Krejčíková je v Palm Harboru ve čtvrtfinále, Kilnarová se do něj nedostala

4. 4. 2019, 21:43
Aktuality 0
ITF PALM HARBOUR - Barbora Krejčíková na turnaji ITF 80k v Palm Harlbouru na Floridě smetla dvakrát 6-2 domácí Sanaz Marandovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm se třiadvacetiletá Češka střetne s šestnáctiletou Američankou Whitney Osuigweovou, která přehrála 6-0 6-3 Moniku Kilnarovou.
B. Krejčíková (© instagram B.K.)

Aktuálně až 225. hráčka světa Barbora Krejčíková tento týden hraje na teprve třetím letošním turnaji ve dvouhře, neboť dává přednost deblům na velkých turnajích

Po vypadnutí ve druhém kole kvalifikace Australian Open a nedohraném semifinále na podniku ITF se francouzském Maconu si na turnaji ITF s dotací 80 tisíc dolarů v americkém Palm Harbouru připsala už dva vítězné zápasy a postoupila do čtvrtfinále. 

Po obratu proti domácí Ingrid Neelové si dnes poradila i s další Američankou Sanaz Marandovou, kterou smetla za 80 minut hry snadno 6-2 6-2.

Také ve čtvrtfinále se třiadvacetiletá Krejčíková střetne s domácí hráčkou. Vyzve ji teprve šestnáctiletá juniorka Whitney Osuigweová, která se v žebříčku WTA vyšplhala již do druhé světové stovky a figuruje tedy výš, než Krejčíková.

Osuigweová dnes vyřadila devatenáctiletou Češku Moniku Kilnarovou. Soupeřku, s níž neúspěšně startovala ve čtyřhře, porazila hladce 6-0 6-3.

• ITF 80k PALM HARBOUR •
USA / Florida, antuka, 80.000 eur
čtvrteční výsledky (04. 04. 2019)
• Dvouhra - 2. kolo •
Krejčíková (5-ČR) - Marandaová (USA) 6-2 6-2
Osuigweová (USA) - Kilnarová (ČR) 6-0 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist