněnou Djokovou impozantní bilancí v Melbourne. Neumožnit největší legendě AO start by bylo podobné, jako odepřít Nadalovi účast na RG nebo Federerovi či Samprasovi ve Wimbledonu. Všichni by byli ochuzeni, nejen ten konkrétní tenista. Nad vítězem ročníku bez turnajového hegemona by visel otazník, zda by vyhrál za účasti mnohonásobného šampiona.
Reagovat
Kozoroh
Jinak ta očkovací politika AO je hrozný omyl. Profesionální tenisté nepředstavují ohroženou skupinu, nakazit se mohou i očkování. Turnaje se během pandemie naučily, aby hráči a jejich doprovod se nedostal do kontaktu s cizími lidmi, od kterých by mohli chytnout virus. Vynucovat očkování, když to očkování samo o sobě nezabrání infekci, je z hlediska sportu mimo.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ten pocit, kedy ma Djoko s Rafom svoj GS a Federer sa musí o W delit s dalsim hracom :)
Reagovat
panzer.dragon
jakým dalším hráčem?
Reagovat
smazaný uživatel
Skutočným kralom W. je Sampras, Federer je administrativnym šampionom :)
Reagovat
RF46
asi zazivas tezke casy...
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože 8 je míň než 7?smile
I ty pomnožinko...
Reagovat
Pe3k
jako že, Trollhand je méně než 0.
Reagovat
Newcombe
"dobrý den, já jsem čínský virus, můžu vás napadnout pane odmítači djokoviči?" Kdepak, hele další hňup, hup na něj. Zeptejte se Etzlera, taky odmítal a málech zdechnul. Upřímně mu přeji podobný zážitek. Proti hlupákům, kteří ohrožují rozumně smýšlející lidi, se musí tvrdě bojovat. Nechci chcípnout jako oni. Jejich volba. Držím jim palce, mají na to právo. Je to přirozený výběr. Doufám, že ho na kurtu lidi vybučej.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kdes to přišel o rozum?smile
Btw, to ti asi uniklo, že Joker už covid prodělal, a nejspíš deltu, proti níž není omicron tak nebezpečný.
Hlavně, že znáš VIP případy z médiísmile
Reagovat
FulnekUltras
co můžeš čekat od novosvazáckého cemperovského kkota s vygumovaným mozkem
Reagovat
Teo
Všichni víme, že je to virus americký smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
imperialistický noksmile
Reagovat
Tiebraker
Doufám, že si zlomí nohu a vypadne v 1. kole smile
Reagovat
Newcombe
já mu fandil, ale teď když se mu vrátila ta "mozková" příhoda a opět věří na bludy, mu přeji brzké vyřazení
Reagovat
Ondra979
no taky mu preju, aby vypadl, i kdyz to neni uplne pravdepodobne...toto neni v poradku, ale dalo se to asi cekat
Reagovat
FulnekUltras
a tuná ďalší ;-)))
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
turista
To se nestane. Ale Zverev nebo Medvěděv to mohou vyhrát celé.
Reagovat
Dobry-den
Výborně! Dobrých zpráv není nikdy dost! smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a Dobrých dnů taky nesmile
Reagovat
Ereinion
Respekt Djokovičovi za to, že si stál za svým a byl ochoten riskovat účast na svém nejlepším GS a klidně i celkové vedení ve vyhraných GS...samozřejmě ta výjimka je diskutabilní, ale za mě je povinné očkování (vakcínou, která nebrání nákaze) stejně nesmysl, takže mně to nevadí. Bude na něj kvůli té výjimce extra tlak, možná i diváci mu to dají sežrat, ale na to je on stejně zvyklý...
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
FulnekUltras
a ani proti nikomu jinému - takový je prostě soudobý farmakofašismus i se svou lidstvu naprosto falešně a zvráceně podsouvanou "kolektivní odpovědností" - a bude trvat ještě tak dlouho, dokud budou ovce kovidšmejdům zobat z ruky

smilesmilesmile
Reagovat
lars
A proc si Jokerovic nepozadal o vyjimku na nektery turnaj v Australii pred AO ?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asi nemá cenu se v tom moc přehrabovat, protože by to k výsledku stejně nevedlo. Takže jen pár úvah nebo rejpnutísmile
...rozhodla nezávislá komise - takže to byly nakonec dvě úplně nezávislé komise, asi jako ta karlovarská losovačkasmile
Jaké byly podmínky pro žádost o výjimku? Herbert chtěl být opravdu radši doma s děckem nebo mu něco uniklo? A další, ty Rusky?
Je možné, že je očkovaný a výjimkou to jen zastírá?
Každopádně hodně nasr*ní mohou být tenisté/ky, co se nechali vopíchat jenom kvůli AO. Ano, bylo to jejich rozhodnutí, ale možní neměli ty správné notičky, co Joker a pár vyvolených, jejich jména možná vypátrá nějaký invesigativec.
No nic, kočkopes je na světě a utkání AO x omicron začíná za necelé dva týdny. Nicméně soupeř s řeckým jménem má už minimálně jeden set náskok.smile
Reagovat
kolapse
21 smile coming soon smile
Reagovat
lars
treba zkolabuje :)
Reagovat
Mayo
Bože to bolo divadlo. Dopadlo to presne podľa ocakavania smile Djoki si ide pre rekordnú 21. trofej
Reagovat
peek
Myslím, že karma ho dožene a bude pozitivně testován.
Reagovat
Nenela
Hehe to by bylo vtipne smile
ale nepreju mu to. At tu 21. trofej da.
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
Kozoroh
Aby jen ta karma nedopadla na tvou hlavu! smilesmile
Reagovat
peek
Dalo se to čekat. Věřím i tomu, že to Australani mají udělané tak, jak je to v článku popisováno (komise nezná osobu), ale nevěřím, že Novak má opravdu reálný zdravotní důvod, což je vlastně jen nějaká závažná imunitní porucha nebo závažné alergie. Takže nejspíš nepodplatil nikoho v komisi, ale dodané lékařské zprávy budou od spřízněných srbských lékařů...smile
Reagovat
FulnekUltras
každý si může nějakého toho "spřízněného" felčara sehnat - třeba jako ve filmu Občanský průkaz ;-))) - anebo si poradit úplně jinak - ruku naštorc v hajzlu si nechá dobrovolně lámat jenom blbec ;-)))

smilesmilesmile
Reagovat
Patik
Chcel by som vidieť tie reakcie hráčov keď Novak oficiálne potvrdil že sa zúčastní turnaja..

Finally..the time has come when hope has left us...
Reagovat
SydneyOpen
Bez očkování stejně nemá šanci vyhrát, ostatní tenisté dostali čip Billa Gatese který jim změnil DNA a zvýšil výkonnost a my do dostali třetí dávku tak máme i rychlejší připojení k internetu. Novak je správný bojovník proti farmaceutickému zlu které zachránilo stovky milionu životů, tak mu v všichni zatleskáme smile
Reagovat
annah
smile
Reagovat
Nenela
Vtipne!smile
A navic: presne tak to je smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zlo které (možná) zachránilo stovky miliónů životů - to je výstižná větasmile
Reagovat
Pe3k
expres zprávy 12:18 pozitivní text smile
Reagovat
mendrit
A Kyrgios nehraje kvůli astma ? Vždyť to je supernemoc vítězů.
Reagovat
woody
Jestli že se i očkovaní tenisté musí testovat, tak proč musí být očkováný, když v případě pozitivního testu musí do karantény ? Stejně jako neočkovaný ?

Kdyby mohli hrát jen očkovaný a netestovalo se, tak bych to pochopil.. Takhle je to celé padlé na hlavu. Stejně jako MS20 v hokeji...
Reagovat
woody
Očkovaný sportovec se stejně musí doufat, aby nebyl pozitivní. Tak k čemu to je? A co tak čtu, tak vůči omikronu očkování není stejně tak učinné...
Reagovat
Nola
neriesit, hateri maju momentalne hody, soc.siete pred vybuchom....
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
turista
Tři dávky vakcíny zpacifikuji i omikron. Ten navíc zůstává v horních dýchacích cestách a nemá velkou tendenci k poškození plic což znamená menší nebezpečí. Novakova zbytečná umíněnost bohužel povede k ještě větší divácké nepřízni než na kterou je zvyklý. Odpůrci vakcín jsou všichni do jednoho zabejceni. Škoda mluvit.
Reagovat
FulnekUltras
Osobně se nehodlám očkovat i kdyby bylo očkování proti C19 povinné. Důvody jsou následující. Očkovací látka nebrání možnosti se nakazit, očkovací látka nebrání očkovanému infekci přenášet, očkovací látka tak nedokáže zastavit šíření infekce. Očkovací látka je proti původnímu viru ALFA, který zde už dávno není a proti Omikronu neúčinkuje prakticky vůbec.... Očkovací látka má údajně zajistit jen lehčí průběh onemocnění, ovšem DOČASNĚ, protože účinnost "vakcín" klesá během pár týdnů a rozhodně se nehodlám donekonečna několikrát ročně "očkovat, protože tak jak "fungují" současné "vakcíny" proti C19, ta TEČKA nenastane NIKDY a jen to bude nekonečné očkovací perpetuum mobile..... Nehodlám se očkovat "vakcínou", která nemá ukončené a vyhodnocené klinické studie, nejsem pokusný králík! Také osobně nemám důvěru v bezpečnost "vakcín", protože ve světě je s vakcinací proti C19 spojováno statisíce nežádoucích vážných vedlejších účinků a dokonce je s vakcinací spojováno tisíce úmrtí. Osobně také nemám žádnou důvěru v farmaprůmysl..., protože těm jde jen o jejich nemravný zisk, bez ohledu na lidi. Třeba jen Pfizer-BioNTech byl za posledních cca 20 let usvědčen z 75 případů podvodů, manipulace, lží, za které dostal pokuty za více jak 10 miliard dolarů. Prostě pro takové firmy jsou podvody a manipulace běžnou normalitou...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
"...Protože základní data, jako třeba, že vakcinace funguje, jsou nezpochybnitelná. To není otázka diskuzních fór na sociálních sítích. Máte právo na svůj názor, ale nemáte právo na svá data..."
Tady bych rozdělil, jak funguje - proti těžkému průběhu, po velmi krátkou dobu a u velmi specifické skupiny obyvatel - věřím, že vysoká % ochrany proti nákaze jsou již vyvrácena. To jsou tvrdá data - u 70 leté seniorky s diabetem má očkování smysl, neboť pravděpodobně zabrání hospitalizaci. U 35 letého mladého člověka bez komorbidit očkování smysl nemá, neboť očkováním jen snížím již tak teoretickou šanci hospitalizace. Tak to prostě je a proto je povinné očkování nesmysl.
Reagovat
turista
Nehoruji pro povinné očkování. Tři dávky vakcíny však pro mně jako šedesátníka se slábnoucím imunitním systémem umožňují to, že je nesmírně nepravděpodobné, že bych na koronavirovou infekci zemřel což mi úplně stačí. Není třeba do vakcinace nutit někoho kdo si je svým zdravím naprosto jistý. Jinak jakýkoliv lék na cokoliv je produktem farmaceutického byznysu. Proto je i živočišné uhlí tak drahé.
Reagovat
FulnekUltras
respektuju - rozhodnutí je na každém z nás - v každé fázi momentálně běžícího rockefellerovského projektu
Reagovat
Jan
Covid "vakcíny" právě mají likvidovat imunitu, takže bych si přežitím tak jistý nebyl. Nehledě na spoustu vedlejších účinků i úmrtí po očkování.

https://ocemsemlci.cz/o-cem-se-mlci-sona-pekova/

https://otevrisvoumysl.cz/vysledky-bhakdiho-burkhardtovy-patologie-ukazuji-ze-93-lidi-kteri-zemreli-po-ockovani-bylo-usmrceno-vakcinou/
Reagovat
Tomas_Smid_fan
je to úplně na hlavusmile Politici si rádi hrají na k0k0ty...
Reagovat
bIbec
Za mě dobrý a sem rád, že tu vyjimku dostal. O důvod víc nezavádět podobný bizár na ostatních GS.

Australani sou pošahanýsmile
Reagovat
lars
"Víme o dalších sportovcích, kteří o výjimku požádali a v některých případech byli úspěšní." doplnil šéf melbournského podniku.
Reagovat
tommr
přesně tak. Australanům z toho kovidu hrabe a nedivil bych se kdyby ještě letošní AO na poslední chvíli zrušili ... smile
Reagovat
Alien
Cože?
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
aligo
Tak to je fakt prasárna nejvyššího kalibru smile
Reagovat
Nenela
U tech ostatnich je to taky prasarna?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
samozřejmé, bez výjimkysmile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
Nenela
Neni to uplne koser, ale osobne jsem rada, ze tam bude, proste protoze jako mohonasobny sampion tam patri.
Osobne nechapu, proc se mlci o tech ostatnich tenistech, kteri dostali vyjimku, takhle to zase schyta jen Djoko. Minimalne za tohle ma u me male nevyznamne plus, ze sel s kuzi na trh a nebal se to rict.
Reagovat
Pe3k
No jak vidíš, ostatní nejsou zajímaví, za to na tuhle informaci čekal celý tenisový svět včetně Paddyho smile
Reagovat
Patik
lebo ostatní nevyhrali v Austrálii 9 krát..
Reagovat
smazaný uživatel
Mlci sa lebo neexistujú :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nebál se říct co?smile Že dostal výjimku?smile
Reagovat
Nenela
no jasne. ostatni mlci jako hroby
Reagovat
Andrew89
někteří jsou si rovní...jiní rovnější...evidentně
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
Ela-fon-isi
smilesmile
Reagovat
Ondra979
smile tak..ale taky to bylo ocekavatelne..
Reagovat
Patik
Čo my vieme kde je pravda..zakaždým si môžme vytvoriť len svoj vlastný názor alebo domnienku..dnes sa už nedá veriť naozaj nikomu a ničomu..čo ak podmazal niekomu vrecká alebo v tom bolo niečo iné..kto to tu z nás smrtelníkov dokáže vyvrátiť..Ňigdo..
Reagovat
Pe3k
Tak jsme se konečně dočkali. Paddy už včera musel nasadit antidepresiva, to čekání bylo na jeho křehkou psychiku už prostě moc.
Novak nekonec nemusel ustoupit, naopak oni ustoupili jemu smile Osobně jsem rád, že startuje, protože je tam historicky nejlepší a navíc je současná světová jednička. Z druhé strany to vypovídá o tom, že lidé jsou si před zákonem sice rovni, ale někteří jsou zkrátka rovnější smile

Doufám, že pořadatelé neudělí divokou kartu Andy Murraymu. Je mnoho mladých hráčů, kteří by si zasloužili tuto příležitost mnohem více než Skot. Jeho otřesné chování na kurtu, defenzivní pojetí tenisu, jeho pánské podprsenky, smradlavé boty, simp feministické názory, to vše je jen pro ostudu. Jako hráč kolem 150 místa nemá na gs co dělat a nemůže přece donekonečna těžit ze svého jména, když už výkonnost nemá.
Reagovat
Nola
vynimku dostali viaceri hraci, medzi nimi pravdepodobne Medvedev, len sa o tom nepise, nie je totiz Novak

a Murray dostal divoku kartu na AO aj na vsetky turnaje v AUS
Reagovat
Pe3k
Jo no, četl jsem o tom. Je to věc pořadatelů, já osobně bych dal příležitost mladým. Na druhou stranu on stejně vypadne v prvním kole, tak si někdo alespoň připíše skalp Můry smile
Reagovat
Kozoroh
Byla by sranda, kdyby Murray musel jít do kvalifikace. smile Ale to by protinožci neudělali 5násobnému finalistovi AO. Holt Můra bude sbírat WC do konce kariéry, pokud se výkonnostně nezvedne (což neočekávám).
Reagovat
Pe3k
Tohle přesně bych chtěl, aby musel přes kvaldu.
Reagovat
Patik
Murray nedostáva divoké karty..to len jeho tenisová povesť dostáva..
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Teo
Hihi, přesně jak jsem hlasoval v tý anketě - zdravotní výjimka. Dalo se to čekat smile
Reagovat
Kozoroh
Píše se o tom jako o vyjímce, ale zapomíná se na možnost, že Djoker očkovaný je, ale nepřeje si, aby o tom věděla veřejnost + možná si nechal píchnout Sputnik, který v Austrálii neuznávají a Novak posledních několik týdnů vyjednával, aby ruskou vakcínu 'tolerovali'. To by taky vysvětlovalo, proč neposkytl žádnou reakci na otázky, týkající se AO.
Reagovat
Pe3k
Zatím je oficiální zpráva taková, že dostal zdravotní vyjímku a ty z toho vyvodíš, že se nechal naočkovat sputnikem? Jak si na to přišel?
Reagovat
Kozoroh
Kolují o tom spekulace na zahraničních fórech (zaregistroval jsem to buď na MTF nebo Talk Tennis, možná obojí).
Reagovat
Pe3k
Aha, tak vidíš sám kopíruješ nesmyslné názory jiných, já alespoň oficiální info...
Reagovat
Nola
pochybujem a to som jeho fanda
Reagovat
Kozoroh
Taky jsem tomu zpočátku nevěřil, ale v Srbsku je to schválená a populární vakcína, Novak se mohl nechat přesvědčit někým z rodiny... Asi to zůstane v rovině spekulací, to by musel No1e otevřeně říct, jestli a čím se nechal očkovat.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nebo mu sponzor turnaje Pfizer zakázal dělat reklamu Sputnikusmilesmilesmile
Reagovat
Mony
Ne Sputnikem, ale srbskou Rakijou
Reagovat
Patik
Tuto sa môžu vyšantiť aj konšpirátori..možno sa dal naozaj očkovať ale zahrali to na výnimku..ty sa budeš tváriť že si akože zodpovedný zaočkuješ sa a pôjdeš ako osobnosť príkladom zahráme to ale na výnimku aby svet nevyzeral že očkovanie je jediná cesta a že organizátori sú milosrdní..
Reagovat
Nenela
Neni ockovany, uz pred covidem mnohokrat rikal, ze je proti ockovani a ze se nenechava ockovat na nic. Proc by to delal ted?
Je to nicmene pouze moje domnenka, nemam zadne zakulisni "overene" informace
Reagovat
Nola
to je trochu inak, on ockovany je beznymi vakcinami ako my vsetci, bol skor skepticky k vakcine na covid.... nikdy nepovedal, ze je antivaxer, to skor media prekrutili jeho slova, tak ako vsetko co sa okolo jeho osoby deje
Reagovat
Tomas_Smid_fan
chuďátko ten Joker, celý svět je proti němusmile Ještěže má tebe, ani neví, jak by ti měl být vděčnýsmile
Reagovat
Kozoroh
No právě, oficiálně je to prezentováno jako vyjímka, ale skutečnost může být odlišná. A to vše možná proto, že No1e si nepřeje zveřejnit svůj očkovací status.

Novakovi byla za covidu vtisknuta nálepka antivaxera, přitom jen zveřejňoval pochybnosti o vakcínách, které ještě nebyly vyvinuty v čase pronášených výroků. Medvědí službu mu v tomto směru prokázal i jeho otec.
Reagovat
Nenela
Jeho otec je d*bil, na tom se asi shodneme vsichni
Reagovat
smazaný uživatel
Keď politika zasahuje do športu :)

Určite precedens a AO sa v podstate zaviazalo dať výnimku každému, kto nesplna pravidla pre udelenie vymimky, lebo ju dostal aj Djokovic :)
Reagovat
Nola
https://twitter.com/jamesgraysport/status/1478321273298108428

It's important to note that Djokovic's medical exemption was granted by two separate medical panels, appointed by Tennis Australia, and they assessed an anonymous application form.

It is separate from the application that ordinary travellers from overseas go through.
Reagovat
RFanousek
Tak tohle jsem nečekal, no tuším že pár jiných hráčů z toho nebude nadšených.
Reagovat
Nola
Forehand je spickovy tenista? ja som myslela, ze rekreacnysmile
Reagovat
Pe3k
on může tak podávat míčky rekreačním hráčům smile
Reagovat
Grape
Tohle je prostě špatně a to teď vůbec nehodnotím, zda je či není v pořádku, že jsou neočkovaní tenisté omezováni. Ale aby pro někoho pravidla neplatila - velký špatný.
Reagovat
Nola
clovek hned rozpozna za koho kope pan Zabloudil, nadpis na urovni burvarneho platku a popritom nie je sam, kto dostal vynimku, riaditel turnaja to spomenul uz pred tyzdnom, ze sú to viaceri hraci, len ti evidentne nikoho nezaujimaju smile
Reagovat
Grape
A víš i na základě čeho se některým hráčům ta výjimka udělila? Přece to musí být nějak objektivně zdůvodněno.
Reagovat
lars
uved jmena tenistu s vyjimkou na AO
Reagovat
blixa
To mě teda Ausíci hodně zklamali ... smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
jsi naivní stejně jak za socialismu ;-)
Reagovat
Pe3k
Trollhand: Zamietli mu vynimku a Novak sa o tyzden objaví v Melbourne zazračne zaockovaný :)

smile smile

Jako vždy loser z Petržalky je absolutně mimo realitu...
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosko, taký ako ty mi čistia topánky.

IQ tykve, odsúdený na ryby, lebo u rešpekt ľudí nemáš šancu..
Reagovat
Pe3k
kapesníček? smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, mozes mi ich utreť aj kapesníčkom, baníček :)
Reagovat
Pe3k
Jaký to je pocit, nemít nikdy v ničem pravdu? smile
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy som nemal v nicom pravdu?..

IQ tykve, ako pisem. Zivot ťa vyfackal a este aj teraz si sa ponížil :)
Reagovat
Pe3k
Naprostá neschopnost odpovědět na jakoukoliv jednoduchou otázku + vždy absolutně mimo realitu...napiš ještě něco ať se zase pobavím smile
Reagovat
smazaný uživatel
Otazka bola zle položená, hotový nezmysel.

Ale čo čakať od ludskej existencie, ktorá nemá zmysel :)
Reagovat
Pe3k
Pěkně ses teď popsal smile
Reagovat
smazaný uživatel
Hej, urcite to tak aj ostatní pochopili...
Reagovat
Kozoroh
Možná je No1e naočkovaný, co my víme? Třeba si myslí, že skutečnost, zda je či není očkovaný, je jeho osobní záležitostí, kterou nemusí sdělovat veřejnosti.
Reagovat
Pe3k
Kdyby byl naočkovaný, proč by dostal vyjímku?
Reagovat
Kozoroh
1. Může mít Sputnik.
2. Jak víme, že to je opravdu vyjímka? Máš pro nás informace ze zákulisí nebo zde papouškuješ Zabloudilův titulek?
Reagovat
Pe3k
Podle ředitele turnaje Craiga Tileyho uspěli s žádostí o zdravotvní výjimku všichni tenisté, kteří o ni požádali...

Proč by ze všech těch možností zvolil zrovna očkování sputnikem? To nedává žádný smysl...
Reagovat
Nenela
Neni ockovany. A kdyby nahodou jo, v zadnem priapade ne Sputnikem.
Reagovat
Pe3k
přesně
Reagovat
George_Renel
Neměli by to očkovaní bojkotovat nebo zažalovat pořadatele?
Reagovat
lars
na bojkot uz muze byt skoro pozde
Reagovat
vladka
Ať se jdou vycpat, výjimku pro někoho? Nezájemsmile
Reagovat
Kozoroh
Jak někoho? Toto je 9násobný vítěz AO, největší legenda turnaje. smile

Ty myslíš, že kdyby byl v obdobné situaci Rafa před RG, tak by frantíci Rafu na RG nepustili? Nebuď naivní. smilesmile
Reagovat
turista
Ti by ho tam pustili i kdyby jezdil na kolečkovém křesle.
Reagovat
Boomcap
Neříkám nic, ale zajímalo by mě, zda by tuto výjimku dostal i někdo jiný...např. hráč druhé stovkysmile
Reagovat
Nola
Medvedev tusim detto
Reagovat
Kozoroh
Podle vyjádření Tileyho několika nejmenovaným tenistům byla udělena vyjímka.

https://www.tennis365.com/australian-open/unvaccinated-players-permission-australian-open-djokovic/
Reagovat
ttopi
Kontroverzní určitě. Hlavně proto, že někteří se nechali naočkovat i proti svému předvědčení právě jen proto, aby mohli na turnajích startovat. A Novakovi bylo dovoleno si své přesvědčení nenechat vzít.

Jsem moc zvědav na reakce ostatních tenistů.
Reagovat
bIbec
měli by mu poděkovat, protože už vědí, že pro příště nemusí držet hubu a krok.smile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist