Krejčíková v Austrálii postoupila se ztrátou pouhých 15 gamů do finále

1. 4. 2017, 08:05
Aktuality 2
ITF MORNINGTON - Barbora Krejčíková se tento týden na podniku ITF 25k v australském Morningtonu 'nemazlila' ani se svou čtvrtou soupeřkou a po výhře 6-0 6-2 nad domácí Zoe Hivesovou postoupila druhý týden po sobě do finále. O svůj jubilejní 10. titul si jednadvacetiletá Češka zahraje s Francouzkou Sherazad Reixovou.
Barbora Krejčíková

Barbora Krejčíková minulý týden na antukovém turnaji ITF 25k v Morningtonu vyhrála po sedmnácti měsících čtyři zápasy po sobě a poprvé od srpna 2015 si zahrála ve finále. Prohrála až v boji o svůj 10. titul.

Na stejném místě jednadvacetiletá Češka startuje i tento týden, kdy potvrzuje svou formu a nabyté sebevědomí. Po sedmi dnech si totiž zahraje opět ve finále, do kterého postoupila se ztrátou pouhých 15 gamů.

Krejčíková ničí své soupeřky čím dál jednoznačněji. Němce Heisenové povolila 6 gamů, domácí Peersové 4 gamy, nasazené jedničce Nizozemce Rusové 3 gamy a v dnešním semifinále ztratila jen dvě hry s Australanku Zoe Hivesovou.

Česká tenistka v zápase se soupeřkou, která aktuálně vůbec nefiguruje ve světovém žebříčku, nečelila brejkbolu. Na přelomu prvního a druhého setu získala patnáct fiftýnů v řadě a nakonec zvítězila za 68 minut hry hladce 6-0 6-2.

Aktuálně 257. tenistka žebříčku WTA Krejčíková tak vyhrála už osm z posledních devíti zápasů. O svůj 10. titul si zahraje v prvním vzájemném duelu s Francouzkou Sherazad Reixovou.

• ITF 25k MORNINGTON •
Austrálie, antuka, 25.000 dolarů
sobotní výsledky (01. 04. 2017)
• Dvouhra - semifinále •
Krejčíková (7-ČR) - Hivesová (Austr.) 6-0 6-2
Reixová (6-Fr.) - Mooreová (Austr.) 7-6(5) 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
tommr
si zatím vede v Austrálii skvěle a mohla by uspět i ve finále proti Francouzce. Pokud by se jí to povedlo tak by se zase vrátila do druhý stovky žebříčku a zajistila by si účast v GS kvalifikaci ... :)
Reagovat
Fandina
gratulka, hrála současně s Rogerem a Nickem, tak jsem na ní občas koukla. Podle mě hraje dost v pohodě, tu na základní čáře, tu dá kraťas a pak třeba zakončí sama na síti. Láíbilo se mi jak hrála. Tak jsem zvědavá, co bude dál. Aa držím palce. Pojď!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist