Krejčíková na Floridě přehrála domácí naději Osuigweovou a zahraje si o finále

6. 4. 2019, 09:37
Aktuality 2
ITF PALM HARBOUR - Barbora Krejčíková hraje teprve podruhé v sezoně dvouhru v hlavní soutěži, ale i podruhé je už mezi čtyřkou nejlepších. Na turnaji ITF 80k v americkém Palm Harbouru se do semifinále dostala po výhře 6-2 6-4 nad šestnáctiletou Američankou Whitney Osuigweovou, která je ve světovém žebříčku navzdory nízkému věku o 38 míst lépe postavenou hráčkou.
Barbora Krejčíková

Aktuálně až 225. hráčka světa Barbora Krejčíková tento týden hraje na teprve třetím letošním turnaji ve dvouhře, neboť dává přednost deblům na velkých turnajích

Po vypadnutí ve druhém kole kvalifikace Australian Open se na dvou turnajích ITF dostala do semifinále. Po francouzském Maconu, kde boj o finále vzdala, se mezi kvarteto nejlepších dostala na podniku ITF s dotací 80 tisíc dolarů v americkém Palm Harbouru.

Třiadvacetiletá Češka vyřadila už tři domácí soupeřky. Po Ingrid Neelové a Sanaz Marandové si poradila i s talentovanou Whitney Osuigweovou. Teprve šestnáctiletou Američanku, která má kontě už skalpy McHaleové, Lepchenkové či Bencicové a ve světovém žebříčku je na 187. místě, porazila 6-2 6-4.

V boji o první finále od loňského července, kdy vyhrála menší podnik v Polsku, bude Krejčíková favoritkou proti dvacetileté Maďarce Panně Udvardyové, která se nachází až v páté světové stovce a na Floridě startuje na teprve druhém letošním turnaji.

• ITF 80k PALM HARBOUR •
USA / Florida, antuka, 80.000 eur
páteční výsledky (05. 04. 2019)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Krejčíková (5-ČR) - Osuigweová (USA) 6-2 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
EllNino
Snad to Báru posune, s Maďarkou Udvardy si snad taky poradí :)
Reagovat
fujtajblick
7:5 6:2
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist